70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam için yegane önerim 4-5 yk sebze, 1 dilim ekmek, salata, 3 yk yoğurt

Peff aynen aynen çok sıkıcı.
Evimin kadını çocuklarımın anası olacağım günü bekliyorum.

hahaha bende valla :d

diyanet yeterlılık sınavı canım :)

Valla ben düşünüyorum da sevdicek çalışcaksan evlenelim diyo
Şimdikiler zehir gibi.
Çalışmayana koca yok valla.

tatlim form cayini saracoglu falan gunde sadece 3 sefer icin diyor ne yapicaz iciyordum bn bazen 5 i bir yerde bazen form cayi ama bnm diyetim cok farkli bn müsli yiyerek zayifliyorum arada haslama yiyorum ve aksam 6 dan sonra kesinlikle su ve cay disinda birsey yemiyorum ben arada meyve isteeeee

evet bencede çok doğru bir tespit ben ilk defa aldım ve sonra farkettim içinde sinemaki olduğunu bikaç gün arayla içiyorum yinede karın ağrısı sürüyor

bnde bu dediklerin yok ustelik bide kabizlik hep var bende cnm yaaaa hani sinamekiyi hergun yanliz icsen zararli
bu form yada 5 i biryerde cayda kariksik az miktarda

Valla ben düşünüyorum da sevdicek çalışcaksan evlenelim diyo
Şimdikiler zehir gibi.
Çalışmayana koca yok valla.

aynen akıllılar valla hem calısalım hem cocuk ev ıslerı hallolsun istiyo uyanıklar bizde böyle oluyoz
benım kocıs de evlenmeden memur olsun illakı ısı olursa daha rahat gecınırız modundaymıs ben de sımdı bırakcam dıyom hıc bırak felan demıyor en son bıkınca bırakcaksan bırak dıyıp atıyor ama sart kosuyor sana ayda 100 tl hergun oraya buraya gdııp dedıkodu yapmak yok dıye

Korunuyorum cnm ama kesin yöntemlerle değil. hap felan kullanmadım geçen sefer ektradan 9 ay daha korumuştu hap beni. Benimki sezeryandan sonra 23 günde bir olmaya başladı. Dün 23 gün doldu. Belkim bu ay 28 güne dönüyor normal olacak belkide bilmiyorum. yani cuma olması gerek eğer 28 güne döndüyse. Hamiş kalırsam nolcak bende bilmiyorum. İnternette sezeryandan sonra 4-5 ayda kalanlar olmuş bişey olmadı diyorlar ama bilemiyorum tabii. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

spor iyi olmuş cnm. Bide regl şişliğin vardır cuma sendne iyi bir performans bekliyorum. Bende dikkat edeceğim zaten evde abur cubur kalmadıııı. Almayacağım artık eve onları..

Çok akıllılar ya
Daha evlenmeden soruyo evlenince çalışcan mı diye.
Oyy sizin işiniz zor hem ev hem iş hem çocukkk.

merhaba kızlar
ben çok sinirliyim.
çok kısa zamanım var. öyle otur diyet yapla olacak iş değil benimkisi. yardım almak için ne zamandır dolanıyorum. ama deli oldum. şu an diyetisyene gitsem haftada max 4 kilo. şu an sağlıklı beslekmek falan umurumda değil. hoş onu bile yapamaz durumdayım kaçırıyorum hüpletiyorum sık sık. zayıflama güzellik estetik merkezlerini dolanıyorum kampanyaları araştırıyorum yöntemleri araştırıyorum.her kafadan farklı ses. e ben zaten önceden beri internetten bütün yöntemleri araştırdım, bir çoğu hakkında fikir sahibiyim, kimini denedim. aklıma yatmayanları kafadan eliyorum o yüzden. tam bir yerle görüşüyorum emin olmadığım bir konuda ikna oluyorum başka yerde daha uygunu araştırırken bu sefer onlar diyor ki yok o işe yaramaz yalan söylemişler bu yarar. iyi diyorum bu sefer onu araştırıyorum başka yer diyor ki yok o öyle olmaz böyle olur ama işe yaramaz şu yarar. bir yere gidiyorum aynı şey için sonuç şu şu olur diyor, başka yerde aynı şey için sonuç bu bu olur diyor. hepsi de hangi yöntemleri en pahalıysa, kesinlikle onu öneriyor. başka yerde aynı yöntemin uygununu buluyorum ama o yok boşuna olur şunu yapalım diyor. bu ne ya bu ne? bir kere bile birinin dediği diğerini tutsa yemin ederim canım pahasına bile olsa denicem ya artık o noktaya geldim yani bu ne ya? bunlar ne biçim uzmanlar böyle? neyin uzmanı bunlar? diyetisler de öyle, birinin önerdiğini diğeri yasaklıyor. kobayız ya biz. aklımıza yanalım. kıymetimizi bilemedik bu halledere o yüzden gelmedik mi hep? o güzelim hallerimi koruyamadığım için böyle hokkabazlara muhtaç kedinin balık tezgahında dolandığı gibi bu uzman tiplemelerinin etrafında dolandığım için kendime acıyorum. bir umutla, belki olur umuduyla onlara yedireceğim paranın hesabını yapıyorum. şu yoklukta onca ödemeler ihtiyaçlar beklerken ben, etime yapıştırdığım 30 kilo yağ tabakasını cıvıklatmak için kredi çekmeyi düşünür oldum. ki en karşı olduğum şeylerdendir ama ben yağ eritmek için düşündüm ya bunu. böyle bir acizlik var mı ya. sırf şu çirkinliğim yüzünden abuk sabuk insanlar aptal yerine koyuyorlar. al işte internette de çeşit çeşit yöntemler bin kafadan bin bir ses. her şeyden medet umuyoruz napalım. ama bu açığımızı kendine maddi fırsat bilip hassas duygularımızı kandırmaya çalışan dolandırıcılara yazıklar olsun. ama buraya yazıyorum o şekil bu şekil bilmiyorum ama bir şekilde atıcam bu yağları. yazıyorum buraya. benim nickim qiviyse yapıcam ben bunu.

sakin ol qivicim..
anlıyorum seni düğünün var az zaman kaldı
ama yine de zamanın var..
yağ aldırmak falan mantıklı gelmiyor bana unut bence bunu..
en az 15 kilo verebilirsin bu süreçte bu kadar yıpratma kendimi
diyet+ spor yaplılmaycak şey değil...

qivicim sakın ol once mantıklı düşünmeye calıs sende farkındasın ıste para tuzagı onların hepsi iş kendimizde bitiyor ksıa zamanın kaldı dıye boyel yanlsı yontemlere basvurup dıysoun ya canım pahasına dahı olsa dıye yapma lutfen versen de gerı alıcaksın sadece kılo alman deıl kı mevzu hem belkıde sgalıgına bı suru yan etkısı zararı olacak bunları düşünmüyor musun senın yapacagın tek sey düğüne kadar olabıldıgı kadar saglıklı ve dengelı beslenıp su kadar verıcem dıye sart kosmadan devam etmen yanı dıyosun kı haftada 4 kg ayda 4 kg bıle agrı gelebbılıyoken bazı ınsanlara yapma bence bu eziyetı vucuduna nacızane tavsıyem durumuna üzüldüğüm için canım hem kılo veremesen bıle dunaynın sonu deıl bıtek sen deılsın kılolu evlenen unutma en onemlı saglık yaparım dıyosan bı sekılde deıl saglıklıb ı sekılde yap kılo verme ısını

Kolay gelsin canım umarım herşey dilediğin gibi olur.

Bana buğün zaman geçmiyor hanımlar.Tam bir işe adapte oluyorum acil başka bir iş çıkıyor.
Ruhum daraldı resmen.

sağol canım amiinn inşallahh :)
ay cidden akşam olmuyo he ben de bunaldım :)

canım seni öyle iyi anlıyıorum ki eşim kilolu benım etrafın baskısından bunalıp bu hızlı kılo verme yontemelrını
incelemeye başlamıştı ve senın su an surada anlattıgın herseyı noktası noktasına kendısı de söylüyordu
ama bunun maalesef hızlı bi yöntemı yok he var ama dediğin gibi doğru yonlendırılmeyen ve çok pahalı
olan yontemler bunlar vücut kıtle endeksın 30 un ustunde ıse yapılıyor bir çoğuda su ankı durumun naısl bılmıyorum
fotografını görmedım nasıl yardım ederım onu da tam bılmıyorum

canım ne zamana kadar ne kadar kilo vermeyı hedeflıyorsun ??? bi hedefın varsa ona kaç gun kaldı
bir de haftada istersen 10 kg ver ama kilonun oturması fln hep zaman ısteyen seyelr sen bırden 30 kg
zayıflasan bile istediğin bi görünüm elde etmen için vcudunun oturması ıcın beklemen gerekıcek ıllakı
onun ıcın eger zamanın azsa bunu fazla kafaya takmamaya calıs buraya yazan melojj benım kızkardeşim
gelın olurken kiloluydu ama ölmedi hala yasıyor en önemlısı kendınle olan barısıklıgın

doğru yönlendirilmek istiyorsan da bir devlet hastanesının metabolizma uzmanına danış
ne yapabilirsin i anlatsın sana o güzellik merkezleirdne bahsedlıne zyaıflama olayalrını bılıyordur muhtemelen
hangısı doğru olur hangısı yanlış olur söylesın eger bi hızlandırmaya gırıceksen öyle danısta gir

Sakin ol canım.
Sen mantıklı kızsın ki yazdıklarınla da gayet iyi açıklamışsın hepsinin para tuzağı olduğunu.
Mayıstaydı sanırım düğünün o zamana kadar Mona'nın da dediği gibi en az 15 kilo verebilirsin diyetle.
Dr a gitsen şok diyet falan verebilir. 1-2 günlük yapacağın.
Senin boyun uzun resimlerini hatırlıyorum canım.
55 olamazsın belki ama sağlıgından da olmazsın en azından.
Ne kadar giderse o kadar iyi öyle düşün canım.

Givicim yazını okudum ve çok sinirlendim.
1.Sen bu kiloları alırken yani hepimiz bir günde mi aldıkda şimdi hemencik vermeyi düşünüyoruz bu işler parayla değil canım
sırayla ve zaamanla oluyor sağlıkla sıhatle
2.Seni beğenen eşin şuanki nişanlın herneyse seni bu halinle beğenmiş zaten seni sen olduğun için givi olduğun için sevmiş
kilon için değil sende kendini sev yok gelinlik güzel gözükecek yok bilmemkimlere güzel görünücem yok öyle bişey canım
zaten hiçbişey anlamadan o birkaç saat geliyo ve geçiyo. Ha nedir sen şu zaman diliminde elinden geldiği kadar sağlıklı ve
düzenli besleneceksin vede hiç cıs yapma hakkını da kullanma kendine şart koş düğünün ne zamansa o zamana kadar
zayıflamaya çalış ve sana önereceğim listede dilekin listesine göre hareket et vede spor yap bol bol da yürüyüş
ya bak inan bana en az 65 kadar inersin eğerki iraden sağlamsa 65 yaparsın
3. yağ aldırmayı bilmem başka şeyleri de o aklından sil lütfen sen bu kadar neyi kafana takıyorsun anlamadım seni
kendine gel canımcım çok güzel bir şekilde kilo verirsin bende kendime inanamıyordum yeminle sana 1.5 ayda bende 7 kilo verdim
az değil yani cıss yapmama rağmen evden çıkamama rağmen yürüyüş bile yapamadım
bitki çayı bile içemiyorum çocuğum rahatsız oluyor ama bırakmadım peşini hedefin varsa bırakmıcaksın tut sıkı sıkı o gelinliği giyeceğin günü hedef koy kitlen ve bi bakmışsın kilo vermiş olacaksın

ağlama kıyamam baaaal hadi gel öpem
hadi bak 6 lara inelim ya ben çok sıkıldım tartıda 7 görmekten

evet canımcım hadi gelin senide alıyom kadranıma hep beraber 6 ları görelim yetti gari 7 leeeeer.
1 blackcat
2 balkaymak
3 ruweyda
4 suzi
5 chosen
liste tutiiiiim hepimiz 6 ları görcez martta hadi bakim
hoppidi mart a bende 6 ları görerek girmek istiyorum

hadin yapalım valla 6 yı görelim hepberaber burda halay çekelim:13::76::76::118::118::118:

afiyet olsun kıscem güzel menün
bende bugün musmutlu başladım güne haftasonunu unuttuk gitti bu hafta bomba yapacağız monacım regl sonrası

uyarsın inş canm güzel menün

aynilciğim bizde haftasonu gezdik temizlk öyle duruyor eşim bu pazarda yapmayalım dedi kaldı öyle h.çi toparlamaya çalışcaım bende senin gibi...

bende evlendiğimde ilk 6 ay hap kullandım migrenim oldugu içn çok tetikledi bıraktım 1 yılı geçkindirde eşim korunuyor (kesin yöntem değil) biz yaz sonu düşünüyoruz kısmet olursa.. istiyorsan inş allah gönlüne göre verir canm
evet artık hergün spor yapıyorum bisikletimle spor yapınca daha güzel gidecek ona inanıyorum akşam olsunda sporumu yapayım
eve alma ortim abur cubur aldırmada olunca dayanamıoz çünkü... dün küçük yeğenim bendeydi dolabı açtı çiko falan arıyor bana diyorki ya dolabındada hiçbişe yok bende dedim sana göre bişey yok

kelimesi kelimesine katılıyorum dediklerine

ya arkadaşlar bir çikolatanın 1/3 ünü yedim çok mu acaba yuhlar olsun bana ....ama cumaya kadar kilo vereceğim söz veriyorum sizlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…