70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

12 subatta allahin izniyle gidiyorum canim biletimi aldik

ya dedem 10 sene kadar once vefat etti ve uvey annanem evde oturuyodu ve 2sen once seker hastasiydi vefat etti ve bina 5kalti dedem hep diyodu ben olunce bu daire kizlarimin diye annanem hastayken ilk evliliginden olan oglu gelip yaninda kalayim dedi ve yaklasik 1ay kadar sonra vefat etti annanem dayimlar dort donerrek annemleri ikna ettiler iste siz sadec yarim daireye razi olun diger dairelerde 4dayimvar her birine bi daire merak etmeyin icinde oturan annanemin oglu cikicak felan dediler tabi bizimkiler iyi niyetliya razi oldu ve adam gecen sene ocak ayina kadar muhlet istedi icinde oturmak icin bizimkiler yine iyi niyet yaparak tamam dediler sonra ocak geldi simdi kisin nereye cikayim mart dedi mart geldi agustos dedi agustos geldi bve yeniden yilbasi geldi bu seferde kesin subatta cikicam dedi bizimkilerde hadi tamam bi ay daha idare ederiz dedi ve o bi ayda gecti simdi aramislar cikmiyorum demis ne kira veriyo ne bisey bide ustune dunya kadar borc yapmis elektrk su dogalgaz bide onlarda annemlerin ustune kalcak odemiyo cunku dayimlara sorsan birakin otursun ne olcak diyolar tabi tuzlari kuru hepsinin durumu gayet iyi ve benim annem ve teyzem surunuyo tabiri caizse babam 55yasinda ve demir tasiyo hergun zar zor geciniyolar ve orayi kiraya verseler hic degilse biraz rahatlar elleri ama nerde kandirilip duruyolar ben simdi dedim gelip vekaletlerinizi alicam ve onu 1haftayi bulmadan cikarttiricam cok kiziyorum ya tum suc dayimlarda kandirdilar annemi annemin okuma yazmasi yok teyzeminde cok az ve kardeslerine bisey demiyolar ama onlari gormen lazimdi o tapulari kendi uzerlerine almak icin nasil ugrastilar annemlerle isleri bitince arayip sormuyolar bile

merhabalarr :) bende sizlerin arasında olmak istiyorum 77 kiloyum ve bu yola baş koydum kesinliklee 20 yaşındayım ve artık istedigim kıyafetleri giymek istiyorum :)

merhabalarr :) bende sizlerin arasında olmak istiyorum 77 kiloyum ve bu yola baş koydum kesinliklee 20 yaşındayım ve artık istedigim kıyafetleri giymek istiyorum :)

hosgeldin canim karar verdiysen tamamdir en kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin burayi takip et menuleri yakindir istedigin kiyafetleri giymek

12 subat yazmisim ya 12 mart canim yanlis yazmisim cok bozugum ondan herhalde kafam gitti

cocugu uyutmaya götürdüm geldim ben siteden atilmissim ben bu sistemi hic sevmedim

gercekden iyi niyeti su istimal etmisler canim nekadar ayip birde akraba olacaklar hic yakistiramadim ama malesef öyle oluyor cogu zaman kendi cevrendekiler sana baskalarindan daha cok zarar verebiliyorlar
bende sevmem öyle adam gibi sözünde dur madem madem cikmiyorsun kirani öde bari dimi ama
betülcüm subat 2inci ay olmuyormu :44: bugün ayin 17si :44:

hosgeldin canim
iyi degilim ben kizlar iyi geceler :2:
sen yat dinlen canim birde terleye bilsen belki atarsin üstündeki agirligi tekrar gecmis olsun canim

selam kızlar;

geçmişi okumaya calıştım ama hızınıza yetişmek mümkün değil acaba ben mi yavaşım yetişemiyorum işlere....neyse bugün detoks un 1.günü bitti.hiç kaçamak yapmadım.yarın da allah ın izniyle bir aksilik çıkmadan bitirirsem ne ala....çok merak ediyorum sonucu umarım sizin gibi bende de etkili olur...hepinize allah rahatlık versin ....kilosuz yeni bir gün diliyorum herkese...

12 subat yazmisim ya 12 mart canim yanlis yazmisim cok bozugum ondan herhalde kafam gitti

sen dedigin gibi yap canim bence vekaleti al isleri halet sonra nasil olsa geri dönecen ben sag sen selamet dersin annengil yapsa onlar onlarin yaninda
sIkma da artik canini bi git bakalim canim isallah yoluna girer

sen dedigin gibi yap canim bence vekaleti al isleri halet sonra nasil olsa geri dönecen ben sag sen selamet dersin annengil yapsa onlar onlarin yaninda
sIkma da artik canini bi git bakalim canim isallah yoluna girer

amin canim insaallah duzelir ama yazik ya kadinlari kandirmalarini hazmedemiyorum babamda annemin mirasi diye karismiyo yoksa simdiye kadar binkere halletmisti yazik degilmi bizimkiler zar zor gecinmeye calisicaklar o orda sefa surcek bide yetmezmmis gibi dunya kadarda borc birakicak enson yaklasik 2bin liradan bahsediliyodu borc olarak nasil odesin onu bizimkiler

selam çıtırdak çerezler......
ben geldimmmm............

ayyyyy süpersin suzicim....göster onlara......... bir türk dünyaya bedeldir.:113::113:...

ortişş migrende zor geçer....ne olduki bele ağridi basin canın bişeyemi sıkıldı yoksa:97:

s.a.kizlaarrr

gecmise bakayim dedim ama :111:

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

veremeyenler pes etmek yoook

ben galiba hasta oluyorum :2:

eee siz neöööörüüyonuz
A.S balkaymak ne örek bıraktık artık örgü işlerini erkeklerin hiç ilgisini çekmiiii..
kendine dikkat et canım hasta olma bol bol ye iyi beslen..lahmacun ,döner yaşpasta,,pizzatatlı tuzlu ne varsa bol bol yiiii iyilşirsin..hiçbişen kalmaz fistik

benim bugun ikinci gundu ve bitane muz yedim malesef tutamadim kendimi dun tam uymustum ve 1.1 gitmisti bakalim yarin kac gitmis olcak

hos geldin senin nickdeki resmi gorunce hayran olmamak elde degil ne zayiflik oyle ya bende istiyorumm okadar iyi gorunmek ah ahhh eskiden ne guzeldim incecik hic gobek yok simdi gitmiyo gobek ya dogumdan dolayimi acaba yada nezaman giderki

Başlangıç kilo:75
Bu hafta:72
Geçen hafta:72.1
Giden:100gr
Toplam verilen:3 kg
Hedef:65

Kızlar ya elektrikler gitti yine akşam akşam sonra da geliip geçmişe baktım o yüzden anca şimdi bildirimimi yapıyorum

Bu sırada ben de dün detoksu yapmıştım.Sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı öğlen 1'de akşam 6'da ve 8'de 3 kere yiyebildim çalıştığım için...2 saatte bir yapamadım...Ama hafta içinde yaş pasta falan yediğim ve aşırı cozuttuğum için perşembeye kadar 72.3'tüm...Detoksla 300gr gitti bende de ama dediğim gibi 2 saatte bir yapamadım...

Bu sırada bu detoksu yaptığım ve pasta, ekmek yediğim için dukan amcam beni affetmez artık diye düşünüyorum...O yüzden dukanı bırakıcam gibi:26:

sağol canım darısı sizin de başınıza

başlangıç: 79.8 kg
geçen hafta: 60.8
bu hafta: 60.5
gelen: 300
toplamda giden:19.300
hedef...59kg

herkezin huzurunda ilan ediyorum ve devam ettiremediğim diyetimi bırakıyorum,zaten aylardır düzen tutturamadım diyet falanda demek istemiyorum zaten ,sağlıklı beslenemedim,kilo almadım ama vermedimde,58i görmeyi artık ümit etmiyorum,
kendimden özür diliyorum,ama artık tartılmaktan ve kilo vermektende bıktım,ara vericem bikaç ay,kilo alırsamda alırım önemsemiyorum,tek düşündüğüm eşim , çocuklarım ve evim olucak,belki bukadar takıntı yapmassam ilerde tekrar sağlıklı yaşama geçince kilo vermeye sil baştan başlarım...
herşey buraya kadarmış,valla bıktım artık benim bünye 60'ın altını kaldırmıyo anladım,yada alıştı devamlı vere vere artık inatlaşıyo benle,ama kırıcam bu inadı ilerde neyse artık bitti uğraşmıycam,
burası ve sizler bana herşey kattınız çok sağolun her derdimde yanımda oldunuzmerak etmeyin sizden koptuğum yokbenim koptuğum kilo verme işi,bikaç ay kilomu korumaya çalışıcam alırsamda sağlık olsun ,verirsemde müthiş olur ama tartıyı çıkarttım bugünden itibaren kusura bakmasın,eskiden olduğu gibi saklıycam en icra köşeye,her cuma çıkarıp bakıcam formalite icabııhadi iyi geceler eşim gelmek üzere çocukları uyutucam daha

iyi geceler kızlar..
misafirlerimi yatırdım..
aklım sizde naptnız bakamadım...
benim gibi artılardamısınız...
geçmişe bi gidem bakem..
ama korkuyom çıkamasam diye...
bi yarım saat okuyum..çok yorgun ve uykusuzum..
sabah da yola çıkıcaklarmış kahvaltı erken yapılcak..
saat 6 da kalkmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…