70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yedım dün cips yaa koca paket azık oglum yedı 114 gramdı 100 gramı kesın bendedır bıde o kadar yoruldum temızlıkl camsır yemek yemeseydım mükafatın ıalıcaktım ama

Süper ya keşke bende o rakamı görsem
Sen rayına oturttun tıkır tıkır gidiyo valla

gecde kalkdim bugün daha kahvaltida etmedim nasil toparlicam bilmiyorum bakalim artik ..
kfc ye giderken bende yemicem diye gittim sadece kizima ve esime alicaktik iceri girdim gerisini hatirlamiyorum

Bi gidince yeniliyo ya.
Öğlen yesen neyse dicem de gece yemişsin

ask olsun kizlar yaaaaaaaaaa dertliyim surda bi el atin

ilgiye ihtiyacim var yazik bana yaaa

Hayrola sadece yediklerin yüüzünden mi canın sıkkın;?

Maşallahh
Bu hadta topikcene azıtmışız.

senden sonra yazamadım eşim geldi yanıma gönlümü aldı reglken bende hiç çekilmiyorum yaa bişey olsada hüngür hüngür ağlasam diyorum her adetimden 1 gün önce yaşıyorum bunu zaten dünde oldum regli ohh rahatladım

çoğu byanda var bu durum galiba

sagolun kizlar ya 1 beden belki bisey degil ama ben cok sevindim
bende cıbıl tartılanlardanım sabah üstümdeki incecik pijamam 800 gram fazla çıkarıyor gersini düşüün yani herkesin iç çamaşı,rıyla tartılması gerekiyor bence

hoşgeldin tekrardan canım
günaydın dilekim ne güzel yazmışsın normale dönmüşsün bende bugün itibariyle normale döndüm

günaydın canım banada eşim sen bayağı inceldin dedi fit olma yolundasın çok güzel oldun vs dedii ohh ne mutlu oldum

günaydin demeyi unuttum kizlar
günaydin topigimizin güzel kizlari
dilek makbule gecersin söyle güzelce cek sacimdan
aksama gelirim terslik cikmazsa :80:
günaydınlarrr

sadece uyuyarak ayda 6 kilo verin kk bu reklamlar heç inandırıcı değil ya
ay çok komik uyuyarak mı hahaha
dün oldum cnım gözüm aydın benm genelde adetim düzenlidir geçen ayın 20 sinde olmuştum bu ayda 19 unda oldm... hamiş olma ihtimalin var mı korunmuyormusunuz? ee kalırsan nolacak acep:18:

evet canim malesef gece yedim :26: oda yetmiyo bide waffel

ne bielyim ya erken sevindim galiba 40 bedene düstüm diye ...

sezeryan olmamışmıydın sen nasıl gitti göbek benimki küçüldü ama gitmedi tamamen
canım 7 ekmek verdiyse yemediklerini birleştirme bence diyet listen çok iyi nşallah istediğin sonuca ulaşırsın ama önce inanmak lazım ama sen pek inanmıyorsun galiba bu diyet listesiyle başarılı olacağına
Naptın sen
3 tane fazla şeker içinde sinameki var.
Günde 1 kupa içmen yeterli.
Doğadan 7 otlu çay ve yeşilçay içersin.
Wc den çıkamaz insan.
dilekcim bende form çay aldım sonradan okudum üzerini sinameki var sakıncası olurmu acaba, birde bergamot aromalı yeşil çay aldım onuda sevmedim, kayısılıyı bulamadım efkarlandım bak ben ne içcem şincik
çok çok az tabi doymazsın kendine eziyet ediyorsun
dileeeeeeeeeeek - 15 derece düşündüğümden soğuk ama güneş kocamaaaaan hiç bulut yok.
slm diğer kızçeleeeeeer
ay birden üşüdüm sanki -15i duyuncaaa
ben 70 le hamıle kalmıstım 74 le dıyete basladım 68 e kadar kolay ındım bende ama sonrası gıtmıyo ıste kaldım boyle
bende takıldım kaldım gramla gidiyor artık
günaydin kizlaaarr

kim bana söyle bir el aticak

cozuttumda cozuttum

nasil toparlarim bilmem
Maşallahh
Bu hadta topikcene azıtmışız.

yalnız olmadığımı bildiğim için rahatım

toparlanmam lazım senn çok azıttın bu aralar afiyet olsun canım benm bu hafta toparla durumu.. yok canım dün oldum reglimi her adetten 1 gün önceki alim benm bu
kimseye yedikleri için kızmadım yüzüm yok çünkü bende dün azıttım ama reglin ilk günü anlayışla karşılanır dimi bide 1 buçuk saat spor yaptım yakmışım yediklerimi sabah tartı öyle dedi cumadan umutluyum regl sonrası spor ve düzenli beslenmeyle gidecek bu kilolar

günaydın kızlr dün burda hava günlük güneşlikti çıktık dolaştk eşimle bugüünde hava çok güzel..
kaçamklar oldu tabi ama toparladım dün 1 saat 15 dk sporumda yaptım yediklerimi yaktım cumaya güzel geleceğim inş

kızlar merhaba nasılsınız bakem? ben ancak gelebildim güneşli ama soğuk bir hava var burdada, elektrikler gitti biara kablo yanmış donuyorduk nerdeyse klimalar iptal, cumartesi ne yediğimi yazmıştım okuduysanız geçen hafta 200 gr gitmişti sadece bugün tartıldım bi 200 daha gitmiş eşimede dedim bihafta uğraştım 200 gr vermişim haftasonu cozuttum yine vermişim sevindirik olmuştum ama eşim gramlarlamı uğraşıyorsun deyince yine üzüldüm neyse 65e çıkmam inşallah bidaha

günaydın dilekim ne güzel yazmışsın normale dönmüşsün bende bugün itibariyle normale döndüm

Günaydın şeker.
Evet önümüzde daha çok var.:13:
Yola devam bakalım çıtır olana kadar bırakmıycaz.

:
Sana rahatlık çökmüş canım hemen toparlan sebze falan ye bence.
Form çayı iç bide

Günde 1 bardak içersen sorun yok.
Fazla içersen fena ama.
Bağırsaklarını tembelleştirip gaz yapabilir.
Yeşilçayı 2 dikişte iç bence.
Bide doğadan 7 otlu çayı öneririm.

Eevet yedik içtik bitti geçti diye düşünmek gerek.
Önümüze bakalım biz.

Moral bozmaya çalışıyor boşver.
O 200 gramı vermek için ne kadar çok çabalayan insanlar var.
200-200 gider sonunda kaç kilo verdim ben dersin.

puccaaa canımm öğle yemeğim için maketten ton balığı domates salatalık ve limon aldım. kendi çapımda salata yaptım yedim. ama bisi dicem yanındada iki tane mini minnacık cidden kücük poaça yedim. uygunmudur

senn bünye farklı canım yemeyince gitmiyor eşine bence deme şu kadar gitmiş bu kadar gitmiş diye toplamda şu kadr verdim de..

Günaydın şeker.
Evet önümüzde daha çok var.:13:
Yola devam bakalım çıtır olana kadar bırakmıycaz.
evet hedefe ulaşana kadar bırakmak yok ama sporu tavsiye ederim dilekciğim ben h.sonu çok yedim ama sporla dengeledim + çıkmadım bi ara ip atlıyordun bence akşamları devm et

gecde kalkdim bugün daha kahvaltida etmedim nasil toparlicam bilmiyorum bakalim artik ..
kfc ye giderken bende yemicem diye gittim sadece kizima ve esime alicaktik iceri girdim gerisini hatirlamiyorum
olayı anlatam. içeri girdim sonra gözlerim karardı tavuklar üstüme üstüme geldi ben kendimi savunmak için onları yirken baktım pateteslerde geliyo. sonra nasıl olduysa waflede arada savaşa karışmış ama ben hepsini yiyerek kazandım...
canım değişim tablosu ne yazık ki kağıtta 4 sayfa olmasa yazzam diyecem de yaz yaz bitmez o ya :) yine de fırsat bulursam acık acık yazarım
ask olsun kizlar yaaaaaaaaaa dertliyim surda bi el atin

ilgiye ihtiyacim var yazik bana yaaa
hem yemiş nutellaları bir de dertliyim diyo yaaaaaaa

bu hafta sonu herkes azıtmış üzülme
bende yedım dün cips yaa koca paket azık oglum yedı 114 gramdı 100 gramı kesın bendedır bıde o kadar yoruldum temızlıkl camsır yemek yemeseydım mükafatın ıalıcaktım ama
bir cips kurbanı daha
Hey maşaallahhh
Yükünü almışsın sen bu hafta uslu durman şarttt..
23:30da ki kfc canımı hiç çektirmedi.
ay ne tatlı avatar öyleeeee bayıldım

ay ben bunları görmediydimmmmm
ne kız bunlar donduma wafle nutella reçel

tamam canim form cayi iciyorum sabahi atladim ama hemen pirasa pisiriyorum öglene yaninda yogurtla aksamada corba yogurt salata insallah

yok pisim pattes yemedim sükür ..
yedim yedim ama cok pismanim ben etim sen etme pisim

merhabalar hepimize bol eksili mutlu huzurlu sağlıklı güzel bi hafta diliyorum...
bende 60 ı görünce 10 gün kdr cozuttum.artık silkinip kendime gelme zamanı..
mousum yok bu arada eşim benimkini götürmüş..
sevmiyorum moussuz kullanmayı kayıp gidiyi sinir oliyim..

yeni listenle bol kilo vermeler canım...

inşallah canım ipin ucunu tamamen kaçırmadan tutalım..bu hf kaçamak yok artık..
oy oy oy hergün 300 gr ..nasıda güzelmiş...
hafta sonu ayran detoksunu yaptım toplamda 1.1kg gitmiş gözüküyo bakalım hafta içi bu miktarı alcakmıyım? ayran detoksu yapanlar verdiğinizi aldınızmı sonradan?
ben detoks sonrası yediğim için fazlasıyla aldım canım..dikkat edersen almazsın...

bendede 60 a düşünce oldu o rehavet..
silkin ve kendine gel canım....

hiç moralini bozma canım unutmaki klolar gr lardan oluşuyor...

canım sadece karbonhidrat fazla geldi gözüme ama bir bildiğ var herhal doktorun bu hafta tam yapacam bakalım cumaya sonucu beraber göreceeeeezama zaten ben mesela makarna yerken ekmek yiyemem ki akşam da yemeklerin yanında ekmek alışkanlığını taaaaa lise de bıraktım çok nadir yerim ekmeği yemekle

Tabi değil.
İlk önceleri çok gitsin istiyorsan sıfır kaçamak yapmalısın.
Cuma tartıldıktan sonra abartmamak şartıyla kendini şımartabilirsin.
Afiyet olsun.

Bu akşam nivea bodyle dinamık sabahlar cdsi var onunla birlikte spor yapıcam.
Bacaklarım ve totom erisin istiyorum e bide göbek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…