kusura bakmayin kizlar cevap yazamadim esim acikdim deyince ona sulu köfte isittim bende salata bir dilim kara ekmekle yedim gece gece
ayy ne güzel gaza getiriyon hosuma gitti viyana zaten bizim türklerin olacakmisda kil payi kurtarmislar
ondan korkuyorlar herhalde türklerden evet türküm mutluyum gururluyum heyyyttttt cekilin yolumdan
tebrikler canim ama dikkat et bi kac kisiden duydum dukkani birakanlar fazlasiyla almislar
karakedim sende dikkat et bak
canim belki kendini sIkmasan kendiliyinden iner inmese bile cok güzel kilon var sIkma canini
iyi geceler canimm :80:
ha tugba bayadir kelebek yapmiyorsun herhalde burda yeni bir türk market acildi gecen hafta birde orayami sorsam
isallah güzel sonuclar alirsin canimselam kızlar;
geçmişi okumaya calıştım ama hızınıza yetişmek mümkün değil acaba ben mi yavaşım yetişemiyorum işlere....neyse bugün detoks un 1.günü bitti.hiç kaçamak yapmadım.yarın da allah ın izniyle bir aksilik çıkmadan bitirirsem ne ala....çok merak ediyorum sonucu umarım sizin gibi bende de etkili olur...hepinize allah rahatlık versin ....kilosuz yeni bir gün diliyorum herkese...
ne kadar kalcan canim :26: yazik tabii canimamin canim insaallah duzelir ama yazik ya kadinlari kandirmalarini hazmedemiyorum babamda annemin mirasi diye karismiyo yoksa simdiye kadar binkere halletmisti yazik degilmi bizimkiler zar zor gecinmeye calisicaklar o orda sefa surcek bide yetmezmmis gibi dunya kadarda borc birakicak enson yaklasik 2bin liradan bahsediliyodu borc olarak nasil odesin onu bizimkiler
selam çıtırdak çerezler......
ben geldimmmm............
ayyyyy süpersin suzicim....göster onlara........ . bir türk dünyaya bedeldir.:113::113:...
ondan korkuyorlar herhalde türklerden
iyi geceler canimkizlar herkese iyi geceler benim kuzu uyudu bende uyuyayim artik
Başlangıç kilo:75
Bu hafta:72
Geçen hafta:72.1
Giden:100gr
Toplam verilen:3 kg
Hedef:65
Kızlar ya elektrikler gitti yine akşam akşam sonra da geliip geçmişe baktım o yüzden anca şimdi bildirimimi yapıyorum
Bu sırada ben de dün detoksu yapmıştım.Sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı öğlen 1'de akşam 6'da ve 8'de 3 kere yiyebildim çalıştığım için...2 saatte bir yapamadım...Ama hafta içinde yaş pasta falan yediğim ve aşırı cozuttuğum için perşembeye kadar 72.3'tüm...Detoksla 300gr gitti bende de ama dediğim gibi 2 saatte bir yapamadım...
Bu sırada bu detoksu yaptığım ve pasta, ekmek yediğim için dukan amcam beni affetmez artık diye düşünüyorum...O yüzden dukanı bırakıcam gibi:26:
karakedim
tugbammEki Görüntüle 349458
başlangıç: 79.8 kg
geçen hafta: 60.8
bu hafta: 60.5
gelen: 300
toplamda giden:19.300
hedef...59kg
Eki Görüntüle 349460
herkezin huzurunda ilan ediyorum ve devam ettiremediğim diyetimi bırakıyorum,zaten aylardır düzen tutturamadım diyet falanda demek istemiyorum zaten ,sağlıklı beslenemedim,kilo almadım ama vermedimde,58i görmeyi artık ümit etmiyorum,
kendimden özür diliyorum,ama artık tartılmaktan ve kilo vermektende bıktım,ara vericem bikaç ay,kilo alırsamda alırım önemsemiyorum,tek düşündüğüm eşim , çocuklarım ve evim olucak,belki bukadar takıntı yapmassam ilerde tekrar sağlıklı yaşama geçince kilo vermeye sil baştan başlarım...
herşey buraya kadarmış,valla bıktım artık benim bünye 60'ın altını kaldırmıyo anladım,yada alıştı devamlı vere vere artık inatlaşıyo benle,ama kırıcam bu inadı ilerde neyse artık bitti uğraşmıycam,
burası ve sizler bana herşey kattınız çok sağolun her derdimde yanımda oldunuzmerak etmeyin sizden koptuğum yok benim koptuğum kilo verme işi,bikaç ay kilomu korumaya çalışıcam alırsamda sağlık olsun ,verirsemde müthiş olur ama tartıyı çıkarttım bugünden itibaren kusura bakmasın,eskiden olduğu gibi saklıycam en icra köşeye,her cuma çıkarıp bakıcam formalite icabıı hadi iyi geceler eşim gelmek üzere çocukları uyutucam daha
Eki Görüntüle 349459
iyi geceler canimm :80:
ha tugba bayadir kelebek yapmiyorsun herhalde