s.a. kizlaar
menüm
light süt ve bir kasik sekerli süzme kahve
sabah
2 dilim ekmek ince dilim peynir ve salca ile yapilmis tost
ara
mandalina
öglen
kücük kase yogurt
kücük su tarhana
ara
ceviz
aktivia
bir bardak kefir
aksam
2 parca et
1 tane haslanmis patetes
1 tane haslanmis havuc
5 6 tane haslanmis brüksel lahanasi
1 kase yesil salata
1 kase (kücük) kirmizi pancar salatasi
2 form kayisili
kizlar aksam fazlami :44:
geçmiş olsun canım yaaa
kendini çok zorlamaman lazım senin ozaman..
bilgim yok bu konuda ama..dikkatli ol...
geçmiş olsun canım ama dikkat et
evet 19 kilo verdim ama nerden gitti bilmyorum hala çok kilom varmış gibi hiissediyorum ya...
gerçi hala varda..
olur canım tabi..herkesin durumu farklı tabi aynı şekilde nete giremiyebiliyor..
darılmayız..
ha öğlenin kötü geçmiş..
he he he ben menümü yazmıyorum..
doğru olan biyeri yokki..
bu oturmalar beni mahvetti...
canım dikkat et çok zorlucak hareketler yapma..
herkesin bünyesi farklı..sen kendini daha iyi bilirsin..
tamam ozaman hadi tam gaz devam
hadi bakalım kararlı ve emin adımlarla başlarsan başarırsın zaten
bende 2top yumurta yedim sabah nolcakkidemekki bünye meselesi inanmak gerekiyoo
söylesene gıı akşamla sabah arası ne kadar oynuyo senin,,bende her akşam tartılırım yatarken hemen hemen hep 2-2.5 kilo oynuyo akşam 63 oluyorum sabah 60.8
cuma öncesi kaçamak yapmamayı öğrenmeniz gerek yaa,hiçmi içiniz acımıyoobenim aklım gidiyo,,neyse akşam etle sebzeyi aynı anda yemişsin,sebzeyi öğlen etide akşam yersen daha iyi olur,prosedür böylee
canım yşille işretlediğim yerler hariç menün güzel,ama onlarıda yemen icab etmiş napalım,ama gündüzkiler neysede akşamki arada olmamış o pudingkeşke engel olamadığın an pekmez yeseydin bikaşık aynı etkiyi yapıyo hemen kesiyo tatlı isteğini
kek ve pizzagerisi güzel olmuş
ben geçen haftada yaptım bişey olmadı,e bugünde tam anlamıyla uydum ayranlı çorba hariç hiç bişey yemedim ama okadar tok tuttuki anlatamam,bendede migren var hemde çok fena ,ama hiç bi ağrım olmadı bugün,bünye meselesi başka bişey değildir
yorum yapcak bişey bulamadım kaçamak sıfır ne güzelyaa
al ben gibi tüm hafta götürüp herşeyi,son gün temizliğe girişen biri daha:13:
olur canım sabah bildirim olması bişey değiştirmez
yalnız öğlenki pilav sandiviçin yanına hiç olmamış,gerçi öğlen sandiviçte pek olmamaışya neyse,sonuçta sabahta sadece tost yemişin,vücudu enerjisiz bırakma bidahaa
:26:geçmiş olsun canımya yapma boşver sağlığından önemlimi mekik,:26:
valla şöyle yazıda bakınca ideal bi kahvaltı etmişimde salatayı baya baya yedim o çok şişirdi sanırsam neyse zararsız allahtanaynen bende 2günlük yarım yamalak detox sayesinde 1300gr vermiştim 59.7 olmuştum ama cumartesiden beri 60.8 lerden inemedim okadar saldım ve abur cubura yenildimki olacağı oydu sebebi biziz tabi
benim kizimin ayagina düstü canim sagol canim sükür zedelenmis sadecehos geldin canim
ehh fena degildi canim ay bak ne geldi aklima hani ilk cumamda kilo bildirimi yapmistim ya agliya agliya sadece 800 gram verdim diyesimdi 300 gram olsa seviniyorum
hos geldin canim
sagol canim ..
sagol canim yok sükür sadece zedelenmis
Allah kavustursun canim
hosgeldin
ya bide çocuğunayağına sandalye düşmüş kimdi unuttum:44: canım seninkinede geçmiş olsun umarım geçmiştir:26:
benimde 16 aylık yarım mekik çekiyorum ben çok zorlarsam batma oluyor ama öyle eğilip doğrulurken ağrıyacak kadar değilkızlar ben biraz kendimi sakatladım heralde
bu mekikler bana yaramadı
sezeryan dikişlerim çok acıyor
moralim bozuldu bugün bi hayli ağrı çektim
hatta namaz kılarken bile
eğilip doğrulamıyordum
öğlen namazını allah günah yazmasın oturarak kıldım
çok üzüldüm
inşallah bişey olmaz
daha yapmıcam aman kalsın bi kenarda
doktorlar bişey olmaz diyo ama
oluyo işte iç dikişlerde ağrı oluyo
sezeryan olupda mekik çekenler varmı kızlar ağrı sizde oldumu
benim 1.5 senelik dikişlerim
evet insan istediği kiloya inmeyince hala kilolu hissediyor ama 19 kilo vermeden önceki hallerini düşün belki rahatlarsın az buz değil çünküevet 19 kilo verdim ama nerden gitti bilmyorum hala çok kilom varmış gibi hiissediyorum ya...
gerçi hala varda..
kek ve pizzagerisi güzel olmuş
canım bana fazla gibi geldi çok fazla karbonhidrat almışsın
kizlar ben yatiyorum cook yorgunum bugün iyi geceler yarin boool eksi li bir gün olur insallah
iyi geceler canım.:132:kizlar ben yatiyorum cook yorgunum bugün iyi geceler yarin boool eksi li bir gün olur insallah
selamm...kızlar nasılsınız????
az önce 40 dk 3km yürüdüm bakalım yarının ne kadarını kurtarabilicem..
neskuik sanada geçmiş olsun cnm..
aman dikkatli ol kaş yapim derken gözden olma..
ayrıca namazınıda allah kabul eder inş..
sen yeterki tüm kalbinle ona doğru yönel cnm..
merhaba güzelleeeeeer.. foruma yeni katıldım.. ne acı ki ben de 78 kiloyum.. ve bedenim beni rahatsız etmeye başladı.. kilo vermek için nasıl bir yol izleyeceğimi hiç bilmiyorum.. üstelik boyum da oldukça kısa 1 58 im.. yani obezim bu durumda.. 77 den aşağılara düşenler var, ne kadar zamanda verdiniz bu kiloları ve nasıl?
canım hoşgeldin...tam da yerine geldin motivasyon için burası birebir...bende birkaç gün oluyor forma katılalı gerçi bundan 6 ay önce sürekli yazıyordum 86 kg.den 75 kg ye düşmüştüm.motivasyon irade herşey umarım kilosuz günler geçiririz yaza denize gideceğizzz..
teşekkür ederim urke...
dediğin gibi motivasyon çok önemli.. sen nasıl başardın bu işi yaaaaaa helal olsun..
yapabilir miyim bilmiorum.. sanırım önce inanmak lazım..
iyi geceler arkadaşlar bende hala arada yazmaya devam ediyorum, ama birşey sormak istiyorum cuma günleri mi kilo bildirimi yapıyoruz kime yapıyoruz ve özelden mi yapıyoruz, bana cevap verecek biri olursa çok mutlu olurum:))) artık bildirim yapıp disiplini korumak gerekiyor dimi :) birde merak ettiğim birşey var, bir hafta sonunda kilonuzda farkedilecek kadar bir fark oluyormu? ben disiplinli bir hafta geçirsem bile hiç düşüş olmuyor ve de bazen 1 kilo vermiş gibi çıkıyorum ertesi gün almış gibi :)) tartıyla kavga edip duruyorum yani :)
yeni gelen arkadaş hoşgeldin bende 75 kilo, boy 160 bende obez sınırına vardım sonunda :))geçen sene çabalarımla 68 e düştüm ama geri aldım hemenbu sefer olcak inşallah:)) herkese hayırlı geceler :))
telefon aklima gelmedi fistikNerelerdesin suziii
Eskiden telefondan girerdin haber verirdin.
Kaçamağın dibine vurulmuş gene.
Seni zayıflatmak için daha ne diyim ki ben.
cok sükür canimsagolun kizlarzedelenmis sadece sükür sandalye baya bi agir ve kötü düstü ama sükür
hosgeldin canimkızlar bende şu sabah itibariyle 73.5 kilo olup sizlerle zayıflamak istiyorum banada yardım edin nolur sabah evde kahvaltı yapadım iş yerinde 2 bardak şekersiz çay ve diyet bisküvi yedim 2 paket içinde 4 tane var 1 paket yetmedi ya (300 kalori)
hoş geldin suziiiiiiiiiim
22 yaşında 1.67 boyunda sigortacı veeee 71 kilo
evet zerrracimgünaydın herkese
elimi kolumu kıpırdatmak gelmiyo içimden niyeyse...
SUZİ hoş geldin canım ne kdr seviliyosun bak...
günaydın arkadaşlar ben yine geç kalktm
hızlı hızlı geçtim geçmişi sanırım yeni gelenler var hoş geldiniz hepinize
suzi de gelmiş sonunda hoş gelmiş
eskiden daha sIk geliyordun canim :26: gel de birbirimizi gaza getirelimselam kızlar..
nasılsınız?
dilek artık bende diyetsiyene gitsem diyorum böylede olmadı yaa beceremedim kilo vermeyi..74ün altına geçen senede inemedim busnede..hatta geri 75 üzeri oldumama bu kez diyetisyene uzun süre devam etmem lazım genelde 2aydan fazla devam etmedim..ilk gittiğimde sporsuz hemen 2haftada 2kilo verdim ben zor veriyom bilirsin yani erken kalkıp kahvaltıe rken olunca menülerim şaşmamıştı bide menüye uydum ondannı galibaa....
buara sınava çalışıyom evdeyim nasılsa gün yok oturma yok bari sınav 11 marta kadar diyetisyenin menüye uyarım sonrada devam,ne dersin:26:
şimdi adetin 3.günüdeyim elim yüzüm ödem hep..bitince gideyim değilmii
belki ödem vardir canim :26:kızlar merhabaa
ben bu günü cuma sanıyodum sabah kalktım tartıldım bi de ne göreyim 70
tüm hafta diyet yaptım nıye böyle oldu ki anlamadım
çok acayip moralim bozulduyaa ağlamak istiyorum daha ne yapmam lazım
amuda mı kalkıyım yani
güle güle kulan karakedimmkızlaaaaaaaaar yeni makyaj malzemelerim hemen fotosunu çektim yayınlayamsize.
kizlar gittim postahaneye bide markete ugradim ve adimsayarida takmistim 2bucuk km yurumusum 3350 adim ve 94 kalori yakmisim
ay bende bilmiyorum bende ne cikacak bütün hafta korkumdan tartilmadim :26:Selam hatun kişilerrrrr
cumaya 1 kala ne alemdesiniz bakalımmmm
benim hiç umudum yok yarın için, reglim ha geldi ha gelcek
83 gün bi bakmissin gelmis bileSevdiceeimm gitti bu arada.
Kaldı 83 günümüz...
Gelenee kaa 57 olurum inşaallahhhhh................................
hosgeldin canimbende bu guruba dahil olmak istiyorum aranızda yer varsa ama bişey sorucam her cuma tartılıp bildirim yapma zorunluluğu varmı ..
yardımcı olursanız sevinirim.......
birden gidecekdir arzucum sIkma caninioylede ben hep 66larda gezınıyodum bırden 67 ye cıktım ve onu veremıyorum kac haftadır
ben bogazimi durduramadimmi hemen aliyorum kacamak yapipda verdinmi daha bi seviniyorsunmerhaba kızlar..
ne kadar kilo vermek istesemde boğazımı durduramadım bugun tartıldım ve 400 gr vermişim çok sevindimbiberiyeli çay ve su işe yarıyor gerçekten
slm ger-düscümben geldimm
aslında artık gelmeye korkuyorum cunku ne zmn kk ya kaçamak yapsam acıl iş cıkıyo pat dıe kacıp gıdıyorum
şimdi de bı bıtkı cayı demledımmm, kızlara da bı selam vereyım dedım, elimden geldıgınce ugramaya calısıyorum artık
coookkkk :18:kızlaaarrr benn gelsdmmmm nabersinizzz
yarın size tartı günüüü nasıl heycan var mı heycann
yok yaramiyor gercekden tatlim yaselam kısçeler nasılsınız bugün cumaya son bişr gün
verebildikmi kilocuklardan
kalın çıbıklarım benimmmm
geçmişe bktım sıkıldım geldim
20 sayfa birikmiş
suzicimmm özlettin bizi bu kadar ara verme ara vermek yaramıyor sana artışa geçiyosun
herkese öpücükler yarın yandıkkkk
kelebegim sagol tugbacimçok sağolun kızlar,kıza fitil koyduydumya akşam canavar oldu hemen sanki kandırılmışım gibi hissettim kendimii,pcyi kapattımya bidaha giremedim diye içinden gülmüştür kız kesin
neyse çok şükür hiçbişeyi kalmadı gerçi yinede dün zor uyuttum ama fitilden sonra tam 2saat zıpladılar evde ter içinde kaldılariyi olduya zıplasın napiyim çok korkuttu kusması ,kesin midesini üşüttü demek
karnını yağlamak iyimiş umaycım sağol,bidaha olursa aklımda olsun seninkinede geçmiş olsun..
[/LIST]
suzii seni alıntı yaptıydım nereye uçtu anlamadım hoşgeldin kız,kaçamakların dibine vurulmuşhemde cumaya yakın neyse artıda çıkıcak olan ben değilim ama bakarsın belki sende ekside çıkarsın 300-500gr hadi inşallah
ya bide suzim sana hayranım valla,okadar her gün alıntılayıp cevap veriyosun usanmadan,ama öyle bi mecburiyetimiz yok,yani hemen hemen hiç es geçmiyosun kimseyi çok hoş ama kendini cevap veremediğin için suçlu hissetme,bazen geçmişe bile bakamadan lak diye giriyoruz canın istemesse sende öyle yap.kıyamıyorum sana napiyiim
insallah canim veririz bizdekızlar bı pantolonumu aradım bazanın altındna gecen aksam bakalım olacak mı dıyee en son unıversıtedeyken ıcıne gırebılıyodummm :26: buldum gıydım bıraz sıksa da tam geldı
sonra baktım bazanın altında yazlık kıyafetler fılan, gıyıpte daha once resmım olanları tekrardan gıydım öncesi-sonrası yapayım diye ekledım şimdi, hem de tozlu raflardan popo göbek bı tarafa kaymış fotolarımı da çıkarmış oldumekledim şimdi hepsını albumeee, ben yaptıysam sız de yaparsınız cunku bakıyorum da yenı gelen arkadaslar cok hırslı ve ısteklıler, azımlıler hepsı ben de ne o kadar azım ne de o kadar hırs vardı o yuzden dıyorum ben yapabıldıysem sizın yapamamanız ıcın hıc bı neden yokkk
Selamm şeker.
Ben bugün tartıldım hevesimi aldım.
bende de öyle oluyor tatlim yaregl oldummm
hem de tam cuma öncesi
ve karnım feci ağrıyor ilaç da almak istemiyorummm
of offff:105::105:
gecmis olsu canimBenimde belim fena ağrıyor.
Umarım hafta sonuna denk gelirde rahat ederim azcık.
ay benimkide keske ayni kalsa bu haftaselam arkadaşlar....
yarın tartılma günü ama benimde hiç umudum yokk...
geçen cumadan başlayan kaçamakların arkası kesilmedi malesef...
bir türlü kendimi tutamıyorum..akşamları özellikle..
tek yapabildiğim sporla dengelemekk..
artıda çıkmak istemiyorum..aynı kalsın yeterki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?