70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlarya emziren annelere soruyorum benim kuzu emmeyi reddediyo yaklasik bir haftadir boyle gece uyurken kandirip veriyorum ama gunduz almiyo kendini cekiyo zorlamakda istemiyorum ama napicam sasirdim

kizlarya emziren annelere soruyorum benim kuzu emmeyi reddediyo yaklasik bir haftadir boyle gece uyurken kandirip veriyorum ama gunduz almiyo kendini cekiyo zorlamakda istemiyorum ama napicam sasirdim

bebeğin ne kadarlık?
birde minnacık bile olsa ek qıda tattırıyomusun?

tabiki olursun canim 8kilo bence nisanda bile olabilirsin

evett bencede haksizlik bu okadar yorul bi cikoyu bile yakama
yürüyüş bandım vardı önceden ya 45 dk yüyüyodum 300 kalori zor gidiyodu ah ah bu vücudu kime şikayet etsek nere dava açsak bilemedm ki ?

canım dieti bozmaz ve azmedersen niye olmasın ya ben ayda 6 kilo vereni bile biliyom senin şurda ne kalmış

kızlaaaaaar ben 1 takım ile zayıflama yarışmasına katılıyorum bir kaç haftadır. 4 yerimiz boş. her gün paylaşım yapabilecek istekli kişiler araniiiii. kaptanımız ilan vermiş gelmek isteyen var miiiiiiiiiiiiii

canim ben gelmek isterdim ama 23gun sonra turkiyedeyim allahin izniyle ozaman giremem oyuzden ben gelemem canim

yaa evden çıkmazsam kesinlikle bozmamm
evden çıkınca gittiğim yerlerde ister istemez bozuyorum maleseff :26:
ben yinede azmimi korumak için elimden qeleni yapıcamm
umut garibin ekmeği demişler

21de 7ayini bitiricek ek gida aliyo 5.ayindan beri

hımm benim oğlumda 7 ayı bitmek üzereyken emmeyi bıraktı malesef
ama ben 7 ay boyunca sadece anne sütü verdim
7 ayda ek qıdaya başlayınca sütümü almak istemedi
her yolu denedim neler yaptım ama almayınca almıyo işte
inşallah seninki tamamen sütten kesilmez cnm

Son düzenleme:

Biberon veriyorsan biberondan dolayı memeyi bırakabilir. Bir de grip olduğu zaman burnu tıkalı olduğu için çok zorlanmıştı benim kzım. Aklıma gelen bunlar. Biberondan bol bol geliyorya, memeyi istemiyorlar o zaman.

Hep beraber oluruz inşallah canım, irade ve sabır.
Herkese iyi tatiller bu arada. Ben de işteydim, çıkıyorum şimcik.

zaman çabuk qeçsin die buraya qeldim ama zaman qeçmiooo
biran önce 15:00 olsuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn

canim ben gelmek isterdim ama 23gun sonra turkiyedeyim allahin izniyle ozaman giremem oyuzden ben gelemem canim
o tarihlerde izne ayrılabilirsin canım ama tabii sen bilin
bende eve almasam bişiler bozmam da

inşallah cnm...
sanada ii tatiller

ben çocuktan dolayı evden çıkamıyorum zaten
evin market vs alışverşiyle eşim ilqilenio
oda diyette qöyaaa ama dün oğluma 2 tane çikolata qetirmiş
birini sakladım qözüm qörmesin die
mutfakta duuro öle ama canımda çekmio kafamda bitirdim yemicem onu
ama diğerini oğlum yarım bıraktı bende kinder pingui'yi çook severim
oğlumun bıraktığı yarımı 2 ısırıkta yedim ama sonra tabi vicdan azabı
sabah bile tartıda 500 gr verdiğimi qörünce belkide o 2 ısırığı almasam 600 gr vermiş olurdum die
yediğim çikolatanın vicdan azabını çektim ya

amin canim ben nazar olduguna inaniyorum benim kizim ilk bir ayinda 1bucuk kiloya yakin aldi ve 3 aylikken 5250 olmustu ve suan 7kilo 5. ayinda sadece 300 gr almisti bizde ek gidaya basladk ilk aylar cok fazla sutum vardi sonra git gide azaldi suan benki 20 30 ml anca vardir ve sadece solu emmiyo simdi onuda istemiyo gece kandirip 2kere veriyorum okadar dun aksam bi saat kadar fazla beklettim aciksinda emsin diye yok almadi sonra gittim 150ml mama yaptim icti annemlede konustum sizde hep erken biraktiniz diyo ablamin 3 cocugu var en fazla emen 8ay emdi kiz kardesiminki 8 bucuk ay emmis benimkide birakma sinyali veriyo esimde diyo onun ilk esinden olan kizlarida emmemis normak geliyo bak mesela suan ac ve emmiyo gidip mama yapsam hemen icer

canım bu konuda kesinlikle taviz vermeyin tapu kimin üstüne dedenlerin üstünemi şuan paylaşıldımı
ayrıca paylaşılmasada annenin onu mahkemeye verme hakkı var 1 haftada polisler yaka paça çıkartırlar
hiç dert etmeyin faturalara gelince oda annenin üzerine kalmaz o kişilerin orda oturduğunu ispatlıcak birkaç kişi bulun
faturalarıda paşa paşa ödeyecekler
bence sen gittiğinde birşekilde fazla tavizci olmadan dayınlarla konuş sonra nnenden vekaleti al bu işleri hallet derim

üzülme canım biraz kendini dinle tekrar başla okadar sıkmana gerek yok vermişsin zaten

Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur...

Iyi Geceler....

Eki Görüntüle 349467
amin canım çok güzel dualarrrrrrrrrrrr

Allah'a şükür ben de iyiyim, ayın 28'inde guatrdan ameliyat olacağım. Hayırlısyla bakalım, kilo durumum nasıl olcek bilemiyorum artık.
Umarım kilo almam bu dönemde, ama zor olacak.:18:
geçmiş olsun canım

tamam canım biraz kafanı dinle

ben 3hafta dusunmustum kaynana gelmekten vaz gecti burda kalcakmis esimde ozaman fazla kalabilirsin dedi 6 haftaligina gidiyorum
gunaydin kizlar ve detosk sonucum
baslangic 61.3
bitis 59.7
çok güzel canım tbrk ederim

burdaki kısçelerin menülerini takip et nasıl kilo verdiklerini
yediklerine dikkat et biraz yürüyüş biraz spor hemen verirsin

kızlar motivasyona ihtiyacım var
şimdiki kilom 75
sizce acaba haziran başına kadar 60 olma ihtimalim var mıdır acaba ? :44:
canım öncelikle kararlı olacaksın neye başlarsa başla hayatında kararlı olmak çok önemlidir
bende senin kilonda başladım aralık 28den buyana şuan 67 kiloyum
isteyince oluyor
yediklerine dikkat et
spor yap
yürüyüş yapabiliyorsan yürü
bol bol su ve günde 2-3 kupa bitki çayı içersen verirsin hazirana bile kalmaz bence

inşallah canım olursun
oğluşun kaç yaşında canım sünnet bende düşünüyorum ama
hangi yaşta yaptırmak normaldir

canım belki rahatsızdır burnu kapalı olabilir
ek gıdaya başladıysan ondanda olabilir
birde biberona sağıp öyle dene eğer almıyorsa

hımm ya bebeğinin emmeyi bırkması çok üzücü
ben çok etkilenmiştim çok uğraşmıştım
ben annemi 2 ay emmişim
eşim 2 yaşına kadar emmiş
benim oğluş yemek yemeyi seviyo ama biberonu bile kabul etmedi
beni emmeyi bıraktığında biberonda mama yaptım onuda almadı benimki
ağzına kaşık qirecek illa başka türlü doymuo

canım çok dert etme sen elinden geleni yapmışın . ben de anneme göre 5 ay emmişim sadece ama bak şuan 70 kiloyum
şaka bir yana önerim sütünü pompa ile kendin sağ onu içirben 5 ay emmişim ve çoooooook zayıf bir bebekmişim hatta doğduğumda ölür bu demişler. ama bak eşşek kadar olduk hukuk fakultesi bilem okuyacak zekamız olmuş. annem ben küçükken zayıfım diye herşeyi yediriri miş. beyinden tutta özel ev yapımı yoğurtla hergün taze sütler yumurtalar hala dövüşürüm annemle o kadar yedirdin yedirdin bak senin yüzünden şişko oldum diye . ilkokulda falan feci şişmandan.önemli olan bebeğinin sağlıklı olması şimdiki mamalar çok kaliteli korkma emmezse de oda öle büyür gider

biberonu cok onceden aldi canim ama son bir haftadir boyle yapiyo anlamadim bende bide kizlar sizin bebeklerinizde gece ruyalarinda agliyomu buda son 1haftadir cikti artik uyandiriyorum oyle agliyo diye besiginden aliyorum yanimda uyutuyorum elini tutuyorum oda habire elimi ariyo tutmak icin gunduz uykusunda boyle sorunlar yok ama gece uykusu feci durumda bu hastanede kaldigimizdanmi oldu anlamadim simdi regliyim okuyamiyorumda

canim 1bucuk ayligina gidiyorum cok uzun bi sure belki daha cok kilo vermek isteyen birinin hakkini almis olurum oyuzden gelince hala devam ederse ve benim kilolarda hala gitmemisse ozaman gelirim seve seve

canım ben de hamilelik kilolarımı verdim yani daha açık yazayım
ben 73 ile hamile kalmıştım. sonra 87 ile doğuma girdim. doğumda sadece 5 kilom gitti.
valla sonrasında çok takılmadım kiloya bebeğim çok gazlıydı bende neredeyse 40 çıkacana kadar korktum bişeyler yemekten
gazı olucak diye ödüm kopuyordu. ama sürekli su içtimm. sonra neredeyse bebeğim 1 aylıkken ben 75-74 oldum ama baya bi o kiloda gittim takıldım ama yemeye başlamştım tabiki şimdide 64.2 işte yanii hamilelik hatta daha önceki kilolarım bile gitti.
ben doğum kiloları yapıştı yaa hiç inanmamıştım zatenn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…