70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım selamlar . . .
Zeytini neden çekirdekleriyle tükettin merak ettim ?

kesin bir bildigi vardir ayparcasinin o yas tahtaya basmas bak yine söylememis sirlarini
kizzzzzzzzzzzz ayparcammmmmmmmmmmmm cabuhhhhhhhh söyle zeytinleri niye cekirdekleri ile yiyorsunnnn klava:klava:klava:klava:klava:

hoşgeldn canım... bu topik süper.. bu aralar katılım azalsada doğru yere geldin... a.s.a.s.:1hug:a.s.a.s.

hoşbuldum canımm kaydirigubbakcemile3 birbirimize destek olup kilo veririz inşallah kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Bende 79 kiloyum.. Beni de alin araniza :) benim hedefim 60 kilo ya inmek ama daha cook yollum var.. surekli acikiyorum kendime hakim olamiyorum. Bu konuda bana yardimci olabilicek birileri var mi? Yaz da geldi

Bende 79 kiloyum.. Beni de alin araniza :) benim hedefim 60 kilo ya inmek ama daha cook yollum var.. surekli acikiyorum kendime hakim olamiyorum. Bu konuda bana yardimci olabilicek birileri var mi? Yaz da geldi

Bende yeniyim hoşgeldinn cnm kaydirigubbakcemile3 sıkma canını hep birlikte başarıcas hihoyyyt hihoyyyt

hosgeldin aramiza canim umarim kalici olursun,
azimle vermek istersin
simdiden sana bol sans
yalniz hergün ne yedin ne ictin rapor vermelisin,
hele hele özel zayiflama sirlarin varsa hemen simdiden yaz
sonra ortaya cikarsa klava:klava:klava:

kahwaltimi yaptim, ipte atladim geldimmm:1closedeyes:
selamlar :))

ne yiyip içtiğimizi yazıyormuyus :1shok: ben bilmiyodummmmm senağlama senağlama

kahwaltimi yaptim, ipte atladim geldimmm:1closedeyes:
selamlar :))

ahaaaamm ip atlayan biri daha...yakaladık seni:)
soyle bakalım çok işe yariyorumu,terletiyormu? nekadar bir zaman ip atlamalıyız..herşeyı bilmek istiyoruzkaydirigubbakcemile3

SOĞAN SUYU ıLE ZAYIFLAMA

Soğan yağ yakma özelliği ile zayıflamaya yardımcı bir bitki. Ama belirli işlemlerden geçtikten sonra, diyetinizde sizlere yardıncı olacak harika bir formül. Üstelik hazırlaması da uygulaması da son derece kolay. Bu öneriyi aynı zamanda, ıkbal Gürpınar, kendi programında da hatırlattı. Kendisinin uyguladığını ve çok iyi sonuç aldığını söyleyen ıkbal Hanım'ın tarifi için ;
GEREKLı MALZEMELER :
* 4-5 adet kurusoğan
* 2,5 lt su
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLı : Soğanların kabuklarını soyup, elinizle kırdıktan sonra düdüklüde 10 dak kaynatın. Ilıkdıktan sonra süzün. Gün içinde hazırlamış olduğunuz soğan suyunu için. 20 gün kullandıktan sonra, 20 gün ara verin. 20 daha kullanın. Eğer sade olarak içemezseniz, içine bal ve limon katarak da içebilirsiniz

Son düzenleme:
ahaaaamm ip atlayan biri daha...yakaladık seni:)
soyle bakalım çok işe yariyorumu,terletiyormu? nekadar bir zaman ip atlamalıyız..herşeyı bilmek istiyoruzkaydirigubbakcemile3

wiiiyy bilmiyormuydunuz canlarim..
dkda 125 kez ziplarsaniz 664 kalori yakarsiniz.. yerimseniben terletiyor terletmez olur mu :)
eger yeni ip atlamaya basliyorsaniz dkkda 50 kez falan ziplayin..
ben sabah aksam ip atlarim..

ayghhh...midem kaldırmaz soğan suyu içemiyorum benÇok üzgünüm çoook

dkda 125 kez ziplarsaniz 664 kalori yakarsiniz.. yerimseniben terletiyor terletmez olur mu :)

ay bu çok iyi ozamannnnn....sabahları atlayamam ben tembelim uyanamam zaten işe hep geç geliyorum ama akşamları spor dan sonra atlayabilirim:) ya da spora gidemediğim günler.
ay bu çok iyi oldu:jeyyar:

neeeeeeeeeeeeeeeee 664 kalorimiii delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben ip atlamaya gidiyorummmmmm
hemen ip bulmam lazimmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bende yedim öğle yemeğimi

2 kaşık türlü (ama patateslerini ayırdım,suyunuda süzdüm)
1 kase cacık
makarnada vardı menüde ama elimi sürmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…