çok şükür geçmişi bitirdim. Ortim senden şüpheleniyorum ben hamiş olmayasın. bende hamişken hepp ağlardım herşeye. 1,5 saat kesintisiz ağladığımı bilirim yani. Menün güzel cnm ben dünkü menümü yazayımda atsınlar beni topikten.
Sabah 2 yumurtayla omlet, 2-3 çatal peynir...burda fazla sorun yok.
saat 13: 1 mtero çikolata
saat 16:30 1 içine meyve konulan çikolata şelaleri varya alışveriş merk. ondan yedim. 1 cup.
tmm dedim bari yemek yemeyim amma
gece 23:00 da 2 kase cips.
çok utanıyorum.. Saçımdan çekmekle yetinsenizde topikten atmasanız beni. söz bu hafta içi azıtmıycam..
c.tesi sabahı bir tartılayım dedim, bende tartı da o gördüm o rakamıçizelgem gümbürtüye gitmeden güncelleyeyim dedimm
herkes bi keyifsiz anacımmmmm :26: ben de bı tuafımmm; çekilmez bi kadın oldum yine huysuz aksiii lanettt
dedim ya aksam olsa da eve gıtsek modundayımm
gecde kalkdim bugün daha kahvaltida etmedim nasil toparlicam bilmiyorum bakalim artik ..
kfc ye giderken bende yemicem diye gittim sadece kizima ve esime alicaktik iceri girdim gerisini hatirlamiyorum
ask olsun kizlar yaaaaaaaaaa dertliyim surda bi el atin
ilgiye ihtiyacim var yazik bana yaaa
çok şükür geçmişi bitirdim. Ortim senden şüpheleniyorum ben hamiş olmayasın. bende hamişken hepp ağlardım herşeye. 1,5 saat kesintisiz ağladığımı bilirim yani. Menün güzel cnm ben dünkü menümü yazayımda atsınlar beni topikten.
saat 16:30 1 içine meyve konulan çikolata şelaleri varya alışveriş merk. ondan yedim. 1 cup.
çok utanıyorum.. Saçımdan çekmekle yetinsenizde topikten atmasanız beni. söz bu hafta içi azıtmıycam..
senden sonra yazamadım eşim geldi yanıma gönlümü aldıofff aynenn sabah barıştık biz deee..
ya diyorum bak reglim bana ona göre davran..
anlamıyor..
bahane üretiyosun diyor
ama cidden biri bişey dese de kavga etsem diye bekliyorum
ya da demese de olur ben bişey buluyorum
off fenalardayımmm:105:
çoğu byanda var bu durum galibayaa kızlar ben kendimi numune sanıyodum ama benden bikaç tane daha varmış
bende neredeyse her regl den 1 qün önce eşimle kesinlikle sebepsiz yere bi tartışma çıkarıyorum
tartışmıyosak bile bişey oluyo ben o durumdan farklı anlamlar çıkarıp oturup ağlıyorum falan
ama her regl dönemindede olmazki canım
iyiki erkek olmamışım ben çekemezdim valla
avatarına bayıldım balgaymagımsagolun kizlarya 1 beden belki bisey degil ama ben cok sevindim
bende cıbıl tartılanlardanım sabah üstümdeki incecik pijamam 800 gram fazla çıkarıyor gersini düşüün yani herkesin iç çamaşı,rıyla tartılması gerekiyor bencekızlarr siz nasıl tartılıyosunuzz???
yani kıyafetlerinizle mi??
ben sabah kalkınca wc gidiyorum sonra üstümde ne varsa çıkarıyorum
sadece iç çamaşırlarımla tartılıyorum
fazla mı abartıyorum acabaa
hoşgeldin tekrardan canımlisteye beni de alın lütfen hanımlar.......
boy 1.67 kilo 71
hedef kilo 65 olsa razıyım
geçtiğimiz hafta biraz sohbet etme fırsatı bulmuştum burada artık daha aktif olmaya çalışacağım inşallah.......
günaydın dilekimGünaydın şekerler..
Her ne kadar ofisim buz gibi olsa da dışarda güneşi görmek süperr.
Keyfim yerinde. İnşaallah sıcak günleri de görücez.
Ellerimizi göbüşümüze kavuşturup katlarımızı saklamadan geçireceğimiz güzel bir yaz olur bizim için.:82:
Daha 2-3 ayımız var bu uzun bir süre istikrarlı olursakk ohoooo nelerr olmaz ki.:96:
Herşey bizde bitiyor. Biz isteyelim yapamayacağımız şey yok.:121:
Bende silkindim kendime geldim.
Artık daha dikkatli olucam.
Yeni gelen kızlar.. Hoşgeldiniz..
Ben Temmuz'dan beri bu topikteyim.
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz.
Akşamları da menü paylaşmaya gayret ediyoruz ki nerede yanlış yaptığımızı görelim..
Sizden ricam olmuyor yapamıyorum ne kadar dikkat etsemde sözünü duymak istemiyorum.
Eğer kilo vermenize engel bir hastalığınız yoksa veriyorsunuz çünkü.
Size göre günde 1 tane yediğiniz çikolata masum olabilir ama diyet için hiçte masum bir kaçamak değil.
Çok değil kendinizi 6 gün tutun 1 gün kaçamak yapma hakkınız olsun.
Güzel bir hafta olsun hepimize.
Bu arada hafta sonu pek menülere yorum yapmadım malum keyfim yoktu.
Bugünden itibaren daha dikkat edicem.
Kaçamak yapmayalım bu hafta cuma günü emeğimizin karşılığını alalım.:119:
Öptüm hepinizi.
günaydın canım banada eşim sen bayağı inceldin dedi fit olma yolundasın çok güzel oldun vs dedii ohh ne mutlu oldumGünaydın kızlarrrrrrrr
geçmişe bakamadımm
buqün kaynanamda kuran var oraya qidicem
sarma yapmıs pasta börek kurabiye falan
of nasıl tutucam kendimi bilmiyorum ama elimden qeleni yapıcamm
bu sabah tartıda 66.1'i qördümm dün yediklerimle 300 gr vermişim..
sanırım vücudum rutine qeçti 2 qündür her qün 300 gr vererek ilerliyorum
neyse kahvaltı olarak 1 haşlanmış yumurta yeşil çay yicemm..
ara öğün yapmıcam orda öğle öğünü olarak
1 dolma ve 1 dilim börek falan yerim
akşam eve qelince de sadece spichal K yerim o kadar
inşallah 1 dolma ve 1 dilim börekle sınırlarım kendimi
nolur dua edin yiyip sonra vicdan azabı çekmek istemiyorum
siyah boydan bir elbise qiyicem dün akşam eşime defile yaptım
çok süper olmussun yaa qöbek sıfır dedi
qerçekten gram qöbeğim kalmadı çok mutluyum yaa
günaydınlarrrgünaydin demeyi unuttum kizlar
günaydin topigimizin güzel kizlari
dilek makbule gecersin söyle güzelce cek sacimdan
aksama gelirim terslik cikmazsa:80:
ay çok komik uyuyarak mı hahahasadece uyuyarak ayda 6 kilo verin kk bu reklamlar heç inandırıcı değil ya
dün oldum cnım gözüm aydınkız sende mi hala adet olmadın..bende olmadım ve korkuyorum acaba yoksam yani hamiş olmayalım. Biliyorsun ben sezeryan olalı daha 5 ay oldu. doktor 1 yıl geöçemden hamiş kalma demişti. Kalırsam nolur onuda bilmiyorum.Tartıda ne güzel eksi çıktın. Bende eksi çıksam keşke.
Süper ya keşke bende o rakamı görsem
Sen rayına oturttun tıkır tıkır gidiyo valla
Bi gidince yeniliyo ya.
Öğlen yesen neyse dicem de gece yemişsin
Hayrola sadece yediklerin yüüzünden mi canın sıkkın;?
Maşallahh
Bu hadta topikcene azıtmışız.
sezeryan olmamışmıydın sen nasıl gitti göbek benimki küçüldü ama gitmedi tamamenGünaydın kızlarrrrrrrr
geçmişe bakamadımm
canım 7 ekmek verdiyse yemediklerini birleştirme bence diyet listen çok iyi nşallah istediğin sonuca ulaşırsın ama önce inanmak lazım ama sen pek inanmıyorsun galiba bu diyet listesiyle başarılı olacağınaben,mkinide çek canım aha yazılı izin veriyorum. 69 u görene kadar sıfır kaçamak diyet listesi dışına çıkmayacam zaten yeterince fazla:) sabah 3 dilim ekmek vardı ama valla bir dilim zor yedim öğlen 4 dilim le mini sanvi yaparım artık ya ben bu kadar ekmeği yiyemiyom ki :) kaçamak yaparsam yazacam sende evire çevire döv canım bu yazıyı hatırlat
afiyet olsuuun
oh oh aman dikkat et böreklere bilirim çoook çekicidirler
dilekcim bende form çay aldım sonradan okudum üzerini sinameki var sakıncası olurmu acaba, birde bergamot aromalı yeşil çay aldım onuda sevmedim, kayısılıyı bulamadımNaptın sen
3 tane fazla şeker içinde sinameki var.
Günde 1 kupa içmen yeterli.
Doğadan 7 otlu çay ve yeşilçay içersin.
Wc den çıkamaz insan.
çok çok az tabi doymazsın kendine eziyet ediyorsunkızlar 1 haşlanmış yumurtayı dilimleyip üzerine kırmızı pul biler ve karabiber döktüm
çok çok az da tuz serptim normalde tuz koymuyodum ama dalqınlığıma qeldi döktüm bi kere
1 ısırımlık çavdar ekmeği yedim
şimdide yeşil çayımı içicem.. hiç doymadım karnım çok aç
ay birden üşüdüm sanki -15i duyuncaaadileeeeeeeeeeek - 15 derece düşündüğümden soğuk ama güneş kocamaaaaan hiç bulut yok.
slm diğer kızçeleeeeeer
bende takıldım kaldım gramla gidiyor artıkben 70 le hamıle kalmıstım 74 le dıyete basladım 68 e kadar kolay ındım bende ama sonrası gıtmıyo ıste kaldım boyle
avatarına bayıldım süpergünaydin kizlaaarr
kim bana söyle bir el aticak
cozuttumda cozuttum
nasil toparlarim bilmem
Maşallahh
Bu hadta topikcene azıtmışız.
[/B]
günaydın dilekimne güzel yazmışsın normale dönmüşsün bende bugün itibariyle normale döndüm
evet canim malesef gece yedim :26: oda yetmiyo bide waffel
ne bielyim ya erken sevindim galiba 40 bedene düstüm diye ...
dilekcim bende form çay aldım sonradan okudum üzerini sinameki var sakıncası olurmu acaba, birde bergamot aromalı yeşil çay aldım onuda sevmedim, kayısılıyı bulamadımefkarlandım bak ben ne içcem şincik
günaydın kızlr dün burda hava günlük güneşlikti çıktık dolaştk eşimle bugüünde hava çok güzel..
kaçamklar oldu tabi ama toparladım dün 1 saat 15 dk sporumda yaptım yediklerimi yaktım cumaya güzel geleceğim inş
kızlar merhaba nasılsınız bakem? ben ancak gelebildim güneşli ama soğuk bir hava var burdada, elektrikler gitti biara kablo yanmış donuyorduk nerdeyse klimalar iptal, cumartesi ne yediğimi yazmıştım okuduysanız geçen hafta 200 gr gitmişti sadece bugün tartıldım bi 200 daha gitmiş eşimede dedim bihafta uğraştım 200 gr vermişim haftasonu cozuttum yine vermişim sevindirik olmuştum ama eşim gramlarlamı uğraşıyorsun deyince yine üzüldüm neyse 65e çıkmam inşallah bidaha
senn bünye farklı canım yemeyince gitmiyorkızlar merhaba nasılsınız bakem? ben ancak gelebildim güneşli ama soğuk bir hava var burdada, elektrikler gitti biara kablo yanmış donuyorduk nerdeyse klimalar iptal, cumartesi ne yediğimi yazmıştım okuduysanız geçen hafta 200 gr gitmişti sadece bugün tartıldım bi 200 daha gitmiş eşimede dedim bihafta uğraştım 200 gr vermişim haftasonu cozuttum yine vermişim sevindirik olmuştum ama eşim gramlarlamı uğraşıyorsun deyince yine üzüldüm neyse 65e çıkmam inşallah bidaha
evet hedefe ulaşana kadar bırakmak yok ama sporu tavsiye ederim dilekciğim ben h.sonu çok yedim ama sporla dengeledim + çıkmadım bi ara ip atlıyordun bence akşamları devm etGünaydın şeker.
Evet önümüzde daha çok var.:13:
Yola devam bakalım çıtır olana kadar bırakmıycaz.
olayı anlatam. içeri girdim sonra gözlerim karardı tavuklar üstüme üstüme geldi ben kendimi savunmak için onları yirken baktım pateteslerde geliyo. sonra nasıl olduysa waflede arada savaşa karışmış ama ben hepsini yiyerek kazandım...gecde kalkdim bugün daha kahvaltida etmedim nasil toparlicam bilmiyorum bakalim artik ..
kfc ye giderken bende yemicem diye gittim sadece kizima ve esime alicaktik iceri girdim gerisini hatirlamiyorum
canım değişim tablosu ne yazık ki kağıtta 4 sayfa olmasa yazzam diyecem de yaz yaz bitmez o ya :) yine de fırsat bulursam acık acık yazarımgeçmişi dün okumaya başlamıştım alıntılarım olmuştu ama uykusuzluğa dayanamamıştım şimdi yazıyorum, devam edecem geçmişe az işim var
geçmiş olsun canım kulaksa ateşte olabilir benim kızımda gece sık uyandı rabbim korusun onları hep okudum gece
bence süper liste ben bundan az yiyorum ve kilo veremiyorum galiba hatamız kaçamaklarımız ben günde 2 dilim ekmek yiyorum sadece ama çikolar çubuklar gidiyor bu değişim tablosu kayıtlımı PCde?
karnıbaharı hiç sevmem ama bu diyet uğruna yiyoz valla
en sevmediğim şeylerden biridir ani çıkan misafir elim ayağıma dolaşır benimde, hazır bişeylerin varmı buzlukta iyi olmuş yediklerinide düşünme bak bugün yeni bir gün
ahhh ah hepimiz istiyoruz inşallah olur yaaa
kelebek ne oliiii merak ettim bende benim bildiğim kelebek makarna var bitek bildiğimiz kelebek değildir umarım
listede olabilmen için cuma günleri kilo bildirimi yapman lazım ilk hafta altta olursun 2. hafta listeye geçersin hoşgeldin aramıza
ask olsun kizlar yaaaaaaaaaa dertliyim surda bi el atin
ilgiye ihtiyacim var yazik bana yaaa
bu hafta sonu herkes azıtmış üzülmeçok şükür geçmişi bitirdim. Ortim senden şüpheleniyorum ben hamiş olmayasın. bende hamişken hepp ağlardım herşeye. 1,5 saat kesintisiz ağladığımı bilirim yani. Menün güzel cnm ben dünkü menümü yazayımda atsınlar beni topikten.
bir cips kurbanı dahabende yedım dün cips yaa koca paket azık oglum yedı 114 gramdı 100 gramı kesın bendedır bıde o kadar yoruldum temızlıkl camsır yemek yemeseydım mükafatın ıalıcaktım ama
ay ne tatlı avatar öyleeeee bayıldımHey maşaallahhh
Yükünü almışsın sen bu hafta uslu durman şarttt..
23:30da ki kfc canımı hiç çektirmedi.
ay ben bunları görmediydimmmmmtamam :18::18:
kalkinca kahve
kahvalti 15:30 :26:
salamli omlet
2 dilim tam tahilli ekmek
1 dilim beyaz ekmek
baya bi peynir
domates
(aklimda kalanlar bunlar)
20:30 da sinemadaydik yanilmiyosam büyük bi kase kadar sekerli misir iki tane kücük kare dondurma :26:
23:30 da kfc 6 parca teyuk
gece 4 dü galiba 3 4 waffel nutella ve recel
ay rezillige bak yaaaaaaa
tamam canim form cayi iciyorum sabahi atladim ama hemen pirasa pisiriyorum öglene yaninda yogurtla aksamada corba yogurt salata insallahGünaydın şeker.
Evet önümüzde daha çok var.:13:
Yola devam bakalım çıtır olana kadar bırakmıycaz.
:
Sana rahatlık çökmüş canım hemen toparlan sebze falan ye bence.
Form çayı iç bide
Günde 1 bardak içersen sorun yok.
Fazla içersen fena ama.
Bağırsaklarını tembelleştirip gaz yapabilir.
Yeşilçayı 2 dikişte iç bence.
Bide doğadan 7 otlu çayı öneririm.
yok pisim pattes yemedim sükür ..olayı anlatam. içeri girdim sonra gözlerim karardı tavuklar üstüme üstüme geldi ben kendimi savunmak için onları yirken baktım pateteslerde geliyo. sonra nasıl olduysa waflede arada savaşa karışmış ama ben hepsini yiyerek kazandım...
canım değişim tablosu ne yazık ki kağıtta 4 sayfa olmasa yazzam diyecem de yaz yaz bitmez o ya :) yine de fırsat bulursam acık acık yazarım
hem yemiş nutellaları bir de dertliyim diyo yaaaaaaa
bu hafta sonu herkes azıtmış üzülme
bir cips kurbanı daha
ay ne tatlı avatar öyleeeee bayıldım
hpşgeldiniiiiiiiiz
günaydın dileeeeeeek
günaydın kızlar bugün diyetisyenin listeye başladım hadi bakalım .
2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 3 zeytin 1 mini domates yiyom şuanç diyetisyen evden çıkmadan kahvaltı yapılacak didi mecbur zorla yiyomama yenmiyonyaaaa sabah sabah
öptüm hepinizi bol eksili bir gün dilerim. ha unutmadan sabah tartıldım veeeeee 72,7 çıktım. tebrik ediyom kendimi 2 azıtma günü ile insan 1.2 alır mı yaneyse bu hafta kendimi tutabilirsem cuma ya kadar tartılmayacam
inşallah canım ipin ucunu tamamen kaçırmadan tutalım..bu hf kaçamak yok artık..Günaydın şekerler..
Her ne kadar ofisim buz gibi olsa da dışarda güneşi görmek süperr.
Keyfim yerinde. İnşaallah sıcak günleri de görücez.
Ellerimizi göbüşümüze kavuşturup katlarımızı saklamadan geçireceğimiz güzel bir yaz olur bizim için.:82:
Daha 2-3 ayımız var bu uzun bir süre istikrarlı olursakk ohoooo nelerr olmaz ki.:96:
Herşey bizde bitiyor. Biz isteyelim yapamayacağımız şey yok.:121:
Bende silkindim kendime geldim.
Artık daha dikkatli olucam.
Yeni gelen kızlar.. Hoşgeldiniz..
Ben Temmuz'dan beri bu topikteyim.
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz.
Akşamları da menü paylaşmaya gayret ediyoruz ki nerede yanlış yaptığımızı görelim..
Sizden ricam olmuyor yapamıyorum ne kadar dikkat etsemde sözünü duymak istemiyorum.
Eğer kilo vermenize engel bir hastalığınız yoksa veriyorsunuz çünkü.
Size göre günde 1 tane yediğiniz çikolata masum olabilir ama diyet için hiçte masum bir kaçamak değil.
Çok değil kendinizi 6 gün tutun 1 gün kaçamak yapma hakkınız olsun.
Güzel bir hafta olsun hepimize.
Bu arada hafta sonu pek menülere yorum yapmadım malum keyfim yoktu.
Bugünden itibaren daha dikkat edicem.
Kaçamak yapmayalım bu hafta cuma günü emeğimizin karşılığını alalım.:119:
Öptüm hepinizi.
oy oy oy hergün 300 gr ..nasıda güzelmiş...Günaydın kızlarrrrrrrr
geçmişe bakamadımm
ben detoks sonrası yediğim için fazlasıyla aldım canım..dikkat edersen almazsın...hafta sonu ayran detoksunu yaptım toplamda 1.1kg gitmiş gözüküyo bakalım hafta içi bu miktarı alcakmıyım? ayran detoksu yapanlar verdiğinizi aldınızmı sonradan?
evet canim malesef gece yedim :26: oda yetmiyo bide waffel
ne bielyim ya erken sevindim galiba 40 bedene düstüm diye ...
kızlar merhaba nasılsınız bakem? ben ancak gelebildim güneşli ama soğuk bir hava var burdada, elektrikler gitti biara kablo yanmış donuyorduk nerdeyse klimalar iptal, cumartesi ne yediğimi yazmıştım okuduysanız geçen hafta 200 gr gitmişti sadece bugün tartıldım bi 200 daha gitmiş eşimede dedim bihafta uğraştım 200 gr vermişim haftasonu cozuttum yine vermişim sevindirik olmuştum ama eşim gramlarlamı uğraşıyorsun deyince yine üzüldüm neyse 65e çıkmam inşallah bidaha
canım sadece karbonhidrat fazla geldi gözüme ama bir bildiğ var herhal doktorun bu hafta tam yapacam bakalım cumaya sonucu beraber göreceeeeezama zaten ben mesela makarna yerken ekmek yiyemem ki
sezeryan olmamışmıydın sen nasıl gitti göbek benimki küçüldü ama gitmedi tamamen
canım 7 ekmek verdiyse yemediklerini birleştirme bence diyet listen çok iyi nşallah istediğin sonuca ulaşırsın ama önce inanmak lazım ama sen pek inanmıyorsun galiba bu diyet listesiyle başarılı olacağına
dilekcim bende form çay aldım sonradan okudum üzerini sinameki var sakıncası olurmu acaba, birde bergamot aromalı yeşil çay aldım onuda sevmedim, kayısılıyı bulamadımefkarlandım bak ben ne içcem şincik
çok çok az tabi doymazsın kendine eziyet ediyorsun
ay birden üşüdüm sanki -15i duyuncaaa
bende takıldım kaldım gramla gidiyor artık
yalnız olmadığımı bildiğim için rahatım
puccaaa canımm öğle yemeğim için maketten ton balığı domates salatalık ve limon aldım. kendi çapımda salata yaptım yedim. ama bisi dicem yanındada iki tane mini minnacık cidden kücük poaça yedim. uygunmudur
senn bünye farklı canım yemeyince gitmiyoreşine bence deme şu kadar gitmiş bu kadar gitmiş diye toplamda şu kadr verdim de..
evet hedefe ulaşana kadar bırakmak yok ama sporu tavsiye ederim dilekciğim ben h.sonu çok yedim ama sporla dengeledim + çıkmadım bi ara ip atlıyordun bence akşamları devm et
ay ben bunları görmediydimmmmm
ne kız bunlar donduma wafle nutella reçel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?