70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende hak etmismidirim bugun inanilmaz cok yedim yazsam burdan kovarsiniz

kizlar fala yada falciyami inaniyosunuzya birsuru yalan atip duruyolar gaybi yanliz allah bilir bosuna paralariniz gidiyo

bende hak etmismidirim bugun inanilmaz cok yedim yazsam burdan kovarsiniz
he he dün aynı lafı ben etmiştiiiiim ama bak hala burdayım
kızlar iki tane dizi izledim yav ne bu sessizlik hadi bir hareket hoppaaaaa :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

bakcaz artık canım,gelirsede gelsin yollamasını biliriz,,
sen dediğin gün yazcaktım ama çıkmak zorunda kaldım,bu yazıyı yazdığının akşamı kelebek yedik eşim sağolsun süpriiz yapmışyine 10tane kadar yedim akşam,sende bak bakalım vardır belki üzülüyorum her yediğimde aklıma sen geliyon valla,bu kelebeğin tadına suzide bakmalı yaaa bulur inşallah diyorum

sagolun kizlar
ruweyda niye aklima kötü kötü seyler sokuyosun

canim gayet iyi vermissin zaten bence yeter artik

amiiiiiiinnnnnnnnnn

sagoool pisiiiimmmmmmm

canim sev zaten cok guzel kilo verdin bosver takma ozaman belki ozaman yine verebilirsin

aminnnnnnn

canim sen kafani dinle biz buralardayiz

kizlar cikmam lazim eczaneye ve yine postahaneye gitmem lazim ve 12de kapaniyolar gorusmek uzere

Sağol ortim ben dünden- 400 çıktım çok mutlu oldum üstelik reglde gelmedi inş cumaya kadar 70 olurum

biraz tartıyı unut zaten cnm 20 kilo verdin çok takmayınca belki gider gitmesede böylesi yeter dimi

çok sağolun kızlar ya ogün çok moral oldunuz banaa,yazcaktım çıkmak zorunda kaldım alıntıları kaydettiydim şimdi çocukları uyuttum fırsattan istifade teşekkür edeyim dedimevet bakalım hergün tartılmamanın hazzını yaşıyorum hemde merak ediyorum,varyaa detox 300grla hüsran geçti derken eeo sabah regl oldumbence çok güzel gitmiş genede,bakalım regl bitsin cuma kaç çıkcambende 300 gitti diye 2.ci günü yapmadım detoxun:26:neyse aylardır düzensizliktir gidiyo geçen ayın 24üydü bu ay 18inde başladı yani geçeen sene 4.aylarda hep 18inde olurdum 1senedir gerileye gerileye yine 18ine denk geldiinşallah sorun olmuyodur adet düzensizliği ende:26:
öyle işteeeeebenden şimdilik bukadar,sağlıksız hayat feci gidiyo,bugün alışverişe çıktım cicibebe almaya,ama mama hariç ne kadar aburcubur varsa aldım,bebe şampuanı aldım,bebe macunu aldım salça aldım,3süt aldım ayran aldım,köfte aldım burger aldım,form çay aldım, 83lira tuttu hepten,okadar çok abur cubur almışımkii,çoğu para pisi pisine gitti,ama napiyim salmam gerek kendimiineyse eşime ne dicem diye kara kara düünüyodum eve gelince tel ettim bana kızma emi mama hariç ne varsa almışım dedimnekadar dedi bende 200lira gibi dedim,zaten battık iyice batır anasını satayım dedibenimki metod ama 83lirayı görünce sevinsin diye 200dedimneyse öyle işte

bende ilk hamileliğimden öncede evlenmeden öncede 62kiloydum,ikinci doğumuma 76.600le girmiştim sonra 5aylık olunca kızım 0i gördüm,ve 11 ayda verdim fazlasını bileama dediğin gibi ve şekil a'da göründüğü üzre sonrasını vermek daha zor oluyomuş anladım ve saldım çayıra mevlam kayıraa

selam kızlarrrr.......
geçmişi anca bitirdim yaaa....zambada zumbalar konuşulmuş..
açın cimilli iboyu sibelum parçasıyla tepinin varya süper...
hem horon kültürünüz artar yaffff..

1.mizi ve bütün kilo verenleri tebrik ediyorum,
regl regl 300gr verdiğim içinde kendimi kutluyorum

herkezin bi zamanı vuruyo demekki kafa dağıtmamız lazım işte,boşver ara verdikten sonra kendini daha iyi hisseder eski haline moraline dönersinsıkma canını

merhaba arkadaslar ben 11 ay once dogum yaptım boyum 170 kılom su an 79 ve de mumkunse 67 kg olmak ıstıyorum yok mumkun degılse 70e de razıyım ınsallah deney ve de deneyımlerınızı takıp edıp uygulayarak hedefıme ulaşır ve bır daha da kılo almam

siteye kaydım eski,fakat şifremi unutmuştum ayrıca işlerimden dolayı da zaman bulamıyordum.artık kararımı verdim ve zayıflamaya niyetliyim.kilom 72 bu kilo üzerime yapışalı 3 yıl oldu.daha önce 54-55 tim.ilaçlar stres vs. dolayısıyla kilo aldım.beni de aranıza alırsanız yanınızda omuz omuza bu yolda çarpışıcam ayrıca bu yazdığım ilk msjım ,yabancısı olduğum yerler var.yardımcı olursanız sevnirim.

listeye beni de alın lütfen hanımlar.......
boy 1.67 kilo 71
hedef kilo 65 olsa razıyım
geçtiğimiz hafta biraz sohbet etme fırsatı bulmuştum burada artık daha aktif olmaya çalışacağım inşallah.......

bayanlar boy 1.67 hedefim 54-55 ki eski elbiselerimde halen gözüm var ,umarım 1 daha hiç kilo almam,ve almayız.şimdiden zayıflamış gibi konuşuyorum.inanıyorum ki takım ruhuyla hepimiz hedefimize ulaşıcaz.ben yarın sabah başlıyorum,hatta bu gece başladım düzenli olarak her gece burdayım (inş.) ama ya burayı bulamazsam die düşünüyorum bakın 3 gece yazmazsam siz beni bulun kızlar ))

Günaydın şekerler..
Her ne kadar ofisim buz gibi olsa da dışarda güneşi görmek süperr.
Keyfim yerinde. İnşaallah sıcak günleri de görücez.
Ellerimizi göbüşümüze kavuşturup katlarımızı saklamadan geçireceğimiz güzel bir yaz olur bizim için.:82:
Daha 2-3 ayımız var bu uzun bir süre istikrarlı olursakk ohoooo nelerr olmaz ki.:96:
Herşey bizde bitiyor. Biz isteyelim yapamayacağımız şey yok.:121:
Bende silkindim kendime geldim.
Artık daha dikkatli olucam.

Yeni gelen kızlar.. Hoşgeldiniz..
Ben Temmuz'dan beri bu topikteyim.
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz.
Akşamları da menü paylaşmaya gayret ediyoruz ki nerede yanlış yaptığımızı görelim..
Sizden ricam olmuyor yapamıyorum ne kadar dikkat etsemde sözünü duymak istemiyorum.
Eğer kilo vermenize engel bir hastalığınız yoksa veriyorsunuz çünkü.
Size göre günde 1 tane yediğiniz çikolata masum olabilir ama diyet için hiçte masum bir kaçamak değil.
Çok değil kendinizi 6 gün tutun 1 gün kaçamak yapma hakkınız olsun.

Güzel bir hafta olsun hepimize.
Bu arada hafta sonu pek menülere yorum yapmadım malum keyfim yoktu.
Bugünden itibaren daha dikkat edicem.

Kaçamak yapmayalım bu hafta cuma günü emeğimizin karşılığını alalım.:119:

Öptüm hepinizi.

hpşgeldiniiiiiiiiz
günaydın dileeeeeeek
günaydın kızlar bugün diyetisyenin listeye başladım hadi bakalım .
2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 3 zeytin 1 mini domates yiyom şuanç diyetisyen evden çıkmadan kahvaltı yapılacak didi mecbur zorla yiyom ama yenmiyonyaaaa sabah sabah
öptüm hepinizi bol eksili bir gün dilerim. ha unutmadan sabah tartıldım veeeeee 72,7 çıktım. tebrik ediyom kendimi 2 azıtma günü ile insan 1.2 alır mı ya neyse bu hafta kendimi tutabilirsem cuma ya kadar tartılmayacam

Muahhhhhh aferim aferimmm yola gelcen sen.
Bende bu hafta Suzi'nin saçından çekeyim.
Bi ara uğraşmıştım kız 1. olmuştu.
Gene olabilirrr.
Diyetsyenin listesine başlamana çok sevindim.
Bak gör cidden fark olacak.

Suziiiiiiiiiiiiiiiiiiii gel burayaaa acıtmıycammmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar
sabah uno denge peynir domates marul sandviçimi yedim çayla çalışıyorum ben

Günaydın kızlarrrrrrrr
geçmişe bakamadımm
buqün kaynanamda kuran var oraya qidicem
sarma yapmıs pasta börek kurabiye falan
of nasıl tutucam kendimi bilmiyorum ama elimden qeleni yapıcamm
bu sabah tartıda 66.1'i qördümm dün yediklerimle 300 gr vermişim..
sanırım vücudum rutine qeçti 2 qündür her qün 300 gr vererek ilerliyorum
neyse kahvaltı olarak 1 haşlanmış yumurta yeşil çay yicemm..
ara öğün yapmıcam orda öğle öğünü olarak
1 dolma ve 1 dilim börek falan yerim
akşam eve qelince de sadece spichal K yerim o kadar
inşallah 1 dolma ve 1 dilim börekle sınırlarım kendimi
nolur dua edin yiyip sonra vicdan azabı çekmek istemiyorum
siyah boydan bir elbise qiyicem dün akşam eşime defile yaptım
çok süper olmussun yaa qöbek sıfır dedi
qerçekten gram qöbeğim kalmadı çok mutluyum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…