Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesdekkür ederim, insallah tez zamanda iylesirde bende hortlak gibi gezmekten kurtulurum
ay yeriiiimmm bana HIH çekti...ay napayım kız hatalarım beni öldürecekkkk,ama alkışını gördüm çok çok tşk...şimdi de kendime bir bardak taze sıkılmış nar+portakal alıcamneden surat yapıyosunkı alkısımıda görmemısın :dilcikar:
ay yeriiiimmm bana HIH çekti...ay napayım kız hatalarım beni öldürecekkkk,ama alkışını gördüm çok çok tşk...şimdi de kendime bir bardak taze sıkılmış nar+portakal alıcammeyve ile aram yok bari oyle idare edeyım benneyaptımki
Selamm kızlarr
Bende zayıflamak istiyorum benide aranıza
alırmısınız
hosgeldın tatlım a.s. basarılar işallah isteklerımıze bır an önce ulasırız ben kactım yoksa bugun de cakılıcam sandelyeye sonra grüsürüz
Hoşbuldumm teşekkürler sevilcan kaydirigubbakcemile3 inşallah zayıflarım ve çok kilo almışsınnn ay noldu sana diyenleri sustururum
Selamm kızlarr
Bende zayıflamak istiyorum benide aranıza
alırmısınız
hoş geldin canım,evet eminm başarıcaksın!
sevilcan canım sana da kolay gelsin!bu arada nar yoktu sadece portakal ile idare edecem
hoşgeldin naf :)))
tam yerine geldin doğru adres ah öyle kilo almışın diyenler yok mu uyuz oluom yaaa
sanki kendileri çok zayıfmış gibi hıhh -tatlicadiarzu-:tomato:
minna günaydın canım o yoğurtlu döğme nasıl bişi yacokacimcoook
kıymet ayy
canım alıntı yapmak istedigin msj hangisiyse sagaltta alıntı yap yazısına tıkla zaten direk yönlendirir
eger 2yada daha fazla alıntı yapmak istersen
alıntı yap ve hızlı yanıt arasındakş NQ yazan yere tıkla o kaydediyor ensonda hangi msjı istiyorsan alıntı yapı tıkla hepsini görebilirsinn
karışıkmı oldu
Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesdekkür ederim, insallah tez zamanda iylesirde bende hortlak gibi gezmekten kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?