akşam için yegane önerim 4-5 yk sebze, 1 dilim ekmek, salata, 3 yk yoğurt
Peff aynen aynen çok sıkıcı.
Evimin kadını çocuklarımın anası olacağım günü bekliyorum.
bizimde yıl kapanışı oldu hatta geç bile kaldık.jet hızıyla ocak faturalarına başladım.
Ama arada iki hafta kadar boşluk olunca şimdi işe adapte olmak zor oluyor benim için.
Ohh keyifde senin.bu arada ne sınavın var allah kolaylık versin şimdiden.
canım madem acıkıyorusn bıra daha sıkı ye yedıklerın gzuel ama kahvaltıyla karısık gıbı bsıey olmus yanı onlar yerıne corba sebze yemegı salata yıyebılırsın yanıda ayran yada cacık salata süper tok tutuyo mesela
dılekcım evlenıp coluk cocuga karısınca ısı bırakmayı mı düşünüyosun yoksa cunku ben hala o dedıgını yapamadım
tatlim form cayini saracoglu falan gunde sadece 3 sefer icin diyor ne yapicaz iciyordum bn bazen 5 i bir yerde bazen form cayi ama bnm diyetim cok farkli bn müsli yiyerek zayifliyorum arada haslama yiyorum ve aksam 6 dan sonra kesinlikle su ve cay disinda birsey yemiyorum ben arada meyve isteeeeegeregi dusunuldu!!! kullanıcısından alıntı
öğle yemeğinden sonra bi bitki cayı içeyim dedim, çekmecemi bi açtım kalmamış yaaa sadece form çayı kalmış bı kac tane, onu da içmek istemıyorum, haftada bı kere filan anca içiyorum ben onu, hergun içenlere şaşırırken bı arkadaş - adı aklıma gelmedı kusura bakmasın - dün 3 kupa içtiğini yazmış şooook oldummmm
arkadaslar form caya bu kadar yüklenmeyın, bence önüne ne gelırse yiyip yiyip üzerine form çayı içmenın, yıyıp yıyıp parmak atıp kusmaktan farkı yok ikisi de saglıksız ilk amacımız yemek yememizi olabildiğince saglıklı ve duzenlı hale getırmek olmalı
evet bencede çok doğru bir tespit ben ilk defa aldım ve sonra farkettim içinde sinemaki olduğunu bikaç gün arayla içiyorum yinede karın ağrısı sürüyor
diyanet yeterlılık sınavı canım :)
Valla ben düşünüyorum da sevdicek çalışcaksan evlenelim diyo
Şimdikiler zehir gibi.
Çalışmayana koca yok valla.
senden sonra yazamadım eşim geldi yanıma gönlümü aldıreglken bende hiç çekilmiyorum yaa bişey olsada hüngür hüngür ağlasam diyorum her adetimden 1 gün önce yaşıyorum bunu zaten dünde oldum regli ohh rahatladım
dün oldum cnım gözüm aydınbenm genelde adetim düzenlidir geçen ayın 20 sinde olmuştum bu ayda 19 unda oldm... hamiş olma ihtimalin var mı korunmuyormusunuz? ee kalırsan nolacak acep:18:
toparlanmam lazım senn çok azıttın bu aralarafiyet olsun canım benm bu hafta toparla durumu.. yok canım dün oldum reglimi her adetten 1 gün önceki alim benm bu
kimseye yedikleri için kızmadım yüzüm yok çünkü bende dün azıttım ama reglin ilk günü anlayışla karşılanır dimi bide 1 buçuk saat spor yaptım yakmışım yediklerimi sabah tartı öyle dedicumadan umutluyum regl sonrası spor ve düzenli beslenmeyle gidecek bu kilolar
Valla ben düşünüyorum da sevdicek çalışcaksan evlenelim diyo
Şimdikiler zehir gibi.
Çalışmayana koca yok valla.
aynen akıllılar valla hem calısalım hem cocuk ev ıslerı hallolsun istiyo uyanıklar bizde böyle oluyoz
benım kocıs de evlenmeden memur olsun illakı ısı olursa daha rahat gecınırız modundaymıs ben de sımdı bırakcam dıyom hıc bırak felan demıyor en son bıkınca bırakcaksan bırak dıyıp atıyor ama sart kosuyor sana ayda 100 tl hergun oraya buraya gdııp dedıkodu yapmak yok dıye
merhaba kızlar
ben çok sinirliyim.
çok kısa zamanım var. öyle otur diyet yapla olacak iş değil benimkisi. yardım almak için ne zamandır dolanıyorum. ama deli oldum. şu an diyetisyene gitsem haftada max 4 kilo. şu an sağlıklı beslekmek falan umurumda değil. hoş onu bile yapamaz durumdayım kaçırıyorum hüpletiyorum sık sık. zayıflama güzellik estetik merkezlerini dolanıyorum kampanyaları araştırıyorum yöntemleri araştırıyorum.her kafadan farklı ses. e ben zaten önceden beri internetten bütün yöntemleri araştırdım, bir çoğu hakkında fikir sahibiyim, kimini denedim. aklıma yatmayanları kafadan eliyorum o yüzden. tam bir yerle görüşüyorum emin olmadığım bir konuda ikna oluyorum başka yerde daha uygunu araştırırken bu sefer onlar diyor ki yok o işe yaramaz yalan söylemişler bu yarar. iyi diyorum bu sefer onu araştırıyorum başka yer diyor ki yok o öyle olmaz böyle olur ama işe yaramaz şu yarar. bir yere gidiyorum aynı şey için sonuç şu şu olur diyor, başka yerde aynı şey için sonuç bu bu olur diyor. hepsi de hangi yöntemleri en pahalıysa, kesinlikle onu öneriyor. başka yerde aynı yöntemin uygununu buluyorum ama o yok boşuna olur şunu yapalım diyor. bu ne ya bu ne? bir kere bile birinin dediği diğerini tutsa yemin ederim canım pahasına bile olsa denicem ya artık o noktaya geldim yani bu ne ya? bunlar ne biçim uzmanlar böyle? neyin uzmanı bunlar? diyetisler de öyle, birinin önerdiğini diğeri yasaklıyor. kobayız ya biz. aklımıza yanalım. kıymetimizi bilemedik bu halledere o yüzden gelmedik mi hep? o güzelim hallerimi koruyamadığım için böyle hokkabazlara muhtaç kedinin balık tezgahında dolandığı gibi bu uzman tiplemelerinin etrafında dolandığım için kendime acıyorum. bir umutla, belki olur umuduyla onlara yedireceğim paranın hesabını yapıyorum. şu yoklukta onca ödemeler ihtiyaçlar beklerken ben, etime yapıştırdığım 30 kilo yağ tabakasını cıvıklatmak için kredi çekmeyi düşünür oldum. ki en karşı olduğum şeylerdendir ama ben yağ eritmek için düşündüm ya bunu. böyle bir acizlik var mı ya. sırf şu çirkinliğim yüzünden abuk sabuk insanlar aptal yerine koyuyorlar. al işte internette de çeşit çeşit yöntemler bin kafadan bin bir ses. her şeyden medet umuyoruz napalım. ama bu açığımızı kendine maddi fırsat bilip hassas duygularımızı kandırmaya çalışan dolandırıcılara yazıklar olsun. ama buraya yazıyorum o şekil bu şekil bilmiyorum ama bir şekilde atıcam bu yağları. yazıyorum buraya. benim nickim qiviyse yapıcam ben bunu.
Kolay gelsin canım umarım herşey dilediğin gibi olur.
Bana buğün zaman geçmiyor hanımlar.Tam bir işe adapte oluyorum acil başka bir iş çıkıyor.
Ruhum daraldı resmen.
merhaba kızlar
ben çok sinirliyim.
çok kısa zamanım var. öyle otur diyet yapla olacak iş değil benimkisi. yardım almak için ne zamandır dolanıyorum. ama deli oldum. şu an diyetisyene gitsem haftada max 4 kilo. şu an sağlıklı beslekmek falan umurumda değil. hoş onu bile yapamaz durumdayım kaçırıyorum hüpletiyorum sık sık. zayıflama güzellik estetik merkezlerini dolanıyorum kampanyaları araştırıyorum yöntemleri araştırıyorum.her kafadan farklı ses. e ben zaten önceden beri internetten bütün yöntemleri araştırdım, bir çoğu hakkında fikir sahibiyim, kimini denedim. aklıma yatmayanları kafadan eliyorum o yüzden. tam bir yerle görüşüyorum emin olmadığım bir konuda ikna oluyorum başka yerde daha uygunu araştırırken bu sefer onlar diyor ki yok o işe yaramaz yalan söylemişler bu yarar. iyi diyorum bu sefer onu araştırıyorum başka yer diyor ki yok o öyle olmaz böyle olur ama işe yaramaz şu yarar. bir yere gidiyorum aynı şey için sonuç şu şu olur diyor, başka yerde aynı şey için sonuç bu bu olur diyor. hepsi de hangi yöntemleri en pahalıysa, kesinlikle onu öneriyor. başka yerde aynı yöntemin uygununu buluyorum ama o yok boşuna olur şunu yapalım diyor. bu ne ya bu ne? bir kere bile birinin dediği diğerini tutsa yemin ederim canım pahasına bile olsa denicem ya artık o noktaya geldim yani bu ne ya? bunlar ne biçim uzmanlar böyle? neyin uzmanı bunlar? diyetisler de öyle, birinin önerdiğini diğeri yasaklıyor. kobayız ya biz. aklımıza yanalım. kıymetimizi bilemedik bu halledere o yüzden gelmedik mi hep? o güzelim hallerimi koruyamadığım için böyle hokkabazlara muhtaç kedinin balık tezgahında dolandığı gibi bu uzman tiplemelerinin etrafında dolandığım için kendime acıyorum. bir umutla, belki olur umuduyla onlara yedireceğim paranın hesabını yapıyorum. şu yoklukta onca ödemeler ihtiyaçlar beklerken ben, etime yapıştırdığım 30 kilo yağ tabakasını cıvıklatmak için kredi çekmeyi düşünür oldum. ki en karşı olduğum şeylerdendir ama ben yağ eritmek için düşündüm ya bunu. böyle bir acizlik var mı ya. sırf şu çirkinliğim yüzünden abuk sabuk insanlar aptal yerine koyuyorlar. al işte internette de çeşit çeşit yöntemler bin kafadan bin bir ses. her şeyden medet umuyoruz napalım. ama bu açığımızı kendine maddi fırsat bilip hassas duygularımızı kandırmaya çalışan dolandırıcılara yazıklar olsun. ama buraya yazıyorum o şekil bu şekil bilmiyorum ama bir şekilde atıcam bu yağları. yazıyorum buraya. benim nickim qiviyse yapıcam ben bunu.
merhaba kızlar
ben çok sinirliyim.
Givicim yazını okudum ve çok sinirlendim.merhaba kızlar
ben çok sinirliyim.
ağlama kıyamam baaaal hadi gel öpem
hadi bak 6 lara inelim ya ben çok sıkıldım tartıda 7 görmekten
hoppidievet canımcım hadi gelin senide alıyom kadranıma hep beraber 6 ları görelim yetti gari 7 leeeeer.
1 blackcat
2 balkaymak
3 ruweyda
4 suzi
5 chosen
liste tutiiiiim hepimiz 6 ları görcez martta hadi bakim
hadin yapalım valla 6 yı görelim hepberaber burda halay çekelim1 blackcat
2 balkaymak
3 ruweyda
4 suzi
5 chosen
6 ocean
senide ekledim fıstık. hadi bakim kızlar 10 gün peşinizdeyim martta 69 görecem hep birlikte 69 a ineceeeeeeez yetti artık 70ler
hepinizi hergün kontrol edecem sizde beni tabii cıs yok söz mü
69.9 a bilem razıyım
martın ilk haftasındaki cumaya hepimiz 69 lu bildirimler yapalııııııııım
afiyet olsun kıscem güzel menünBenimde bugünki menüm;
07:40
1 fincan Türk kahvesi
08:40
2 dilim uno premium tahıllı ekmek ( tost makinesinde kıstırılmış)
1 kırmızı biber 1 domates 1 yumurtyla yapılmış melemen ( bunun için geç kalıyordum servise)
11:00
7 tane badem
13:00
2 kepçe tavuklu sebze çorbası,
Salata,
2 yk kaşığı yogurt içine 1 tk keten tohumu atılmış
16:00
4 tane hurma
19:00
1 kase çorba,
2 yk yoğurt
bende bugün musmutlu başladım güne haftasonunu unuttuk gittiselam kızlarrr
bugün çok güzel başladım güne
unuttum haftasonu kaçamaklarımı
gayet masum bi kahvaltı yaptım
1 saat hiç durmadan açtım müziği kıvırttım
acaip yoruldum.. zumba linkleri çalışmıyor evet
ben kendim aradım onu da bulamadım neyse bisürü kopmalık
şarkı vardı onlarla da idare ettim:118:
uyarsın inş canm güzel menün20.02.2012
Kahvaltı 08:50
2 dilim çavdar ekmeği üzerine krempeynir
5 zeytin
1-2 çatal beyaz peynir 2-3 dilim domates
Ara yok
Öğlen 12:00
5 -6 yemek kaşığı kabak yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim çavdar ek.
Ara 14:00
1 avuçtan az kuru üzüm (buraya kadar tamam birazdan yiyecem üzümümü)
Ara 16:00
meyve elma/kivi yada portakal
Akşam 19:00
1 kase çorba
6 y.k kabak y.
Salata
yoğurt
aynilciğim bizde haftasonu gezdik temizlk öyle duruyor eşim bu pazarda yapmayalım dedi kaldı öyleTeşekkürler canım.
Evet bende kaçamaklarımı en geç 16:00 16:30 17:30'da yaptım.
Ama sonrası hareket,akşamlarıda sadece çorba içtim geç yemedim ve -'yi gördüm şükür.
Leslie'yi hafta sonu kocişle bizde indirdik netten hafıza kartını attık.
Tvye takıp bende yapacağım.Ama bu hafta zor.Bu hafta eve gidip hergün farklı bir odamı temizlicem.
Hafta sonu yapamadım içime dert oldu.Banyodaki klozet halımın biri balkondan düştü.
Kim aldı ne oldu haberde çıkmadı.Bizde kocişle yenisi aldık daha onu bile seremedim.Dolapta duruyor,onu sereyim.
Temizlikle bir spor değil mi:)6'lı rakamları göreyimde hayırlısıyla,bende spora başlıcam.
bende evlendiğimde ilk 6 ay hap kullandım migrenim oldugu içn çok tetikledi bıraktım 1 yılı geçkindirde eşim korunuyor (kesin yöntem değil) biz yaz sonu düşünüyoruz kısmet olursa.. istiyorsan inş allah gönlüne göre verir canmKorunuyorum cnm ama kesin yöntemlerle değil. hap felan kullanmadım geçen sefer ektradan 9 ay daha korumuştu hap beni. Benimki sezeryandan sonra 23 günde bir olmaya başladı. Dün 23 gün doldu. Belkim bu ay 28 güne dönüyor normal olacak belkide bilmiyorum. yani cuma olması gerek eğer 28 güne döndüyse. Hamiş kalırsam nolcak bende bilmiyorum. İnternette sezeryandan sonra 4-5 ayda kalanlar olmuş bişey olmadı diyorlar ama bilemiyorum tabii. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
spor iyi olmuş cnm. Bide regl şişliğin vardır cuma sendne iyi bir performans bekliyorum. Bende dikkat edeceğim zaten evde abur cubur kalmadıııı. Almayacağım artık eve onları..
kelimesi kelimesine katılıyorum dediklerineGivicim yazını okudum ve çok sinirlendim.
1.Sen bu kiloları alırken yani hepimiz bir günde mi aldıkda şimdi hemencik vermeyi düşünüyoruz bu işler parayla değil canım
sırayla ve zaamanla oluyor sağlıkla sıhatle
2.Seni beğenen eşin şuanki nişanlın herneyse seni bu halinle beğenmiş zaten seni sen olduğun için givi olduğun için sevmiş
kilon için değil sende kendini sev yok gelinlik güzel gözükecek yok bilmemkimlere güzel görünücem yok öyle bişey canım
zaten hiçbişey anlamadan o birkaç saat geliyo ve geçiyo. Ha nedir sen şu zaman diliminde elinden geldiği kadar sağlıklı ve
düzenli besleneceksin vede hiç cıs yapma hakkını da kullanma kendine şart koş düğünün ne zamansa o zamana kadar
zayıflamaya çalış ve sana önereceğim listede dilekin listesine göre hareket et vede spor yap bol bol da yürüyüş
ya bak inan bana en az 65 kadar inersin eğerki iraden sağlamsa 65 yaparsın
3. yağ aldırmayı bilmem başka şeyleri de o aklından sil lütfen sen bu kadar neyi kafana takıyorsun anlamadım seni
kendine gel canımcım çok güzel bir şekilde kilo verirsin bende kendime inanamıyordum yeminle sana 1.5 ayda bende 7 kilo verdim
az değil yani cıss yapmama rağmen evden çıkamama rağmen yürüyüş bile yapamadım
bitki çayı bile içemiyorum çocuğum rahatsız oluyor ama bırakmadım peşini hedefin varsa bırakmıcaksın tut sıkı sıkı o gelinliği giyeceğin günü hedef koy kitlen ve bi bakmışsın kilo vermiş olacaksın
bende bugün musmutlu başladım güne haftasonunu unuttuk gittibu hafta bomba yapacağız monacım regl sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?