- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Dikkat edersen almazsın bence.
Ama 1.100 verdim ne de olsa diye abartıp yersen alırsın.
Süper gitmiş ayrıca.
güneşli ama buzz gibi gündennn herkese merhabaaaa
sıcak su torbası getırdım ofıse onla oturuyorum valla, bu ne soguk bööleee :26: ilk cemre düştü, güneş kendisini gösterdi ama daha ısıtmıyo bizi
sabah tahıllı simit aldımm, kahvaltımı ofiste onla yaptımm ama nedense bu defa midem bi tuaf oldu, hafif bi bulantı gibi bişi var anlıyamadımm :26:
hem uykum var, hem midem bı tuaf, hem de cok sogukdemem o ki akşam olsa da eve gitsek modundayımmmm
işte kendine gelmiş bizde diyorduk bir bayan geldi 3-4 gündür senin yerine terör estiren
bi gitse de kurtulsak diyorduk öfff neyseki gitmiş çok şükür
arkadaşlar günaydın
pazartesi diyet olayına 74,1 olarak başladım.bakalım pazar günün kü kaçamağıma kadar kaç kilo vereceğim yada verebilecek miyim..herkese bol şans
sabah ki yediklerim;
sabah elma sirkeli ılık su ;;1 çay kaşığı çörek otu
1 yumurta kayısı şeklinde...
1 dilim ekmek (kepek ekmeği yoktu beyaz ekmek yedim )
3 zeytin
1 domates
arada da bir elma yiyeceğim....görüşmek dileği ile....
hoşgeldin bir tanem kararlı olman çok güzel burada hep beraber zayıflayacağız bol kilosuz günler diliyorum.
hadı hayırlısı canım kılon gayet guzel ıncesındır zaten ne guzelbaşlangıç:72
geçen hafta:60.300
bu hafta:60
giden:300 gr.
toplamda giden:12 kg.
hedef:55
Kızlar ani gelişmeyle yaza düğünüm var. 55 Hedefim
Öğle yemeğimi yiyorum maydanozlu domatesli 1 salatalık turşulu 3 büyük yaprak marullu salatamYağ tuz yok.
Afiyet olsun bana
günaydıııın kızlar dün gece geldim okumaya çalıştım yazdıklarınızı bazı alıntılarda yapmıştım ama uykum geldi yenik düştüm yazamadım geçmişide bitiremedim nasılsınız bugün bakalım? çok soğuk bir hava var poyraz hertarafı uçuruyor bugün yine günüm var biz günde kendimiz yapıp götürüyoruz ev sahibi rahat etsin diye, bugün götüreceklerden biri benim tuzlu bişey yapcam ama henüz bulamadım size bişey sorcam hamilelik kilolarını veren varmı aranızda? sonrasını vermek dahamı zor oldu? ben eski kiloma döndüm ama sanki bundan sonra zorlanacam kaçamaksızda olmuyor neyapacağım bilmiyorum
ewt canım haklısın ilk yanlışımı yaptım bile sabah öyle bir yemişimki kahvaltıda midem berbat şiş. aslında az mı çok mu karar da veremedim 1 bardak süt(light süt yoktu tam yağlı süt almak zorunda kaldım), 2yemek kaşığı kadar yulaf ezmesi, 6-7 yemek kaşığı kadar da nesfit(belkide daha fazla çünkü paket bitmişti hepsini boşalttım ölçü olmayınca böle şiştim) sencede fazla dimioyüzden da ara yapmadım artık.
günaydin kizlaaarr
kim bana söyle bir el aticak
cozuttumda cozuttum
nasil toparlarim bilmem
günaydın ancak yazabıldım gecmısın hepsını okusam heralde cumaya ancak bıtırım
benımde keyfım yok hemd ıyet ısınden sıkıldım hem de sıkkın ıste canım saglık olsun dıyorum herkese güzel bı hafta dılıyorum
İtinayla saç çekerimmm
Söyle bakalım neler yedin yuttun??
Döküüüllll
Günaydıın Arzu abla
Geçen haftaki havam sana geçti sanırım.
ay ne bilem diyetisyen de çok yazdım ya nasıl verecem ben o kadar yiip
ay canıııııııııııım senin o sayduıkların benim evde olsa ben bohçamı alır kaçardım eyi sabradiyon o kalabalığa, bu arada kaç yaşındasın merak ettim :)
yok canım cevap yazma derken oraya yazma dedim cevap yazınca güncelleniyo konu ondan:)
ya anlatsam roman olur sen akşam gelde dertleşek şuan işten olmuyor
ay benim babamın iyi huyları kocişte heç yok, kötü huylarıda kat kat var benim durum ne olacak. babam terstir sinirlidir mesela ama asla dayak vb olmamıştır yada eve bir akşamda geç gelem kahveye gidem görmedim. her akşam 6 da evdedir. benim koca da bıraksan eve uğramayacak. dayak aldatma hiç olmadı olduğu gün zaten valizini güzelce hazırlar kapının önüne koyarım. ben bu yaşa onun sayesinde mi geldim ona muhtaçmıyım katlanam demi. hadi huysuzluklarına bağırmalarına katlanıyoz daay canım içim çok dolu yazsam roman olur siz akşam gelinde dertleşek . benim hikayeyi anlatam akıl verin bana .
alıntıların yrısı sabah tan kalma :)
canım ne sorduğunu aradım ama bulamadım sf çok hızlı ilerliyo gözden kaçmıştır yoksa yazarız niye yazmayalım
ya evet de benim diyetisyen günde 7 dilim ekmek verdi çok değil mi?
sağol canım
bu saatde kız ne aryon işte eve kaçta gidiyon seeen
kızım
günaydın kızlar güzel haftasonu olsun hepiciğimize
bugün biraz gerginim birazda mutluyum dengesiz teraziyim işte
adet olcam diye gerginim tartıda bugün daha bi eksi gördüğüm için mutluyum işte böylee bende durumlar
tamam :18::18:
kalkinca kahve
kahvalti 15:30 :26:
salamli omlet
2 dilim tam tahilli ekmek
1 dilim beyaz ekmek
baya bi peynir
domates
(aklimda kalanlar bunlar)
20:30 da sinemadaydik yanilmiyosam büyük bi kase kadar sekerli misir iki tane kücük kare dondurma :26:
23:30 da kfc 6 parca teyuk
gece 4 dü galiba 3 4 waffel nutella ve recel
ay rezillige bak yaaaaaaa
Ay onu bunu boşverrr çizelgende 63.2 i görüyorumm ben
günaydın ancak yazabıldım gecmısın hepsını okusam heralde cumaya ancak bıtırım
benımde keyfım yok hemd ıyet ısınden sıkıldım hem de sıkkın ıste canım saglık olsun dıyorum herkese güzel bı hafta dılıyorum
Hey maşaallahhh
Yükünü almışsın sen bu hafta uslu durman şarttt..
23:30da ki kfc canımı hiç çektirmedi.
geçmiş olsun canım kulaksa ateşte olabilir benim kızımda gece sık uyandı rabbim korusun onları hep okudum gecegoturuyo canim baya arastirdim internetten kulak yada dis olabilir diyo doktora goturcem
bence süper liste ben bundan az yiyorum ve kilo veremiyorum galiba hatamız kaçamaklarımız ben günde 2 dilim ekmek yiyorum sadece ama çikolar çubuklar gidiyor bu değişim tablosu kayıtlımı PCde?menü: bunun değişim tablolarıda var oradan farklı ürün yiyebilirmişim
sabah 8:00
çay, 2 kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 kuru incir veya 2-3 kayısı, 3 dilim ekmek, çiğ sebze
öğle 12 :00
2 ızgara köfte veya tavuk
6 yemek kaşığı bulgur pirinç pilavı veya makarna
2 dilim ekmek
salata
ara: 1500
1 bardak süt veya yoğurt, 2 porsiyon meyve
akşam 18:00
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kepçe çorba
1 su bardağı yoğurt2 dilim ekmek
salata
tek ara var onu bölüp akşamdan sonrada yiyebilirsin dedi. ekmekler avuç içi kadar ve ince olacakmış, gün aşırı peynir yrine yumurta dedi,
birde değişim tabloları var bayağı uzun ona bakarak o öğün farklı şeyler yiyebilirsin dedi. öğlen pilav bulgur olursa daha iyi olur dedi
günde 30 dk alt bedene yönelik yürüyüş vb spor 15 dk da üst bedene yönelik kol karın hareketi dedi
ayda en az 2 tam uyarsan 3 veririsin buda yeterli olur dedi. 1 ay sonra gel dediiii
çok değil mi kızlar yaaaa günde 7 dilim ekmek varmakarna var ne bilem
karnıbaharı hiç sevmem ama bu diyet uğruna yiyoz vallahaklısın ya 3 aydır bir diet oturtamadım dukan 2 kilo verdirdi ama çok zor uygulamak birde açıkcası pahalıya patlıyo bana. durmadan diet salam et vbb al olmuyo haftada 40-40 tl bunlara gidi
ben şimdi listemi alam elime bir haftalık hazırlayam değişim tablosunuda kullanaraktan :)
karnıbahar koydum ocağa kokuyo pişi sanırsam yanına birde yoğurt oh oh yarın akşam yemem hazır :)
eeeeeee anlatın bişiler ne ediniiiiiiiz
en sevmediğim şeylerden biridir ani çıkan misafir elim ayağıma dolaşır benimde, hazır bişeylerin varmı buzlukta iyi olmuş yediklerinide düşünme bak bugün yeni bir günSelam kızlarrrr
dün çozuttum bugün dikkat etcem derken
sabah kahvaltıya misafir geldi..
hem de sabah haber verdiler
en nefret ettiğim durumdur.
madem gelcen bi gün önceden haber ver dimi
ankaradan arkadaşım ve eşi geldi
eskişehire gezmeye geliyolarmış
aradı ben de kahvaltıya çağırmak durumunda kaldım
misafir gelsin sorun yok da elim ayağıma dolaştı ne hazırlıycam ne yapcam diye
neyse dondurucuda böreğim poğaçam falan vardı
onları çıkardım hemen, mikrodalgada 5 dkda browni yaptım bide
eşim de haşhaşlı ekmek aldı..
kahvaltılıklar falan derken güzel sofra hazırladım
sohbet muhabbet götürdüm valla çok yedim çok:105::105:
bi de arkadaşım çok zayıflamışsın nasıl başardın falan dedi
ben de sevmiyorum diyet yapıyorum demey,i dikkat ettim geç saatte yemedim falan dedim:86:
ee sonuç itibariyle 1 aylık kahvaltı ihtiyacımı bugün tamamladım
sonra birlikte dışarı çıktık
kahve içmeye falan gittik
kurabiye ve çikolata yedim kahvenin yanında da:105:
akşam da et dürüm.. durum böyle işte
ahhh ah hepimiz istiyoruz inşallah olur yaaaBen kırmızı bikini istiyom
Dar kot istiyom.
Beyaz tişört giymek istiyom.
Yazın üfür üfür elbise giyinmek istiyorum.
Ama bu bedenle işim çok zor.
Göbeğim kat kat.
Bacaklarım sanki iki kütük yan yana aman ormancı türküsünü çığırıyo.
Totom bağımsızlığını ilan etti.
Neler neler işteeeeeeee.
H.sonu yaptıklarımda yukarda
kelebek ne oliiii merak ettim bende benim bildiğim kelebek makarna var bitek bildiğimiz kelebek değildir umarımbakcaz artık canım,gelirsede gelsin yollamasını biliriz,,
sen dediğin gün yazcaktım ama çıkmak zorunda kaldım,bu yazıyı yazdığının akşamı kelebek yedik eşim sağolsun süpriiz yapmışyine 10tane kadar yedim akşam,sende bak bakalım vardır belki üzülüyorum her yediğimde aklıma sen geliyon valla,bu kelebeğin tadına suzide bakmalı yaaa bulur inşallah diyorum
listede olabilmen için cuma günleri kilo bildirimi yapman lazım ilk hafta altta olursun 2. hafta listeye geçersin hoşgeldin aramızasanırım yazan olmıycak.ismimi o listede görme dileğiyleşimdilik iigeceler arkadşlr
İtinayla saç çekerimmm
Söyle bakalım neler yedin yuttun??
Döküüüllll
Günaydıın Arzu abla
Geçen haftaki havam sana geçti sanırım.
ask olsun kizlar yaaaaaaaaaa dertliyim surda bi el atin
ilgiye ihtiyacim var yazik bana yaaa
kızlar geçmişi okuyamadım alıntıda yapamadım
hem yorgun hem gerginim adetim gelecek herhalde psikolojim iyi değil oturup ağlayasın var hemde hiç neden yokken
bugünkü düzensiz menüm
9.30 :2 dilim çavdar ekmeği, 2 yumurtayla omlet(yyumurtalar küçüktü) biraz peynir
ara yok
öğlen yok
öğleden sonraki ara yok
17.30:1 tabk nohut yemeği yarım kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
çok yoğundum ancak böyle beslenebildim kötü oldu ben beğenmedim menümü
hayırdır cnaım tek sorun yedıklerın mı:26:
ay bende sabah tam bugday ekmegınden tost yaptım ama mıdemı rahatsız ettı nıye anlamaıdm yesılcay fılan ıctım ama gecmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?