- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
sabah 1 bardak ılık ballı su
9.30 kahvaltı
2 dilim t.b. ekmeği
1tk çilek reçeli
1çk çikom
3 zeytin
4 çt peynir
13.00 öğlen
yarım çorba
yarım sebze
yoğurt
1 dilim ekmek
16.00 3 hurma, 1 kayısı kurusu
19.00
bir kase çorba
k.lahana yoğurtlu sarımsaklı naneli acı biberli ohhhhh çok iyi gitti
2 lt su, 1 rezene, 1 ısırgan otu çayı
aman aman dur orda frene bas takoz falan koy kayar mayar tekrardan birgün kala birgün kala
resimde kimi ay o işyeri canım benim değil. ben çayı hep büyük istediğimden onlara koyuyorlar çaya doymayam da
sinbo iyidir canım
hoşgeldiiiiin bizde zorunlu heç birşey yok özgür gırgır şamata şahane bir topiğiz biz
ay benim detoksta hayal kırıklığı ya. sabah 2 top yumurta biraz peynirle kahvaltı yaptım tüm gün ayran süt içtim sadece ama gr oynamadı
canım bu kadının dvd sini devamlı yaparsan kesin faydası oluyor ama hergün spor beni sıkıyo bir süre sonra ...pufff bugün kalksam da yapsam ne gözel olacak ama canım hiç istemiyooooo
tamam canım maalesef dvd oynatıcı yok...pc dende küçük oluyo .karşımda şöyle büyük görünmesei hosuma gidiyi..yok kuzuuuuuuum ben biliyom kendimi tüm gün wc deydim hala ayran içiyom ama eksilme yok
yok kız ben wc ye akşam genelde çıktığımdan tahmin edebiliyorum kaç çıkacağımı yatarken ile sabah kalkınca arasında çok az oynuyor
dvd olduğundan kopylarken onu sadece görüntü olarak almışsındır canım. ondan ss yoktur tv ye dvd oynatıcı ile takman gerek ama bir iki kez bilg yap sonra sesine ihtiyaç duymazsın . ben playstation var ona koyup tv den yapıyorum bazen de bilg ile
slm arkadaşlarr
dün menümü yazamadım çünkü çok kötüydümm
dün ayran detoksunu yapayım diye niyetlendim
yapmayada başladım. sabah kahvaltı etiim ve devamında ayranı içmeyi devam ediyordum.
saat 3 gibi birden gözüm karardı... sonra bi baş ağrısı. allahtan bebeğim o sırada uyumuştu.
ben de o uyurken biraz uyuyum belki düzelirim dedim ama yok başım feci agrıdı ve gözüme vurdu agrısı.
sonra açlıktan heralde diye ekmek fln yedim bide agrı kesici içtimm.
ama sonrası çok daha kötüydüü bu seferde mide bulantısı başladı hem başım hem bulanık görmem hemde mide bulantısı.
bulantımı bastırsın diye bişeyler yemek istiyorum ama yemek yiyeceğimi düşününce bile midem bulanıyordu.
istifra üstüne istifra en son artık çıkaracak hiç bişeyim kalmadı halimde tabiii.
sonra uyudum artık gece biara uyandım allahım bulantım geçmişti çok şükür baş agrısı bugün biraz daha devam etti
ama şimdi çok daha iyiyim. tabii üstüne bide eşimden laf işittim
ne acelen varr vereceksen de yavaş yavaş ver biyere mi yetişcen fln fln işteee.
sabahta diyor ki " ben hafta sonu bi ayran detoksu yapıyım"
ben de dedim aman dur sakın geç olsun da güç olmasınvalla arkadaşlar neden böyle oldu anlamadım.
belki de midemi üşütmüştüm o denk geldi ama kimseyi korkutmuş gibi olmayım yine de.
benim migrenim de varr belki o yüzden de kaldıramamış olabilirim.
öyle ya da böyle geçti şükür.
meraklanmıyorum canım, fikrimi söyledimben onu denqelerim canım sen meraklanma
bende benzer durumdayımkızlar merhabaa
ben bu günü cuma sanıyodum sabah kalktım tartıldım bi de ne göreyim 70
tüm hafta diyet yaptım nıye böyle oldu :S ki anlamadım
çok acayip moralim bozulduyaa ağlamak istiyorum daha ne yapmam lazım
amuda mı kalkıyım yani
detoksun bendede bifaydası olmadı ama sen sabah bak asıl kilona hemen gitmez sonuçtacanım bende daha görüldüğü üzere 5 bile veremedim. bu hafta o kadar sıkmama rağmen gram gitmedi bugün detoks yapıyom ama sabaha gene pek umutlu değilim
kizlar gittim postahaneye bide markete ugradim ve adimsayarida takmistim 2bucuk km yurumusum 3350 adim ve 94 kalori yakmisim
ben şimdi yarım saat yürüdüm 31 dk, 3 km 3935 adım etti taktım adım ölçeriıyıymıs 2.5 km de 3350 adım demek kosu bandında yarım saatte 4000 adım fılan yaparız o zaman ama kalorı akımı az gıb geldı bana:26:
sıfır kaçamak yapacak irade nerde bendecnm tek hatan var. Arada kaçamak. Bak 1 hafta hiçbir kaçamak yapmadan git emin ol kilo verirsin. Bir arkadaşta diyetisyene gidiyordu o hafta hiç kilo veremeyince diyetisyen ekstradan ne yedin deyince nescafe içiyordum hergün 1 küçük fincan demiş. Diyetisyende işte ondna oluyor ekstadan hiçbişey yemeyeceksin ki veresin demiş. Yani hergünki çabamız ufacık bir atıştırmaylan maalesef sonuçsuz kalıyor.
bizde geleceğin çıtır hatunları oluyoruz sanırsam darısı başımıza inşallah allah bizede dedirtir umarım geçmişin dombilik hatunları diyeşimdi yine baktımda,yeni haliyle eski hali arasındaki renk bile başka duruyoşimdiki halinde bejden çok kahverengiye çalıyo renk tabi odanın ışığındanda olabilir neyse,ben ammada griye benzetmişim nasıl becerdiysem
amaaan neyse önemli olan etek değil içindeki çıtır hatunu,,neydi şu eski meşhur laflarımız,,selaam geleceğin çıtır hatunları derdik şimdi geçmişin dombilik hatunları şimdiki zamanın çıtır hatunları olduk,sıra yeni gelen geleceğin çıtır hatunlarındaa,ammada çıtır hatun dedim şu cümlede haaaaaa:60.:60.
düzenli olanlarda hep aynı gün olur diye duymuştum bilmem doğrumuaynen geçen sefer de perşembe olmuştum
gün atlamıyorum maşallah
sen 19 kilo vermişsin canım duraklaman normal ben daha 5 kilo verdimarada öyle duraklamalar oluyor...bende 60 barajına takıldım..59 ları görmem 1 ayı bulcak sanıyorum..
soğuk içtiysen ondan mideni bozmuş olabilir üşümüştürslm arkadaşlarr
yapmayada başladım. sabah kahvaltı etiim ve devamında ayranı içmeyi devam ediyordum.
saat 3 gibi birden gözüm karardı... sonra bi baş ağrısı. allahtan bebeğim o sırada uyumuştu.
ben de o uyurken biraz uyuyum belki düzelirim dedim ama yok başım feci agrıdı ve gözüme vurdu agrısı.
ama sonrası çok daha kötüydüü bu seferde mide bulantısı başladı hem başım hem bulanık görmem hemde mide bulantısı.
bulantımı bastırsın diye bişeyler yemek istiyorum ama yemek yiyeceğimi düşününce bile midem bulanıyordu.
istifra üstüne istifra en son artık çıkaracak hiç bişeyim kalmadı halimde tabiii.
sonra uyudum artık gece biara uyandım allahım bulantım geçmişti çok şükür baş agrısı bugün biraz daha devam etti
ben de dedim aman dur sakın geç olsun da güç olmasınvalla arkadaşlar neden böyle oldu anlamadım.
belki de midemi üşütmüştüm o denk geldi ama kimseyi korkutmuş gibi olmayım yine de.
buda iyi sağol canımAaaa çok geçmiş olsun canım
ben de yaptım detoksu ama bi zararını görmedim
tek sorun kilomda pek bi değişiklik olmadı
kek ve pizza dışında güzel
1 dilim pizza dışında sorun yok.
canım o oluyo kaçılmaz artık artıda çıkmak
reglden dolayı 1.5 kg artıdayım zaten o kesin
inşallah fazlası olmaz:105:
kızlar ben biraz kendimi sakatladım heralde
bu mekikler bana yaramadı
sezeryan dikişlerim çok acıyor
moralim bozuldu bugün bi hayli ağrı çektim
hatta namaz kılarken bile
eğilip doğrulamıyordum
öğlen namazını allah günah yazmasın oturarak kıldım
çok üzüldüm
inşallah bişey olmaz
daha yapmıcam aman kalsın bi kenarda
doktorlar bişey olmaz diyo ama
oluyo işte iç dikişlerde ağrı oluyo
sezeryan olupda mekik çekenler varmı kızlar ağrı sizde oldumu
benim 1.5 senelik dikişlerim
geçmiş olsun canım ama dikkat etkızlar ben biraz kendimi sakatladım heralde
eğilip doğrulamıyordum
çok üzüldüm
inşallah bişey olmaz
evet 19 kilo verdim ama nerden gitti bilmyorum hala çok kilom varmış gibi hiissediyorum ya...
meraklanmıyorum canım, fikrimi söyledim
bende benzer durumdayım
detoksun bendede bifaydası olmadı ama sen sabah bak asıl kilona hemen gitmez sonuçta
ben şimdi yarım saat yürüdüm 31 dk, 3 km 3935 adım etti taktım adım ölçeri
sıfır kaçamak yapacak irade nerde bende
bizde geleceğin çıtır hatunları oluyoruz sanırsam darısı başımıza inşallah allah bizede dedirtir umarım geçmişin dombilik hatunları diye
düzenli olanlarda hep aynı gün olur diye duymuştum bilmem doğrumu
sen 19 kilo vermişsin canım duraklaman normal ben daha 5 kilo verdim
soğuk içtiysen ondan mideni bozmuş olabilir üşümüştür
buda iyi sağol canım
yinede iyi yorumlar duyuyorum sağol canım
kısçeler benim bugünkü menüm şöyle:
Sabah
yağsız kepekli tost
şekersiz limonlu çay
Ara
4 kayısı
Öğlen
küçük peynirli sandvic
şekersiz çay
3 kaşık pilav(öğlen geç yemek zorunda kaldım o yüzden sandviç beni kesmedi)
Ara yok pilav kaçamağım nedeniyle
Akşam
1 kase ayran aşı
3 kaşık yoğurt
1 tabak sebze yemeği
Arada da meyve yemeyi düşünüyorum bir de 2 bardak bitki çayı
Eklentiler
1.5 litre su
40 dk koşu
sabah akşam sirkeli suyumu da içtim
sabah akşam zayıflama egzersizlerimi de yaptım.
bu arada kızlar ben büyük ihtimal sabah 5.30 - 6 gibi kilo bilgimi vericem olur heralde değil mi?
bir de ben sık sık giremiyorum nete malum okul ders vs. o yüzden eğer birilerine cevap vermeyi falan kaçırırsam darılmayın olur mu?
ben elimden geldiğince girmeye çalışıyorum zaten nete.
eğilip doğrulamıyordum
çok üzüldüm
inşallah bişey olmaz
bende az önce tekrar tartıldım..tam 1700 gr artıdayım..artık ağzıma su bilem almıcam yarın sabaha kadar..
reglden dolayı 1.5 kg artıdayım zaten o kesin
inşallah fazlası olmaz:105:
zerra sen ne kadar kilo vermişsin orti yefalan ihtiyacın kalmamış maşallah
EVVEET detoxun ilk günü başarıyla bitirmiş bulunuyoruum,allah için tek bi kaçamak yapmadım,tek endişem sabah kahvaltısında maşallah yedim yani,,
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta,
1 kk peynir
3 zeytin
bi tabak yeşil salata
ve 3d. kızarmış t.b. ekmeği,
1bardak az şekerli siyah çay
geç bi saatte yaptım erken kalkamıyoruz napalım
sonra 2saatte bi ayran çorbamı içtim bi kase bi kase 3 kase etti,biraz büyüktü kasem sanırım ,e bide en son 8de yedim bitsin diye geri kalanı kuydum kaseye içtim çocuklarda yardım etti
neyse aralarda biberiye çayımı içtim ve bol bol sıcaktan biraz soğuk su(2lt oldu,1lt daha doldurdum şimdi nekadar içebilirsem artık )şimdide yeşil çayımı içicem
hiç acıkmadım okadar güzel olmuşki bu seferki e tabi hazır ayran olunca tuzu yavan gelmedi kesin ondandıryarın için ayranım yok bakalım eşime aldırabilirsem yarında yapıcam,,
ben giriyorumda sen olmuyosunki.şurda 4 kilon kalmış daha ne istiyosun.bana lazım motivasyon
EVVEET detoxun ilk günü başarıyla bitirmiş bulunuyoruum,allah için tek bi kaçamak yapmadım,tek endişem sabah kahvaltısında maşallah yedim yani,,
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta,
1 kk peynir
3 zeytin
bi tabak yeşil salata
ve 3d. kızarmış t.b. ekmeği,
1bardak az şekerli siyah çay
geç bi saatte yaptım erken kalkamıyoruz napalım
sonra 2saatte bi ayran çorbamı içtim bi kase bi kase 3 kase etti,biraz büyüktü kasem sanırım ,e bide en son 8de yedim bitsin diye geri kalanı kuydum kaseye içtim çocuklarda yardım etti
neyse aralarda biberiye çayımı içtim ve bol bol sıcaktan biraz soğuk su(2lt oldu,1lt daha doldurdum şimdi nekadar içebilirsem artık )şimdide yeşil çayımı içicem
hiç acıkmadım okadar güzel olmuşki bu seferki e tabi hazır ayran olunca tuzu yavan gelmedi kesin ondandıryarın için ayranım yok bakalım eşime aldırabilirsem yarında yapıcam,,
tamam ozaman hadi tam gaz devamcanım bugün basladıgım ve hazırlıksız yakalandıgım icin kahvaltı güme gitti. onun dısındada bugün iş yogunlugum normalde fazlaydı bilgisayar basından kalkamadıgım icin yiyemedim. tabikide zayıflamak istiyorum hemde bir an evvel.
sağol canım bnm inş senn indiğin kilolarıda görürüm
hadi bakalım kararlı ve emin adımlarla başlarsan başarırsın zatenHazırlıklı deilim canım.O bademleri arkadaşdan aldım.Yarısınıda benden çaycı abla aldı.,
Alışverişe çıkamadım.Hafta sonuç alıp haftaya aralara meyvede katıcam inşallah.
bende 2top yumurta yedim sabah nolcakkiresimde kimi ay o işyeri canım benim değil. ben çayı hep büyük istediğimden onlara koyuyorlar çaya doymayam da
sinbo iyidir canım
hoşgeldiiiiin bizde zorunlu heç birşey yok özgür gırgır şamata şahane bir topiğiz biz
ay benim detoksta hayal kırıklığı ya. sabah 2 top yumurta biraz peynirle kahvaltı yaptım tüm gün ayran süt içtim sadece ama gr oynamadı
canım bu kadının dvd sini devamlı yaparsan kesin faydası oluyor ama hergün spor beni sıkıyo bir süre sonra ...pufff bugün kalksam da yapsam ne gözel olacak ama canım hiç istemiyooooo
cuma öncesi kaçamak yapmamayı öğrenmeniz gerek yaa,hiçmi içiniz acımıyooÇok güzel yalnız ben türk kahvesine takıldım. Diyetisyen mi verdi kahveyi cnm. Bende çok severim ama çok kalorili diye biliyordum içmiyordum o yüzden.
oo süper ortim. Umarım yarın sabah tartıda yüzünde mutlu bir gülümseme olur. Bende saçma sapan menümü yazayım.
sabah 9:00 1 sandwic (aslında öğlen yemeğimdi listemde ama dayanamadım sabah yedim)
saat 12:00 1 mandalina
saat 14:00 1 tane dankek 8 kek (evetttt ama öyl eyemeği niyetine yedim)
saat 16:30 1 kivi
saat 18:30 7 yaşık sebze+2 yumurta büyüklüğünde et+1 bard. ayran+salata
akşamda 1 meyve yerim.1 -1,5lt su ve form çayı 1 bardak.
canım yşille işretlediğim yerler hariç menün güzel,ama onlarıda yemen icab etmiş napalım,ama gündüzkiler neysede akşamki arada olmamış o pudingselam kızlarrr
menümm
sabah
3 parça peynir
3 yeşil zeytin
çok az çemen
yarım domates
1 tk pekmez
2 dilim tb ekmeği
ara
2 gün kurusu
2 ceviz
2 küçük galeta
öğlen
1 tabak tavıklı bezelye
yarım kase yoğurt
ara
1 bardak greyfurt suyu
3 tane cici bebe
2 kare bitter çiko
akşam
1 tabak pırasa
4 parça brokoli
2 kaşık yoğurt
ara
1 dilim pudingli kek
2.5 litre su, 2 kupa yeşil çay, 1 kupa açaili form çayı
evet bugün regl oldum ve menümde bunun etkierini görmek mümkün
yarın artıda çıkmam kaçınılmaz..:105::105:
kek ve pizza16.02.2012
Kahvaltı 08:45
2 dilim ekmek
Üreine Krem peynir
Bikaç çatal beyaz peynir
4 zeytin
3 ince dilim salam
Ara 11:00
2 tane eti form bisküvi
Öğlen 12:30
1 kase çorba
1 kase yoğurt
4 tane lahana rarması
Ara 14:00
1 fincan türk kahvesi
Ara 16:00
Küçük bir dilim kek (bikaç lokmalık)
Akşam 18:00
1 kase çorba
2 yemek kaşığı menemen
1 dilim pizza
ben geçen haftada yaptım bişey olmadı,e bugünde tam anlamıyla uydum ayranlı çorba hariç hiç bişey yemedim ama okadar tok tuttuki anlatamam,bendede migren var hemde çok fena ,ama hiç bi ağrım olmadı bugün,bünye meselesi başka bişey değildirslm arkadaşlarr
bugün kü menümüde yazayım
sabah: 1 yeşilçay
1 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
acı sos ve beyaz peynir
ara: 2 hurma
öğle: 5 kaşık kepekli makarna
acı biber turşusu
2 kaşık yoğurt
ara: 1 elma
1 bardak 7 otlu çay
akşam: 1 kase çorba
ve
salata
2 lt su
bi çay daha içerim...
al ben gibi tüm hafta götürüp herşeyi,son gün temizliğe girişen biri daha:13:Kızlar ben geldim ve tam 2 saat geçmişi okudum pes edicem yakında geçmiş faslına
Bu hafta çok fena kaçamaklar yaptım pastalar kurabiyelr vs. ne bulduysam yedim o yüzden bugün detoks yapem dedim malum yarın cuma ya moralim çok bozulmasınBakalım bi günde detoksla kaç gr fark edecek ya da edecek mi...
Bu sırada alıntı yapmayı unuttum da msj yazarken aklıma geldi balkaymakım geçmiş olsun çocuğuna umarım iyidir şimdi...
sabah 1 bardak ılık ballı su
9.30 kahvaltı
2 dilim t.b. ekmeği
1tk çilek reçeli
1çk çikom
3 zeytin
4 çt peynir
13.00 öğlen
yarım çorba
yarım sebze
yoğurt
1 dilim ekmek
16.00 3 hurma, 1 kayısı kurusu
19.00
bir kase çorba
k.lahana yoğurtlu sarımsaklı naneli acı biberli ohhhhh çok iyi gitti
2 lt su, 1 rezene, 1 ısırgan otu çayı
olur canım sabah bildirim olması bişey değiştirmezkısçeler benim bugünkü menüm şöyle:
Sabah
yağsız kepekli tost
şekersiz limonlu çay
Ara
4 kayısı
Öğlen
küçük peynirli sandvic
şekersiz çay
3 kaşık pilav(öğlen geç yemek zorunda kaldım o yüzden sandviç beni kesmedi)
Ara yok pilav kaçamağım nedeniyle
Akşam
1 kase ayran aşı
3 kaşık yoğurt
1 tabak sebze yemeği
Arada da meyve yemeyi düşünüyorum bir de 2 bardak bitki çayı
Eklentiler
1.5 litre su
40 dk koşu
sabah akşam sirkeli suyumu da içtim
sabah akşam zayıflama egzersizlerimi de yaptım.
bu arada kızlar ben büyük ihtimal sabah 5.30 - 6 gibi kilo bilgimi vericem olur heralde değil mi?
bir de ben sık sık giremiyorum nete malum okul ders vs. o yüzden eğer birilerine cevap vermeyi falan kaçırırsam darılmayın olur mu?
ben elimden geldiğince girmeye çalışıyorum zaten nete.
:26:geçmiş olsun canımya yapma boşver sağlığından önemlimi mekik,:26:kızlar ben biraz kendimi sakatladım heralde
eğilip doğrulamıyordum
çok üzüldüm
inşallah bişey olmaz
kahvaltın iyice iyi olmuş...
hadi bakalım yarın n e olcak merak ediyim..
bende geçen hf yaptım ama aynen verdiğimi geri aldım..
tabikide müsebbibi benim..
o kdr yersen o grdüğün rakamlar uçar gider oy oy oy....
hos geldin canimkızlar bende şu sabah itibariyle 73.5 kilo olup sizlerle zayıflamak istiyorum banada yardım edin nolur sabah evde kahvaltı yapadım iş yerinde 2 bardak şekersiz çay ve diyet bisküvi yedim 2 paket içinde 4 tane var 1 paket yetmedi ya (300 kalori)
ehh fena degildi canim ay bak ne geldi aklima hani ilk cumamda kilo bildirimi yapmistim ya agliya agliya sadece 800 gram verdim diyeVayyy güzell rakamlar görülmüş demkk ki
hos geldin canim22 yaşında 1.67 boyunda sigortacı veeee 71 kilo
sagol canim ..BALGAYMAK kızına geçmiş olsun..
sagol canim yok sükür sadece zedelenmisgeçmiş olsun canm inş kötü bişe çıkmamıştır ben daha geçmişteyimm
Allah kavustursun canimSevdiceeimm gitti bu arada.
Kaldı 83 günümüz...
Gelenee kaa 57 olurum inşaallahhhhh................................
hosgeldinbende bu guruba dahil olmak istiyorum aranızda yer varsa ama bişey sorucam her cuma tartılıp bildirim yapma zorunluluğu varmı ..
yardımcı olursanız sevinirim.......
ay canim ya inan hic yer yok bizim totolar heryeri kapladi kusura bakma yae ozaman şöyle kıyıda köşede bi yer verin bende aranıza dahil olmuş bulunmaktayım inşallah.......
tm. canim sagolcanım benımkıde simbo memnunum ben yağp su kemık ayrı ayrı şapio hatta
tavsiye ederim 120 üstü kilo için de uygun :)
gecmis olsun canim gerci bu ay gecicek ama kötü haber önümüzdeki ay yine agriyacakregl oldummm
hem de tam cuma öncesi
ve karnım feci ağrıyor ilaç da almak istemiyorummm
of offff:105::105:
sagol canim yok sükürKızlar ben geldim ve tam 2 saat geçmişi okudum pes edicem yakında geçmiş faslına
Bu hafta çok fena kaçamaklar yaptım pastalar kurabiyelr vs. ne bulduysam yedim o yüzden bugün detoks yapem dedim malum yarın cuma ya moralim çok bozulmasınBakalım bi günde detoksla kaç gr fark edecek ya da edecek mi...
Bu sırada alıntı yapmayı unuttum da msj yazarken aklıma geldi balkaymakım geçmiş olsun çocuğuna umarım iyidir şimdi...
eğilip doğrulamıyordum
çok üzüldüm
inşallah bişey olmaz
tamam ozaman hadi tam gaz devam
hadi bakalım kararlı ve emin adımlarla başlarsan başarırsın zaten
bende 2top yumurta yedim sabah nolcakkidemekki bünye meselesi inanmak gerekiyoo
söylesene gıı akşamla sabah arası ne kadar oynuyo senin,,bende her akşam tartılırım yatarken hemen hemen hep 2-2.5 kilo oynuyo akşam 63 oluyorum sabah 60.8
cuma öncesi kaçamak yapmamayı öğrenmeniz gerek yaa,hiçmi içiniz acımıyoobenim aklım gidiyo,,neyse akşam etle sebzeyi aynı anda yemişsin,sebzeyi öğlen etide akşam yersen daha iyi olur,prosedür böylee
canım yşille işretlediğim yerler hariç menün güzel,ama onlarıda yemen icab etmiş napalım,ama gündüzkiler neysede akşamki arada olmamış o pudingkeşke engel olamadığın an pekmez yeseydin bikaşık aynı etkiyi yapıyo hemen kesiyo tatlı isteğini
kek ve pizzagerisi güzel olmuş
ben geçen haftada yaptım bişey olmadı,e bugünde tam anlamıyla uydum ayranlı çorba hariç hiç bişey yemedim ama okadar tok tuttuki anlatamam,bendede migren var hemde çok fena ,ama hiç bi ağrım olmadı bugün,bünye meselesi başka bişey değildir
yorum yapcak bişey bulamadım kaçamak sıfır ne güzelyaa
al ben gibi tüm hafta götürüp herşeyi,son gün temizliğe girişen biri daha:13:
olur canım sabah bildirim olması bişey değiştirmez
yalnız öğlenki pilav sandiviçin yanına hiç olmamış,gerçi öğlen sandiviçte pek olmamaışya neyse,sonuçta sabahta sadece tost yemişin,vücudu enerjisiz bırakma bidahaa
:26:geçmiş olsun canımya yapma boşver sağlığından önemlimi mekik,:26:
valla şöyle yazıda bakınca ideal bi kahvaltı etmişimde salatayı baya baya yedim o çok şişirdi sanırsam neyse zararsız allahtanaynen bende 2günlük yarım yamalak detox sayesinde 1300gr vermiştim 59.7 olmuştum ama cumartesiden beri 60.8 lerden inemedim okadar saldım ve abur cubura yenildimki olacağı oydu sebebi biziz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?