70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neden surat yapıyosunkı alkısımıda görmemısın :dilcikar:
ay yeriiiimmm bana HIH çekti...ay napayım kız hatalarım beni öldürecekkkk,ama alkışını gördüm çok çok tşk...şimdi de kendime bir bardak taze sıkılmış nar+portakal alıcam meyve ile aram yok bari oyle idare edeyım benneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamm kızlarr

Bende zayıflamak istiyorum benide aranıza

alırmısınız

afiyet olsun canım ya bende bugun sıkılıyorum kızlar bıraz kalkıyım evımı temızleyeyım barı hiç yapasım gelmıyor ama içinde duruyoz mecbur yapıcam tamam kızlar sonra görüsürüz mucck

Selamm kızlarr

alırmısınız

hosgeldın tatlım a.s. basarılar işallah isteklerımıze bır an önce ulasırız ben kactım yoksa bugun de cakılıcam sandelyeye sonra grüsürüz

hosgeldın tatlım a.s. basarılar işallah isteklerımıze bır an önce ulasırız ben kactım yoksa bugun de cakılıcam sandelyeye sonra grüsürüz

Hoşbuldumm teşekkürler sevilcan kaydirigubbakcemile3 inşallah zayıflarım ve çok kilo almışsınnn ay noldu sana diyenleri sustururum

Hoşbuldumm teşekkürler sevilcan kaydirigubbakcemile3 inşallah zayıflarım ve çok kilo almışsınnn ay noldu sana diyenleri sustururum

hoş geldin canım,evet eminm başarıcaksın!

sevilcan canım sana da kolay gelsin!bu arada nar yoktu sadece portakal ile idare edecem

Selamm kızlarr

alırmısınız

hoşgeldin naf :)))
tam yerine geldin doğru adres ah öyle kilo almışın diyenler yok mu uyuz oluom yaaa
sanki kendileri çok zayıfmış gibi hıhh -tatlicadiarzu-:tomato:

hoş geldin canım,evet eminm başarıcaksın!

sevilcan canım sana da kolay gelsin!bu arada nar yoktu sadece portakal ile idare edecem

hoşbuldummm kaydirigubbakcemile3 sizin desteğiniz ile inşallah bende başarılı olucam kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin naf :)))
tam yerine geldin doğru adres ah öyle kilo almışın diyenler yok mu uyuz oluom yaaa
sanki kendileri çok zayıfmış gibi hıhh -tatlicadiarzu-:tomato:

hoşbuldummm teşekkürler kaydirigubbakcemile3 evet bende sinir oluyorum evlendiğim kiloma geri dönücem azimliyim bu sefer hihoyyyt hihoyyyt

minna günaydın canım o yoğurtlu döğme nasıl bişi yacokacimcoook

canım aşurelik döğmeyi nohutu haşlıyorum süzüp kabın içine yoğurt kuru nane biraz tuz koyup yiyorum koyu yapıyorum ben isteyen biraz su koyabilir çok lezzetli hemde kalorisi düşük yazın ailece çok severiz dolaba koyup soğuk soğuk çok güzel olur yemeklerin yanına alternatif oluyor :sm_cool:

günaydın kıslar ben pazartesi katılanlardanım
ayparçam kirazz minna açıkta olan sizlersiniz
ayparçam canım geçmiş olsun
herkesi yeni yeni tanıyorum
ve bu bilgisayardan pek anlamam
daha doğrusu birbirinize alıntılarını alıp altına yazıyosunuz ya onu çözemedim daha
yarın bana bu siteyi öneren arkadaşım gelcek
o öğretecek
o zaman daha çakarım bundan herhal
aslında eşim bu işin uzmanı bilgisayar poragramcısı ama ona sormam çünkü göster nerden girilcek falan derken gözü mutlaka yazılanlara kayarki bu da mutlaka olur ister istemez işte resim nasıl konuluyo falan yok alıntı nerden kesilp yapılıyo derken olmaz bizim kk ya olmaz o yüsden yarın öğrenirim
ben hiç bilgisayarla uğraşılan bi meslekte çalışamazdım herhalde sevmiyorum ama oğlumki 3.5 yaşında geninde var kurdu oldu bunun neyse kıslar akşam malesef buzuldu rejim eğer dün yazdıklarımı okuyanlar varsa
akşam yeğenimin dooğumgününde pasta ve kısır yedim
ama bugün toparlıcam

SLM KIZLARRR
BEN GELDİMMM
nasılsınızz bakalımm
bugün yediklerimm
sabah 1kase çorba 1etimekle
arada 1kase yeşil erik
öglen birr tabak makarna (soslu)
arada yine erik yerimakşamda sadece salatayla yetinmem lazımm

kıymet ayy
canım alıntı yapmak istedigin msj hangisiyse sagaltta alıntı yap yazısına tıkla zaten direk yönlendirir
eger 2yada daha fazla alıntı yapmak istersen
alıntı yap ve hızlı yanıt arasındakş NQ yazan yere tıkla o kaydediyor ensonda hangi msjı istiyorsan alıntı yapı tıkla hepsini görebilirsinn
karışıkmı oldu

bugün bu saate kadar yediklerim
sabahki 9.30 geçkalktım aslında 5.30 da kalkarım ama son bikaçgündür kalkamıyom adet sonrası alışınca tembelliğe kalkamıyom 5.30 da neyse 9.30 3 kuru kayısı ve bir büyük bardak 2 su bardağı büyüklüğünde oluyo sıcak suya elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal sonra arada 1armut öğlende kabak yemeğim ekmeksiz yicem detoks olayında yoğurt yiyebilrmiyim yani bugün nescafe falan yok ekmek yok sadece meyva ve kabak yemeği
akşamda öğle yapcam ve yeşil çayımı kuşburnu ve papatya çayımı içcem bunların hepsi poşet olanlar bitsinler aktarda taze olanları alcam bugün için sizce yanlışlık varmı

herkeze günaydinlar gerci öglen oldu -tatlicadiarzu-

bugun ben daha sadece kahve ictim,
iyice istahdan kesildim,
cumaya az kaldi ve bu sefer kilo verdigimi hic sanmiyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…