70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah'a şükür ben de iyiyim, ayın 28'inde guatrdan ameliyat olacağım. Hayırlısyla bakalım, kilo durumum nasıl olcek bilemiyorum artık.
Umarım kilo almam bu dönemde, ama zor olacak.:18:

çok geçmiş olsun ablacımm hayırlısıyla ol ameliyatınıdaa kilo işini nasılsa halledersin sağlık olduktan sonraa

Günaydın kızlar.
Listeyi yapıp geliyorum.
Bana mesaj atmayanlar çok gene gördüklerimi yazdım.
Kaçırdıklarım varsa kusura bakmasınlar.
Geçmişi okudum ama cevaplayamıycam.
Bi kaç gün ayrı kalabilirim burdan.
Menülere yorum yaparsınız.

günaydıııın kızlar dün gece geldim okumaya çalıştım yazdıklarınızı bazı alıntılarda yapmıştım ama uykum geldi yenik düştüm yazamadım geçmişide bitiremedim nasılsınız bugün bakalım? çok soğuk bir hava var poyraz hertarafı uçuruyor bugün yine günüm var biz günde kendimiz yapıp götürüyoruz ev sahibi rahat etsin diye, bugün götüreceklerden biri benim tuzlu bişey yapcam ama henüz bulamadım size bişey sorcam hamilelik kilolarını veren varmı aranızda? sonrasını vermek dahamı zor oldu? ben eski kiloma döndüm ama sanki bundan sonra zorlanacam kaçamaksızda olmuyor neyapacağım bilmiyorum

hayırdır neden gidiyorsun? problem yoktur umarım
Allah'a şükür ben de iyiyim, ayın 28'inde guatrdan ameliyat olacağım. Hayırlısyla bakalım, kilo durumum nasıl olcek bilemiyorum artık.
geçmiş olsun şimdiden bence ameliyattan sonra kilo verirsin öyle tanıdıklarım var ameliyat olupta kilo veren ama sonra geri aldılar aynı hızla sen sonra dikkat edersin almazsın

cok gecmis olsun canim iyi geceler

sagolun kizlar
ruweyda niye aklima kötü kötü seyler sokuyosun

canim gayet iyi vermissin zaten bence yeter artik

Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur...

Iyi Geceler....

Eki Görüntüle 349467
amiiiiiiinnnnnnnnnn

sagoool pisiiiimmmmmmm

ben 3hafta dusunmustum kaynana gelmekten vaz gecti burda kalcakmis esimde ozaman fazla kalabilirsin dedi 6 haftaligina gidiyorum
gunaydin kizlar ve detosk sonucum
baslangic 61.3
bitis 59.7

gecmis olsun canim rabbim acil sifalar nasip etsin

canim, ben 58dim hamilelik oncesi ve hala 2kiloya yakin var

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] harran0571 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] 68.6 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] jazira [/TD] [TD] 82.0 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 5.400 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] NaF [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 8.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 10.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zeynepberat [/TD] [TD] 85.0 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 13.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] Moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 8.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] buseli [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 67.6 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 67.5 [/TD] [TD] 67.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 19.300 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] PearlJam [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] sineray [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 12.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 65.0 [/TD] [TD] 64.8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 5.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] tofti [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 5.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] RuweyDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] İrem&Özge [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 7.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] narciceği16 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 19.200 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 18.700 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 30 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] +1.500 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Birincimiz harran0571 arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz
Listede biraz durma olsa da genel olarak gene güzel kısçeler.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlar; CleOpaTRa, ay_nil, ecrin29, BENAYL, theolog, cakmakesra, rydrn, urke, iclal85 katılımlarının devamını dileriz..
Sürekli yazmama rağmen bildirimler bana mesaj atılmıyor.
Bu konuya dikkat ederseniz süper olacak.
Gelen - Giden olayı da hep karıştırılmış

Haftaya daha güzel bir listeyle beraber olmak diLeğiyLe.

hoşqeldin canım ben hamilelik kilolarımı vermeye çalışmakla başladım diyetime...
eski kiloma dönünce bir dönem durakladı kilo vermem sonra bıraktım zaten 1-2 ay diyet yapmadım
şimdi tekrar başladım ve sorun yok kilolarımı veriyorum çok şükür
68 kiloyla hamile kalmıştım ben ama şimdi hamile kaldığım kilodanda aşağıya indim ve inşallah devam edicem
çıbık olcam çıbık

Son düzenleme:

tebrikler harran0571 ve diğer tüm kilo veren arkadaşlarımmmm

canim sev zaten cok guzel kilo verdin bosver takma ozaman belki ozaman yine verebilirsin
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur...

Iyi Geceler....

Eki Görüntüle 349467
aminnnnnnn

canim sen kafani dinle biz buralardayiz

kizlar cikmam lazim eczaneye ve yine postahaneye gitmem lazim ve 12de kapaniyolar gorusmek uzere

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.
Dilekçim eline sağlık, kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Umarım yakın zamanda problemlerin çözüme kavuşur.

günaydin kizlaaar

hayirli birgün olsun insallah herkez iyidir umarim

dilekcim önemli bisey yoktur insallah

ellerine saglik dilekcim

aaaaaaa senin bu sessizligin üzüyo beni amaaaa :26:

İyiyim canım da sıkıldım diyet olayından sanırım.:26:
Bilmiyorum keyfimi neyin kaçırdığını bulamadım.:26:

Bi kaç gün kafama göre takılayım normale dönerim inş.
Teşekkür ettim ayrıcaa

Ben bu sekilde diyete basladim ins badarili urum haftaya cuma sonuc belli olur
iki gundur basladim iyi gidiyor ......ben hazir aldim bu yazilanlarin hepsi hazirlarda var...
5 i bir yerde cayi ociyorum iki litre su iciyorum ve yuruyusle destekliyorum
Hareketsizlik ve yanlış beslenme sonucu vücudun alt tarafında toplanan yağlardan kurtulmak için çok özel bir diyete ihtiyaç var. Uygulayacağınız diyet her yerde kolayca bulup tüketeceginiz gıdalardan olusuyor. En önemlisi de oldukça ekonomik oluru. Diyetin birinci dereceden etkiledigi bölüm kalça ve basen ardından da bacaklar geliyor. Özellikle binici pantolonu olarak adlandırılan kalça ve diz kapagi bölgesinde fazla kilo problemi olan kişiler tam 6 hafta içinde etkili çözüme kavuşabiliyorlar. Diyet kayısi ve badem müslini olarak tanımlanıyor.

Müslinin hazırlanisi
Hazırlayacaginız müslinin tadı oldukça leziz. İçeriğinde badem ve kurutulmuş meyveler ve tahıllar kadar pek çok vücudunuza faydalı gıdalar bulunuyor. Ancak hepsi bir araya getirildiginde kalça bölgenizdeki yağları hızla eritip, sizi forma sokuyor. Hazırlanisina gelince:
2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı.

Malzemeleri karıştırıp, blenderdan geçirin. Hazırladiginız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde esit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soguk süt ilave ederek tüketeceksiniz. Tabii üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz.

Günlük program
Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladiginız müsli, bir fincan süt ve dilimlediginiz yarım dilim muz
Saat 11.00: Bir elma
Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz
Öğleden sonra: Bir avuç kuru üzüm
Ana öğün: Meyveyle birlikte temel gıdalar
Yatmadan önce: Bir portakal
Meyveler: Elma, kayısi, iki kurutulmuş erik, bir mango

Ana öğünler
Pazartesi: Bir parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve
Sali: iki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek.
Çarsamba: Bir çay fincanı büyüklügünde yer tutan spagetti. Bir meyve.
Persembe: once dilimlenmis bir tavuk gögsü. Haslanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. Bir meyve.
Cuma: Ton balıklı yeşil salata. Bir adet katı pişmiş yumurta. Bir meyve.
Cumartesi: Bir parça hindi gögsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.
Pazar: 3 dilim rosto edilmis
biftek, havuçlu brokoli salatası ve iki adet haşlanmış patates. Bir meyve.

günaydın kızlar
Kızlar ani gelişmeyle yaza düğünüm var. 55 Hedefim Öğle yemeğimi yiyorum maydanozlu domatesli 1 salatalık turşulu 3 büyük yaprak marullu salatam Yağ tuz yok.Afiyet olsun bana
hayırlı olsun canım. ne güzel zamanın var ve hedefine az kalmış. ben şimdi daha bi tuhaf oldum. benim düğün yazdan önce, hedef kilomuz aynı, senin 5 katını vermem gerekiyor adına çok sevindim:109:adıma umutsuzlandım
sen olduğunu düşünmedim canım aklıma ben geldimde 86yken bile ben bu şekilde değildim senki 80 heralde kilon
evet ama sırtımda katlar oldu bunun gibi benim de. ama bakınca 80 küsür göstermiyorum allahtan. ahahahaa di mi öyle şeyler yapıyordum bi ara kız cümbürlop suya düşüverdi, baktı diğer kıyı bayaa uzak, geri döneyim bari dedi bi dönerken kendini kaybetmesin mi oldu mu sana 82.5 hani hansel gratel bile kaybolduğunda bu kadar şişmemişlerdir. kendi kendimin kötü kalpli cadısı oldum aayy suzi allah iyiliğini versin ne güzel hatırlattın bak suyun içindeki kızdan cadıya vardım o derece fıstık zaten cillop gibi olmuşsun bundan sonra sıkma canını. çok da salma bak kilo alırsın biliyorsun insan birden alıveriyor. sen düşünmüş taşınmış böyle karar vermişsin. ailen şuan veremediğin o 2 kilodan tabii ki daha önemli. ay benim yurtta bi kız var canım fıstık gibi aslında kilosu da iyi fazlalığı falan yok ama kızın hatları yuvarlak kız 60 kilo ama bunalımda kilo bunalımı. yani o 50 kilo olsun yine yuvarlak hatlı olacak durum bu. ama çok taktı kafaya. öğlen 2den sonra ağzına bir şey almaz oldu her akşam yürüyüş falan, ne zaman görsem aynaya mazlum mazlum bakıyor ve psikolojik tedavi görmeye başladı sonunda. kilosunu çok kafaya taktığı için. sen de böyle yapma. takma bak ne güzel oldun. senin bu kararlı davranışlarını taktir ediyorum. ama buradan uzak kalma bence. zaten bak kaptan da olmuşsun ve verdiğin onca kiloyla iyi bir örneksin kelebek tuğbiş

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.
Dilekçim eline sağlık, kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Umarım yakın zamanda problemlerin çözüme kavuşur.
canim hastamisin atlamis ben galiba :26: gecmis olsun canim

tamam canim bak keyfine toparla kendini gel yine

canım ben 63 le hamile kalmıştım şimdi daha aşağısındayım 63ten sonra 4 kilo rahat gitti

ama 58-59 arası takıldım kaldım ama gidiyo yanii bide bünyeden bünyeye de değişir

belki sen zor veriosundur ama olsun gitsinde yavaş gitsin yeterkii

bi sorun yoktur inş..

kafanı dinleee en kısa zmnda atlatta gel tekrar

ben 3hafta dusunmustum kaynana gelmekten vaz gecti burda kalcakmis esimde ozaman fazla kalabilirsin dedi 6 haftaligina gidiyorum
gunaydin kizlar ve detosk sonucum
baslangic 61.3
bitis 59.7

ooo güsel gitmiş canım detoks yaramış sanadaaa tbrklerrr :

dilek ellerine sağlık kilo verenleri tebrik ediyorummm veremeyenlerde haftaya inş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…