Canım selamlar . . .
Zeytini neden çekirdekleriyle tükettin merak ettim ?
masallah canim manken gibi boy varmis sende
kilo cizelgeni düzelt canim sende
hoşgeldn canım... bu topik süper.. bu aralar katılım azalsada doğru yere geldin... a.s.a.s.:1hug:a.s.a.s.
kesin bir bildigi vardir ayparcasinin o yas tahtaya basmas bak yine söylememis sirlarini
kizzzzzzzzzzzz ayparcammmmmmmmmmmmm cabuhhhhhhhh söyle zeytinleri niye cekirdekleri ile yiyorsunnnnklava: klava: klava: klava: klava:
Bende 79 kiloyum.. Beni de alin araniza :) benim hedefim 60 kilo ya inmek ama daha cook yollum var.. surekli acikiyorum kendime hakim olamiyorum. Bu konuda bana yardimci olabilicek birileri var mi? Yaz da geldi
ipi de ayparcam atlardı değilmi ?
evet ya bu kizin özel sirlari var takip etmek lazim ne yapiyorsa muhakkak bir bildigi vardir,
bundan sonra gözüm ayparcamin üzereinde olacak,klava: klava:
Bende 79 kiloyum.. Beni de alin araniza :) benim hedefim 60 kilo ya inmek ama daha cook yollum var.. surekli acikiyorum kendime hakim olamiyorum. Bu konuda bana yardimci olabilicek birileri var mi? Yaz da geldi
kahwaltimi yaptim, ipte atladim geldimmm:1closedeyes:
selamlar :))
ahaaaamm ip atlayan biri daha...yakaladık seni:)
soyle bakalım çok işe yariyorumu,terletiyormu? nekadar bir zaman ip atlamalıyız..herşeyı bilmek istiyoruzkaydirigubbakcemile3
SOĞAN SUYU İLE ZAYIFLAMA
Soğan yağ yakma özelliği ile zayıflamaya yardımcı bir bitki. Ama belirli işlemlerden geçtikten sonra, diyetinizde sizlere yardıncı olacak harika bir formül. Üstelik hazırlaması da uygulaması da son derece kolay. Bu öneriyi aynı zamanda, İkbal Gürpınar, kendi programında da hatırlattı. Kendisinin uyguladığını ve çok iyi sonuç aldığını söyleyen İkbal Hanım'ın tarifi için ;
GEREKLİ MALZEMELER :
* 4-5 adet kurusoğan
* 2,5 lt su
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Soğanların kabuklarını soyup, elinizle kırdıktan sonra düdüklüde 10 dak kaynatın. Ilıkdıktan sonra süzün. Gün içinde hazırlamış olduğunuz soğan suyunu için. 20 gün kullandıktan sonra, 20 gün ara verin. 20 daha kullanın. Eğer sade olarak içemezseniz, içine bal ve limon katarak da içebilirsiniz
wiiiyy bilmiyormuydunuz canlarim..
dkda 125 kez ziplarsaniz 664 kalori yakarsiniz.. yerimseniben terletiyor terletmez olur mu :)
eger yeni ip atlamaya basliyorsaniz dkkda 50 kez falan ziplayin..
ben sabah aksam ip atlarim..
wiiiyy bilmiyormuydunuz canlarim..
dkda 125 kez ziplarsaniz 664 kalori yakarsiniz.. yerimseniben terletiyor terletmez olur mu :)
eger yeni ip atlamaya basliyorsaniz dkkda 50 kez falan ziplayin..
ben sabah aksam ip atlarim..
dakikada 125 mi :1shok:benimkinin yerden kalkması 20 saniye sürer :jeyyar:nası atlayım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?