Allah'a şükür ben de iyiyim, ayın 28'inde guatrdan ameliyat olacağım. Hayırlısyla bakalım, kilo durumum nasıl olcek bilemiyorum artık.
Umarım kilo almam bu dönemde, ama zor olacak.:18:
hayırdır neden gidiyorsun? problem yoktur umarımGünaydın kızlar.
Listeyi yapıp geliyorum.
Bana mesaj atmayanlar çok gene gördüklerimi yazdım.
Kaçırdıklarım varsa kusura bakmasınlar.
Geçmişi okudum ama cevaplayamıycam.
Bi kaç gün ayrı kalabilirim burdan.
Menülere yorum yaparsınız.
geçmiş olsun şimdiden bence ameliyattan sonra kilo verirsin öyle tanıdıklarım var ameliyat olupta kilo veren ama sonra geri aldılar aynı hızla sen sonra dikkat edersin almazsınAllah'a şükür ben de iyiyim, ayın 28'inde guatrdan ameliyat olacağım. Hayırlısyla bakalım, kilo durumum nasıl olcek bilemiyorum artık.
cok gecmis olsun canim iyi geceler
cocugu uyutmaya götürdüm geldim ben siteden atilmissimben bu sistemi hic sevmedim
gercekden iyi niyeti su istimal etmisler canim nekadar ayipbirde akraba olacaklar hic yakistiramadim ama malesef öyle oluyor cogu zaman kendi cevrendekiler sana baskalarindan daha cok zarar verebiliyorlar
bende sevmem öyle adam gibi sözünde dur mademmadem cikmiyorsun kirani öde bari dimi ama
betülcüm subat 2inci ay olmuyormu :44: bugün ayin 17si :44:
hosgeldin canim
sen yat dinlen canim birde terleye bilsen belki atarsin üstündeki agirligi tekrar gecmis olsun canim
sagolun kizlar
selam çıtırdak çerezler......
ben geldimmmm............
ayyyyy süpersin suzicim....göster onlara........ . bir türk dünyaya bedeldir.:113::113:...
ortişş migrende zor geçer....ne olduki bele ağridi basin canın bişeyemi sıkıldı yoksa:97:
A.S balkaymak ne örek bıraktık artık örgü işlerini erkeklerin hiç ilgisini çekmiiii..
kendine dikkat et canım hasta olma bol bol ye iyi beslen..lahmacun ,döner yaşpasta,,pizzatatlı tuzlu ne varsa bol bol yiiii iyilşirsin..hiçbişen kalmaz fistik
canim gayet iyi vermissin zaten bence yeter artikEki Görüntüle 349458
başlangıç: 79.8 kg
geçen hafta: 60.8
bu hafta: 60.5
gelen: 300
toplamda giden:19.300
hedef...59kg
Eki Görüntüle 349460
herkezin huzurunda ilan ediyorum ve devam ettiremediğim diyetimi bırakıyorum,zaten aylardır düzen tutturamadım diyet falanda demek istemiyorum zaten ,sağlıklı beslenemedim,kilo almadım ama vermedimde,58i görmeyi artık ümit etmiyorum,
kendimden özür diliyorum,ama artık tartılmaktan ve kilo vermektende bıktım,ara vericem bikaç ay,kilo alırsamda alırım önemsemiyorum,tek düşündüğüm eşim , çocuklarım ve evim olucak,belki bukadar takıntı yapmassam ilerde tekrar sağlıklı yaşama geçince kilo vermeye sil baştan başlarım...
herşey buraya kadarmış,valla bıktım artık benim bünye 60'ın altını kaldırmıyo anladım,yada alıştı devamlı vere vere artık inatlaşıyo benle,ama kırıcam bu inadı ilerde neyse artık bitti uğraşmıycam,
burası ve sizler bana herşey kattınız çok sağolun her derdimde yanımda oldunuzmerak etmeyin sizden koptuğum yok benim koptuğum kilo verme işi,bikaç ay kilomu korumaya çalışıcam alırsamda sağlık olsun ,verirsemde müthiş olur ama tartıyı çıkarttım bugünden itibaren kusura bakmasın,eskiden olduğu gibi saklıycam en icra köşeye,her cuma çıkarıp bakıcam formalite icabıı hadi iyi geceler eşim gelmek üzere çocukları uyutucam daha
Eki Görüntüle 349459
amiiiiiiinnnnnnnnnnYeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur...
Iyi Geceler....
Eki Görüntüle 349467
sagoool pisiiiimmmmmmmgünaydıııııııın topiği de ben açmışım :)))))
canım ben hah şöyle ne pes edecen onlar pes etsin gerekirse şikayet et ama bırakma sakın işi
geçmiş olsun canııııııım
hoşgeldiiiiiiiin
canım nasıl oldun kalk gelde haber ver. ben akşam başağrısından ölüyodum evde yattığım yerde ağrı kesicinin etkisi ile uyuya kalmışım gece 2 de kalktım gettim yattım yatağıma
sağol orti akşam çatlıdi başım ama şimdi iyiyim
canım kız dkanı bırakıyon mu ben de diyetisyene gittim onun listeyimi yapsam kararsızım
canım bırak tabii dieti ya. sen zaten çıtır oldun daha fazla gerek yooooook
kusura bakmayin kizlar cevap yazamadim esim acikdim deyince ona sulu köfte isittim bende salata bir dilim kara ekmekle yedim gece gece
isallah güzel sonuclar alirsin canim
ne kadar kalcan canim :26: yazik tabii canim
ayy ne güzel gaza getiriyon hosuma gitti viyana zaten bizim türklerin olacakmisda kil payi kurtarmislar
ondan korkuyorlar herhalde türklerdenevet türküm mutluyum gururluyum heyyyttttt cekilin yolumdan
iyi geceler canim
tebrikler canim ama dikkat et bi kac kisiden duydum dukkani birakanlar fazlasiyla almislar
karakedimsende dikkat et bak
tugbammcanim belki kendini sIkmasan kendiliyinden iner inmese bile cok güzel kilon var sIkma canini
iyi geceler canimm :80:
ha tugba bayadir kelebek yapmiyorsun herhaldeburda yeni bir türk market acildi gecen hafta birde orayami sorsam
kusura bakmayin kizlar cevap yazamadim esim acikdim deyince ona sulu köfte isittim bende salata bir dilim kara ekmekle yedim gece gece
isallah güzel sonuclar alirsin canim
ne kadar kalcan canim :26: yazik tabii canim
ayy ne güzel gaza getiriyon hosuma gitti viyana zaten bizim türklerin olacakmisda kil payi kurtarmislar
ondan korkuyorlar herhalde türklerdenevet türküm mutluyum gururluyum heyyyttttt cekilin yolumdan
iyi geceler canim
tebrikler canim ama dikkat et bi kac kisiden duydum dukkani birakanlar fazlasiyla almislar
karakedimsende dikkat et bak
tugbammcanim belki kendini sIkmasan kendiliyinden iner inmese bile cok güzel kilon var sIkma canini
iyi geceler canimm :80:
ha tugba bayadir kelebek yapmiyorsun herhaldeburda yeni bir türk market acildi gecen hafta birde orayami sorsam
gecmis olsun canim rabbim acil sifalar nasip etsinAllah'a şükür ben de iyiyim, ayın 28'inde guatrdan ameliyat olacağım. Hayırlısyla bakalım, kilo durumum nasıl olcek bilemiyorum artık.
günaydıııın kızlar dün gece geldim okumaya çalıştım yazdıklarınızı bazı alıntılarda yapmıştım ama uykum geldi yenik düştüm yazamadım geçmişide bitiremedim nasılsınız bugün bakalım? çok soğuk bir hava var poyraz hertarafı uçuruyor bugün yine günüm var biz günde kendimiz yapıp götürüyoruz ev sahibi rahat etsin diye, bugün götüreceklerden biri benim tuzlu bişey yapcam ama henüz bulamadım size bişey sorcam hamilelik kilolarını veren varmı aranızda? sonrasını vermek dahamı zor oldu? ben eski kiloma döndüm ama sanki bundan sonra zorlanacam kaçamaksızda olmuyor neyapacağım bilmiyorum
günaydıııın kızlar dün gece geldim okumaya çalıştım yazdıklarınızı bazı alıntılarda yapmıştım ama uykum geldi yenik düştüm yazamadım geçmişide bitiremedim nasılsınız bugün bakalım? çok soğuk bir hava var poyraz hertarafı uçuruyor bugün yine günüm var biz günde kendimiz yapıp götürüyoruz ev sahibi rahat etsin diye, bugün götüreceklerden biri benim tuzlu bişey yapcam ama henüz bulamadım size bişey sorcam hamilelik kilolarını veren varmı aranızda? sonrasını vermek dahamı zor oldu? ben eski kiloma döndüm ama sanki bundan sonra zorlanacam kaçamaksızda olmuyor neyapacağım bilmiyorum
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] harran0571 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] 68.6 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] jazira [/TD] [TD] 82.0 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 5.400 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] NaF [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 8.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 10.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zeynepberat [/TD] [TD] 85.0 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 13.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] Moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 8.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] buseli [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 67.6 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 67.5 [/TD] [TD] 67.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 19.300 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] PearlJam [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] sineray [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 12.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 65.0 [/TD] [TD] 64.8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 5.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] tofti [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 5.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] RuweyDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] İrem&Özge [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 7.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] narciceği16 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 19.200 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 18.700 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 30 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] +1.500 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz harran0571 arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz
Listede biraz durma olsa da genel olarak gene güzel kısçeler.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlar; CleOpaTRa, ay_nil, ecrin29, BENAYL, theolog, cakmakesra, rydrn, urke, iclal85 katılımlarının devamını dileriz..
Sürekli yazmama rağmen bildirimler bana mesaj atılmıyor.
Bu konuya dikkat ederseniz süper olacak.
Gelen - Giden olayı da hep karıştırılmış
Haftaya daha güzel bir listeyle beraber olmak diLeğiyLe.
canim sev zaten cok guzel kilo verdin bosver takma ozaman belki ozaman yine verebilirsinEki Görüntüle 349458
başlangıç: 79.8 kg
geçen hafta: 60.8
bu hafta: 60.5
gelen: 300
toplamda giden:19.300
hedef...59kg
Eki Görüntüle 349460
herkezin huzurunda ilan ediyorum ve devam ettiremediğim diyetimi bırakıyorum,zaten aylardır düzen tutturamadım diyet falanda demek istemiyorum zaten ,sağlıklı beslenemedim,kilo almadım ama vermedimde,58i görmeyi artık ümit etmiyorum,
kendimden özür diliyorum,ama artık tartılmaktan ve kilo vermektende bıktım,ara vericem bikaç ay,kilo alırsamda alırım önemsemiyorum,tek düşündüğüm eşim , çocuklarım ve evim olucak,belki bukadar takıntı yapmassam ilerde tekrar sağlıklı yaşama geçince kilo vermeye sil baştan başlarım...
herşey buraya kadarmış,valla bıktım artık benim bünye 60'ın altını kaldırmıyo anladım,yada alıştı devamlı vere vere artık inatlaşıyo benle,ama kırıcam bu inadı ilerde neyse artık bitti uğraşmıycam,
burası ve sizler bana herşey kattınız çok sağolun her derdimde yanımda oldunuzmerak etmeyin sizden koptuğum yok benim koptuğum kilo verme işi,bikaç ay kilomu korumaya çalışıcam alırsamda sağlık olsun ,verirsemde müthiş olur ama tartıyı çıkarttım bugünden itibaren kusura bakmasın,eskiden olduğu gibi saklıycam en icra köşeye,her cuma çıkarıp bakıcam formalite icabıı hadi iyi geceler eşim gelmek üzere çocukları uyutucam daha
Eki Görüntüle 349459
aminnnnnnnYeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur...
Iyi Geceler....
Eki Görüntüle 349467
Günaydın kızlar.
Listeyi yapıp geliyorum.
günaydin kizlaaar
hayirli birgün olsun insallah herkez iyidir umarim
dilekcim önemli bisey yoktur insallah
ellerine saglik dilekcim
aaaaaaa senin bu sessizligin üzüyo beni amaaaa :26:
hayırlı olsun canım. ne güzel zamanın var ve hedefine az kalmış. ben şimdi daha bi tuhaf oldum. benim düğün yazdan önce, hedef kilomuz aynı, senin 5 katını vermem gerekiyorKızlar ani gelişmeyle yaza düğünüm var. 55 HedefimÖğle yemeğimi yiyorum maydanozlu domatesli 1 salatalık turşulu 3 büyük yaprak marullu salatam Yağ tuz yok.Afiyet olsun bana
evet ama sırtımda katlar oldu bunun gibi benim de. ama bakınca 80 küsür göstermiyorum allahtan.sen olduğunu düşünmedim canım aklıma ben geldimde 86yken bile ben bu şekilde değildim senki 80 heralde kilon
ahahahaa di mi öyle şeyler yapıyordum bi arassagol qivicimmm güzel dileklerin icinisallah beraber kurtulcaz artik cok gecmis olsun canim kugu gibi gelin olacaksin diyorduk canim olacaksinda isallah cabuk alinan kilolari cabuk verirsin 1 sene olmadi 69 dan yukariya cikman diyorlarki 1 sene anca oturuyormus vucutumuza kalici olan kilolar senin bi cizelgen vardin qivicimmm suyun icinde kiz birseyin yanina yaklasiyordun
fıstık zaten cillop gibi olmuşsun bundan sonra sıkma canını. çok da salma bak kilo alırsın biliyorsun insan birden alıveriyor. sen düşünmüş taşınmış böyle karar vermişsin. ailen şuan veremediğin o 2 kilodan tabii ki daha önemli. ay benim yurtta bi kız var canım fıstık gibi aslında kilosu da iyi fazlalığı falan yok ama kızın hatları yuvarlak kız 60 kilo ama bunalımda kilo bunalımı. yani o 50 kilo olsun yine yuvarlak hatlı olacak durum bu. ama çok taktı kafaya. öğlen 2den sonra ağzına bir şey almaz oldu her akşam yürüyüş falan, ne zaman görsem aynaya mazlum mazlum bakıyor ve psikolojik tedavi görmeye başladı sonunda. kilosunu çok kafaya taktığı için. sen de böyle yapma. takma bak ne güzel oldun. senin bu kararlı davranışlarını taktir ediyorum. ama buradan uzak kalma bence. zaten bak kaptan da olmuşsun ve verdiğin onca kiloyla iyi bir örneksin kelebek tuğbişEki Görüntüle 349458 başlangıç: 79.8 kggeçen hafta: 60.8 bu hafta: 60.5 gelen: 300 toplamda giden:19.300 hedef...59kg Eki Görüntüle 349460 herkezin huzurunda ilan ediyorum ve devam ettiremediğim diyetimi bırakıyorum ,zaten aylardır düzen tutturamadım diyet falanda demek istemiyorum zaten ,sağlıklı beslenemedim,kilo almadım ama vermedimde,58i görmeyi artık ümit etmiyorum,kendimden özür diliyorum,ama artık tartılmaktan ve kilo vermektende bıktım,ara vericem bikaç ay,kilo alırsamda alırım önemsemiyorum,tek düşündüğüm eşim , çocuklarım ve evim olucak,belki bukadar takıntı yapmassam ilerde tekrar sağlıklı yaşama geçince kilo vermeye sil baştan başlarım... herşey buraya kadarmış,valla bıktım artık benim bünye 60'ın altını kaldırmıyo anladım,yada alıştı devamlı vere vere artık inatlaşıyo benle,ama kırıcam bu inadı ilerde neyse artık bitti uğraşmıycam, burası ve sizler bana herşey kattınız çok sağolun her derdimde yanımda oldunuz merak etmeyin sizden koptuğum yok benim koptuğum kilo verme işi,bikaç ay kilomu korumaya çalışıcam alırsamda sağlık olsun ,verirsemde müthiş olur ama tartıyı çıkarttım bugünden itibaren kusura bakmasın,eskiden olduğu gibi saklıycam en icra köşeye,her cuma çıkarıp bakıcam formalite icabıı hadi iyi geceler eşim gelmek üzere çocukları uyutucam daha Eki Görüntüle 349459
canim hastamisin atlamis ben galiba :26: gecmis olsun canimGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.
Dilekçim eline sağlık, kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Umarım yakın zamanda problemlerin çözüme kavuşur.
İyiyim canım da sıkıldım diyet olayından sanırım.:26:
Bilmiyorum keyfimi neyin kaçırdığını bulamadım.:26:
Bi kaç gün kafama göre takılayım normale dönerim inş.
Teşekkür ettim ayrıcaa
Günaydın kızlar.
Listeyi yapıp geliyorum.
ben 3hafta dusunmustum kaynana gelmekten vaz gecti burda kalcakmis esimde ozaman fazla kalabilirsin dedi 6 haftaligina gidiyorum
gunaydin kizlar ve detosk sonucum
baslangic 61.3
bitis 59.7
Birincimiz harran0571 arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz
Listede biraz durma olsa da genel olarak gene güzel kısçeler.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlar; CleOpaTRa, ay_nil, ecrin29, BENAYL, theolog, cakmakesra, rydrn, urke, iclal85 katılımlarının devamını dileriz..
Sürekli yazmama rağmen bildirimler bana mesaj atılmıyor.
Bu konuya dikkat ederseniz süper olacak.
Gelen - Giden olayı da hep karıştırılmış
Haftaya daha güzel bir listeyle beraber olmak diLeğiyLe.
canim hastamisin atlamis ben galiba :26: gecmis olsun canim
Ayın 28'inde guatrdan ameliyat olacağım canım, nodül vardı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?