70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkürler canim
cok gecmis olsun canim yaa
ben detoksu sadece ayran la yaptım ama sabah 2 yumurta yediğimden sanırım hiç rahatsız olmadım. gerçi bir işe de yaramadı da
sabah güzel sonuc alirsin bencede karakedimm
keske bende mi yapsaydim niyetlenmisdim aslinda buhafta yapayim detoks diye ama ispanak iyi geldi sanki isallah ispanak da beni paklamisdir
aman dikkat et canim yaa :26: bende sezeryanim ama ben 1 sene spor yapmadim gerci halen yapmiyorum da cünkü önceden kosuyordum hergün gögzümden ameliyat oldugumda kosma 1 sene dikislerin acilir diye korkutmuslardin :26:
birde sen gecen yazmisdin herhalde canim acildi bidaha dikis attilar diye :26:

bende az önce tekrar tartıldım..tam 1700 gr artıdayım..artık ağzıma su bilem almıcam yarın sabaha kadar..
hedefime az kaldı ve ciddi bi şekilde motivasyona ihtyacım var...
zerracim bence senin oturmalarin seni sabote ediyor gibime geldi :26:
hadi gir bakalim sauna na sen sauna dedinmi resimler aklima geliyor sadece ellerin disarda

isallah düzelir canim demin bendede gider gibi oldu kablolariyla oynayinca geri geldi
kizlar ben yatiyorum cook yorgunum bugün iyi geceler yarin boool eksi li bir gün olur insallah
iyi geceler canim :80:

hosgeldin canim
güzel vermissin canim ama dikkat et aksamlari:18: geri alma allah rahatlik versin iyi geceler :80:

kizlar guzel haberimide verip oyle uyuyayim esim bugun biletimi aldi 12martta turkiyeye gidiyorum allahin izniyle ve tam 6hafta kalcam cok sevincliyim ve cok mutluyum simdi 24gunum kaldi ve en az 58e inmem lazim

suzi gorusemiyoruz iyisindir insaallah optum canim ben kacar gozlerim kapaniyo

iyigeceler canim burdanda yaziyosun ama listede olman icin puccanin ozeline mesaj atiyosun
baslangic
gecen hafta
bu hafta
giden yada gelen
toplamda giden
hedef kilo
bilgilerini yazip gonderiyosun puccaya oda seni listeye koyuyo ilk haftansa altta yaziliyosun ikinci hafta listede oluyosun ben gecen hafta yapamadim bildirim oyuzden bende listenin altinda olcam

iyigeceler bende uyuyayim benim kuzu bugun erken uyandirdi uykum geldi

çok teşekkür ederim, ayrıca türkiye ye gidişine çok sevindim, yurtdışında yaşıyan biri olarak bu sevinci çok ii anlıyorum

denk gelmiyoruz canim gercekden hadi yat canim kuzucuk kaldirir seni iyi geceler :80:

iyi akşamlar kızlar resmen çökmüş durumdayım
gündüz yediklerim iyiydi ama akşam arkadaşım pizza siparişi verdi
orta boy pizzadan 2 dilim yedim yani üçte birini yedim.. yanında da 1 bardak fanta:18::18::18:
midem şiş ağrıyor ama sanırım ağrısının sebebi sınav stresi..
ne güzel kilo veriyordum iki gündür kaçamak yapıyorum hamurişleriyle...
hızlı hızlı geçtim geçmişi hastamız var sanırım geçmiş olsun çok üzüldüm.. yeni katıldım biliyorum fazla samimi değilsiniz ama içten söylüyorum hepinizi çok seviyorum burası insanın dertlerini paylaşabileceği süper bir yer iyi ki varsınız..
dualarınızı bekliyorum yarın için.. sınavdan sonra da muhtemelen istanbula gitcem gezmeye. pazartesi akşam memlekete giderim inşallah o zamana kadar giremem nete.. kusuruma bakmayın artık.. resmen destan yazasım var çok içim sıkılıyor da fazla da abartmasam ii olur sanırım..
iyi geceler kızlar hepinize.. sabah inşallah hepiniz kilo vermş olduğunuzu görüp mutlu olursunuz.. en güzel mutlulukları hakediyorsunuz hepiniz..
ay veda konuşması yaptım sanki bu bunalım halimle kendime gülesim geldi resmen.. sınavdan sonra bu yazdığımı okuyup iyice bi eğleneyim bari
görüşmek üzere

canim keske yemeseydin ama olmus sinavin güzel gecer isallah git gez dolas bizi arada hatirla gezinde fazla kacamak yapma yarin bildirim yapacan ama dimi :18: birde sinavin nasil gecti söylersin canim :13: gerci hemen söylüyorlarmi :44:

öğleden sonra söylenir sonuçlar da nete giremem ben sadece sabah bildirimimi yapıp gitmeyi düşünüyorum. şimdi de bir kaç şey araştırmak için nete girdim arada buraya da içimi dökeyim dedim
istanbulda da dikkatli yemeye çalışırım inşallah başarabilirim..

MİLLET olarak en çok sevdiğimiz şey YEMEK;aç oluruz sofradakileri YERİZ,üzülürüz kendimizi YERİZ,sinirleniriz birbirimizi YERİZ...

ay üzülme canim artik olan olmus hayirli yolculuklar canim

ben kactim kizlar esim geldi

menün güzel
olsun canımya fazla geç yemediysen misafirlikte erimiştir yatana kadar

hoşgeldin tam yerine geldin bende 11 ayda 20 kilo verdim,taa 11 aralık 2011de 11ayım dolmuştu ve ben 59.8le 20 kilo vermiş oldum ama aylardır sabitlerdeyim 1aşağı 1 yukarıherşey kafada bitiyo vede sağlıklı beslenerek tabikibak benimde beslenme şeklim aşağıdaki gibiydi tam kilo vermeye karar verdikten sonra bu şekilde beslendim zararlı herşeyi hayatımdan çıkardım

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3 yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve iananın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR
KAPTAN TUĞBA

çok iyi vermişsin canım 5 gündeevet canım hayat şartları zor,çocuk büyütmekse herşeyden zor allah kolaylık versin sanada hepimizede
ecrin anlatmış ama ben tekrar uyarı yazımı asarım birazdanbilmeyenlerde öğrenmiş olur,yeni gelenler var
ah canım benimyaa,tamam ozaman cevap verbende seviniyorum aslında heryazıma cevap veriyosun diye,ama bazen ben geçmişe bakamıyorum ya bişey yazdıysan diyede üzülüyorum neyse bugünlerde sık girebiliyorum inş.hep okurum:13:
bu sefer ellerimide sakladım içine,30dk ter attım,ölüyom sandıımmmm heeee

çok sevindim adına ne mutlu hadi geri sayım başladı çabuk geçer,,sende 58olursun inş...

kızlar cuma günkü kilo bildirimleri aşağıdaki gibi dilek'in (pucca) özeline yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,yeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimlerhadi bakalım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

pucca'nın dikkatine kocaman başlığa yazıp altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi gece diliyorum inşallah benim içinde

Merhaba kızlar, bu benim ilk bildirimim

bu hafta 79 kiloyla diyete ve spora başladım şimdi 77 kiloyum. şimdilik hedefim 69

2-3 gundur okuyamıorum yazdıklarınız bır yogunluk bır yogunluk öldüm bittim valla..tabı bu aradada bı suru kacamak yaptım (
2 gun once aksam 1 kadeh votka ve 1 durum cıgkofte yedım ( pişmanım ama krıze gırdım dayanamadım ( dun aksamda 1 ınce dılım yas pasta ( ama bugun hemen normale dondum eskı duzen devam.buraya takılmayınca motıvasyon bıtıo onu anladım su 2-3 gunde..aksama menu yazcam dıe korkuodum kacırmıodum..neyse yazıyım bugunku menumude..

kahvaltı 12 de
1 yumurta ve az kasarlı omlet

saat 15 te
çeyrek kıymalı pıde

saat 17 de
3 adet fındık

saat 19 da
2 adet kofte
bol yesıl salata

saat 21 de
yarım yesıl elma

bakalım yarın tartı ne gostercek ii geceler

hoşgeldin canım. devamlı aramızda bulunursan fazlalıklar gider inşallah.

MİLLET olarak en çok sevdiğimiz şey YEMEK;aç oluruz sofradakileri YERİZ,üzülürüz kendimizi YERİZ,sinirleniriz birbirimizi YERİZ...
ne güzel söylemissin. ben en çok kendimi yiyenlerdenim.
hayırlı cumalar.

Merhaba kızlar, bu benim ilk bildirimim

bu hafta 79 kiloyla diyete ve spora başladım şimdi 77 kiloyum. şimdilik hedefim 69

hedefine ulaşırsın inşallah.

Kızlar günaydın. Sbah tartıldım ama dünden fazla cıktı anlamadım wcye gidemdim sanırım ondan 74,4 kiloyum ve zayflamak istiyorummmmmmm.
Kahvaltı için 1 fincan çay şekersiz ve ufak bir parça ekmek (2 dilim kadar) ve birkaç parça peynir yiyeceğim şimdi.Hayırlı cumalar bu arada.

canım esım ıstıyordu ama ben pek karar veremıyodum artık benımde aklım ayatmaya basladı zaten yas 31 ancak olucak bıdaha gzö ealmak zor bakalım hayırlısı
ben artıda olmaktan deılde sıkıldım yaa yanı zaten hep alt sıralardaydım sorun deıl ama kılo verıp guzle bı rakam görenekadar yapmamayı düşünüyorum bıldırım:44:
cok gecmıs olsun cnaım bıdaha olursa doktora gdıersın hersey etkılmeıs olabılır mıgren detoks mıde rahatsızlıgın yanı ıns gecer canım
gecmıs olsun canım o zaman zorlama ben normal dogum yaptım ama bende de bel fıtıgı var ondan cekemıyorum mekık ama acıması normal bence benımablam kac yıl gectı hal acok kuvvetlı öksürüsem zorlarsam sızlar der mesela

aynen suzucım malesefkı oyle yapıyoruz

herkese günaydın hayırlı cumalar

kılom aynı yanı gecen haftakıyle degıl dunkı gıbı ıste 67.4 ama bıldırım aypmıycam bı süre ben de sıkıldım yani bı anlamı yok benım ıcın heyecan vermıyor cunku 64 ü felan görene kadar boyle devam etmeyı düsünuyorum bı de bu yolu deneyeyım belkı hırslandırır benı

kılo veren herkesı sımdıden kutluyorum ıns hedefımıze ulasırız tez zamanda

Günaydın kızlar.

Pucca

başlangıç: 18.12.2011
geçen hafta:68,9
bu hafta:69,3
gelen: 0,4
toplamda giden: 7,3
hedef:65

günaydın arkidişler

bu ara pek uğrayamadım üzgünüm bildirim yapim

başlangıç:85
geçen hafta :72.4
bu hafta :71.7
giden:700 gr
hedef:60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…