herkeze günaydinlar gerci öglen oldu -tatlicadiarzu-
bugun ben daha sadece kahve ictim,
iyice istahdan kesildim,
cumaya az kaldi ve bu sefer kilo verdigimi hic sanmiyorum,
SLM KIZLARRR
BEN GELDİMMM
nasılsınızz bakalımm
bugün yediklerimm
sabah 1kase çorba 1etimekle
arada 1kase yeşil erik
öglen birr tabak makarna (soslu)
arada yine erik yerimakşamda sadece salatayla yetinmem lazımm
SEVİLCAN merheba ben yeniyim okuyorum sizleri tanımaya çalışıyorum umarım senin için herşey hayırlı olur aynı zamanda bende terazi burcuyum ve bende son noktaya kadar sabırlıyımdır kendi ayakları üzerinde durabilenlerede hayranım hayırlısı senin için
ay ayyyy acayip heyecanlıyım haftasonu yokum tatile gidiyorum bari 1 kilocuk verseydim yaaaa cok üzgünüm ama bi okadarda mutluyum ayaklarım yere basmıyo sizinlede paylaşmak istedim
geldi canım yazdıkların,arkada kaldı:)SEVİLCAN ben buraya bişeyler yazdım ama olmadı çıkmadı acaba yanlışmı yolladım neyse sadece senin için herşeyin hayırlısı olsun bende teraziyim güçlü kadınlarada hayranım
iyi eğlenceler canım..sakın oralarda fazla yeme
kaydirigubbakcemile5
bende 15 inde gidecem kıbırısa ,bari 5 kiloversemsengözlerimebaksanab
olsun bak daha once ne güzel kilo verdin,moral bozmak yok sen bu işin sırrını cözdun benceah ah keşke bende okadar kilo verebilsem
işallah verirsin canım yemek yiyebileceğimi hiç sanmıyorum doğa spor ben tek başıma keyfim ve kahyasıyla takılıcaz ne güzel ya iyice arınırım artık
sahi ya senin kilo cizelgende belli dyil sen kac kilosun canim ?
:CüvCüv:
ayparcam cok gecmiş olsun allahım bıran önce iyileştirir işallah dualarımız bebeginle :Saruboceq: bende yazayım yedıklerımı dün aksam 1 kepce mercımek corbası bir porsıyonda makarna yedım az yaglı sabahta 1 kepek ekmegı 1 domates lay peynır 2 zeytın cekırdeklerıyle yedım sımdıde cayımı içiyorum ya kızlar ben spora cok yuklendım yıne sabah kalktıgımda zor bastım ayaklarımın üzerine dız altı kaslarım cok acıyor varmı fıkırlerınız ne yapabılırım rahatlatmak için
şuan kilom 77 canım boyum da 1,77 ....baya vermem lazım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?