nası dayandın ya uc bardaga, ben bazen bı bardak içince dahi karnıma feci ağrılar gırebılıo3 bardak içince düşünemıyorummm :26:
bi süre içme bence sen form çay, su içtikçe canlanır o senin karnında5i 1 yerde çaylarını fılan dene
doğru diyorsun ama içime sinmiyor yinedebnde bu dediklerin yok ustelik bide kabizlik hep var bende cnm yaaaa hani sinamekiyi hergun yanliz icsen zararli
bu form yada 5 i biryerde cayda kariksik az miktarda
senin çizelgen neden yok cnm?Kolay gelsin canım umarım herşey dilediğin gibi olur
gururla söylüyom biraz önce kola ve kurupasta geldi hiç birine dokunmadım :)))))
gururla söylüyom biraz önce kola ve kurupasta geldi hiç birine dokunmadım :)))))
yaaa ben menümü bozdum 4 tane sarmayı keyifle ballandıra ballandıra yedim :26::26::26:
sana yok arık yemek unutma marta 6 yı görerek gireceğiz yiyeceği zamn bu gelsin aklına
başka kaçamk yapma 4 sarmadan bişi olmaz sen geri menüne uy canm
süpersiniz yaa moral bozmayan arkadaşlarım benim
yaaa ben menümü bozdum 4 tane sarmayı keyifle ballandıra ballandıra yedim :26::26::26:
senin çizelgen neden yok cnm?
aynilciğim bizde haftasonu gezdik temizlk öyle duruyor eşim bu pazarda yapmayalım dedi kaldı öyleh.çi toparlamaya çalışcaım bende senin gibi...
sağol canım amiinn inşallahh :)
ay cidden akşam olmuyo he ben de bunaldım :)
09.45: 2 dilim tam buğday ekmeği(unonun),1 kk peynir ,domates,salatalık,yeşil biber
12.30: 5 tane siyah kuru üzüm
14.00: tavuk gögsü, salata, 2 kaşık yoğurt
16.30: 1 elma,1 portakal
19.00: 1 tabak mantar yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim buğday ekmeği,salata
21.00:belki süt içerim ruh halime bağlı
senin çizelgen neden yok cnm?
ya ben kilo çizelgemdeki 100 gramlık değişimi yapayım dedim ama olmuyor herşeyi yapıyorum en sonunda böyle Session halted. yazıyor nedir bilen varmı?
Bende menümü paylaşayım
Sabah 09:30 10:00
Yarım domates
Bir salatalık
Bir tutam maydanoz(limonlu)
3 zeytin
Bir yumurta
Light bir fincan Süt
Bir dilim ekmek
Öğlen 12:30 13:00
Ayran Çorbası (Nohut,yeşil mercimek,bulgur)
Ara 15:00 Bir elma
Ara 16:00 5 adet badem
Akşamda yine detoks çorbamda içicem
Şu ana kadar 2 litre Su
ya ben kilo çizelgemdeki 100 gramlık değişimi yapayım dedim ama olmuyor herşeyi yapıyorum en sonunda böyle Session halted. yazıyor nedir bilen varmı?
Sitede sorun var sanırım bende değiştiremedim.:26:
Detoks mu yapıyorsun dicem de onlarda elma ve badem yok.
Güzel bence afiyet olsun.
merhaba arkadaslar ben 11 ay once dogum yaptım boyum 170 kılom su an 79 ve de mumkunse 67 kg olmak ıstıyorum yok mumkun degılse 70e de razıyımınsallah deney ve de deneyımlerınızı takıp edıp uygulayarak hedefıme ulaşır ve bır daha da kılo almam
siteye kaydım eski,fakat şifremi unutmuştum ayrıca işlerimden dolayı da zaman bulamıyordum.artık kararımı verdim ve zayıflamaya niyetliyim.kilom 72 bu kilo üzerime yapışalı 3 yıl oldu.daha önce 54-55 tim.ilaçlar stres vs. dolayısıyla kilo aldım.beni de aranıza alırsanız yanınızda omuz omuza bu yolda çarpışıcamayrıca bu yazdığım ilk msjım ,yabancısı olduğum yerler var.yardımcı olursanız sevnirim.
hoşgeldiniz geleceğin çıtır hatunları,burda kilo veremeyen olmadı sizde katılın sizde kurtulunlisteye beni de alın lütfen hanımlar.......
boy 1.67 kilo 71
hedef kilo 65 olsa razıyım
geçtiğimiz hafta biraz sohbet etme fırsatı bulmuştum burada artık daha aktif olmaya çalışacağım inşallah.......
silkelenmene sevindim canımGünaydın şekerler..
Her ne kadar ofisim buz gibi olsa da dışarda güneşi görmek süperr.
Keyfim yerinde. İnşaallah sıcak günleri de görücez.
Ellerimizi göbüşümüze kavuşturup katlarımızı saklamadan geçireceğimiz güzel bir yaz olur bizim için.:82:
Daha 2-3 ayımız var bu uzun bir süre istikrarlı olursakk ohoooo nelerr olmaz ki.:96:
Herşey bizde bitiyor. Biz isteyelim yapamayacağımız şey yok.:121:
Bende silkindim kendime geldim.
Artık daha dikkatli olucam.
Yeni gelen kızlar.. Hoşgeldiniz..
Ben Temmuz'dan beri bu topikteyim.
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz.
Akşamları da menü paylaşmaya gayret ediyoruz ki nerede yanlış yaptığımızı görelim..
Sizden ricam olmuyor yapamıyorum ne kadar dikkat etsemde sözünü duymak istemiyorum.
Eğer kilo vermenize engel bir hastalığınız yoksa veriyorsunuz çünkü.
Size göre günde 1 tane yediğiniz çikolata masum olabilir ama diyet için hiçte masum bir kaçamak değil.
Çok değil kendinizi 6 gün tutun 1 gün kaçamak yapma hakkınız olsun.
Güzel bir hafta olsun hepimize.
Bu arada hafta sonu pek menülere yorum yapmadım malum keyfim yoktu.
Bugünden itibaren daha dikkat edicem.
Kaçamak yapmayalım bu hafta cuma günü emeğimizin karşılığını alalım.:119:
Öptüm hepinizi.
kelebek ne oliiii merak ettim bende benim bildiğim kelebek makarna var bitek bildiğimiz kelebek değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?