70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya benim sindirim sistemi biraz tembeldi sizin tahmin ettiginiz gibi sonuclar vermedi:)

yaaa ben menümü bozdum 4 tane sarmayı keyifle ballandıra ballandıra yedim :26::26::26:

bnde bu dediklerin yok ustelik bide kabizlik hep var bende cnm yaaaa hani sinamekiyi hergun yanliz icsen zararli
bu form yada 5 i biryerde cayda kariksik az miktarda
doğru diyorsun ama içime sinmiyor yinede
Kolay gelsin canım umarım herşey dilediğin gibi olur
senin çizelgen neden yok cnm?

gururla söylüyom biraz önce kola ve kurupasta geldi hiç birine dokunmadım :)))))
sana yok arık yemek unutma marta 6 yı görerek gireceğiz yiyeceği zamn bu gelsin aklına
yaaa ben menümü bozdum 4 tane sarmayı keyifle ballandıra ballandıra yedim :26::26::26:

başka kaçamk yapma 4 sarmadan bişi olmaz sen geri menüne uy canm

09.45: 2 dilim tam buğday ekmeği(unonun),1 kk peynir ,domates,salatalık,yeşil biber

12.30: 5 tane siyah kuru üzüm

14.00: tavuk gögsü, salata, 2 kaşık yoğurt

16.30: 1 elma,1 portakal

19.00: 1 tabak mantar yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim buğday ekmeği,salata

21.00:belki süt içerim ruh halime bağlı

kızlar ben suyumu ve yeşilçayımı yazmayı unutuyorum ama hergün 3 lt su içiyorum ve 2 yeşl çay kesin içiyorum.. akşamda 40 dk eliptik bisikletime binceğim

Canım ben belli bir yere kadar yapıyorum ama ondan sonra şirketin engeli ile karşılaşıyorum malesef
Bende çok istiyorum ama olmuyor.

aynilciğim bizde haftasonu gezdik temizlk öyle duruyor eşim bu pazarda yapmayalım dedi kaldı öyle h.çi toparlamaya çalışcaım bende senin gibi...

Hafta sonu güzeldide insanın içine sinmiyor canım.
Dün eşim astı çamaşırları saolsun.Bende mutfağı toparladım ama süpürge açamadım toz alamadım.
Her akşam bir odayı yapıcam inşallah.

sağol canım amiinn inşallahh :)
ay cidden akşam olmuyo he ben de bunaldım :)

Az Kaldı şükür canım sabrediyoruz:)

ya ben kilo çizelgemdeki 100 gramlık değişimi yapayım dedim ama olmuyor herşeyi yapıyorum en sonunda böyle Session halted. yazıyor nedir bilen varmı?

Bende menümü paylaşayım

Sabah 09:30 10:00

Yarım domates
Bir salatalık
Bir tutam maydanoz(limonlu)
3 zeytin
Bir yumurta
Light bir fincan Süt
Bir dilim ekmek

Öğlen 12:30 13:00

Ayran Çorbası (Nohut,yeşil mercimek,bulgur)

Ara 15:00 Bir elma

Ara 16:00 5 adet badem

Akşamda yine detoks çorbamda içicem

Şu ana kadar 2 litre Su

Çok begendimmmm

Yerken hiç mi aklına gelmedik?

gururla söylüyom biraz önce kola ve kurupasta geldi hiç birine dokunmadım :)))))

Seni yirimmm bennnn aferimm aferimmmmmmmmmm
Çıtır olcezz bizzz

Her iki saatte bir içmediğim için beni bu detoks acıktırıyor kızlar.
Geçen hafta çok iyiydi.Bence en güzeli sağlıklı beslenme.
Detoks için erken bana.Zaten rahat veriyorum duraklama dönemi olursa o zaman yaparım.

ya ben kilo çizelgemdeki 100 gramlık değişimi yapayım dedim ama olmuyor herşeyi yapıyorum en sonunda böyle Session halted. yazıyor nedir bilen varmı?

Sitede sorun var sanırım bende değiştiremedim.:26:

Detoks mu yapıyorsun dicem de onlarda elma ve badem yok.
Güzel bence afiyet olsun.

Sitede sorun var sanırım bende değiştiremedim.:26:

Detoks mu yapıyorsun dicem de onlarda elma ve badem yok.
Güzel bence afiyet olsun.

Burda bir hatun yazmış şekerim o yemiş bütün yazıları okudum.
Detoks demiş ama bencede değil.Ama bence en güzeli düzenli yemek
Psikolojikmidir nedir acıkdım ben.

hoşgeldiniz geleceğin çıtır hatunları,burda kilo veremeyen olmadı sizde katılın sizde kurtulun
silkelenmene sevindim canımhadi bismillah,inşallah 3aya kadar nice kilolar veririiz hepimiiz:13:

kelebek ne oliiii merak ettim bende benim bildiğim kelebek makarna var bitek bildiğimiz kelebek değildir umarım

yok canım kelebek tavuğun biyeri işte,kimse bulamadıda ne biliyim bi tattıramadım kızlaradamaşşallah her hafta alırdı yerdik eşim,2-3 haftadır unutmuştuk,geçen akşam yine almışta onu dediydim yedik yine diye suziyegoogleye yaz kelebek tavuk diye görsellerde arattır görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…