70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman aman dur orda frene bas takoz falan koy kayar mayar tekrardan birgün kala birgün kala

reglden dolayı 1.5 kg artıdayım zaten o kesin
inşallah fazlası olmaz:105:

tamam canım maalesef dvd oynatıcı yok...pc dende küçük oluyo .karşımda şöyle büyük görünmesei hosuma gidiyi..
lesliyi aynı şekilde yapmıştım ama onu indirmiştim sorun olmamıştı...

ya benimkide iyi geçmişti..
sabah kahvaltı iyi zati..pek acıkmadım...
demekki her bünye farklı olabiliyo....

ben onu denqelerim canım sen meraklanma
meraklanmıyorum canım, fikrimi söyledim
bende benzer durumdayım
canım bende daha görüldüğü üzere 5 bile veremedim. bu hafta o kadar sıkmama rağmen gram gitmedi bugün detoks yapıyom ama sabaha gene pek umutlu değilim
detoksun bendede bifaydası olmadı ama sen sabah bak asıl kilona hemen gitmez sonuçta
kizlar gittim postahaneye bide markete ugradim ve adimsayarida takmistim 2bucuk km yurumusum 3350 adim ve 94 kalori yakmisim

ıyıymıs 2.5 km de 3350 adım demek kosu bandında yarım saatte 4000 adım fılan yaparız o zaman ama kalorı akımı az gıb geldı bana:26:
ben şimdi yarım saat yürüdüm 31 dk, 3 km 3935 adım etti taktım adım ölçeri
sıfır kaçamak yapacak irade nerde bende
bizde geleceğin çıtır hatunları oluyoruz sanırsam darısı başımıza inşallah allah bizede dedirtir umarım geçmişin dombilik hatunları diye
aynen geçen sefer de perşembe olmuştum
gün atlamıyorum maşallah
düzenli olanlarda hep aynı gün olur diye duymuştum bilmem doğrumu
arada öyle duraklamalar oluyor...bende 60 barajına takıldım..59 ları görmem 1 ayı bulcak sanıyorum..
sen 19 kilo vermişsin canım duraklaman normal ben daha 5 kilo verdim
soğuk içtiysen ondan mideni bozmuş olabilir üşümüştür

Aaaa çok geçmiş olsun canım
ben de yaptım detoksu ama bi zararını görmedim
tek sorun kilomda pek bi değişiklik olmadı

kek ve pizza dışında güzel
buda iyi sağol canım
1 dilim pizza dışında sorun yok.

yinede iyi yorumlar duyuyorum sağol canım

kısçeler benim bugünkü menüm şöyle:
Sabah
yağsız kepekli tost
şekersiz limonlu çay

Ara
4 kayısı

Öğlen
küçük peynirli sandvic
şekersiz çay
3 kaşık pilav(öğlen geç yemek zorunda kaldım o yüzden sandviç beni kesmedi )

Ara yok pilav kaçamağım nedeniyle

Akşam
1 kase ayran aşı
3 kaşık yoğurt
1 tabak sebze yemeği

Arada da meyve yemeyi düşünüyorum bir de 2 bardak bitki çayı

Eklentiler
1.5 litre su
40 dk koşu
sabah akşam sirkeli suyumu da içtim
sabah akşam zayıflama egzersizlerimi de yaptım.

bu arada kızlar ben büyük ihtimal sabah 5.30 - 6 gibi kilo bilgimi vericem olur heralde değil mi?
bir de ben sık sık giremiyorum nete malum okul ders vs. o yüzden eğer birilerine cevap vermeyi falan kaçırırsam darılmayın olur mu?
ben elimden geldiğince girmeye çalışıyorum zaten nete.

kızlar ben biraz kendimi sakatladım heralde
bu mekikler bana yaramadı
sezeryan dikişlerim çok acıyor
moralim bozuldu bugün bi hayli ağrı çektim
hatta namaz kılarken bile
eğilip doğrulamıyordum
öğlen namazını allah günah yazmasın oturarak kıldım
çok üzüldüm
inşallah bişey olmaz
daha yapmıcam aman kalsın bi kenarda
doktorlar bişey olmaz diyo ama
oluyo işte iç dikişlerde ağrı oluyo
sezeryan olupda mekik çekenler varmı kızlar ağrı sizde oldumu
benim 1.5 senelik dikişlerim

geçmiş olsun canım yaaa
kendini çok zorlamaman lazım senin ozaman..
bilgim yok bu konuda ama..dikkatli ol...

geçmiş olsun canım ama dikkat et

evet 19 kilo verdim ama nerden gitti bilmyorum hala çok kilom varmış gibi hiissediyorum ya...
gerçi hala varda..

olur canım tabi..herkesin durumu farklı tabi aynı şekilde nete giremiyebiliyor..
darılmayız..
ha öğlenin kötü geçmiş..
he he he ben menümü yazmıyorum..
doğru olan biyeri yokki..
bu oturmalar beni mahvetti...

canım dikkat et çok zorlucak hareketler yapma..
herkesin bünyesi farklı..sen kendini daha iyi bilirsin..

EVVEET detoxun ilk günü başarıyla bitirmiş bulunuyoruum,allah için tek bi kaçamak yapmadım,tek endişem sabah kahvaltısında maşallah yedim yani,,

kahvaltım

2 haşlanmış yumurta,
1 kk peynir
3 zeytin
bi tabak yeşil salata
ve 3d. kızarmış t.b. ekmeği,
1bardak az şekerli siyah çay

geç bi saatte yaptım erken kalkamıyoruz napalım

sonra 2saatte bi ayran çorbamı içtim bi kase bi kase 3 kase etti,biraz büyüktü kasem sanırım ,e bide en son 8de yedim bitsin diye geri kalanı kuydum kaseye içtim çocuklarda yardım etti

neyse aralarda biberiye çayımı içtim ve bol bol sıcaktan biraz soğuk su(2lt oldu,1lt daha doldurdum şimdi nekadar içebilirsem artık)şimdide yeşil çayımı içicem

hiç acıkmadım okadar güzel olmuşki bu seferki e tabi hazır ayran olunca tuzu yavan gelmedi kesin ondandıryarın için ayranım yok bakalım eşime aldırabilirsem yarında yapıcam,,

reglden dolayı 1.5 kg artıdayım zaten o kesin
inşallah fazlası olmaz:105:
bende az önce tekrar tartıldım..tam 1700 gr artıdayım..artık ağzıma su bilem almıcam yarın sabaha kadar..
zerra sen ne kadar kilo vermişsin orti yefalan ihtiyacın kalmamış maşallah

işin zor olan kısmına geldik te sen nası ortisin ya bi görünüyon bi kayboluyon..
hedefime az kaldı ve ciddi bi şekilde motivasyona ihtyacım var...

kahvaltın iyice iyi olmuş...
hadi bakalım yarın n e olcak merak ediyim..
bende geçen hf yaptım ama aynen verdiğimi geri aldım..
tabikide müsebbibi benim..
o kdr yersen o grdüğün rakamlar uçar gider oy oy oy....

ben kahvaltida 1dilim ekmek 3zeytin biraz peynir ve domates yedim sekersiz cay ve hic bozmadim bende sadec biraz once su bardaginda siyah cay ictim icine tek kesme seker attim bakalim yarina ne olcak

tamam ozaman hadi tam gaz devam
sağol canım bnm inş senn indiğin kilolarıda görürüm

Hazırlıklı deilim canım.O bademleri arkadaşdan aldım.Yarısınıda benden çaycı abla aldı.,
Alışverişe çıkamadım.Hafta sonuç alıp haftaya aralara meyvede katıcam inşallah.
hadi bakalım kararlı ve emin adımlarla başlarsan başarırsın zaten
bende 2top yumurta yedim sabah nolcakkidemekki bünye meselesi inanmak gerekiyoo
söylesene gıı akşamla sabah arası ne kadar oynuyo senin,,bende her akşam tartılırım yatarken hemen hemen hep 2-2.5 kilo oynuyo akşam 63 oluyorum sabah 60.8

cuma öncesi kaçamak yapmamayı öğrenmeniz gerek yaa,hiçmi içiniz acımıyoobenim aklım gidiyo,,neyse akşam etle sebzeyi aynı anda yemişsin,sebzeyi öğlen etide akşam yersen daha iyi olur,prosedür böylee
canım yşille işretlediğim yerler hariç menün güzel,ama onlarıda yemen icab etmiş napalım,ama gündüzkiler neysede akşamki arada olmamış o pudingkeşke engel olamadığın an pekmez yeseydin bikaşık aynı etkiyi yapıyo hemen kesiyo tatlı isteğini
kek ve pizzagerisi güzel olmuş
ben geçen haftada yaptım bişey olmadı,e bugünde tam anlamıyla uydum ayranlı çorba hariç hiç bişey yemedim ama okadar tok tuttuki anlatamam,bendede migren var hemde çok fena ,ama hiç bi ağrım olmadı bugün,bünye meselesi başka bişey değildir

yorum yapcak bişey bulamadım kaçamak sıfır ne güzelyaa
al ben gibi tüm hafta götürüp herşeyi,son gün temizliğe girişen biri daha:13:

olur canım sabah bildirim olması bişey değiştirmez
yalnız öğlenki pilav sandiviçin yanına hiç olmamış,gerçi öğlen sandiviçte pek olmamaışya neyse,sonuçta sabahta sadece tost yemişin,vücudu enerjisiz bırakma bidahaa
:26:geçmiş olsun canımya yapma boşver sağlığından önemlimi mekik,:26:

valla şöyle yazıda bakınca ideal bi kahvaltı etmişimde salatayı baya baya yedim o çok şişirdi sanırsam neyse zararsız allahtanaynen bende 2günlük yarım yamalak detox sayesinde 1300gr vermiştim 59.7 olmuştum ama cumartesiden beri 60.8 lerden inemedim okadar saldım ve abur cubura yenildimki olacağı oydu sebebi biziz tabi

hos geldin canim

Vayyy güzell rakamlar görülmüş demkk ki
ehh fena degildi canim ay bak ne geldi aklima hani ilk cumamda kilo bildirimi yapmistim ya agliya agliya sadece 800 gram verdim diye simdi 300 gram olsa seviniyorum
22 yaşında 1.67 boyunda sigortacı veeee 71 kilo
hos geldin canim
BALGAYMAK kızına geçmiş olsun..
sagol canim ..

geçmiş olsun canm inş kötü bişe çıkmamıştır ben daha geçmişteyimm
sagol canim yok sükür sadece zedelenmis
Sevdiceeimm gitti bu arada.
Kaldı 83 günümüz...
Gelenee kaa 57 olurum inşaallahhhhh................................
Allah kavustursun canim

bende bu guruba dahil olmak istiyorum aranızda yer varsa ama bişey sorucam her cuma tartılıp bildirim yapma zorunluluğu varmı ..
yardımcı olursanız sevinirim.......
hosgeldin

• ya bide çocuğunayağına sandalye düşmüşkimdi unuttum:44: canım seninkinede geçmiş olsun umarım geçmiştir:26:
[/QUOTE]
benim kizimin ayagina düstü canim sagol canim sükür zedelenmis sadece
e ozaman şöyle kıyıda köşede bi yer verin bende aranıza dahil olmuş bulunmaktayım inşallah.......
ay canim ya inan hic yer yok bizim totolar heryeri kapladi kusura bakma ya
saka saka hosgeldiiin

canım benımkıde simbo memnunum ben yağp su kemık ayrı ayrı şapio hatta

tavsiye ederim 120 üstü kilo için de uygun :)
tm. canim sagol
regl oldummm
hem de tam cuma öncesi
ve karnım feci ağrıyor ilaç da almak istemiyorummm
of offff:105::105:
gecmis olsun canim gerci bu ay gecicek ama kötü haber önümüzdeki ay yine agriyacak
sagol canim yok sükür

amaan canim dikkat et
ayrica niye Allah günah yazsin canim oturarak kildin diye ne mutlu sana Rabbim kabul etsin

Son düzenleme:
ben çocuklar uyuyoken 20dk saunaya giremde gelem tv karşısında,hep pcde giriyodum ama kollarım dışarda kalınca terlemiyodu kollarımında toksin atmaya ihtiyacı var ama değilmii
kurtlar vadisine bakarak zaman çabuk geçer zati hemen geliriiim baaay
şuan ev öyle sessizki tek tıka çocuklar uyancek diye aklım gidiyo:18:,uyanırlarsa imkan yok girdirmezler saunaya,yanarım,:18:neyse daha fazla vakit kaybetmiyim ben

cnm ben önceden diyetisyene gitmiştim okulda olduğum için sandvic yiyebilceğimi söylemişti ben de sabahtan hazırlayıp okula gittim ama dersim düşündüğümden erken bitti eve geldim ama kurt gibi açtım yemek falan yapmakla uğraşamadım sandvicimi yedim
aslında vaktinde yediğinde çok tok tutar ama ben bayaa geçe bırakmıştım kahvaltıyı 10:00 da öğleni 15:00 te yaptım düşün yani böyle yapmamam gerekirdi dikkat etcem bundan sonra. Yorumların için teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…