kizlarya emziren annelere soruyorum benim kuzu emmeyi reddediyo yaklasik bir haftadir boyle gece uyurken kandirip veriyorum ama gunduz almiyo kendini cekiyo zorlamakda istemiyorum ama napicam sasirdim
Kızlarr bende sırf moral için soruyorumm sizce mayısa kadar 59 olurmuyummm
ya bu sefer bırakmak istemiyorumm defalarca başlayıp 4-5 kilo verip bırakıyorum diyeti
bu sefer 59 olup trendy qibi diyetten emekli olmak istiyorumm mayısta tatile incecik çıkmak istiyorumm
nisanda oğlumun sünneti olucak o zamana kadar 59 olsam daha ne isterimm
ama mayısada razıyım :26:
yürüyüş bandım vardı önceden ya 45 dk yüyüyodum 300 kalori zor gidiyodu ah ah bu vücudu kime şikayet etsek nere dava açsak bilemedm ki ?evett bencede haksizlik bu okadar yorul bi cikoyu bile yakama
canım dieti bozmaz ve azmedersen niye olmasın ya ben ayda 6 kilo vereni bile biliyom senin şurda ne kalmışKızlarr bende sırf moral için soruyorumm sizce mayısa kadar 59 olurmuyummm
ya bu sefer bırakmak istemiyorumm defalarca başlayıp 4-5 kilo verip bırakıyorum diyeti
bu sefer 59 olup trendy qibi diyetten emekli olmak istiyorumm mayısta tatile incecik çıkmak istiyorumm
tabiki olursun canim 8kilo bence nisanda bile olabilirsin
bebeğin ne kadarlık?
birde minnacık bile olsa ek qıda tattırıyomusun?
yürüyüş bandım vardı önceden ya 45 dk yüyüyodum 300 kalori zor gidiyodu ah ah bu vücudu kime şikayet etsek nere dava açsak bilemedm ki ?
canım dieti bozmaz ve azmedersen niye olmasın ya ben ayda 6 kilo vereni bile biliyom senin şurda ne kalmış
kızlaaaaaar ben 1 takım ile zayıflama yarışmasına katılıyorum bir kaç haftadır. 4 yerimiz boş. her gün paylaşım yapabilecek istekli kişiler araniiiii. kaptanımız ilan vermiş gelmek isteyen var miiiiiiiiiiiiii
yürüyüş bandım vardı önceden ya 45 dk yüyüyodum 300 kalori zor gidiyodu ah ah bu vücudu kime şikayet etsek nere dava açsak bilemedm ki ?
canım dieti bozmaz ve azmedersen niye olmasın ya ben ayda 6 kilo vereni bile biliyom senin şurda ne kalmış
kızlaaaaaar ben 1 takım ile zayıflama yarışmasına katılıyorum bir kaç haftadır. 4 yerimiz boş. her gün paylaşım yapabilecek istekli kişiler araniiiii. kaptanımız ilan vermiş gelmek isteyen var miiiiiiiiiiiiii
21de 7ayini bitiricek ek gida aliyo 5.ayindan beri
kizlarya emziren annelere soruyorum benim kuzu emmeyi reddediyo yaklasik bir haftadir boyle gece uyurken kandirip veriyorum ama gunduz almiyo kendini cekiyo zorlamakda istemiyorum ama napicam sasirdim
yaa evden çıkmazsam kesinlikle bozmamm
evden çıkınca gittiğim yerlerde ister istemez bozuyorum maleseff :26:
ben yinede azmimi korumak için elimden qeleni yapıcamm
umut garibin ekmeği demişler
o tarihlerde izne ayrılabilirsin canım ama tabii sen bilincanim ben gelmek isterdim ama 23gun sonra turkiyedeyim allahin izniyle ozaman giremem oyuzden ben gelemem canim
bende eve almasam bişiler bozmam dayaa evden çıkmazsam kesinlikle bozmamm
evden çıkınca gittiğim yerlerde ister istemez bozuyorum maleseff :26:
ben yinede azmimi korumak için elimden qeleni yapıcamm
umut garibin ekmeği demişler
Biberon veriyorsan biberondan dolayı memeyi bırakabilir. Bir de grip olduğu zaman burnu tıkalı olduğu için çok zorlanmıştı benim kzım. Aklıma gelen bunlar. Biberondan bol bol geliyorya, memeyi istemiyorlar o zaman.
Hep beraber oluruz inşallah canım, irade ve sabır.
Herkese iyi tatiller bu arada. Ben de işteydim, çıkıyorum şimcik.
o tarihlerde izne ayrılabilirsin canım ama tabii sen bilin
bende eve almasam bişiler bozmam da
hımm benim oğlumda 7 ayı bitmek üzereyken emmeyi bıraktı malesef
ama ben 7 ay boyunca sadece anne sütü verdim
7 ayda ek qıdaya başlayınca sütümü almak istemedi
her yolu denedim neler yaptım ama almayınca almıyo işte
inşallah seninki tamamen sütten kesilmez cnm
canım bu konuda kesinlikle taviz vermeyin tapu kimin üstüne dedenlerin üstünemi şuan paylaşıldımı12 subatta allahin izniyle gidiyorum canim biletimi aldik
ya dedem 10 sene kadar once vefat etti ve uvey annanem evde oturuyodu ve 2sen once seker hastasiydi vefat etti ve bina 5kalti dedem hep diyodu ben olunce bu daire kizlarimin diye annanem hastayken ilk evliliginden olan oglu gelip yaninda kalayim dedi ve yaklasik 1ay kadar sonra vefat etti annanem dayimlar dort donerrek annemleri ikna ettiler iste siz sadec yarim daireye razi olun diger dairelerde 4dayimvar her birine bi daire merak etmeyin icinde oturan annanemin oglu cikicak felan dediler tabi bizimkiler iyi niyetliya razi oldu ve adam gecen sene ocak ayina kadar muhlet istedi icinde oturmak icin bizimkiler yine iyi niyet yaparak tamam dediler sonra ocak geldi simdi kisin nereye cikayim mart dedi mart geldi agustos dedi agustos geldi bve yeniden yilbasi geldi bu seferde kesin subatta cikicam dedi bizimkilerde hadi tamam bi ay daha idare ederiz dedi ve o bi ayda gecti simdi aramislar cikmiyorum demis ne kira veriyo ne bisey bide ustune dunya kadar borc yapmis elektrk su dogalgaz bide onlarda annemlerin ustune kalcak odemiyo cunku dayimlara sorsan birakin otursun ne olcak diyolar tabi tuzlari kuru hepsinin durumu gayet iyi ve benim annem ve teyzem surunuyo tabiri caizse babam 55yasinda ve demir tasiyo hergun zar zor geciniyolar ve orayi kiraya verseler hic degilse biraz rahatlar elleri ama nerde kandirilip duruyolar ben simdi dedim gelip vekaletlerinizi alicam ve onu 1haftayi bulmadan cikarttiricam cok kiziyorum ya tum suc dayimlarda kandirdilar annemi annemin okuma yazmasi yok teyzeminde cok az ve kardeslerine bisey demiyolar ama onlari gormen lazimdi o tapulari kendi uzerlerine almak icin nasil ugrastilar annemlerle isleri bitince arayip sormuyolar bile
üzülme canım biraz kendini dinle tekrar başla okadar sıkmana gerek yok vermişsin zatenEki Görüntüle 349458
başlangıç: 79.8 kg
geçen hafta: 60.8
bu hafta: 60.5
gelen: 300
toplamda giden:19.300
hedef...59kg
Eki Görüntüle 349460
herkezin huzurunda ilan ediyorum ve devam ettiremediğim diyetimi bırakıyorum,zaten aylardır düzen tutturamadım diyet falanda demek istemiyorum zaten ,sağlıklı beslenemedim,kilo almadım ama vermedimde,58i görmeyi artık ümit etmiyorum,
kendimden özür diliyorum,ama artık tartılmaktan ve kilo vermektende bıktım,ara vericem bikaç ay,kilo alırsamda alırım önemsemiyorum,tek düşündüğüm eşim , çocuklarım ve evim olucak,belki bukadar takıntı yapmassam ilerde tekrar sağlıklı yaşama geçince kilo vermeye sil baştan başlarım...
herşey buraya kadarmış,valla bıktım artık benim bünye 60'ın altını kaldırmıyo anladım,yada alıştı devamlı vere vere artık inatlaşıyo benle,ama kırıcam bu inadı ilerde neyse artık bitti uğraşmıycam,
burası ve sizler bana herşey kattınız çok sağolun her derdimde yanımda oldunuzmerak etmeyin sizden koptuğum yok benim koptuğum kilo verme işi,bikaç ay kilomu korumaya çalışıcam alırsamda sağlık olsun ,verirsemde müthiş olur ama tartıyı çıkarttım bugünden itibaren kusura bakmasın,eskiden olduğu gibi saklıycam en icra köşeye,her cuma çıkarıp bakıcam formalite icabıı hadi iyi geceler eşim gelmek üzere çocukları uyutucam daha
Eki Görüntüle 349459
amin canım çok güzel dualarrrrrrrrrrrrYeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur...
Iyi Geceler....
Eki Görüntüle 349467
geçmiş olsun canımAllah'a şükür ben de iyiyim, ayın 28'inde guatrdan ameliyat olacağım. Hayırlısyla bakalım, kilo durumum nasıl olcek bilemiyorum artık.
Umarım kilo almam bu dönemde, ama zor olacak.:18:
tamam canım biraz kafanı dinleGünaydın kızlar.
Listeyi yapıp geliyorum.
Bana mesaj atmayanlar çok gene gördüklerimi yazdım.
Kaçırdıklarım varsa kusura bakmasınlar.
Geçmişi okudum ama cevaplayamıycam.
Bi kaç gün ayrı kalabilirim burdan.
Menülere yorum yaparsınız.
çok güzel canım tbrk ederimben 3hafta dusunmustum kaynana gelmekten vaz gecti burda kalcakmis esimde ozaman fazla kalabilirsin dedi 6 haftaligina gidiyorum
gunaydin kizlar ve detosk sonucum
baslangic 61.3
bitis 59.7
burdaki kısçelerin menülerini takip et nasıl kilo verdiklerinimerhaba arkadaşlar
bende artık zayıflamak istiyorum 15 aylık bir oğlum var
hamile kalmadan önce 59 kiloydum hamileliğimin ilk 4e ayında 5kilo verdim ve doğuma 64 kilolayla girdin
doğumdan çıktığımda yine 59 kiloydum ama annem ve kayınvalidem sağolsun emziriyorsun onu ye süt olsun bunu ye süt olsun diye diye 70kilo oldum(( kendime çok kızıyorum nasıl dikkat etmedim bu hale geldim diye çevremde herkes üzülme emziriyorsun sen bişey yapmasanda zayıflarsın deediler ama hiçde öyle olmadı
sonra rejim yapmaya karar verdim iki ayda 5 kilo verdim ama bu seferde sütüm azaldı oğlum çok fazla ek gıda yemediği için sütümün azalmasınıda göze alamıyorum 65 kiloda kaldım
sporada gidemiyorum çünkü burda oğlumu bırakacak kimse yok malum havalar soğuk yürüyüşede çıkamıyorum
peki ben nasıl zayıflıycam kızlar
canım öncelikle kararlı olacaksın neye başlarsa başla hayatında kararlı olmak çok önemlidirkızlar motivasyona ihtiyacım var
şimdiki kilom 75
sizce acaba haziran başına kadar 60 olma ihtimalim var mıdır acaba ? :44:
Kızlarr bende sırf moral için soruyorumm sizce mayısa kadar 59 olurmuyummm
amin canim ben nazar olduguna inaniyorum benim kizim ilk bir ayinda 1bucuk kiloya yakin aldi ve 3 aylikken 5250 olmustu ve suan 7kilo 5. ayinda sadece 300 gr almisti bizde ek gidaya basladk ilk aylar cok fazla sutum vardi sonra git gide azaldi suan benki 20 30 ml anca vardir ve sadece solu emmiyo simdi onuda istemiyo gece kandirip 2kere veriyorum okadar dun aksam bi saat kadar fazla beklettim aciksinda emsin diye yok almadi sonra gittim 150ml mama yaptim icti annemlede konustum sizde hep erken biraktiniz diyo ablamin 3 cocugu var en fazla emen 8ay emdi kiz kardesiminki 8 bucuk ay emmis benimkide birakma sinyali veriyo esimde diyo onun ilk esinden olan kizlarida emmemis normak geliyo bak mesela suan ac ve emmiyo gidip mama yapsam hemen icer
canım çok dert etme sen elinden geleni yapmışın . ben de anneme göre 5 ay emmişim sadece ama bak şuan 70 kiloyumamin canim ben nazar olduguna inaniyorum benim kizim ilk bir ayinda 1bucuk kiloya yakin aldi ve 3 aylikken 5250 olmustu ve suan 7kilo 5. ayinda sadece 300 gr almisti bizde ek gidaya basladk ilk aylar cok fazla sutum vardi sonra git gide azaldi suan benki 20 30 ml anca vardir ve sadece solu emmiyo simdi onuda istemiyo gece kandirip 2kere veriyorum okadar dun aksam bi saat kadar fazla beklettim aciksinda emsin diye yok almadi sonra gittim 150ml mama yaptim icti annemlede konustum sizde hep erken biraktiniz diyo ablamin 3 cocugu var en fazla emen 8ay emdi kiz kardesiminki 8 bucuk ay emmis benimkide birakma sinyali veriyo esimde diyo onun ilk esinden olan kizlarida emmemis normak geliyo bak mesela suan ac ve emmiyo gidip mama yapsam hemen icer
biberonu cok onceden aldi canim ama son bir haftadir boyle yapiyo anlamadim bende bide kizlar sizin bebeklerinizde gece ruyalarinda agliyomu buda son 1haftadir cikti artik uyandiriyorum oyle agliyo diye besiginden aliyorum yanimda uyutuyorum elini tutuyorum oda habire elimi ariyo tutmak icin gunduz uykusunda boyle sorunlar yok ama gece uykusu feci durumda bu hastanede kaldigimizdanmi oldu anlamadim simdi regliyim okuyamiyorumdaBiberon veriyorsan biberondan dolayı memeyi bırakabilir. Bir de grip olduğu zaman burnu tıkalı olduğu için çok zorlanmıştı benim kzım. Aklıma gelen bunlar. Biberondan bol bol geliyorya, memeyi istemiyorlar o zaman.
Hep beraber oluruz inşallah canım, irade ve sabır.
Herkese iyi tatiller bu arada. Ben de işteydim, çıkıyorum şimcik.
o tarihlerde izne ayrılabilirsin canım ama tabii sen bilin
bende eve almasam bişiler bozmam da
günaydıııın kızlar dün gece geldim okumaya çalıştım yazdıklarınızı bazı alıntılarda yapmıştım ama uykum geldi yenik düştüm yazamadım geçmişide bitiremedim nasılsınız bugün bakalım? çok soğuk bir hava var poyraz hertarafı uçuruyor bugün yine günüm var biz günde kendimiz yapıp götürüyoruz ev sahibi rahat etsin diye, bugün götüreceklerden biri benim tuzlu bişey yapcam ama henüz bulamadım size bişey sorcam hamilelik kilolarını veren varmı aranızda? sonrasını vermek dahamı zor oldu? ben eski kiloma döndüm ama sanki bundan sonra zorlanacam kaçamaksızda olmuyor neyapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?