tesekkürler canimbuldum türk kahvesi kalorisizmiş.
KAHVE TÜRLERİ VE KALORİLERİ:
1- Espresso: Kalorisi yokur.
2- Cappuccino: Büyük fincanda 100, orta boy fincanda 50 kalori.
3- Sütlü kahve: Büyük fincanda 128, orta boy fincanda 64 kalori.
4- Sütlü kakao: Büyük bir fincanda en az 235 kalori.
5- Türk kahvesi: Kalorisi yoktur.
cok gecmis olsun canim yaaslm arkadaşlarr
dün menümü yazamadım çünkü çok kötüydümm
dün ayran detoksunu yapayım diye niyetlendim
yapmayada başladım. sabah kahvaltı etiim ve devamında ayranı içmeyi devam ediyordum.
saat 3 gibi birden gözüm karardı... sonra bi baş ağrısı. allahtan bebeğim o sırada uyumuştu.
ben de o uyurken biraz uyuyum belki düzelirim dedim ama yok başım feci agrıdı ve gözüme vurdu agrısı.
sonra açlıktan heralde diye ekmek fln yedim bide agrı kesici içtimm.
ama sonrası çok daha kötüydüü bu seferde mide bulantısı başladı hem başım hem bulanık görmem hemde mide bulantısı.
bulantımı bastırsın diye bişeyler yemek istiyorum ama yemek yiyeceğimi düşününce bile midem bulanıyordu.
istifra üstüne istifra en son artık çıkaracak hiç bişeyim kalmadı halimde tabiii.
sonra uyudum artık gece biara uyandım allahım bulantım geçmişti çok şükür baş agrısı bugün biraz daha devam etti
ama şimdi çok daha iyiyim. tabii üstüne bide eşimden laf işittim
ne acelen varr vereceksen de yavaş yavaş ver biyere mi yetişcen fln fln işteee.
sabahta diyor ki " ben hafta sonu bi ayran detoksu yapıyım"
ben de dedim aman dur sakın geç olsun da güç olmasınvalla arkadaşlar neden böyle oldu anlamadım.
belki de midemi üşütmüştüm o denk geldi ama kimseyi korkutmuş gibi olmayım yine de.
benim migrenim de varr belki o yüzden de kaldıramamış olabilirim.
öyle ya da böyle geçti şükür.
sabah güzel sonuc alirsin bencede karakedimmben detoksu sadece ayran la yaptım ama sabah 2 yumurta yediğimden sanırım hiç rahatsız olmadım. gerçi bir işe de yaramadı da
keske bende mi yapsaydim niyetlenmisdim aslinda buhafta yapayim detoks diye ama ispanak iyi geldi sanki isallah ispanak da beni paklamisdirKızlar ben geldim ve tam 2 saat geçmişi okudum pes edicem yakında geçmiş faslına
Bu hafta çok fena kaçamaklar yaptım pastalar kurabiyelr vs. ne bulduysam yedim o yüzden bugün detoks yapem dedim malum yarın cuma ya moralim çok bozulmasınBakalım bi günde detoksla kaç gr fark edecek ya da edecek mi...
aman dikkat et canim yaa :26: bende sezeryanim ama ben 1 sene spor yapmadim gerci halen yapmiyorum dakızlar ben biraz kendimi sakatladım heralde
bu mekikler bana yaramadı
sezeryan dikişlerim çok acıyor
moralim bozuldu bugün bi hayli ağrı çektim
hatta namaz kılarken bile
eğilip doğrulamıyordum
öğlen namazını allah günah yazmasın oturarak kıldım
çok üzüldüm
inşallah bişey olmaz
daha yapmıcam aman kalsın bi kenarda
doktorlar bişey olmaz diyo ama
oluyo işte iç dikişlerde ağrı oluyo
sezeryan olupda mekik çekenler varmı kızlar ağrı sizde oldumu
benim 1.5 senelik dikişlerim
birde sen gecen yazmisdin herhalde canim acildi bidaha dikis attilar diye :26:
zerracim bence senin oturmalarin seni sabote ediyor gibime geldi :26:bende az önce tekrar tartıldım..tam 1700 gr artıdayım..artık ağzıma su bilem almıcam yarın sabaha kadar..
hedefime az kaldı ve ciddi bi şekilde motivasyona ihtyacım var...
hadi gir bakalim sauna na sen sauna dedinmi resimler aklima geliyorben çocuklar uyuyoken 20dk saunaya giremde gelem tv karşısında,hep pcde giriyodum ama kollarım dışarda kalınca terlemiyodu kollarımında toksin atmaya ihtiyacı var ama değilmii
kurtlar vadisine bakarak zaman çabuk geçer zati hemen geliriiim baaay
şuan ev öyle sessizki tek tıka çocuklar uyancek diye aklım gidiyo:18:,uyanırlarsa imkan yok girdirmezler saunaya,yanarım,:18:neyse daha fazla vakit kaybetmiyim ben
isallah düzelir canim demin bendede gider gibi oldu kablolariyla oynayinca geri geldiiyi akşamlar. benim pc yine bozulduğu için düzenli giremiyorum. şimdi halledildi gibi ama bakem ne olacak. geçmişe bakacam ama o kadar çok sayfa atlamış ki benim gözler mümkünü yok bu kadarını kaldıramaz. ben yeni gelenlere hoşgeldiniz, hastalara şifa diliyorum.
iyi geceler canim :80:kizlar ben yatiyorum cook yorgunum bugün iyi geceler yarin boool eksi li bir gün olur insallah
hosgeldin canimmerhaba güzelleeeeeer.. foruma yeni katıldım.. ne acı ki ben de 78 kiloyum.. ve bedenim beni rahatsız etmeye başladı.. kilo vermek için nasıl bir yol izleyeceğimi hiç bilmiyorum.. üstelik boyum da oldukça kısa 1 58 im.. yani obezim bu durumda.. 77 den aşağılara düşenler var, ne kadar zamanda verdiniz bu kiloları ve nasıl?
güzel vermissin canimarkadaşlar merhaba
bugün her zaman ki günlerden daha yoğun geçti...adalet bakanlığı memur alıyormuş sabah oraya başvurmaya gittim ee haliyle bebekte var indir bindir kalk git eve gel bebeğin banyosu temizlik yemek bulaşık bebeği uyut kocam da hasta anlayacağınız ev hanımı olmak cok zormuş.arkadaşlarıma daha düne kadar ohh keyif yapıyorsunuz derken haksızlık etmişim meğer 8-5 çalışıp bebeği bakıcıdan alıp uyutmak değilmiş marifet...gerçi hayat şartları insanlarla uğraşmakta zor baskasının emrinde çalışmakta.neyse çalışmam da gerekiyor.işler karışık anlayacağınız.bütün bu koşuşturmacaların arasında yemek yemeği unutmuşum ne güzel ohh iştah kapandı derken akşam yemeğinde biraz kacırdım sanırım bıde çay ıcerken yanında 5-6 bisküvi yedim.umarım bırsey olmaz yarın %100 detoks diyetitine başlayacağım nasipse 76 kg ile başladığım diyetim bu sabah itibari ile 74,3 olmuş 5 günde 1,700 gr.vermişim.iyi mi kötümü bilemedim.neyse sizlere allah rahatlık versin kızlar.yarın görüşmek üzere..