70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyni seyi düsünüyordum biliyomusun bisey yapmam laziim

hadi kactim isleri halledeyim sonrada biseyler yapmayi düsünüyorum dur bakalim

tabı canım temızlıktede baya kalorı harcıyorsun benım ıgıb sonrasında yemezsen tabi

puccaaa ben kilo veremeyecek miyim böğğğğğ puccaaa ya ben aksam ne yesem daha dogrusu ne yemesem bisi yemesem mi acaba aksama? ne dersin?

öğle yemeğinden sonra bi bitki cayı içeyim dedim, çekmecemi bi açtım kalmamış yaaa :26: sadece form çayı kalmış bı kac tane, onu da içmek istemıyorum, haftada bı kere filan anca içiyorum ben onu, hergun içenlere şaşırırken bı arkadaş - adı aklıma gelmedı kusura bakmasın :26: - dün 3 kupa içtiğini yazmış şooook oldummmm

arkadaslar form caya bu kadar yüklenmeyın, bence önüne ne gelırse yiyip yiyip üzerine form çayı içmenın, yıyıp yıyıp parmak atıp kusmaktan farkı yok :26: ikisi de saglıksız ilk amacımız yemek yememizi olabildiğince saglıklı ve duzenlı hale getırmek olmalı

o arkadas benim canım dün burdaki okuduklarım aklımda yanlıs kaldıgı icin 3 bardak içtim bilincli bisi değil arkadasın birisi yazmıstı günde 3 bardak bitki cayı içiyorum diye bende form cayındanda 3 bardak içilebildigini düşündüm neden bilmiyorum beynim yanlıs bir cagrısım yaptı canım.dün cok yemedim zaten öle. bugün öğle yemeğim puccadan gecer not alamadı o kadar:)

aynil nasılsın canım

Teşekkür ederim iclalcim sen nasılsın.
Hafta sonundan korkuyordum -500'le haftaya başlamak baya moral oldu.
İşlerim yoğun ama çok sıkı asılamıyorum nedense.Sen nasılsın?
Bu arada yazını okudum akşam yemek yemeden olmaz canım.Metabolizmanı alt üst edersin.
Önce düzenli yemek,sonra duraklama evresine gelirse kısa süreli şok diyet.
Yavaş olsun ama kalıcı olsun bunu aklımızdan çıkarmıyalım arkadaşım.
Motivasyon burda şahane.Uzun da sürse başaracağız.

Son düzenleme:
Bende çalışıyom bir yandan laklak yapıyorum :)
Faturalardan içime gına geldi.Erken çıksam mı işden diye plan yapıyorum

ayy bizde öle işte yok yaa :) çok karısıklık vardı bu ıs yerıne ılk gırdıgımde organizasyonu kurdum
şimdi hersey tıkırında yapacak iş yok ufak tefek yapiom halloluyo canım sıkılıo

bi de durgun mevsım satış fln olmuyo bakalımm blogdan bloga gezıorm
azsonra ders calısmaya devam etcem :) sınav yaklasıo 18 gun kaldı

çok sıkılıyorum çok...sıkıntımın sebebi açlık sanırım yaklaşık yarım saat önce öğle yemeğimi yedim hemen menümü yazayım

1kase mercimek çorba
1 domates
1,5 dilim ekmek
3-4 yemek kaşığı yoğurt
1 adet yeşil zeytin...

ama açım şimdi tv de de yemek yapıyorlar ...eşim şerbetli tatlıları çok seviyor şekerpare yapım diyorum ama kendim yerim diye yapmaya elim varmıyor çünkü kesin yiyeceğim...offf offff kilo vermek neden bu kadar zorrr.

puccaaa ben kilo veremeyecek miyim böğğğğğ puccaaa ya ben aksam ne yesem daha dogrusu ne yemesem bisi yemesem mi acaba aksama? ne dersin?

Akşam için yegane önerim 4-5 yk sebze, 1 dilim ekmek, salata, 3 yk yoğurt

kızlar napiyonusss :) :) :)

ben çalışıom ıs güç ammann

Peff aynen aynen çok sıkıcı.
Evimin kadını çocuklarımın anası olacağım günü bekliyorum.

evet bencede çok doğru bir tespit ben ilk defa aldım ve sonra farkettim içinde sinemaki olduğunu bikaç gün arayla içiyorum yinede karın ağrısı sürüyor

Bizimde yıl kapanışı oldu hatta geç bile kaldık.Jet hızıyla ocak faturalarına başladım.
Ama arada iki hafta kadar boşluk olunca şimdi işe adapte olmak zor oluyor benim için.
Ohh keyifde senin.Bu arada ne sınavın var allah kolaylık versin şimdiden.

evet canım motivasyon güzel ya şöyle bir sıkıntı var aksamları kursa gidiyorum isten direk o yüzden istedigimi yiyememe gibi bi sorunum var canım sebze yemegi yiyemem mesala eve döndügümdede cok gec oluyor neyse bakıcam artık duruma.

.
oki doki anlasılmıstır patron.

Bir şekilde ara yolu bulursun canım hiç merak etme.

nası dayandın ya uc bardaga, ben bazen bı bardak içince dahi karnıma feci ağrılar gırebılıo 3 bardak içince düşünemıyorummm :26:

bi süre içme bence sen form çay, su içtikçe canlanır o senin karnında 5i 1 yerde çaylarını fılan dene

canım madem acıkıyorusn bıra daha sıkı ye yedıklerın gzuel ama kahvaltıyla karısık gıbı bsıey olmus yanı onlar yerıne corba sebze yemegı salata yıyebılırsın yanıda ayran yada cacık salata süper tok tutuyo mesela

Peff aynen aynen çok sıkıcı.
Evimin kadını çocuklarımın anası olacağım günü bekliyorum.

dılekcım evlenıp coluk cocuga karısınca ısı bırakmayı mı düşünüyosun yoksa cunku ben hala o dedıgını yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…