günaydın kızlar...kahvaltı yapmaya gidiyorum..ondan sonra görüşürüz !çok açım çoooook...umarım fazla kaçırmam!
tekrar günaydın sevilcan,latte,fairy_wings,magrenta...
teşekkkür ederim sevilcancım... bugün biraz kırım vücudum yazmak bile zor geliyor... arada katılacağım size... şimdi kahvaltımı ediyorum... ekmeğin kenarına peynir,domates, salatalık, maydanoz ve sivri biber ile akşam hazırladım şimdi 1 fincan çay ile yiyorum... bir ilaç alayım açılırım inşallah... :1hug::1hug::1hug:
Canim oglusum pazartesi amaliyat olucak burnundan et alinicak ve kulak zarina 6 haftalik boru takilicak..ayparcam çok geçmiş olsun ogluşun nasıl oldu?
ya benimde herbir yerim hatta noktam agrıyo offf
Canim oglusum pazartesi amaliyat olucak burnundan et alinicak ve kulak zarina 6 haftalik boru takilicak..
Bütün sikayetler bu yüzdenmis..:çok üzgünüm:
yok tatlım o mesele coktan kapandı sevıyorum dıye yada içimde kıpırdamaları oluyor dıye kendımı feda edemem zaten hep bunu için kaybettım ama inanıyorum asıl bundan sonra kazanıcam sagol canım benım düsündügün için iyiki varsınız öptüm
aman sankı sende bılmıyosun bazen gözden kacabılıyor daha öncede böle seylere sende sahıt oldun onun için senın yerın burası arada haberlerını ilet bize öptüm tatlım sagol
günaydın cimcime senı grubumuzun nesesı günaydınnn a.s. cabuk gel ama kaydirigubbakcemile
günaydın tatlım işallah iyidir sonuçların masallah aksamları spor yaparsan gece uyurken bıle yag yakımı olurmus Şeniz
tekrar günaydın sevilcan,latte,fairy_wings,magrenta...
teşekkkür ederim sevilcancım... bugün biraz kırım vücudum yazmak bile zor geliyor... arada katılacağım size... şimdi kahvaltımı ediyorum... ekmeğin kenarına peynir,domates, salatalık, maydanoz ve sivri biber ile akşam hazırladım şimdi 1 fincan çay ile yiyorum... bir ilaç alayım açılırım inşallah... :1hug::1hug::1hug:
günaydın herkeze akşam yoğurtlu döğme yedim bir tabak sonrada 1 saat parkta aletlerle sporumu yaptım sıcak suyumu lahana suyumu içtim yatağa attım kendimi çok yordu spor beni aletlerle çalıştıktan sonra basket sahasında 20 tur koştum vakit daraldıkça hırslandım sanırım kaydirigubbakcemile3 sabah lahana suyumu içtim ılık kepekli ekmeğe yapılmış tostumu yedim şekersiz çayımı içiyorum karnım çok ağrıyor çok az adet olunca beni mahvediyor kalkıp kendime kekik yapayım biraz rahatlatır belki öğleden sonra doktora gidecem spiral taktırmaya fisfisfis bakalım inşallah onun bir faydası olurda adetlerim çoğalır
Canim oglusum pazartesi amaliyat olucak burnundan et alinicak ve kulak zarina 6 haftalik boru takilicak..
Bütün sikayetler bu yüzdenmis..:çok üzgünüm:
canım c vıtamınlı syle tuket lımonlu falan kırgınlıgınıda alır hemen sıcak bıseyler iç canlan
günaydın canım fazla kacırma ha bak karısmayız sonra söle az hafıf bıseyler yedıgını söyle gögsün kabara kabara söyle tatammı a.s.
günaydın herkese,dün kendi kendime nazarım değdi galiba,akşam eve gittim güya spor yapacaktım ama kendimi yatağa zor attım,müthiş bi baş ağrısı,mide bulantısı,işede yeni geldim,halada öyleyim
tabi spor falanda yapamadım,tek iyi yanı akşam bişey yemedim
sabah ta 1 elma yedim canım hiçbişey istemiyo,sürekli midem bulanıyo,belki öğleden sonra dayanamaz giderim,
bu arada bursefam sende hasta olmuşşun,geçmiş olsun canım ,dikkat et kendine,,,,benim sanırım bağışıklık sistemim çok zayıfladı,çok sık hasta olmaya başladım
günaydın herkese,dün kendi kendime nazarım değdi galiba,akşam eve gittim güya spor yapacaktım ama kendimi yatağa zor attım,müthiş bi baş ağrısı,mide bulantısı,işede yeni geldim,halada öyleyim
tabi spor falanda yapamadım,tek iyi yanı akşam bişey yemedim
sabah ta 1 elma yedim canım hiçbişey istemiyo,sürekli midem bulanıyo,belki öğleden sonra dayanamaz giderim,
bu arada bursefam sende hasta olmuşşun,geçmiş olsun canım ,dikkat et kendine,,,,benim sanırım bağışıklık sistemim çok zayıfladı,çok sık hasta olmaya başladım
şoyleki yarım simit bir kaç zeytin ve birazda beyaz peynir yedim canım ,çok az ama:)
çayıma da şeker yerine bal ilave ettim:)
ama sanki şiştimkafamçokkarıştı
bak yıne yapmıssın yapıcanı caya hiç bal katılırmı oda seker kızzz valla ilk sende duydum neyse kahvaltın guzel alkıs hakettın sımdı alkisalkisalkis
ama tatlı olmazsa hayatta içemem ki çayımı ben ay off..napsam kabahat
:1hug::1hug::1hug:
şeker yerine bal daha sağlıklı bencede... bende çayı şekersiz içemiyordum.. 2 haftadır azalttım ve alıştım az şekerli içmeye... şimdide kuru kayısı ve üzümle içiyorum bazen... kansızlıkda var bende kan üzümünü arada kuru üzüm atıyorum ağzıma... günde 1 avucu geçmiyor ama... kayısıda bağırsakları çalıştırsın enerji versin zayıf düşmeyelim diye günde 7-8 adet yiyorum... bazı günlerde kuru erik yiyorum...
ama tatlı olmazsa hayatta içemem ki çayımı ben :1no2: ay off..napsam kabahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?