70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güneşli ama buzz gibi gündennn herkese merhabaaaa

sıcak su torbası getırdım ofıse onla oturuyorum valla, bu ne soguk bööleee :26: ilk cemre düştü, güneş kendisini gösterdi ama daha ısıtmıyo bizi

sabah tahıllı simit aldımm, kahvaltımı ofiste onla yaptımm ama nedense bu defa midem bi tuaf oldu, hafif bi bulantı gibi bişi var anlıyamadımm :26:

hem uykum var, hem midem bı tuaf, hem de cok soguk demem o ki akşam olsa da eve gitsek modundayımmmm

Dikkat edersen almazsın bence.
Ama 1.100 verdim ne de olsa diye abartıp yersen alırsın.
Süper gitmiş ayrıca.

ewt canım haklısın ilk yanlışımı yaptım bile sabah öyle bir yemişimki kahvaltıda midem berbat şiş. aslında az mı çok mu karar da veremedim 1 bardak süt(light süt yoktu tam yağlı süt almak zorunda kaldım), 2yemek kaşığı kadar yulaf ezmesi, 6-7 yemek kaşığı kadar da nesfit(belkide daha fazla çünkü paket bitmişti hepsini boşalttım ölçü olmayınca böle şiştim) sencede fazla dimi oyüzden da ara yapmadım artık.

Ay onu bunu boşverrr çizelgende 63.2 i görüyorumm ben

işte kendine gelmiş bizde diyorduk bir bayan geldi 3-4 gündür senin yerine terör estiren
bi gitse de kurtulsak diyorduk öfff neyseki gitmiş çok şükür

Kovdukk gitti onu Neslicim
Günaydın bu arada

Kepek yerine tam tahıllı veya çavdar öneririm.
Güzel yediklerin.

hadı hayırlısı canım kılon gayet guzel ıncesındır zaten ne guzel

ben 70 le hamıle kalmıstım 74 le dıyete basladım 68 e kadar kolay ındım bende ama sonrası gıtmıyo ıste kaldım boyle

günaydın ancak yazabıldım gecmısın hepsını okusam heralde cumaya ancak bıtırım
benımde keyfım yok hemd ıyet ısınden sıkıldım hem de sıkkın ıste canım saglık olsun dıyorum herkese güzel bı hafta dılıyorum

Mideni baya şişirmiştir.
Nesfit oldugu için bişey diyemiycem.
Kendini tok hissediyorsan yeme tabi.

günaydin kizlaaarr
kim bana söyle bir el aticak
cozuttumda cozuttum
nasil toparlarim bilmem

İtinayla saç çekerimmm
Söyle bakalım neler yedin yuttun??
Döküüüllll

Günaydıın Arzu abla
Geçen haftaki havam sana geçti sanırım.

İtinayla saç çekerimmm
Döküüüllll

Günaydıın Arzu abla

tamam :18::18:

kalkinca kahve

kahvalti 15:30 :26:
salamli omlet
2 dilim tam tahilli ekmek
1 dilim beyaz ekmek
baya bi peynir
domates
(aklimda kalanlar bunlar)

20:30 da sinemadaydik yanilmiyosam büyük bi kase kadar sekerli misir iki tane kücük kare dondurma :26:

23:30 da kfc 6 parca teyuk

gece 4 dü galiba 3 4 waffel nutella ve recel

ay rezillige bak yaaaaaaa

Son düzenleme:

evet cnm ama zaten kaynanayla görümcede valizi toplayıp gitmemi bekliyor. avuçlarını yalarlar.ben 33 olucam ekimde.Hafta sonu uğrayamadım cnm misafir vardı birde camları sildim, perdeleri yıkadım,evi süpür sil derken p.tesi olmuş bile. Dertleşemedik kususra bakma ben akşamları müsait olamıyorum pek evde kociş başıma dikiliyor o yüzden ilteyken yazabiliyorum.

diyetisyen 7 dilim ekmek verdiyse ye. Neden dersen muhtemelen karbonhidratın az diğer değerlerin fazladır. Emin ol onlar bu işi bizden iyi biliyorlar. birkaç hafta yap bakalım nolcek. İnşallah güzel kilolar verirsin. Benim iş saatlerim belli değil cnm.Kocişin işyerinde çalışıyorum sabah kaçta lazımsa (5:30-9:00 arası) akşam kaçta işi biterse (19:00-02:00 arası) o şekilde eve gidiyorum.

kız sende mi hala adet olmadın.. bende olmadım ve korkuyorum acaba yoksam yani hamiş olmayalım. Biliyorsun ben sezeryan olalı daha 5 ay oldu. doktor 1 yıl geöçemden hamiş kalma demişti. Kalırsam nolur onuda bilmiyorum.Tartıda ne güzel eksi çıktın. Bende eksi çıksam keşke.

Hey maşaallahhh
Yükünü almışsın sen bu hafta uslu durman şarttt..
23:30da ki kfc canımı hiç çektirmedi.

Ay onu bunu boşverrr çizelgende 63.2 i görüyorumm ben

c.tesi sabahı bir tartılayım dedim, bende tartı da o gördüm o rakamı çizelgem gümbürtüye gitmeden güncelleyeyim dedimm

herkes bi keyifsiz anacımmmmm :26: ben de bı tuafımmm; çekilmez bi kadın oldum yine huysuz aksiii lanettt

dedim ya aksam olsa da eve gıtsek modundayımm

Hey maşaallahhh
Yükünü almışsın sen bu hafta uslu durman şarttt..
23:30da ki kfc canımı hiç çektirmedi.

gecde kalkdim bugün daha kahvaltida etmedim nasil toparlicam bilmiyorum bakalim artik ..
kfc ye giderken bende yemicem diye gittim sadece kizima ve esime alicaktik iceri girdim gerisini hatirlamiyorum

geçmişi dün okumaya başlamıştım alıntılarım olmuştu ama uykusuzluğa dayanamamıştım şimdi yazıyorum, devam edecem geçmişe az işim var

goturuyo canim baya arastirdim internetten kulak yada dis olabilir diyo doktora goturcem
geçmiş olsun canım kulaksa ateşte olabilir benim kızımda gece sık uyandı rabbim korusun onları hep okudum gece
bence süper liste ben bundan az yiyorum ve kilo veremiyorum galiba hatamız kaçamaklarımız ben günde 2 dilim ekmek yiyorum sadece ama çikolar çubuklar gidiyor bu değişim tablosu kayıtlımı PCde?

karnıbaharı hiç sevmem ama bu diyet uğruna yiyoz valla
en sevmediğim şeylerden biridir ani çıkan misafir elim ayağıma dolaşır benimde, hazır bişeylerin varmı buzlukta iyi olmuş yediklerinide düşünme bak bugün yeni bir gün
ahhh ah hepimiz istiyoruz inşallah olur yaaa
kelebek ne oliiii merak ettim bende benim bildiğim kelebek makarna var bitek bildiğimiz kelebek değildir umarım
sanırım yazan olmıycak.ismimi o listede görme dileğiyle şimdilik iigeceler arkadşlr
listede olabilmen için cuma günleri kilo bildirimi yapman lazım ilk hafta altta olursun 2. hafta listeye geçersin hoşgeldin aramıza

İtinayla saç çekerimmm
Döküüüllll

Günaydıın Arzu abla

malesef oyle canım ama genelde zaten kendımı bunalıma sokcak sey arayısındayım sureklı nedense beynım oyle calısıyor hep hayattakı eksıklıklerı görme gıbı kötü bı huy

çok şükür geçmişi bitirdim. Ortim senden şüpheleniyorum ben hamiş olmayasın. bende hamişken hepp ağlardım herşeye. 1,5 saat kesintisiz ağladığımı bilirim yani. Menün güzel cnm ben dünkü menümü yazayımda atsınlar beni topikten.

Sabah 2 yumurtayla omlet, 2-3 çatal peynir...burda fazla sorun yok.
saat 13: 1 mtero çikolata
saat 16:30 1 içine meyve konulan çikolata şelaleri varya alışveriş merk. ondan yedim. 1 cup.
tmm dedim bari yemek yemeyim amma
gece 23:00 da 2 kase cips.
çok utanıyorum.. Saçımdan çekmekle yetinsenizde topikten atmasanız beni. söz bu hafta içi azıtmıycam..

hayırdır cnaım tek sorun yedıklerın mı:26:
ay bende sabah tam bugday ekmegınden tost yaptım ama mıdemı rahatsız ettı nıye anlamaıdm yesılcay fılan ıctım ama gecmedı

evet canim ya cok yedim nasil toparlicam bilemiyorum erken sevindim galiba iyi gidiyo diye neyse toparlarim insallh

canim bende beyaz ekmek yiyince cok rahatsiz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…