Evet migrosta var dediğim çaylar.
Ben ordan alıyorum..
Senin regl dönemi bide daha çabuk gider.:119:
Yok şeker isteyene her zaaman destek var.
Sende totonu kaldır bakayım mekik bile olsa mekik çek sadece.
Güzel bence.
Cıs yok.
Teşekkürler canım.
Evet bende kaçamaklarımı en geç 16:00 16:30 17:30'da yaptım.
Ama sonrası hareket,akşamlarıda sadece çorba içtim geç yemedim ve -'yi gördüm şükür.
Leslie'yi hafta sonu kocişle bizde indirdik netten hafıza kartını attık.
Tvye takıp bende yapacağım.Ama bu hafta zor.Bu hafta eve gidip hergün farklı bir odamı temizlicem.
Hafta sonu yapamadım içime dert oldu.Banyodaki klozet halımın biri balkondan düştü.
Kim aldı ne oldu haberde çıkmadı.Bizde kocişle yenisi aldık daha onu bile seremedim.Dolapta duruyor,onu sereyim.
Temizlikle bir spor değil mi:)6'lı rakamları göreyimde hayırlısıyla,bende spora başlıcam.
tabı canım temızlıktede baya kalorı harcıyorsun benım ıgıb sonrasında yemezsen tabi
kızlar napiyonusss :) :) :)
ben çalışıom ıs güç ammann
öğle yemeğinden sonra bi bitki cayı içeyim dedim, çekmecemi bi açtım kalmamış yaaa :26: sadece form çayı kalmış bı kac tane, onu da içmek istemıyorum, haftada bı kere filan anca içiyorum ben onu, hergun içenlere şaşırırken bı arkadaş - adı aklıma gelmedı kusura bakmasın :26: - dün 3 kupa içtiğini yazmış şooook oldummmm
arkadaslar form caya bu kadar yüklenmeyın, bence önüne ne gelırse yiyip yiyip üzerine form çayı içmenın, yıyıp yıyıp parmak atıp kusmaktan farkı yok :26: ikisi de saglıksızilk amacımız yemek yememizi olabildiğince saglıklı ve duzenlı hale getırmek olmalı
aynil nasılsın canım
Bende çalışıyom bir yandan laklak yapıyorum :)
Faturalardan içime gına geldi.Erken çıksam mı işden diye plan yapıyorum
puccaaa ben kilo veremeyecek miyim böğğğğğpuccaaa ya ben aksam ne yesem daha dogrusu ne yemesem bisi yemesem mi acaba aksama? ne dersin?
kızlar napiyonusss :) :) :)
ben çalışıom ıs güç ammann
evet bencede çok doğru bir tespit ben ilk defa aldım ve sonra farkettim içinde sinemaki olduğunu bikaç gün arayla içiyorum yinede karın ağrısı sürüyoröğle yemeğinden sonra bi bitki cayı içeyim dedim, çekmecemi bi açtım kalmamış yaaa :26: sadece form çayı kalmış bı kac tane, onu da içmek istemıyorum, haftada bı kere filan anca içiyorum ben onu, hergun içenlere şaşırırken bı arkadaş - adı aklıma gelmedı kusura bakmasın :26: - dün 3 kupa içtiğini yazmış şooook oldummmm
arkadaslar form caya bu kadar yüklenmeyın, bence önüne ne gelırse yiyip yiyip üzerine form çayı içmenın, yıyıp yıyıp parmak atıp kusmaktan farkı yok :26: ikisi de saglıksızilk amacımız yemek yememizi olabildiğince saglıklı ve duzenlı hale getırmek olmalı
ayy bizde öle işte yok yaa :) çok karısıklık vardı bu ıs yerıne ılk gırdıgımde organizasyonu kurdum
şimdi hersey tıkırında yapacak iş yok ufak tefek yapiom halloluyo canım sıkılıo
bi de durgun mevsım satış fln olmuyo bakalımm blogdan bloga gezıorm
azsonra ders calısmaya devam etcem :) sınav yaklasıo 18 gun kaldı
evet canım motivasyon güzel ya şöyle bir sıkıntı var aksamları kursa gidiyorum isten direk o yüzden istedigimi yiyememe gibi bi sorunum var canım sebze yemegi yiyemem mesala eve döndügümdede cok gec oluyor neyse bakıcam artık duruma.Teşekkür ederim iclalcim sen nasılsın.
Hafta sonundan korkuyordum -500'le haftaya başlamak baya moral oldu.
İşlerim yoğun ama çok sıkı asılamıyorum nedense.Sen nasılsın?
Bu arada yazını okudum akşam yemek yemeden olmaz canım.Metabolizmanı alt üst edersin.
Önce düzenli yemek,sonra duraklama evresine gelirse kısa süreli şok diyet.
Yavaş olsun ama kalıcı olsun bunu aklımızdan çıkarmıyalım arkadaşım.
Motivasyon burda şahane.Uzun da sürse başaracağız.
oki doki anlasılmıstır patron.Akşam için yegane önerim 4-5 yk sebze, 1 dilim ekmek, salata, 3 yk yoğurt
.
evet canım motivasyon güzel ya şöyle bir sıkıntı var aksamları kursa gidiyorum isten direk o yüzden istedigimi yiyememe gibi bi sorunum var canım sebze yemegi yiyemem mesala eve döndügümdede cok gec oluyor neyse bakıcam artık duruma.
oki doki anlasılmıstır patron.
o arkadas benim canım dün burdaki okuduklarım aklımda yanlıs kaldıgı icin 3 bardak içtim bilincli bisi değil arkadasın birisi yazmıstı günde 3 bardak bitki cayı içiyorum diye bende form cayındanda 3 bardak içilebildigini düşündüm neden bilmiyorum beynim yanlıs bir cagrısım yaptı canım.dün cok yemedim zaten öle. bugün öğle yemeğim puccadan gecer not alamadı o kadar:)
canım madem acıkıyorusn bıra daha sıkı ye yedıklerın gzuel ama kahvaltıyla karısık gıbı bsıey olmus yanı onlar yerıne corba sebze yemegı salata yıyebılırsın yanıda ayran yada cacık salata süper tok tutuyo meselaçok sıkılıyorum çok...sıkıntımın sebebi açlık sanırım yaklaşık yarım saat önce öğle yemeğimi yedim hemen menümü yazayım
1kase mercimek çorba
1 domates
1,5 dilim ekmek
3-4 yemek kaşığı yoğurt
1 adet yeşil zeytin...
ama açım şimdi tv de de yemek yapıyorlar ...eşim şerbetli tatlıları çok seviyor şekerpare yapım diyorum ama kendim yerim diye yapmaya elim varmıyor çünkü kesin yiyeceğim...offf offff kilo vermek neden bu kadar zorrr.
Akşam için yegane önerim 4-5 yk sebze, 1 dilim ekmek, salata, 3 yk yoğurt
Peff aynen aynen çok sıkıcı.
Evimin kadını çocuklarımın anası olacağım günü bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?