70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar...kahvaltı yapmaya gidiyorum..ondan sonra görüşürüz !çok açım çoooook...umarım fazla kaçırmam!

günaydın canım fazla kacırma ha bak karısmayız sonra söle az hafıf bıseyler yedıgını söyle gögsün kabara kabara söyle tatammı a.s.

canım c vıtamınlı syle tuket lımonlu falan kırgınlıgınıda alır hemen sıcak bıseyler iç canlan

günaydın herkeze akşam yoğurtlu döğme yedim bir tabak sonrada 1 saat parkta aletlerle sporumu yaptım sıcak suyumu lahana suyumu içtim yatağa attım kendimi çok yordu spor beni aletlerle çalıştıktan sonra basket sahasında 20 tur koştum vakit daraldıkça hırslandım sanırım kaydirigubbakcemile3 sabah lahana suyumu içtim ılık kepekli ekmeğe yapılmış tostumu yedim şekersiz çayımı içiyorum karnım çok ağrıyor çok az adet olunca beni mahvediyor kalkıp kendime kekik yapayım biraz rahatlatır belki öğleden sonra doktora gidecem spiral taktırmaya fisfisfis bakalım inşallah onun bir faydası olurda adetlerim çoğalır

herkese günaydın
ayparcam geçmiş olsun canımcım işallah kısa sürede iyileşir oğluşun
almiraaaaaaaaaaa kırılma canım benim işte arada atlayabiliyoruz ama biz birbirine bağlı bir grubuz biri ayrılınca içim acıyo inan binlerce özür canımm
else kıs ne oldu kale almıyolar falan demişsin aşkolsun seni unutmak mümkün mü
nuraycım sorun nedir bilmiyorum ama işallah önemli bişey yoktur
bu arada diğer arkadaşlar tek tek isim yazmıyorum ama sizlerede kocamankaydirigubbakcemile3

günaydın canım
aman inşallan canım bir tek akşamları yürüyebiliyorum oda herzaman olmuyo inşallah yakısnda kurtulalım ::)

günaydın canım iyi sabahhlar

günaydın canım nabeeeer :))))
oooo iyi spor yapmışıon darısı başıma inşallah dün bende 45 dk yürüdüm bugünde eve gidip yürüyeyim diyorum ama saçlarım fönlü müdürler burda iş görüşmeleri falan var yarınada fönlü kalsın istiyorum az terleyip yürüsem olurmu acaba :))))

Canim oglusum pazartesi amaliyat olucak burnundan et alinicak ve kulak zarina 6 haftalik boru takilicak..
Bütün sikayetler bu yüzdenmis..:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım... allah acil şifalar versin... onunla atlatır inşallah... :teselli::teselli::teselli::1hug::1hug:

canım c vıtamınlı syle tuket lımonlu falan kırgınlıgınıda alır hemen sıcak bıseyler iç canlan

sağolasın canım... hemen bir ilaç içtim.... şimdide boğaz için naneli zencefilli pastillerden aldım... birazdan limonlu bir sıcak su içerim.. böyle atlatmaya çalışaağım canım sağolasın...:1hug::1hug::1hug::1hug:

ayparcam cok gecmiş olsun allahım bıran önce iyileştirir işallah dualarımız bebeginle :Saruboceq: bende yazayım yedıklerımı dün aksam 1 kepce mercımek corbası bir porsıyonda makarna yedım az yaglı sabahta 1 kepek ekmegı 1 domates lay peynır 2 zeytın cekırdeklerıyle yedım sımdıde cayımı içiyorum ya kızlar ben spora cok yuklendım yıne sabah kalktıgımda zor bastım ayaklarımın üzerine dız altı kaslarım cok acıyor varmı fıkırlerınız ne yapabılırım rahatlatmak için

günaydın canım fazla kacırma ha bak karısmayız sonra söle az hafıf bıseyler yedıgını söyle gögsün kabara kabara söyle tatammı a.s.

şoyleki yarım simit bir kaç zeytin ve birazda beyaz peynir yedim canım ,çok az ama:)
çayıma da şeker yerine bal ilave ettim:)
ama sanki şiştimkafamçokkarıştı

günaydın herkese,dün kendi kendime nazarım değdi galiba,akşam eve gittim güya spor yapacaktım ama kendimi yatağa zor attım,müthiş bi baş ağrısı,mide bulantısı,işede yeni geldim,halada öyleyim

tabi spor falanda yapamadım,tek iyi yanı akşam bişey yemedim

sabah ta 1 elma yedim canım hiçbişey istemiyo,sürekli midem bulanıyo,belki öğleden sonra dayanamaz giderim,

bu arada bursefam sende hasta olmuşşun,geçmiş olsun canım ,dikkat et kendine,,,,benim sanırım bağışıklık sistemim çok zayıfladı,çok sık hasta olmaya başladım

Geçmiş olsun canım,aman kendinize çok iyi bakın...zaten havalar bizi kandırıyor..tam hasta olma zamanı..biz kendimize çok iyi bakalım.
sende canım eğer iyi değilsen bugünluk izin al,git dinlen :teselli:

sağol kirazcım... sanada geçmiş olsun canım... senin biraz daha iyi beslenmen gerek o zaman canım... seni aç bırakmayacan vitamini bol sebze ve meyvalar yemen gerekiyor... en azından sabahları yediğini rahat eritirsin elmayla falan geçiştirme sabahları... ekmek azda olsa yemen gerekiyor... peynir, zeytin, domates, salatalık güzel bir kahvaktı yap canım... ben evde yapamıyorum akşamlan ekmeğin kenarına hazırlıyorum... bazen tost makinasında kızartıyorum biraz daha az kalorili olsun diye... kuru kayısı ve kan üzümünü eksik etmiyorumm... çayları şeker yerine onlarla içiyorum... dikkat etmen lazım.. :1hug::1hug::1hug::1hug:

şoyleki yarım simit bir kaç zeytin ve birazda beyaz peynir yedim canım ,çok az ama:)
çayıma da şeker yerine bal ilave ettim:)
ama sanki şiştimkafamçokkarıştı

bak yıne yapmıssın yapıcanı caya hiç bal katılırmı oda seker kızzz valla ilk sende duydum neyse kahvaltın guzel alkıs hakettın sımdı alkisalkisalkis

bak yıne yapmıssın yapıcanı caya hiç bal katılırmı oda seker kızzz valla ilk sende duydum neyse kahvaltın guzel alkıs hakettın sımdı alkisalkisalkis

ama tatlı olmazsa hayatta içemem ki çayımı ben :1no2: ay off..napsam kabahat

:1hug::1hug::1hug:
ama tatlı olmazsa hayatta içemem ki çayımı ben ay off..napsam kabahat

şeker yerine bal daha sağlıklı bencede... bende çayı şekersiz içemiyordum.. 2 haftadır azalttım ve alıştım az şekerli içmeye... şimdide kuru kayısı ve üzümle içiyorum bazen... kansızlıkda var bende kan üzümünü arada kuru üzüm atıyorum ağzıma... günde 1 avucu geçmiyor ama... kayısıda bağırsakları çalıştırsın enerji versin zayıf düşmeyelim diye günde 7-8 adet yiyorum... bazı günlerde kuru erik yiyorum...

Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesdekkür ederim, insallah tez zamanda iylesirde bende hortlak gibi gezmekten kurtulurum

bende oyle dusundum..
geçen sene bende bol bol kuru üzüm yedim,gerçekten çok iyi geldi kansızlığıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…