70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senin bebeğin kaç aylıktı?

aynen canım sana katılıyorum
bende ecrincim özellikle milupaya ek olarak başlamanı tavsiye ederim
devm maması 1 2 3
ben hem emzirdim hemde günde 1 yada 2 kez miluppanın devam mamasından yedirdim

canım benim oğlum mayısta 24 mayısta 2 yaşına qirecek inşallah
doktorumuz ne kadar ufakken yaparsanız oğlunuzun psikolojisi için o kadar iyi olur demişti

ben daha fazla dayanamıcam 10 dk daha sabrım kalmadı
ben öğle yemeğimi yemeye qidiorumm 2dk ya qelirim
hüp yapıp qelcem

hemen hemen aynı kiloyla diyete başlamışız benim 2 kg fazlam varmış
ama sen benim şuan hedef kilomdasınnnnnnnnn
ne kadar zamanda verdinnn??
ve nasılll? özel uyquladığın bir program varmıydı?

ccanım 6 ayda fln verdim belki 6 ay bile sürmedii ama nerdeyse 2 aydır 58-59 lardayımm gitmioo

yeni yöntemler peşindeyim şu sıralarr :))

yooo öyle özel bi program deill sağlıklı bveslenme sadece burdaki listeler gibi 6 öğün beslendim

suya dikkat ettim akşamları fazla kaçırmamaya dikkat ettim o kdrr canım

inş.sende istediğin kiloya inersinn

bu arada mayısa kdr 7-8 kiloyu rahat verirsin diyetine uyduktan sonra verirsn canımm

seninki gene iyi emmiş canım yaa
benim bebeğimde 7 aylık şimdi. ama 2 ay oldu anne sütü işini bitireli gece bile emmiyor 2 aydırr.
benim kızım 2 aylıkken emmeyi reddetti sonra o kadar çaba sarfetmeme ragmen emmedi tekrar
ben 3 ay sütümü sagarak verdim ama zor oluyordu biraz sütte azaldı tabi yavaş yvaş . en son artık geceleride emmeyi bıraktı.
üzüldüm ama napalım. nasip öyleymiş. kısmetsiz dayak bile yenmez derler...
şimdi muhallebi yemek yoğurt meyve ve mama şeklinde gidiyor ama benim derdim de kaşıkla yemek istememesi

insaallah canim saglikla buyur
canim tapu paylasimi 2sene once oldu burda resmen gelip baskasinin mulkunde oturma var ve cikmayida reddediyo kira ode ozaman diyolar onuda kabul etmiyo bende diyorum elinde kira sozlesmesi yokki kiracinizim desin tum cevrede biliyo ne oldugunu yapilcak teksey polisle halltmek ama bizimkiler saniyorum cekiniyolar neden korkuyolarsa kendi mallari ama kendilerinin kullandiklari yok bide hic cekinmeden dayimlar binanin dis yalitimini boyasini felan yapicaklarmis para istiyolar onu duydugumda tamammen delirdim geliyorum ben dedim beklesinler onlara para verdiricem az kaldi aklima geldikce sinirlerim zipliyo ya

bizimkide kasigi daha cok seviyo bazi cocuklar agzini acmazlarmis bizimki masaallah istiyo agzini hemn aciyo hic kasik problemi cekmedik allaha sukur

canım benim oğlum mayısta 24 mayısta 2 yaşına qirecek inşallah
doktorumuz ne kadar ufakken yaparsanız oğlunuzun psikolojisi için o kadar iyi olur demişti

benimkide temmuzun 21 de gircek 2 yaşına canım
bizim binadan bir koşuda ufakken kestirmiş 14 aylıkdı onun oğlu
oda öyle demişti doktor psikolojileri için
erken kestirmek iyiymiş demiş
korku kalıyormuş
offf napsam acaba

canım ezbere bildiğin duaları okuyabilirsin sakıncası yok. kitabı ele almamak gerek yoksa dua ayet her zaman okunabilir
blackkkkk bacımmm ya şu yarışma ne yarışmasıymış
nörüyolarrrr kine ordaaa
canım her cuma tartı günü. bir sürü grup var 14 tane falan en çok yüzde hesabı ile kilo veren haftanın birincisi oluyo. istediğin kiloyo %80 yaklaşınca da mezun oluyorsun. zayıflama yarışmaları ile ilgili genel topiğe bak anlarsın sırf gaza gelirim belki diye girdim. bende mezuniyet belgesi istiom

benimde sinirlerim zıpladı canım valla
ne geliyosa şu akrabadan geliyo
kardeş kardeşi çekemiyo niyiyse anlamıyorum
aynı anadan babadan ama evlenince farklı oluyor durumlar
annenleri sessiz gördüğünden tepesine binmişler
biraz senin kocanda arkanda olsun korksunlarki
yapamasınlar canım
kavga etmeden yasal yollarla halletmeye çalışın onlarda hissetsinler canım

seninkide cok az emmis canim bizim allaha sukur kasik sorunumuz yok ama dogdugundan beri kasiga aliskin burda vitaminlerini tablet olarak veriyolar bende onu suda ezip cay kasigiyla veriyodum ondan alisti bizde su icme problemi var kesinlikle saf suicmiyo bende humananin rezenesini aldim ondan yapiyorum onu iciyo

maşallah sana cnm yaa süper vala..
darısı başımaa

slm kızlaaaaaar
selam canum.
Allah'a şükür ben de iyiyim, ayın 28'inde guatrdan ameliyat olacağım. Hayırlısyla bakalım, kilo durumum nasıl olcek bilemiyorum artık.
Umarım kilo almam bu dönemde, ama zor olacak.:18:
geçmiş olsun. sağlık herşeyden önce gelir. iyileşince kilolarını kaldığın yerden vermeye çalışırsın.
günaydın güzel.
merhaba.
günaydin kizlaaar

hayirli birgün olsun insallah herkez iyidir umarim

dilekcim önemli bisey yoktur insallah
evet canım hayırlı günler olur inşallah.
ellerine sağlık canım.
tebrikler harran0571 ve diğer tüm kilo veren arkadaşlarımmmm
teşekür ederim canım.
kızlar motivasyona ihtiyacım var
şimdiki kilom 75
sizce acaba haziran başına kadar 60 olma ihtimalim var mıdır acaba ? :44:
istedikten dikkat ettikten sonra neden olmasın canım.
hayır canım gelmedi. ama detokstan sonrada dikkat istiyor. çünkü iki gün bişey yemeyince resmen insanın gözü dönüyor. ben kendimi kontrol edebildim.

merhabalar.
kizlarya emziren annelere soruyorum benim kuzu emmeyi reddediyo yaklasik bir haftadir boyle gece uyurken kandirip veriyorum ama gunduz almiyo kendini cekiyo zorlamakda istemiyorum ama napicam sasirdim

canım biberon veriyorsan ondan memeyi bırakmış olabilir. biberon rahat geldiğinden bebek memeyle uğraşmak istemiyor.

tabi canim yasal yoldan halledilcek zaten

anladım canım valla gaza gelmek iyide
ben gelemem ki artık k.... yırtsam 400-500 gidecek belki sonrasında dahada az gidecek
benim kilolar
okadar güvenim yok canım
kazanamam yani 1kgdan yukarı kilo veremem
ilk başlarda o fazla gider bence sonrasında herkes duraklar
sabit kiloya yaklaşınca
ozamanda haksızlık olur
kilosun fazla olan ve yeni gelen hep kazanır
bilmiyomki yanlış tahminmi acaba blackımmm
senin kilonda fazla değil
gaza geliyim derken caza gelme yavvv
diyetisyenede başladın hayırlısı olsun canımcım
ne yapcan dukanı bırakıyon dimi
bak nafta hiç zorlanmadan veriyo maşallah bu hafta 1300 vermiş ne güzel
sende bence diyetisyene harfiyle uymaya çalış bebekim

bence sende bu yaz kestir..
ben şimdiden sünnet şekerlerini alıp hazırladım
nisana kadar incelip kendime boydan uzun bir elbise alıcam (daha zayıf qösterir)
evimde kuran okutucam sünnet kınasıda yaparım belki
ay çok heyecanlı yaa
daha ufak sünnet kıyafetini nasıl qiyer bilmiorum

canım bence de yasal yollara başvurun. icraya başvurup evin tahliyesini isteyen gerekçe olarakta hiç kira ödenmemesi diyebilirsiniz.
ya birde kızlara az verilmesi olayına kızdım açıkcası. kız erkek ne fark eder resmi miras paylaşımını mahkemeden yaptırırsanız herkes eşit pay alır. herkes evladı değil mi o babanın

benim kizimda temmuz 21de bir yasina gircek ay neguzel dogum gunleri ayniymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…