70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

s.a. kizlaar
menüm

light süt ve bir kasik sekerli süzme kahve

sabah
2 dilim ekmek ince dilim peynir ve salca ile yapilmis tost

ara
mandalina

öglen
kücük kase yogurt
kücük su tarhana

ara
ceviz
aktivia
bir bardak kefir

aksam
2 parca et
1 tane haslanmis patetes
1 tane haslanmis havuc
5 6 tane haslanmis brüksel lahanasi
1 kase yesil salata
1 kase (kücük) kirmizi pancar salatasi
1 bardak ayran

1 form kayisili

kizlar aksam fazlami :44:

Son düzenleme:

canım bana fazla gibi geldi çok fazla karbonhidrat almışsın

iyi akşamlar. benim pc yine bozulduğu için düzenli giremiyorum. şimdi halledildi gibi ama bakem ne olacak. geçmişe bakacam ama o kadar çok sayfa atlamış ki benim gözler mümkünü yok bu kadarını kaldıramaz. ben yeni gelenlere hoşgeldiniz, hastalara şifa diliyorum.

geçmiş olsun canım yaaa
kendini çok zorlamaman lazım senin ozaman..
bilgim yok bu konuda ama..dikkatli ol...

geçmiş olsun canım ama dikkat et

benim kizimin ayagina düstü canim sagol canim sükür zedelenmis sadece
ay canim ya inan hic yer yok bizim totolar heryeri kapladi kusura bakma ya
saka saka hosgeldiiin

tm. canim sagol

gecmis olsun canim gerci bu ay gecicek ama kötü haber önümüzdeki ay yine agriyacak
sagol canim yok sükür

amaan canim dikkat et
ayrica niye Allah günah yazsin canim oturarak kildin diye ne mutlu sana Rabbim kabul etsin[/QUOTE]
saol kızlar daha dikkatli olucam artık yapmıycam
zor bişide yapmıyodum ama işte olucağın önüne geçilmiyor
göbbek kalmasın diye uğraşırken
kalsın aman banane
rabbim büyük keder üzüntü vermesin
herkese iyi geceler kızlar
bende yataytım

menümü yazayım.
sabah:
yarım simit
iki zeytin
peynirli omlet
bir salatalık
biraz tahin

ara:
bir incir

öğle:
bir kase çorba
bir kase yoğurt
salata
közlenmiş kırmızı biber

ara:
yeşil çay
biraz kuru üzüm

akşam:
bir bardak ayran
biraz haşlanmış karnıbahar
salata

buraya kadar güzel ama misafirliğe gittim orada
bir dilim revani
yarım elma ve biraz fındık yedim.

yarın artılarda olmam inşallah.

benimde 16 aylık yarım mekik çekiyorum ben çok zorlarsam batma oluyor ama öyle eğilip doğrulurken ağrıyacak kadar değil

evet 19 kilo verdim ama nerden gitti bilmyorum hala çok kilom varmış gibi hiissediyorum ya...
gerçi hala varda..
evet insan istediği kiloya inmeyince hala kilolu hissediyor ama 19 kilo vermeden önceki hallerini düşün belki rahatlarsın az buz değil çünkü

kek ve pizzagerisi güzel olmuş

evet farkındayım ikisinide yememem lazımdı

Son düzenleme:
selamm...kızlar nasılsınız????
az önce 40 dk 3km yürüdüm bakalım yarının ne kadarını kurtarabilicem..
neskuik sanada geçmiş olsun cnm..
aman dikkatli ol kaş yapim derken gözden olma..
ayrıca namazınıda allah kabul eder inş..
sen yeterki tüm kalbinle ona doğru yönel cnm..

kizlar ben yatiyorum cook yorgunum bugün iyi geceler yarin boool eksi li bir gün olur insallah
iyi geceler canım.:132:

selam canım.

merhaba güzelleeeeeer.. foruma yeni katıldım.. ne acı ki ben de 78 kiloyum.. ve bedenim beni rahatsız etmeye başladı.. kilo vermek için nasıl bir yol izleyeceğimi hiç bilmiyorum.. üstelik boyum da oldukça kısa 1 58 im.. yani obezim bu durumda.. 77 den aşağılara düşenler var, ne kadar zamanda verdiniz bu kiloları ve nasıl?

arkadaşlar merhaba

bugün her zaman ki günlerden daha yoğun geçti...adalet bakanlığı memur alıyormuş sabah oraya başvurmaya gittim ee haliyle bebekte var indir bindir kalk git eve gel bebeğin banyosu temizlik yemek bulaşık bebeği uyut kocam da hasta anlayacağınız ev hanımı olmak cok zormuş.arkadaşlarıma daha düne kadar ohh keyif yapıyorsunuz derken haksızlık etmişim meğer 8-5 çalışıp bebeği bakıcıdan alıp uyutmak değilmiş marifet...gerçi hayat şartları insanlarla uğraşmakta zor baskasının emrinde çalışmakta.neyse çalışmam da gerekiyor.işler karışık anlayacağınız.bütün bu koşuşturmacaların arasında yemek yemeği unutmuşum ne güzel ohh iştah kapandı derken akşam yemeğinde biraz kacırdım sanırım bıde çay ıcerken yanında 5-6 bisküvi yedim.umarım bırsey olmaz yarın %100 detoks diyetitine başlayacağım nasipse 76 kg ile başladığım diyetim bu sabah itibari ile 74,3 olmuş 5 günde 1,700 gr.vermişim.iyi mi kötümü bilemedim.neyse sizlere allah rahatlık versin kızlar.yarın görüşmek üzere..

canım hoşgeldin...tam da yerine geldin motivasyon için burası birebir...bende birkaç gün oluyor forma katılalı gerçi bundan 6 ay önce sürekli yazıyordum 86 kg.den 75 kg ye düşmüştüm.motivasyon irade herşey umarım kilosuz günler geçiririz yaza denize gideceğizzz..

teşekkür ederim urke...
dediğin gibi motivasyon çok önemli.. sen nasıl başardın bu işi yaaaaaa helal olsun..
yapabilir miyim bilmiorum.. sanırım önce inanmak lazım..

iyi geceler arkadaşlar bende hala arada yazmaya devam ediyorum, ama birşey sormak istiyorum cuma günleri mi kilo bildirimi yapıyoruz kime yapıyoruz ve özelden mi yapıyoruz, bana cevap verecek biri olursa çok mutlu olurum:))) artık bildirim yapıp disiplini korumak gerekiyor dimi :) birde merak ettiğim birşey var, bir hafta sonunda kilonuzda farkedilecek kadar bir fark oluyormu? ben disiplinli bir hafta geçirsem bile hiç düşüş olmuyor ve de bazen 1 kilo vermiş gibi çıkıyorum ertesi gün almış gibi :)) tartıyla kavga edip duruyorum yani :)
yeni gelen arkadaş hoşgeldin bende 75 kilo, boy 160 bende obez sınırına vardım sonunda :))geçen sene çabalarımla 68 e düştüm ama geri aldım hemen bu sefer olcak inşallah:)) herkese hayırlı geceler :))

teşekkür ederim urke...
dediğin gibi motivasyon çok önemli.. sen nasıl başardın bu işi yaaaaaa helal olsun..
yapabilir miyim bilmiorum.. sanırım önce inanmak lazım..

canım ya benim motive olmam aylar alabiliyor hep başlarım sonrada bırakanlardandım.hamilelik sonrasında çıktım 86 ya..aynaya baktığımda kendimi hiç beğenmiyordum halada oyle ya ama biraz sabır.yazın hep bol şeyler giymek göğüs altlarının terlemesi pişik olması kadar kötü bir şey olamaz sanırım.hollywod diyeti yaptım.yemedim az yedim bi ara da hap kullandıım falan falan .....dikkat edince hızlıda versen yavaşta versen almıyorsun.tabi en sağlıklısı doktorların önerdikleri ama ben sabredemiyorum işte.mesala ben önce 75 e ineceğim diye hedef koydum.öyle yada böyle başardım.şimdi ise 6-7 aydan beri duraklamada vücudüm metabolizmam çalışmıyor sanırım yemesemde veremedim.5 gün önce başladım diyete lahana diyeti ile başladım.4.günün sonunda pes ettim içemedim.bunun yanımda her sabah ve akşam elma sirkeli su ve yemeklerden yarım saat önce 1 çay kaşığı çörek otu çiğniyorum iştah kapatmada birebir.lahana kadar da kötü değiller...yarın sabah ayran çorbası diyetine başlayacağım.2 gün sırf yağdan veriyormuşsun bu diyetler kadar kendi ihtisasım için bu kadar araştırma yapsaydım prof.doç.dr falan olurdum sanırım....kolay gelsin ama burdan sakın çıkma motivasyon için birebir derdini de anlatıyorsun kaçamaklarını da kimse sana neden kaşının üstünde göz var demiyor.herkes sana yardım elini uzatmış durumda yeter ki sen kaybolma loyagirll...unutma dünyanın merkezi sensin sen istersen döner istersen dönmez..

iyigeceler canim burdanda yaziyosun ama listede olman icin puccanin ozeline mesaj atiyosun
baslangic
gecen hafta
bu hafta
giden yada gelen
toplamda giden
hedef kilo
bilgilerini yazip gonderiyosun puccaya oda seni listeye koyuyo ilk haftansa altta yaziliyosun ikinci hafta listede oluyosun ben gecen hafta yapamadim bildirim oyuzden bende listenin altinda olcam

iyigeceler bende uyuyayim benim kuzu bugun erken uyandirdi uykum geldi

slm kizlar artik firar yapamiyorum bugün 18 e kadar calisdim birde yine morelim bozuldu isyerinde
devlet calisanlari icin ispsykologu varmis bi cesaret onu aradim elim ayagim titredi ama dedim artik yeter randevu aldim 1 martda gidecem ve herseyi anlatacam belki bana yardimci olurlar cok eziyorlar beni

Nerelerdesin suziii
Eskiden telefondan girerdin haber verirdin.
Kaçamağın dibine vurulmuş gene.
Seni zayıflatmak için daha ne diyim ki ben.
telefon aklima gelmedi fistik türkün akli sonradan calisir tam bana uyarlanmis bir söz
su bogazimi tutamiyorum dilek bana yardim et

sagolun kizlar zedelenmis sadece sükür sandalye baya bi agir ve kötü düstü ama sükür
cok sükür canim
hosgeldin canim

hoş geldin suziiiiiiiiiim

22 yaşında 1.67 boyunda sigortacı veeee 71 kilo

günaydın herkese
elimi kolumu kıpırdatmak gelmiyo içimden niyeyse...

SUZİ hoş geldin canım ne kdr seviliyosun bak...
evet zerrracim bende sizleri seviyorum
günaydın arkadaşlar ben yine geç kalktm
hızlı hızlı geçtim geçmişi sanırım yeni gelenler var hoş geldiniz hepinize
suzi de gelmiş sonunda hoş gelmiş

eskiden daha sIk geliyordun canim :26: gel de birbirimizi gaza getirelim
belki ödem vardir canim :26:
kızlaaaaaaaaar yeni makyaj malzemelerim hemen fotosunu çektim yayınlayamsize.
güle güle kulan karakedimm
kizlar gittim postahaneye bide markete ugradim ve adimsayarida takmistim 2bucuk km yurumusum 3350 adim ve 94 kalori yakmisim

Selam hatun kişilerrrrr
cumaya 1 kala ne alemdesiniz bakalımmmm
benim hiç umudum yok yarın için, reglim ha geldi ha gelcek
ay bende bilmiyorum bende ne cikacak bütün hafta korkumdan tartilmadim :26:
Sevdiceeimm gitti bu arada.
Kaldı 83 günümüz...
Gelenee kaa 57 olurum inşaallahhhhh................................
83 gün bi bakmissin gelmis bile insallah fistik
bende bu guruba dahil olmak istiyorum aranızda yer varsa ama bişey sorucam her cuma tartılıp bildirim yapma zorunluluğu varmı ..
yardımcı olursanız sevinirim.......
hosgeldin canim
oylede ben hep 66larda gezınıyodum bırden 67 ye cıktım ve onu veremıyorum kac haftadır
birden gidecekdir arzucum sIkma canini
merhaba kızlar..
ne kadar kilo vermek istesemde boğazımı durduramadım bugun tartıldım ve 400 gr vermişim çok sevindim biberiyeli çay ve su işe yarıyor gerçekten
ben bogazimi durduramadimmi hemen aliyorum kacamak yapipda verdinmi daha bi seviniyorsun
slm ger-düscüm
kızlaaarrr benn gelsdmmmm nabersinizzz

yarın size tartı günüüü nasıl heycan var mı heycann
coookkkk :18:

yok yaramiyor gercekden tatlim ya yarin bende yandim sanirsam :85:
kelebegim sagol tugbacim tatli cadim he artik cadiliginda kalmadi hött diye kiziyordun
hic sorma dogum günü sevgililer günü istemiyorum artik
icim rahat etmez canim cevap yazamasam

insallah canim veririz bizde

Selamm şeker.
Ben bugün tartıldım hevesimi aldım.
merak ettim simdi
regl oldummm
hem de tam cuma öncesi
ve karnım feci ağrıyor ilaç da almak istemiyorummm
of offff:105::105:
bende de öyle oluyor tatlim ya cok kötü agriyor malesef ilac kulanmayi bende sevmiyorum önce cekiyorum sonra dayanamayinca yutuyorum sicak su isitiyorum seyin icine neydin onun adi :44:
onu karnina koyma ama benim annem kiziyo sirtima koydummu veya ayaklarimin altina rahatliyorum biraz üsütüyoruz herhalde :26:gecmis olsun tatlim

Benimde belim fena ağrıyor.
Umarım hafta sonuna denk gelirde rahat ederim azcık.
gecmis olsu canim
ay benimkide keske ayni kalsa bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…