aynen canım..yaa kızlar ben kendimi numune sanıyodum ama benden bikaç tane daha varmış
bende neredeyse her regl den 1 qün önce eşimle kesinlikle sebepsiz yere bi tartışma çıkarıyorum
tartışmıyosak bile bişey oluyo ben o durumdan farklı anlamlar çıkarıp oturup ağlıyorum falan
ama her regl dönemindede olmazki canım
iyiki erkek olmamışım ben çekemezdim valla
benim 3 kiloluk iki dambılım var biri salon kapısını tuti biri de arka odayı çok işe yarıler
anlamıyorlar işteee sanki üstüme üstüme geliyorrray regli öncesi bende kuduriiiiiiiim anlasın canım erkelerde özel günümz demi
bendede oluyor bazen böyle şeyler ama genelde birikim sonucu patlamalar oluyor böyle gereksiz şeylere çıkıyor
erkekler pek anlamıyorlar rglim üstüme gelme sözünden bilmedikleri için ne yaşadığımızı
bende varım sengillerden
Şuan vicdan azabı çekerek bu iğrenç menümü yayınlamak zorundayım
sabah: 9:30
1 bardak su
1 fincan yeşil ve form çayı
10:00
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmş tost
ara: 13:00
2 adet qün kurusu
5 adet fındık
öğle: 15:00
yarım lahmacun
bol salata
ara: 18:00
bol su ve yeşil + form çayı
akşam: 20:30 :26:(misafirim vardı anca qittiler )
yarım kase spichal K
akşam oğlumu yedirirken saat 22 civarı
onun yoğurtlu makarnasından 1 kaşık yedim
yememeliydim ama çok açlık hissettim dayanamadım 1 kaşıkcık sadece
inş yarın sabah tartıda qöreceğim rakamı etkilemez
bütün qün kaçamaksız geçirdim diye sevinirken son dakika golü kötü oldu
ama neyse
çok geçmiş olsun canım tabii ke de sağlık önemli midesini üşütmüştür nane limon kaynat valla eski usul ama mide için en iyi ilaçben bugün menü paylaşamıycam çünkü kalorinin dibine vurdum günüm vardı tatlılar tuzlular yedimde yedim eve gelincede nasıl olsa saldım deyip yine yedim yarın kendimi toparlarım umarım toparlamam lazım yani, kızım biraz rahatsız gibi hafif ateşi var bide hiç bişey yemiyor ilaç verdim midesinde nevarsa çıkardı kış ortasında halım yıkamacıya gidecek onun yerine ne sercem bilmiyorum kızım iyi olsunda kilo önemli değil öyle işte kızlar biraz tediriginim kızımdan dolayı biraz değil gerçi acaip korkuyorum biara ateşlenmiştide iğnelerle iyleşmişti neyse dilekcim gündüz söylemeyi unuttum liste çok iyi, eline sağlık ben ilk 10a bilem giremiyom yaaaaa
canım bir tane karın için aletim bir tane de kalça için spor aletim var onlar da arka oda da ççok güzel çamaşır serili üstüne :)aynen canım..
her regl öncesi hatta 1. ve 2. günü de devam eder
ben de hep derim erkek olsam benim gibi karım olsa çekemezdim valla
çok zorumm çokkkkk:86:
amacı dışında başka her türlü işlevde kullanıyoruz maşallah
anlamıyorlar işteee sanki üstüme üstüme geliyorrr
aynen sinirliyim stresliyim üstüme gelme diyorum
suratıma bakıyor aval aval
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] harran0571 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] 68.6 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] jazira [/TD] [TD] 82.0 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 5.400 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] NaF [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 8.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 10.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zeynepberat [/TD] [TD] 85.0 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 13.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] Moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 8.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] buseli [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 67.6 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 67.5 [/TD] [TD] 67.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 19.300 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] PearlJam [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] sineray [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 12.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 65.0 [/TD] [TD] 64.8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 5.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] tofti [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 5.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] RuweyDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] İrem&Özge [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 7.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] narciceği16 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 19.200 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 18.700 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 30 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] +1.500 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz harran0571 arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz
Listede biraz durma olsa da genel olarak gene güzel kısçeler.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlar; CleOpaTRa, ay_nil, ecrin29, BENAYL, theolog, cakmakesra, rydrn, urke, iclal85 katılımlarının devamını dileriz..
Sürekli yazmama rağmen bildirimler bana mesaj atılmıyor.
Bu konuya dikkat ederseniz süper olacak.
Gelen - Giden olayı da hep karıştırılmış
Haftaya daha güzel bir listeyle beraber olmak diLeğiyLe.
canım üzülme valla senden farklı değilim yazmaya bile yüzüm yok dibe vurdum bugün tatlı hamurişi çikolata cips ne kadar cıs varsa yidim. aklımda da dondurma var kalkıp yesem diye.pat diye dalıyorum ama kendini iyi hisset diye arkadaşım bugünkü menümü vereyim.kendi takımımda veremem bu listeyi:))kedicim gözlerini yum canım:))
sabah: sucuklu yumurta
1 dilim tereyağlı ballı ekmek(ekmek..kepekliydi ama:)
domates,peynir,zeytin
arağluma sinemaya gitmiştim.film izlerken ara yaptım.
yarım kase patlamış mısır
1 light kola
akşamğlanla hala alışveriş merkezindeyiz..
1 kocaman,herşeyli kumpir
oğlanın soğan halkalarından epeyce
kola..
eve gelince:1 sütaş yovita kayısılı
kızın iyi olsun da gerisi problem değil canımben bugün menü paylaşamıycam çünkü kalorinin dibine vurdum günüm vardı tatlılar tuzlular yedimde yedim eve gelincede nasıl olsa saldım deyip yine yedim yarın kendimi toparlarım umarım toparlamam lazım yani, kızım biraz rahatsız gibi hafif ateşi var bide hiç bişey yemiyor ilaç verdim midesinde nevarsa çıkardı kış ortasında halım yıkamacıya gidecek onun yerine ne sercem bilmiyorum kızım iyi olsunda kilo önemli değil öyle işte kızlar biraz tediriginim kızımdan dolayı biraz değil gerçi acaip korkuyorum biara ateşlenmiştide iğnelerle iyleşmişti neyse dilekcim gündüz söylemeyi unuttum liste çok iyi, eline sağlık ben ilk 10a bilem giremiyom yaaaaa
canım bir tane karın için aletim bir tane de kalça için spor aletim var onlar da arka oda da ççok güzel çamaşır serili üstüne :)plates topim var onla da arada zıp zıp oynim, hım plates bantı var bak ona bir iş bulamdım henüz
canım bildirim yaptın mı özel mesajla yada sayfaya gözünden kaçmıştır dilekin belkibende bu hafta aranıza katıldım ama adım azılmamış(
sen bu menüyemi üzülüyosunnnnŞuan vicdan azabı çekerek bu iğrenç menümü yayınlamak zorundayım
sabah: 9:30
1 bardak su
10:00
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmş tost
ara: 13:00
2 adet qün kurusu
5 adet fındık
öğle: 15:00
yarım lahmacun
bol salata
ara: 18:00
bol su ve yeşil + form çayı
akşam: 20:30 :26:(misafirim vardı anca qittiler )
yarım kase spichal K
akşam oğlumu yedirirken saat 22 civarı
onun yoğurtlu makarnasından 1 kaşık yedim
yememeliydim ama çok açlık hissettim dayanamadım 1 kaşıkcık sadece
inş yarın sabah tartıda qöreceğim rakamı etkilemez
bütün qün kaçamaksız geçirdim diye sevinirken son dakika golü kötü oldu
ama neyse
evet öyle dedimmi benimkide bakar öyle aval aval anlamıyorlar ne çektiğimiz bilmiyorlaraynen sinirliyim stresliyim üstüme gelme diyorum
suratıma bakıyor aval aval
[
kızın iyi olsun da gerisi problem değil canım
hem kış günü halı yıkama falan neden?
ona da bulursun sen bişey o potansiyel var
onuda balkona bağlayıp çamaşır ipi i yapsam ki[
kızın iyi olsun da gerisi problem değil canım
hem kış günü halı yıkama falan neden?
ona da bulursun sen bişey o potansiyel var
künefeeeeeee hımmmmm ne oldi kızlar bugün bze yaaasen bu menüyemi üzülüyosunnnn
benmkinnin yanında hiç valla
şöyle söyliyim
akşam 10 tane ciğer şiş
sayısız lavaş
üstüne bir de künefe yedimmmm:18:
amin canimAllah yardımcınız olsun....
misafirlerim gitti canım..
gördüm kaç aldığını hihihi yine 300
ben bu hf çok salmıştım yine iyi 600 aldım..
amin.......
Allah iyilik versin canım...
dinlen canım..toparlan gel aramıza..
ben 65-66 larda hamile kalmıştım..ekimdede 69 lardaydım kasım ayında hamilelik öncesi kiloma düşmüş oldum..
ellerine sağlımk canım..liste süper 3. olmuşum...
haftaya listeyi ters çevircez inşalllah..
canim ya bizimki gece uykusunda agliyo bir haftadir bende uyandiriyorum biraz sakinlestirip tekrar uyutuyorumbiraz dikkat ederek verirsin canım..benim oğluşumda 15 aylık emziriyorum..yavaşda olsa kilo veriyorum...kendimi çok kısmadan..
yoksa dikkt etmesem şimdi 90 kilo olmuştum heralde..
60 lı bi rakam görebilirsin..
ama herhafta 1 kilo vercem diyede şartlanma ...bazen veremediğimiz zamanlar oluyor bırakmamak lazım...
hedef yüksek tutulunca hayal kırıklığıda fazla oluyor...
59 a ne kalmış şurda verirsin..ama senin menülerin bana çok az geliyo canım..
o zaman diyeti burakma olabiliyo çok sıkı olunca ..bence 1300 kalorinin altına düşme..
hatta bi site var biliyosundur belki..
hedef kilonu hedef tarihi yaıyosun kaç klori alman gerektiği ve bi çok bilgi yazıyor..
diş çıkarıyosa diştende olabilir dicem ama ..bebelkler dönem dönem huyda değiştirebiliyor..
hep redderse blackin dedediği gibi sütünü sağda ver canım..emzirmeye devam..
arada benim oğluşdada olur sebepsiz ağlardı daha küçükken..şimdi daha iyi..
ben 5.5 aylıkken kestirdim ..bence hiç bekleme ..
ne kdr küçük o kdr iyi..
tecrübeyle sabit..
regl durumlarında ezberde olsa ayeti kerime okunamıyor blackim..
dualar okunabilir..kuranı kerimde yazmıyosa tabi..
eee 1. olmanın sevincindendir canım..
tebrikler..
kolay gelsin suzim..
hiç bitmiyi bu işler yaa..
ay üzülmae o da bişeymi 4. sıradan 27 sıraya düşmüşüm..
PUCCCAAAA kız seninle kilo verme kaderimiz aynı ..
bu hf dikkatimi çekti tam olarak yok artık dedim..
sende farkettin mi..
ikmizde veriyoruz aynı kalıyoruz yada alıyoruz herhafta..
önümüzdeki hf vericez ha tamammı..
bende cok istiyorum 2yasina kadar ama mumkun gozukmuyo istemiyoki gece uyurken veriyorum bari boyle bikac ay daha emse onabile raziyim
yani kızlar hamilelik sonrası kilolar dahamı kolay gitti zormu oldu biraz? hamilelik sonrasını yiyerek verdim zorlanmadım ama şimdi gitmiyor 2 haftadır 700 gitti sadece
benim kızımda 16,5 aylık 10 aylıkken kendiliğinden bıraktı önce gece emiyordu ama sadece uykudayken sonra onuda bıraktı çok işstedim 2 yaşına kadar emzirebilmeyi ama olmadı birde uykudan ağlıyarak uyanıyorsa kulağı ağrıyabilir diye duymuştum nekadar doğru bilmiyorum diş ağrısıda olabilir
cok sagol canimne demek canım aklına takılan olursa sor gene bakarız yanotlarım ben avukatlık yaptığım dönemki icra değişti yenisini pek bilmiyorum yoksa daha detaylı da yardım ederdim
canım ama namaz dualarının tamamı kuranda yazıyor zaten. ben bunu birkaç kişiye sordum ama bak aklıma takıldı bir diyanete soram ne yanıt verecek :)
canım içerik iyi ama evet düzensiz çok vahim değil bence ben dün geceden bei yediklerimi yazsam ihraç edersiniz valla beni :)
güzel canım ama bakıyomd açiğ köfte araya karışmış :)
bulgurdan dğil etten yapılan ve tabii güvenilir yer bulsam bende yiyecem canım çekiyorda bulamadım
kızlar acık işlerim var bir bakam size dedim 2-3 saate gelirim yine öpüldünüüüüüüüz
teşekkürler csnım bende yaza halletmeye çalışayım artık çok haklısın
hehehehe kertme yaparız kızınıza talibiz oğlum çok yakışıklıdır kaynanası
hoşgeldin tabikide katılabilirsin kendini tanıt istersen biraz
evet öyle dedimmi benimkide bakar öyle aval aval anlamıyorlar ne çektiğimiz bilmiyorlar
kustu canım halıya, beyaz bide, geçiremedim mecbur yıkamaya gidecek ipli halılardan ne denir onlara bilmem çok zormuş kullanımı hiç memnun değilim
sen bu menüyemi üzülüyosunnnn
benmkinnin yanında hiç valla
şöyle söyliyim
akşam 10 tane ciğer şiş
sayısız lavaş
üstüne bir de künefe yedimmmm:18:
anam herkes dökiii yediklerini
senin yediklerinde benimkinin yanında hiç, 2 tane içli köfte, 2 tane profiterol, 2 tane börek, 1 tabak dövme pilavı üzerine kulak çorbası (bilirmisin bilmem mantı çorbasıda denebilir) patlamış mısır, 2 tane ikram, 2 tane canpare bisküvi bukadar hadi kim daha çok yedi yarışına girelim nedense pişman değilim 4 km yürüdüm ondan herhalde eşimde diyor hem yürüyorsun hem yiyorsun ne iş anlamadım diyor
onuda balkona bağlayıp çamaşır ipi i yapsam ki
künefeeeeeee hımmmmm ne oldi kızlar bugün bze yaaa
herkes batışta
balkaymaaaak suziiiiiii nirdesiniz gelinde halimizi görüüüüüün ortiiiiiii nerdesin kız ayol bugün niye azız yine gelinde halay çekek eritek acık yediklerimizi
shaggy halı canım..
of aynen ben de hiç memnun değilm süpürüyorum siliyorum
fırçalıyorum tertemiz görünen halının içinden neler çıkıyor neler
senin yediklerinde benimkinin yanında hiç, 2 tane içli köfte, 2 tane profiterol, 2 tane börek, 1 tabak dövme pilavı üzerine kulak çorbası (bilirmisin bilmem mantı çorbasıda denebilir) patlamış mısır, 2 tane ikram, 2 tane canpare bisküvi bukadar hadi kim daha çok yedi yarışına girelim nedense pişman değilim 4 km yürüdüm ondan herhalde eşimde diyor hem yürüyorsun hem yiyorsun ne iş anlamadım diyor
canım bildirim yaptın mı özel mesajla yada sayfaya gözünden kaçmıştır dilekin belki
pat diye dalıyorum ama kendini iyi hisset diye arkadaşım bugünkü menümü vereyim.kendi takımımda veremem bu listeyi:))kedicim gözlerini yum canım:))
sabah: sucuklu yumurta
1 dilim tereyağlı ballı ekmek(ekmek..kepekliydi ama:)
domates,peynir,zeytin
arağluma sinemaya gitmiştim.film izlerken ara yaptım.
yarım kase patlamış mısır
1 light kola
akşamğlanla hala alışveriş merkezindeyiz..
1 kocaman,herşeyli kumpir
oğlanın soğan halkalarından epeyce
kola..
eve gelince:1 sütaş yovita kayısılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?