isallah ilerlemez canimamcam limonu kabuklu mabuklu götürüyo bakti hasta olacak birde suyunuda sIkiyor suylan karistirip ertesi gün hic birseysi kalmiyo
hayirdir canim :26: tabii anlatmak istersennezaman yolculuk hayirlisiyla betülcüm :26:
merhabalarr :) bende sizlerin arasında olmak istiyorum 77 kiloyum ve bu yola baş koydum kesinliklee 20 yaşındayım ve artık istedigim kıyafetleri giymek istiyorum :)
iyi degilim ben kizlariyi geceler :2:
12 subatta allahin izniyle gidiyorum canim biletimi aldik
ya dedem 10 sene kadar once vefat etti ve uvey annanem evde oturuyodu ve 2sen once seker hastasiydi vefat etti ve bina 5kalti dedem hep diyodu ben olunce bu daire kizlarimin diye annanem hastayken ilk evliliginden olan oglu gelip yaninda kalayim dedi ve yaklasik 1ay kadar sonra vefat etti annanem dayimlar dort donerrek annemleri ikna ettiler iste siz sadec yarim daireye razi olun diger dairelerde 4dayimvar her birine bi daire merak etmeyin icinde oturan annanemin oglu cikicak felan dediler tabi bizimkiler iyi niyetliya razi oldu ve adam gecen sene ocak ayina kadar muhlet istedi icinde oturmak icin bizimkiler yine iyi niyet yaparak tamam dediler sonra ocak geldi simdi kisin nereye cikayim mart dedi mart geldi agustos dedi agustos geldi bve yeniden yilbasi geldi bu seferde kesin subatta cikicam dedi bizimkilerde hadi tamam bi ay daha idare ederiz dedi ve o bi ayda gecti simdi aramislar cikmiyorum demis ne kira veriyo ne bisey bide ustune dunya kadar borc yapmis elektrk su dogalgaz bide onlarda annemlerin ustune kalcak odemiyo cunku dayimlara sorsan birakin otursun ne olcak diyolar tabi tuzlari kuru hepsinin durumu gayet iyi ve benim annem ve teyzem surunuyo tabiri caizse babam 55yasinda ve demir tasiyo hergun zar zor geciniyolar ve orayi kiraya verseler hic degilse biraz rahatlar elleri ama nerde kandirilip duruyolar ben simdi dedim gelip vekaletlerinizi alicam ve onu 1haftayi bulmadan cikarttiricam cok kiziyorum ya tum suc dayimlarda kandirdilar annemi annemin okuma yazmasi yok teyzeminde cok az ve kardeslerine bisey demiyolar ama onlari gormen lazimdi o tapulari kendi uzerlerine almak icin nasil ugrastilar annemlerle isleri bitince arayip sormuyolar bile
gercekden iyi niyeti su istimal etmisler canim nekadar ayip12 subatta allahin izniyle gidiyorum canim biletimi aldik
ya dedem 10 sene kadar once vefat etti ve uvey annanem evde oturuyodu ve 2sen once seker hastasiydi vefat etti ve bina 5kalti dedem hep diyodu ben olunce bu daire kizlarimin diye annanem hastayken ilk evliliginden olan oglu gelip yaninda kalayim dedi ve yaklasik 1ay kadar sonra vefat etti annanem dayimlar dort donerrek annemleri ikna ettiler iste siz sadec yarim daireye razi olun diger dairelerde 4dayimvar her birine bi daire merak etmeyin icinde oturan annanemin oglu cikicak felan dediler tabi bizimkiler iyi niyetliya razi oldu ve adam gecen sene ocak ayina kadar muhlet istedi icinde oturmak icin bizimkiler yine iyi niyet yaparak tamam dediler sonra ocak geldi simdi kisin nereye cikayim mart dedi mart geldi agustos dedi agustos geldi bve yeniden yilbasi geldi bu seferde kesin subatta cikicam dedi bizimkilerde hadi tamam bi ay daha idare ederiz dedi ve o bi ayda gecti simdi aramislar cikmiyorum demis ne kira veriyo ne bisey bide ustune dunya kadar borc yapmis elektrk su dogalgaz bide onlarda annemlerin ustune kalcak odemiyo cunku dayimlara sorsan birakin otursun ne olcak diyolar tabi tuzlari kuru hepsinin durumu gayet iyi ve benim annem ve teyzem surunuyo tabiri caizse babam 55yasinda ve demir tasiyo hergun zar zor geciniyolar ve orayi kiraya verseler hic degilse biraz rahatlar elleri ama nerde kandirilip duruyolar ben simdi dedim gelip vekaletlerinizi alicam ve onu 1haftayi bulmadan cikarttiricam cok kiziyorum ya tum suc dayimlarda kandirdilar annemi annemin okuma yazmasi yok teyzeminde cok az ve kardeslerine bisey demiyolar ama onlari gormen lazimdi o tapulari kendi uzerlerine almak icin nasil ugrastilar annemlerle isleri bitince arayip sormuyolar bile
hosgeldin canimmerhabalarr :) bende sizlerin arasında olmak istiyorum 77 kiloyum ve bu yola baş koydum kesinliklee 20 yaşındayım ve artık istedigim kıyafetleri giymek istiyorum :)
sen yat dinlen canim birde terleye bilsen belki atarsin üstündeki agirligi tekrar gecmis olsun canimiyi degilim ben kizlariyi geceler :2:
12 subat yazmisim ya 12 mart canim yanlis yazmisim cok bozugum ondan herhalde kafam gitti
sen dedigin gibi yap canim bence vekaleti al isleri halet sonra nasil olsa geri dönecen ben sag sen selamet dersin annengil yapsa onlar onlarin yaninda
sIkma da artik canini bi git bakalim canim isallah yoluna girer
hosgeldin karakedimmmelojjcum birde sen sormusdun cik istersen diye :26:
canim ciksam cocuk var düzen var nerde basliycam saatleri kac olacak
devlet isine girilmiyor zaten bunlarin yüzünden yani bunlara o sevinci vermek de istemiyorum kurtulduk su türkden detirmek istemiyorum onlar kazansin istemiyorum
ortişş migrende zor geçer....ne olduki bele ağridi basin canın bişeyemi sıkıldı yoksa:97:canım zor durumun ya ne diyeyim bilemedim ki yabancı bir ülkede yaşamak bile zorken sen birde çalışıyorsun hemde devlet dairesi kızkançlıklarından yapıyorlar sanırım. başka bir yere geçsen de böyle insanlar hep çıkacak karşına ne yazık ki.uzun uzun yazacam da canım migrenim tuttu başım çok ağrıyo bakamıyorum ışığa. eve gidip azıcık karanlıkta uzanacam ağrım geçerse gelirim.
üzme kendini lüzumsuz insanlar için. ben olsam haklarında şikayette bulunurdum resmen ırkçılık yaptıkları. ben adalete güvenirim doğru söyleyen mutlaka belli olur. nasıl ispatlayacak senin çalışmadığını sonuçta çalışıyorsun işin belli. üff canım benim odaya geçiyom mecbur çok kötü başım sonra dertleşek yine öptüm
A.S balkaymak ne örek bıraktık artık örgü işlerini erkeklerin hiç ilgisini çekmiiii..s.a.kizlaarrr
gecmise bakayim dedim ama :111:
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
veremeyenler pes etmek yoook
ben galiba hasta oluyorum :2:
eee siz neöööörüüyonuz
selam kızlar;
geçmişi okumaya calıştım ama hızınıza yetişmek mümkün değil acaba ben mi yavaşım yetişemiyorum işlere....neyse bugün detoks un 1.günü bitti.hiç kaçamak yapmadım.yarın da allah ın izniyle bir aksilik çıkmadan bitirirsem ne ala....çok merak ediyorum sonucu umarım sizin gibi bende de etkili olur...hepinize allah rahatlık versin ....kilosuz yeni bir gün diliyorum herkese...
selam çıtırdak çerezler......
ben geldimmmm............
ayyyyy süpersin suzicim....göster onlara........ . bir türk dünyaya bedeldir.:113::113:...
ortişş migrende zor geçer....ne olduki bele ağridi basin canın bişeyemi sıkıldı yoksa:97:
A.S balkaymak ne örek bıraktık artık örgü işlerini erkeklerin hiç ilgisini çekmiiii..
kendine dikkat et canım hasta olma bol bol ye iyi beslen..lahmacun ,döner yaşpasta,,pizzatatlı tuzlu ne varsa bol bol yiiii iyilşirsin..hiçbişen kalmaz fistik
sanada iyi geceler betüş perii....kizlar herkese iyi geceler benim kuzu uyudu bende uyuyayim artik
bence yeni evli olduğunuzla ilgili değil ikinizde çalışıyorsunuz eşin seni özlüyor akşamları sennle vakit geçirmek istiyor benimde eşim bana yardım eder haftasonu beraber yaparız temizliği sağolsun bana yardımcı oluyor akşamları beraber film izleriz ama ben genlde uyurum bi filmi zor bitiriz.. bisikletimi oturma odasına koydum tv karşısına yanında yapıyorum sporumu tabi ilerde çocuk olunca bu kadar zamn ayıramıcaz belki birbirimize o yüzden bugünlerin tadını çıkarıyorum
katılıyorum canm
sende zor günler geçirmişsin canım ama mükafatını almışsıneşine
aynı olmakta başrıdır canm
aman sende bayağı dertliymişsin ortim allah yardımcın olsun zordur sülalecek yaşamk:18:
bayağı artı getirmiş sana haftaya fazlasıyla gider cnm
bazen bendede oluyor sıkılıyorum herşeyden
ne daha fazlası 1.5 kiloyu beğenmiyormusun süper gitmiş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?