70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bugün menü paylaşamıycam çünkü kalorinin dibine vurdum günüm vardı tatlılar tuzlular yedimde yedim eve gelincede nasıl olsa saldım deyip yine yedim yarın kendimi toparlarım umarım toparlamam lazım yani, kızım biraz rahatsız gibi hafif ateşi var bide hiç bişey yemiyor ilaç verdim midesinde nevarsa çıkardı kış ortasında halım yıkamacıya gidecek onun yerine ne sercem bilmiyorum kızım iyi olsunda kilo önemli değil öyle işte kızlar biraz tediriginim kızımdan dolayı biraz değil gerçi acaip korkuyorum biara ateşlenmiştide iğnelerle iyleşmişti neyse dilekcim gündüz söylemeyi unuttum liste çok iyi, eline sağlık ben ilk 10a bilem giremiyom yaaaaa

aynen canım..
her regl öncesi hatta 1. ve 2. günü de devam eder

ben de hep derim erkek olsam benim gibi karım olsa çekemezdim valla
çok zorumm çokkkkk:86:
benim 3 kiloluk iki dambılım var biri salon kapısını tuti biri de arka odayı çok işe yarıler

amacı dışında başka her türlü işlevde kullanıyoruz maşallah
ay regli öncesi bende kuduriiiiiiiim anlasın canım erkelerde özel günümz demi
anlamıyorlar işteee sanki üstüme üstüme geliyorrr
aynen sinirliyim stresliyim üstüme gelme diyorum
suratıma bakıyor aval aval

Son düzenleme:

pat diye dalıyorum ama kendini iyi hisset diye arkadaşım bugünkü menümü vereyim.kendi takımımda veremem bu listeyi:))kedicim gözlerini yum canım:))
sabah: sucuklu yumurta
1 dilim tereyağlı ballı ekmek(ekmek..kepekliydi ama:)
domates,peynir,zeytin
arağluma sinemaya gitmiştim.film izlerken ara yaptım.
yarım kase patlamış mısır
1 light kola
akşamğlanla hala alışveriş merkezindeyiz..
1 kocaman,herşeyli kumpir
oğlanın soğan halkalarından epeyce
kola..
eve gelince:1 sütaş yovita kayısılı

çok geçmiş olsun canım tabii ke de sağlık önemli midesini üşütmüştür nane limon kaynat valla eski usul ama mide için en iyi ilaç

canım bir tane karın için aletim bir tane de kalça için spor aletim var onlar da arka oda da ççok güzel çamaşır serili üstüne :)plates topim var onla da arada zıp zıp oynim, hım plates bantı var bak ona bir iş bulamdım henüz

bende bu hafta aranıza katıldım ama adım azılmamış(

canım üzülme valla senden farklı değilim yazmaya bile yüzüm yok dibe vurdum bugün tatlı hamurişi çikolata cips ne kadar cıs varsa yidim. aklımda da dondurma var kalkıp yesem diye.
biri beni durdursuuuuuuuuun verdiği kiloların hepsini alacam.
peki pişmanmıyım ne yazık ki hayır yedim hem karnım hem gözüm doydu mutluyaaaaaaam
clopatra sana alıntı bile yapmim kız bir kaşık makarna ne ki afiyet bal şeker olsun hemen gider o kız amma benim yedikleri anam nasıl gidecekler valla bilmiyooooooom

[ kızın iyi olsun da gerisi problem değil canım
hem kış günü halı yıkama falan neden?

ona da bulursun sen bişey o potansiyel var

sen bu menüyemi üzülüyosunnnn
benmkinnin yanında hiç valla
şöyle söyliyim
akşam 10 tane ciğer şiş
sayısız lavaş
üstüne bir de künefe yedimmmm:18:

aynen sinirliyim stresliyim üstüme gelme diyorum
suratıma bakıyor aval aval
evet öyle dedimmi benimkide bakar öyle aval aval anlamıyorlar ne çektiğimiz bilmiyorlar
[
kızın iyi olsun da gerisi problem değil canım

kustu canım halıya, beyaz bide, geçiremedim mecbur yıkamaya gidecek ipli halılardan ne denir onlara bilmem çok zormuş kullanımı hiç memnun değilim
[/B]

[
kızın iyi olsun da gerisi problem değil canım

onuda balkona bağlayıp çamaşır ipi i yapsam ki
şöyle söyliyim
akşam 10 tane ciğer şiş
sayısız lavaş
künefeeeeeee hımmmmm ne oldi kızlar bugün bze yaaa
herkes batışta
balkaymaaaak suziiiiiii nirdesiniz gelinde halimizi görüüüüüün ortiiiiiii nerdesin kız ayol bugün niye azız yine gelinde halay çekek eritek acık yediklerimizi

amin canim
canim ya bizimki gece uykusunda agliyo bir haftadir bende uyandiriyorum biraz sakinlestirip tekrar uyutuyorum
bende cok istiyorum 2yasina kadar ama mumkun gozukmuyo istemiyoki gece uyurken veriyorum bari boyle bikac ay daha emse onabile raziyim
cok sagol canim

benim kizimda cok guzel fese resimlerini attim aile ve arkadaslar gorsun diye cogu kizdi nazar deycek kiza atma bidaha diye ben esmerim benim kiz sari saclarida sari kahverengi goz rengini hala cozemedik bi bakiyosun mavi bi bakiyosun ela biraz daha buyuyunce kesin belli olur herhalde

shaggy halı canım..
of aynen ben de hiç memnun değilm süpürüyorum siliyorum
fırçalıyorum tertemiz görünen halının içinden neler çıkıyor neler

şöyle söyliyim
akşam 10 tane ciğer şiş
sayısız lavaş

senin yediklerinde benimkinin yanında hiç, 2 tane içli köfte, 2 tane profiterol, 2 tane börek, 1 tabak dövme pilavı üzerine kulak çorbası (bilirmisin bilmem mantı çorbasıda denebilir) patlamış mısır, 2 tane ikram, 2 tane canpare bisküvi bukadar hadi kim daha çok yedi yarışına girelim nedense pişman değilim 4 km yürüdüm ondan herhalde eşimde diyor hem yürüyorsun hem yiyorsun ne iş anlamadım diyor

anam herkes dökiii yediklerini

he yap çok yaratıcısın pisim

ben sonuncu olmuşum bi de en dipteyim yani batışı bi kenara bak

bu modda bi de halay çekeyim iyce kendimle çelişeyimmmm

:118: :118: :118:

shaggy halı canım..
of aynen ben de hiç memnun değilm süpürüyorum siliyorum
fırçalıyorum tertemiz görünen halının içinden neler çıkıyor neler

shaggy değil sanırım ip ip benimki belkide öyledir bilmiyorumda shaggy daha farklı diye biliyordum kızım ayaklanakadar çok memnundum tüy yapmıyor diye sırf kızım için aldım süpürgeyle alması çok rahat ama üzerine bişey döküldümü lekesi belli belirsiz kalıyor çay lekesi var mesela bir köşesinde neyaptıysam geçmedi bu sefer çamaşır suyula sildim valla umarım bişey olmaz yinede geçmemişti gerçide

ahahaha koptummm
kız mine şimdi biri gelip de senden alıntı yapıp senin yediklerin de benmkinin yanında hiç derse koparım hepten

ne etmişsin sennnnn ciddennnn yaaaaa
he bilirim kulak çorbası yüsük çorbası da derler
hem de bayılırımmmm

sen full kalori yiyip içmissin naptın arkadaşım yaw
saol bana moral oldun (demişim )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…