biberonu cok onceden aldi canim ama son bir haftadir boyle yapiyo anlamadim bende bide kizlar sizin bebeklerinizde gece ruyalarinda agliyomu buda son 1haftadir cikti artik uyandiriyorum oyle agliyo diye besiginden aliyorum yanimda uyutuyorum elini tutuyorum oda habire elimi ariyo tutmak icin gunduz uykusunda boyle sorunlar yok ama gece uykusu feci durumda bu hastanede kaldigimizdanmi oldu anlamadim simdi regliyim okuyamiyorumda
canim 1bucuk ayligina gidiyorum cok uzun bi sure belki daha cok kilo vermek isteyen birinin hakkini almis olurum oyuzden gelince hala devam ederse ve benim kilolarda hala gitmemisse ozaman gelirim seve seve
aynen canım sana katılıyorumcanım çok dert etme sen elinden geleni yapmışın . ben de anneme göre 5 ay emmişim sadece ama bak şuan 70 kiloyum
şaka bir yana önerim sütünü pompa ile kendin sağ onu içirben 5 ay emmişim ve çoooooook zayıf bir bebekmişim hatta doğduğumda ölür bu demişler. ama bak eşşek kadar olduk hukuk fakultesi bilem okuyacak zekamız olmuş. annem ben küçükken zayıfım diye herşeyi yediriri miş. beyinden tutta özel ev yapımı yoğurtla hergün taze sütler yumurtalar hala dövüşürüm annemle o kadar yedirdin yedirdin bak senin yüzünden şişko oldum diye . ilkokulda falan feci şişmandan.önemli olan bebeğinin sağlıklı olması şimdiki mamalar çok kaliteli korkma emmezse de oda öle büyür gider
canım bu konuda kesinlikle taviz vermeyin tapu kimin üstüne dedenlerin üstünemi şuan paylaşıldımı
ayrıca paylaşılmasada annenin onu mahkemeye verme hakkı var 1 haftada polisler yaka paça çıkartırlar
hiç dert etmeyin faturalara gelince oda annenin üzerine kalmaz o kişilerin orda oturduğunu ispatlıcak birkaç kişi bulun
faturalarıda paşa paşa ödeyecekler
bence sen gittiğinde birşekilde fazla tavizci olmadan dayınlarla konuş sonra nnenden vekaleti al bu işleri hallet derim
üzülme canım biraz kendini dinle tekrar başla okadar sıkmana gerek yok vermişsin zaten
amin canım çok güzel dualarrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun canım
tamam canım biraz kafanı dinle
çok güzel canım tbrk ederim
burdaki kısçelerin menülerini takip et nasıl kilo verdiklerini
yediklerine dikkat et biraz yürüyüş biraz spor hemen verirsin
canım öncelikle kararlı olacaksın neye başlarsa başla hayatında kararlı olmak çok önemlidir
bende senin kilonda başladım aralık 28den buyana şuan 67 kiloyum
isteyince oluyor
yediklerine dikkat et
spor yap
yürüyüş yapabiliyorsan yürü
bol bol su ve günde 2-3 kupa bitki çayı içersen verirsin hazirana bile kalmaz bence
inşallah canım olursun
oğluşun kaç yaşında canım sünnet bende düşünüyorum ama
hangi yaşta yaptırmak normaldir
canım belki rahatsızdır burnu kapalı olabilir
ek gıdaya başladıysan ondanda olabilir
birde biberona sağıp öyle dene eğer almıyorsa
hemen hemen aynı kiloyla diyete başlamışız benim 2 kg fazlam varmış
ama sen benim şuan hedef kilomdasınnnnnnnnn
ne kadar zamanda verdinnn??
ve nasılll? özel uyquladığın bir program varmıydı?
amin canim ben nazar olduguna inaniyorum benim kizim ilk bir ayinda 1bucuk kiloya yakin aldi ve 3 aylikken 5250 olmustu ve suan 7kilo 5. ayinda sadece 300 gr almisti bizde ek gidaya basladk ilk aylar cok fazla sutum vardi sonra git gide azaldi suan benki 20 30 ml anca vardir ve sadece solu emmiyo simdi onuda istemiyo gece kandirip 2kere veriyorum okadar dun aksam bi saat kadar fazla beklettim aciksinda emsin diye yok almadi sonra gittim 150ml mama yaptim icti annemlede konustum sizde hep erken biraktiniz diyo ablamin 3 cocugu var en fazla emen 8ay emdi kiz kardesiminki 8 bucuk ay emmis benimkide birakma sinyali veriyo esimde diyo onun ilk esinden olan kizlarida emmemis normak geliyo bak mesela suan ac ve emmiyo gidip mama yapsam hemen icer
insaallah canim saglikla buyurcanım çok dert etme sen elinden geleni yapmışın . ben de anneme göre 5 ay emmişim sadece ama bak şuan 70 kiloyum
şaka bir yana önerim sütünü pompa ile kendin sağ onu içirben 5 ay emmişim ve çoooooook zayıf bir bebekmişim hatta doğduğumda ölür bu demişler. ama bak eşşek kadar olduk hukuk fakultesi bilem okuyacak zekamız olmuş. annem ben küçükken zayıfım diye herşeyi yediriri miş. beyinden tutta özel ev yapımı yoğurtla hergün taze sütler yumurtalar hala dövüşürüm annemle o kadar yedirdin yedirdin bak senin yüzünden şişko oldum diye . ilkokulda falan feci şişmandan.önemli olan bebeğinin sağlıklı olması şimdiki mamalar çok kaliteli korkma emmezse de oda öle büyür gider
canim tapu paylasimi 2sene once oldu burda resmen gelip baskasinin mulkunde oturma var ve cikmayida reddediyo kira ode ozaman diyolar onuda kabul etmiyo bende diyorum elinde kira sozlesmesi yokki kiracinizim desin tum cevrede biliyo ne oldugunu yapilcak teksey polisle halltmek ama bizimkiler saniyorum cekiniyolar neden korkuyolarsa kendi mallari ama kendilerinin kullandiklari yok bide hic cekinmeden dayimlar binanin dis yalitimini boyasini felan yapicaklarmis para istiyolar onu duydugumda tamammen delirdim geliyorum ben dedim beklesinler onlara para verdiricem az kaldi aklima geldikce sinirlerim zipliyo yacanım bu konuda kesinlikle taviz vermeyin tapu kimin üstüne dedenlerin üstünemi şuan paylaşıldımı
ayrıca paylaşılmasada annenin onu mahkemeye verme hakkı var 1 haftada polisler yaka paça çıkartırlar
hiç dert etmeyin faturalara gelince oda annenin üzerine kalmaz o kişilerin orda oturduğunu ispatlıcak birkaç kişi bulun
faturalarıda paşa paşa ödeyecekler
bence sen gittiğinde birşekilde fazla tavizci olmadan dayınlarla konuş sonra nnenden vekaleti al bu işleri hallet derim
üzülme canım biraz kendini dinle tekrar başla okadar sıkmana gerek yok vermişsin zaten
amin canım çok güzel dualarrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun canım
tamam canım biraz kafanı dinle
çok güzel canım tbrk ederim
burdaki kısçelerin menülerini takip et nasıl kilo verdiklerini
yediklerine dikkat et biraz yürüyüş biraz spor hemen verirsin
canım öncelikle kararlı olacaksın neye başlarsa başla hayatında kararlı olmak çok önemlidir
bende senin kilonda başladım aralık 28den buyana şuan 67 kiloyum
isteyince oluyor
yediklerine dikkat et
spor yap
yürüyüş yapabiliyorsan yürü
bol bol su ve günde 2-3 kupa bitki çayı içersen verirsin hazirana bile kalmaz bence
inşallah canım olursun
oğluşun kaç yaşında canım sünnet bende düşünüyorum ama
hangi yaşta yaptırmak normaldir
canım belki rahatsızdır burnu kapalı olabilir
ek gıdaya başladıysan ondanda olabilir
birde biberona sağıp öyle dene eğer almıyorsa
hımm ya bebeğinin emmeyi bırkması çok üzücü
ben çok etkilenmiştim çok uğraşmıştım
ben annemi 2 ay emmişim
eşim 2 yaşına kadar emmiş
benim oğluş yemek yemeyi seviyo ama biberonu bile kabul etmedi
beni emmeyi bıraktığında biberonda mama yaptım onuda almadı benimki
ağzına kaşık qirecek illa başka türlü doymuo
canım benim oğlum mayısta 24 mayısta 2 yaşına qirecek inşallah
doktorumuz ne kadar ufakken yaparsanız oğlunuzun psikolojisi için o kadar iyi olur demişti
canım ezbere bildiğin duaları okuyabilirsin sakıncası yok. kitabı ele almamak gerek yoksa dua ayet her zaman okunabilirbiberonu cok onceden aldi canim ama son bir haftadir boyle yapiyo anlamadim bende bide kizlar sizin bebeklerinizde gece ruyalarinda agliyomu buda son 1haftadir cikti artik uyandiriyorum oyle agliyo diye besiginden aliyorum yanimda uyutuyorum elini tutuyorum oda habire elimi ariyo tutmak icin gunduz uykusunda boyle sorunlar yok ama gece uykusu feci durumda bu hastanede kaldigimizdanmi oldu anlamadim simdi regliyim okuyamiyorumda
canim 1bucuk ayligina gidiyorum cok uzun bi sure belki daha cok kilo vermek isteyen birinin hakkini almis olurum oyuzden gelince hala devam ederse ve benim kilolarda hala gitmemisse ozaman gelirim seve seve
canım her cuma tartı günü. bir sürü grup var 14 tane falan en çok yüzde hesabı ile kilo veren haftanın birincisi oluyo. istediğin kiloyo %80 yaklaşınca da mezun oluyorsun. zayıflama yarışmaları ile ilgili genel topiğe bak anlarsın sırf gaza gelirim belki diye girdim. bende mezuniyet belgesi istiomblackkkkk bacımmm ya şu yarışma ne yarışmasıymış
nörüyolarrrr kine ordaaa
benimde sinirlerim zıpladı canım vallainsaallah canim saglikla buyur
canim tapu paylasimi 2sene once oldu burda resmen gelip baskasinin mulkunde oturma var ve cikmayida reddediyo kira ode ozaman diyolar onuda kabul etmiyo bende diyorum elinde kira sozlesmesi yokki kiracinizim desin tum cevrede biliyo ne oldugunu yapilcak teksey polisle halltmek ama bizimkiler saniyorum cekiniyolar neden korkuyolarsa kendi mallari ama kendilerinin kullandiklari yok bide hic cekinmeden dayimlar binanin dis yalitimini boyasini felan yapicaklarmis para istiyolar onu duydugumda tamammen delirdim geliyorum ben dedim beklesinler onlara para verdiricem az kaldi aklima geldikce sinirlerim zipliyo ya
bizimkide kasigi daha cok seviyo bazi cocuklar agzini acmazlarmis bizimki masaallah istiyo agzini hemn aciyo hic kasik problemi cekmedik allaha sukur
seninki gene iyi emmiş canım yaa
benim bebeğimde 7 aylık şimdi. ama 2 ay oldu anne sütü işini bitireli gece bile emmiyor 2 aydırr.
benim kızım 2 aylıkken emmeyi reddettisonra o kadar çaba sarfetmeme ragmen emmedi tekrar
ben 3 ay sütümü sagarak verdim ama zor oluyordu biraz sütte azaldı tabi yavaş yvaş . en son artık geceleride emmeyi bıraktı.
üzüldüm ama napalım. nasip öyleymiş. kısmetsiz dayak bile yenmez derler...
şimdi muhallebi yemek yoğurt meyve ve mama şeklinde gidiyor ama benim derdim de kaşıkla yemek istememesi
ccanım 6 ayda fln verdim belki 6 ay bile sürmedii ama nerdeyse 2 aydır 58-59 lardayımm gitmioo
yeni yöntemler peşindeyim şu sıralarr :))
yooo öyle özel bi program deill sağlıklı bveslenme sadece burdaki listeler gibi 6 öğün beslendim
suya dikkat ettim akşamları fazla kaçırmamaya dikkat ettim o kdrr canım
inş.sende istediğin kiloya inersinn
bu arada mayısa kdr 7-8 kiloyu rahat verirsin diyetine uyduktan sonra verirsn canımm
selam canum.slm kızlaaaaaar
geçmiş olsun. sağlık herşeyden önce gelir. iyileşince kilolarını kaldığın yerden vermeye çalışırsın.Allah'a şükür ben de iyiyim, ayın 28'inde guatrdan ameliyat olacağım. Hayırlısyla bakalım, kilo durumum nasıl olcek bilemiyorum artık.
Umarım kilo almam bu dönemde, ama zor olacak.:18:
günaydın güzel.Günaydın kızlar.
Listeyi yapıp geliyorum.
Bana mesaj atmayanlar çok gene gördüklerimi yazdım.
Kaçırdıklarım varsa kusura bakmasınlar.
Geçmişi okudum ama cevaplayamıycam.
Bi kaç gün ayrı kalabilirim burdan.
Menülere yorum yaparsınız.
merhaba.günaydıııın kızlar dün gece geldim okumaya çalıştım yazdıklarınızı bazı alıntılarda yapmıştım ama uykum geldi yenik düştüm yazamadım geçmişide bitiremedim nasılsınız bugün bakalım? çok soğuk bir hava var poyraz hertarafı uçuruyor bugün yine günüm var biz günde kendimiz yapıp götürüyoruz ev sahibi rahat etsin diye, bugün götüreceklerden biri benim tuzlu bişey yapcam ama henüz bulamadım size bişey sorcam hamilelik kilolarını veren varmı aranızda? sonrasını vermek dahamı zor oldu? ben eski kiloma döndüm ama sanki bundan sonra zorlanacam kaçamaksızda olmuyor neyapacağım bilmiyorum
evet canım hayırlı günler olur inşallah.günaydin kizlaaar
hayirli birgün olsun insallah herkez iyidir umarim
dilekcim önemli bisey yoktur insallah
ellerine sağlık canım.[TABLE="class: grid"]
Birincimiz harran0571 arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz
Listede biraz durma olsa da genel olarak gene güzel kısçeler.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlar; CleOpaTRa, ay_nil, ecrin29, BENAYL, theolog, cakmakesra, rydrn, urke, iclal85 katılımlarının devamını dileriz..
Sürekli yazmama rağmen bildirimler bana mesaj atılmıyor.
Bu konuya dikkat ederseniz süper olacak.
Gelen - Giden olayı da hep karıştırılmış
Haftaya daha güzel bir listeyle beraber olmak diLeğiyLe.
teşekür ederim canım.tebrikler harran0571 ve diğer tüm kilo veren arkadaşlarımmmm
istedikten dikkat ettikten sonra neden olmasın canım.kızlar motivasyona ihtiyacım var
şimdiki kilom 75
sizce acaba haziran başına kadar 60 olma ihtimalim var mıdır acaba ? :44:
merhabalar.günaydın kızlar güzel haftasonu olsun hepiciğimize
bugün biraz gerginim birazda mutluyum dengesiz teraziyim işte
adet olcam diye gerginim tartıda bugün daha bi eksi gördüğüm için mutluyum işte böylee bende durumlar
kizlarya emziren annelere soruyorum benim kuzu emmeyi reddediyo yaklasik bir haftadir boyle gece uyurken kandirip veriyorum ama gunduz almiyo kendini cekiyo zorlamakda istemiyorum ama napicam sasirdim
benimde sinirlerim zıpladı canım valla
ne geliyosa şu akrabadan geliyo
kardeş kardeşi çekemiyo niyiyse anlamıyorum
aynı anadan babadan ama evlenince farklı oluyor durumlar
annenleri sessiz gördüğünden tepesine binmişler
biraz senin kocanda arkanda olsun korksunlarki
yapamasınlar canım
kavga etmeden yasal yollarla halletmeye çalışın onlarda hissetsinler canım
anladım canım valla gaza gelmek iyidecanım ezbere bildiğin duaları okuyabilirsin sakıncası yok. kitabı ele almamak gerek yoksa dua ayet her zaman okunabilir
canım her cuma tartı günü. bir sürü grup var 14 tane falan en çok yüzde hesabı ile kilo veren haftanın birincisi oluyo. istediğin kiloyo %80 yaklaşınca da mezun oluyorsun. zayıflama yarışmaları ile ilgili genel topiğe bak anlarsın sırf gaza gelirim belki diye girdim. bende mezuniyet belgesi istiom
benimkide temmuzun 21 de gircek 2 yaşına canım
bizim binadan bir koşuda ufakken kestirmiş 14 aylıkdı onun oğlu
oda öyle demişti doktor psikolojileri için
erken kestirmek iyiymiş demiş
korku kalıyormuş
offf napsam acaba
canım bence de yasal yollara başvurun. icraya başvurup evin tahliyesini isteyen gerekçe olarakta hiç kira ödenmemesi diyebilirsiniz.insaallah canim saglikla buyur
canim tapu paylasimi 2sene once oldu burda resmen gelip baskasinin mulkunde oturma var ve cikmayida reddediyo kira ode ozaman diyolar onuda kabul etmiyo bende diyorum elinde kira sozlesmesi yokki kiracinizim desin tum cevrede biliyo ne oldugunu yapilcak teksey polisle halltmek ama bizimkiler saniyorum cekiniyolar neden korkuyolarsa kendi mallari ama kendilerinin kullandiklari yok bide hic cekinmeden dayimlar binanin dis yalitimini boyasini felan yapicaklarmis para istiyolar onu duydugumda tamammen delirdim geliyorum ben dedim beklesinler onlara para verdiricem az kaldi aklima geldikce sinirlerim zipliyo ya
bizimkide kasigi daha cok seviyo bazi cocuklar agzini acmazlarmis bizimki masaallah istiyo agzini hemn aciyo hic kasik problemi cekmedik allaha sukur
benimkide temmuzun 21 de gircek 2 yaşına canım
bizim binadan bir koşuda ufakken kestirmiş 14 aylıkdı onun oğlu
oda öyle demişti doktor psikolojileri için
erken kestirmek iyiymiş demiş
korku kalıyormuş
offf napsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?