70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyle canim ama bizimkiler ikna oldu zaten oturuyolar icinde birak devam etsinler biz oraya raziyiz dediler dedikleriyle kaldilar resmide onlarin ama veren yok

bide yasal olarak neler yapayim icraya basvurmak icin neler yapmak gerekiyo

oyle canim ama bizimkiler ikna oldu zaten oturuyolar icinde birak devam etsinler biz oraya raziyiz dediler dedikleriyle kaldilar resmide onlarin ama veren yok

bide yasal olarak neler yapayim icraya basvurmak icin neler yapmak gerekiyo
canım öncelikle o mülkün sahibi başvurablir sizinkiler mal paylaşımı yaptımı. yani evler kimin üstünde

o zaman annen ve teyzen birlikte başvuracak. bir av başvurursanız daha kolay olr. icra dairesine evin tahliyesini istediklerine ilişkin bir evrakla başvuracaklar. yeni kanunda ki evrakın adını bilmiyorum ama tahliye ve evin boşaltılmasını isteyecekler. evin işgal edildiğini ve kira ödebmediğini gerekçe gösterecekler. ya da geçmişe yönelik kira bedellerini hesaplayın ve kira bedellerinin ödenmesi aksi halde evin tahliyesi diye başvurun. zaten icradan kağıt gelince tırsarlar
canım acil çıkmam gerek kaş için randevum var geç kalacam akşam ben daha detaylı bakayım anlatırım

cok sagol canim tesekkurler

kizlar bende cikiyorum esim gelcek yemek yok acil yemek yapmamlazim sonrada esimin kizlarini almaya gitcez burda tatil 10gun kadar bizdeler gorusmek uzere pisicim cok tesekkur ederim yol gosterdin bennerden baslayim tam bilmiyodum cok sagol

herkese iyi haftasonları,
dün girip uzun kalamamıştım.pazartesi anca gelirim dedim ama kocişin işi çıkınca ben de bir bakayım dedim ne var ne yok.
menümü yazayım zaten çok nadir yazıyorum:
sabah:1 ,5 dilim denge light
1 kk peynir
4 zeytin
ara:yok
öğle:4 yk bulgur pilavı
4 yk kıymalı sebzeli mantar
yoğurt
ara:ısırgan çayı
akşam:kociş döner getirmiş
çorba

ben de azimliyim cnm 1 ay bile olmadan 7 kilo verdim ama korktum bu duraklama dönemi oluyoya ben de ona gircem sonra hevesim gitcek yine kilocuklarımla kalcam diye

doğru söylüyosun istedikten sonra neden olmasın sabırlı olmak lazım kilo verme tamamen sabır işi

slm kizlar bugün kocis izinle zor girerim birak bi bes dakika bakayim dedim

sagol melojjcumm gittigi yere kadar artik napalim
günaydıııııııın topiği de ben açmışım :)))))

canım ben hah şöyle ne pes edecen onlar pes etsin gerekirse şikayet et ama bırakma sakın işi
sagol canimcimm cok bunaldirlarsa hamis olmak icin tedavi görür 2-3 sene daha cocukiznine cikarim

Allah'a şükür ben de iyiyim, ayın 28'inde guatrdan ameliyat olacağım. Hayırlısyla bakalım, kilo durumum nasıl olcek bilemiyorum artık.
Umarım kilo almam bu dönemde, ama zor olacak.:18:
isallah hayirlisiyla kurtulursun guatirdan canim annemde olmusdun onu ilk kez hastaneye yatirinca tuhaf olmusdum ilk kez ameliyat oluyordun o korkunca onu biraktikdan sonra agladim cok sükür oldu bitti hemde güzel yaptilar belli bile degil izi

fistik biraz mola iyi gelir kendini toparlamak icin belki :26:canim benim ama fazlada özletme olurmu
ben 3hafta dusunmustum kaynana gelmekten vaz gecti burda kalcakmis esimde ozaman fazla kalabilirsin dedi 6 haftaligina gidiyorum
gunaydin kizlar ve detosk sonucum
baslangic 61.3
bitis 59.7
ne güzel canim ailen ile hasret gideririsin tebrikler canim

elline saglik dilekcimm

kolay gelsin canim güzel sonuclar alirsin umarim
ayy allah iyiligini versin balik kizdan ettin cadi
hosgeldin canim

Öğle menüme
dünden ayırdığım yarım lahmacunumu yememe sonn 1 saattt
çok acıktımmmmm
affiyet olsun canim
bak ben geleyim diycem ama benlen deli olurlar :111: 300-500 den fazla gitmiii
bu ne ya. alıntıları karıştırmışım. birçoğu silindi zaten kaç dakkadır uğraşıyodum.
canim birinci olmussun tebrikler canim

Allah yardımcınız olsun....
misafirlerim gitti canım..
gördüm kaç aldığını hihihi yine 300
ben bu hf çok salmıştım yine iyi 600 aldım..
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur...

Iyi Geceler....

Eki Görüntüle 349467
amin.......
Allah'a şükür ben de iyiyim, ayın 28'inde guatrdan ameliyat olacağım. Hayırlısyla bakalım, kilo durumum nasıl olcek bilemiyorum artık.
Umarım kilo almam bu dönemde, ama zor olacak.:18:
Allah iyilik versin canım...
dinlen canım..toparlan gel aramıza..
ben 65-66 larda hamile kalmıştım..ekimdede 69 lardaydım kasım ayında hamilelik öncesi kiloma düşmüş oldum..

ellerine sağlımk canım..liste süper 3. olmuşum...
haftaya listeyi ters çevircez inşalllah..

biraz dikkat ederek verirsin canım..benim oğluşumda 15 aylık emziriyorum..yavaşda olsa kilo veriyorum...kendimi çok kısmadan..
yoksa dikkt etmesem şimdi 90 kilo olmuştum heralde..

kızlar motivasyona ihtiyacım var
şimdiki kilom 75
sizce acaba haziran başına kadar 60 olma ihtimalim var mıdır acaba ? :44:
60 lı bi rakam görebilirsin..
ama herhafta 1 kilo vercem diyede şartlanma ...bazen veremediğimiz zamanlar oluyor bırakmamak lazım...
hedef yüksek tutulunca hayal kırıklığıda fazla oluyor...
59 a ne kalmış şurda verirsin..ama senin menülerin bana çok az geliyo canım..
o zaman diyeti burakma olabiliyo çok sıkı olunca ..bence 1300 kalorinin altına düşme..
hatta bi site var biliyosundur belki..
hedef kilonu hedef tarihi yaıyosun kaç klori alman gerektiği ve bi çok bilgi yazıyor..
kizlarya emziren annelere soruyorum benim kuzu emmeyi reddediyo yaklasik bir haftadir boyle gece uyurken kandirip veriyorum ama gunduz almiyo kendini cekiyo zorlamakda istemiyorum ama napicam sasirdim
diş çıkarıyosa diştende olabilir dicem ama ..bebelkler dönem dönem huyda değiştirebiliyor..
hep redderse blackin dedediği gibi sütünü sağda ver canım..emzirmeye devam..
arada benim oğluşdada olur sebepsiz ağlardı daha küçükken..şimdi daha iyi..
ben 5.5 aylıkken kestirdim ..bence hiç bekleme ..
ne kdr küçük o kdr iyi..
tecrübeyle sabit..
regl durumlarında ezberde olsa ayeti kerime okunamıyor blackim..
dualar okunabilir..kuranı kerimde yazmıyosa tabi..
bu ne ya. alıntıları karıştırmışım. birçoğu silindi zaten kaç dakkadır uğraşıyodum.
eee 1. olmanın sevincindendir canım..
tebrikler..
kactim geri kizlar evimi toparlayayim camasir ütü en cok camasirdan bunaliyorum anam hic bitmiyo
kolay gelsin suzim..
hiç bitmiyi bu işler yaa..
ay üzülmae o da bişeymi 4. sıradan 27 sıraya düşmüşüm..

PUCCCAAAA kız seninle kilo verme kaderimiz aynı ..
bu hf dikkatimi çekti tam olarak yok artık dedim..
sende farkettin mi..
ikmizde veriyoruz aynı kalıyoruz yada alıyoruz herhafta..
önümüzdeki hf vericez ha tamammı..

Ayın 28'inde guatrdan ameliyat olacağım canım, nodül vardı da.
gecmis olsun canim

buraya takil canim

gecmis olsun canim rabbim acil sifalar nasip etsin

canim, ben 58dim hamilelik oncesi ve hala 2kiloya yakin var

ben 65-66 larda hamile kalmıştım..ekimdede 69 lardaydım kasım ayında hamilelik öncesi kiloma düşmüş oldum..

yani kızlar hamilelik sonrası kilolar dahamı kolay gitti zormu oldu biraz? hamilelik sonrasını yiyerek verdim zorlanmadım ama şimdi gitmiyor 2 haftadır 700 gitti sadece

kizlarya emziren annelere soruyorum benim kuzu emmeyi reddediyo yaklasik bir haftadir boyle gece uyurken kandirip veriyorum ama gunduz almiyo kendini cekiyo zorlamakda istemiyorum ama napicam sasirdim

benim kızımda 16,5 aylık 10 aylıkken kendiliğinden bıraktı önce gece emiyordu ama sadece uykudayken sonra onuda bıraktı çok işstedim 2 yaşına kadar emzirebilmeyi ama olmadı birde uykudan ağlıyarak uyanıyorsa kulağı ağrıyabilir diye duymuştum nekadar doğru bilmiyorum diş ağrısıda olabilir

kızlar geçmişi okuyamadım alıntıda yapamadım
hem yorgun hem gerginim adetim gelecek herhalde psikolojim iyi değil oturup ağlayasın var hemde hiç neden yokken

bugünkü düzensiz menüm
9.30 :2 dilim çavdar ekmeği, 2 yumurtayla omlet(yyumurtalar küçüktü) biraz peynir
ara yok
öğlen yok
öğleden sonraki ara yok
17.30:1 tabk nohut yemeği yarım kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği

çok yoğundum ancak böyle beslenebildim kötü oldu ben beğenmedim menümü

slm kızlarr

ben de menümü yazayımm
sabah: 2 kuru kayısı
1 yeşilçay
1 dilim tam buğday ekmeği
acı sos
3 dilim kaşar peyniri
4 zeytin

ara yok :26:

öğle: yarım lavaş arası çiğ köfte

ara: 1 dilim ananas
1 tane elma

akşam: 1 kase çorba
2 kaşık yoğurt

1,5 lt su
1 bardak yeşil çay içmeyi düşünüyorum...

kizlar bende cikiyorum esim gelcek yemek yok acil yemek yapmamlazim sonrada esimin kizlarini almaya gitcez burda tatil 10gun kadar bizdeler gorusmek uzere pisicim cok tesekkur ederim yol gosterdin bennerden baslayim tam bilmiyodum cok sagol
ne demek canım aklına takılan olursa sor gene bakarız yanotlarım ben avukatlık yaptığım dönemki icra değişti yenisini pek bilmiyorum yoksa daha detaylı da yardım ederdim

canım ama namaz dualarının tamamı kuranda yazıyor zaten. ben bunu birkaç kişiye sordum ama bak aklıma takıldı bir diyanete soram ne yanıt verecek :)

canım içerik iyi ama evet düzensiz çok vahim değil bence ben dün geceden bei yediklerimi yazsam ihraç edersiniz valla beni :)

güzel canım ama bakıyomd açiğ köfte araya karışmış :)
bulgurdan dğil etten yapılan ve tabii güvenilir yer bulsam bende yiyecem canım çekiyorda bulamadım

kızlar acık işlerim var bir bakam size dedim 2-3 saate gelirim yine öpüldünüüüüüüüz

tabi canım yerleşmemiş olduğundan hamilelik kilosu daha çabuk gidiooo öncekiler daha zor gidiooo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…