70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla geçmişe bi giriştim dün geceden beri nede çok ilerlemiş sayfa baya okudum daha 10sayfa var,ben geçmişi bitirene kadar kaçıyonuz siz bari direk bi selam vereyimde katılayım sohbetee,ee ne öryonuz bakem
bu sabah zumba yaptım pek bi eğlenceli,
:118::119::118::118::118:

canım sakın böyle bir hata yapma kendin de demişsin para tuzzağı diye. inanma onlara kendini de yıpratma. bak sana bi örnek verim hem de en yakınımdn abimden. Abim de bundan bikaç sene evvel 100 kilo falandı. ne yaptıysa kilo veremedi. o da yeter artık dedi ve akupunktur mudur nedir ondan yaptırdı bilmem kaç milyara. ne oldu birden 80 lere falan düştü sonra akupunkturu kestiler ve ona diyet listesi verdiler buna uycaksın die.sonuçta adam yine diyet yapmak zorunda kaldı. ama tabi uyamadı çünkü kendini bu şekilde beslemeye alıştıramadığı için yeniden çok yemeye başladı eğer en başından diyetle vermiş olsaydın bünyesini ve kafasını az yediğine i,nandırmış olcaktı. az yemek sağlıklı yemek onun için normal bişey olcaktı ve en önemlisi nasıl beslenilceğini de bu sayede öğrenmiş olcaktı. yani uzun süreli olcaktı kilo kaybı.neyse gelelim sonuca Sonuç şuan 120 kilonun üstünde ve şimdi ne ararsan o hastalıklar var şimdi. şeker kolesterol vs... yani diceğim o ki bunlara aldanma az olsun sağlıklı olsun sonradan pişman olcağın bişi yapma canım. kendini sıkmadan vermeye çalış bundan zevk al ve her kilo verişinde kendinle gurur duy. çünkü sen zayıflığa kaçmadın ve kilolarınla kendi başına savaştın. sıkma canını nolur biz senin arkandayız canm

kızlar teşekkür ederim. benim bahsettiğim yağ aldırmak değil. onu da araştırmıştım. sonra neler oluyor biliyorum. artı o çok pahalı. ve yamuk yumuk oluyorsun. ancak ardından karboksiterapi uygulanırsa yamukluk belki düzeliyor ama bu sefer de kilo aldığında öncekinden daha biçimsiz oluyorsun. o yüzden bu düşünebileceğim son şey. benim bahsettiğim diğer cihazlı yöntemler ya da diyetler ya da her ne ise.. neyse. düğünü kafaya takarım tabii ki nası takmayım? çünkü şu 25 yıllık hayatımda ben hiç bu kadar çirkin olmamıştım. beni nişanlım zaten 3 sene önce tanıdı o da maksimum 3 sene önceki halimi biliyor o zaman da şu 30 kilonun 15i yine üzerimdeydi. ya neyse beğensin tabii isterim ve beğeniyor da ha beğenmezse de zorla tutacak değilim. ama ben şu halimle kendimi sadece çirkin bir şişko gibi değil ben kendimi 50-60 yaşlarında hissediyorum. düşünüyorum 30 yaş bile hissedemiyorum. eğilip ayakkabımı bile giymekte zorlanıyorum. bütün omurlarım sanki üst üste biniyor ve sırtım ağrıyor artı boyum basıklaşıyor. ben öyle hissetmiyorum gerçekten öyle oluyor. lisede 1.71 olan boyum artık max 1.67-1.68 çıkıyor. kemik erimesi falan da yokmuş baktırdım kemiklerim sağlam. daha 70kg bile olmadan önce bi doktor bu konuda kilo vermemi söylemişti. sırtımda skolyoz (omurganın S şeklini alması) oluşmaya başladığını söylemişti. kilo vermelisin demişti. hadi tipimi değil sağlığımı önemsemedim. merdiven çıkarken her katta dinlenmek herhalde size de çok uzak gelmiyordur. kollarım sallanıyor. selülitlerim oluştu birden. hem de fena derece. göğüslerimde bile çatlaklar oldu. o çatlaklar dizlerimin altına kadar iniyor. ha bir de nur topu gibi gıdık peydahladım. dahası da var ve ben hayatımın en çirkin dönemini geçiriyorum. güzel olmayı hiç bir zaman önemsememişimdir mevzu bu değil. zaten öyle olsaydı şu yazıyı yazıyor olmazdım. evet düğün bir kaç saat sürecek ama beni orada ilk ve son kez görecek insanları geçtim, ben ilerde açıp açıp fotolara bakmak istiyorum. hür ve enerjik olmak istiyorum. ailemin bak biz sana dedik zayıfla diye gelin dediğin ince olur vik vik konuşmalarını istemiyorum. ay kusuruma bakmayın ne kapsirli oldum bugün değil mi seviyorum sizi şekerler :109:

Ben toparlanayım.
Akşam yemeğinde fazla kaçırmayın.
Bu hafta 100 gram bile olsa herkesin vermesini istiyorum.
Öptüm sizi.
Akşam sızmazsam giricem.
Menüler paylaşılsın lütfen.
Yanında mazeret olmadan....

ah canımyaa,,ne bu ümitsizlik

[*]dediğin nekadar doğru,zayıfken yani gelişim çağındayken birileri en azından kendi adıma söylüyorum annelerimiz bilinçli olsalardıda ozamanlar dikkatli sağlıklı beslenmeyi öğretselerdi hiç böyle şişman insan olmazdı,,mesela doğumlara kadar kilo derdi nedir bilmezdim,ne yersem yiyim kiloda almazdım,ama bilseydimki hamilelik kilo aldırır,doğumdan sonra vücut kilo almaya meyillidir,ozaman gece gece yemek yemezdim abur cuburu keerdim zararlı beslenmezdim,ama herşeyi kendi kendimize ve kilo alıp başını gidince öğreniyoruz,demem oki,benim çocuklarım şanslılar bu yönden bilinçi bi anneleri var gelişim çağındalarken onlara kilo almanın zararlarını anlatıcam dikkatli olmaları yönünden sözedicem,ve yaşadığım zorlukların onlarında yaşamaması için elimden geleni yapıcam
[*]annemin kilo sorunu hiç olmamış belki ama bende umrunda değilim demekki,ama kilo alıp başını gidince kollar göbek kalça öküz gibi dımbıl dımbıl olunca ,az ye iyice şiştin demesini biliyo,annem ve diğer insanlar,,ama ben kimse için değil kendim için zayıfladım özgüvenim içinkimse umrumuzda değilmi elbetteki hayır umrumuzda olmasa bukadarda kilolu olmak zorumuza gitmez,kimseden laf yememek için zayıfamayı istiyoruz aslında,mesela ben kendim için diyorum ama,öncelk aslında eşim içindi,çünkü gözüne eskisi gibi fit ve güzel görünmek istiyodum çünkü sonuçta koluna takıp dışarda gezdiriyo çevremiz bizi göryo,evlendiğimizde birbirimize yakıştıranlar,benim halimi görünce maşallah kocan iyi bakıyo galiba diye söz ederlerdi,sinir olurdum inat ettim başardım,
[*]oyüzden haklısın sonuna kadar,ama para tuzağı olan yerlerden uzak dur derim,sonuçta ne yaparsan yap zayıflamak adına yinede salıklı beslenmeye devam ediceksin yoksa giden yağlar hoop geri gelicek emin ol,,
[*]geçen netten bi arakadaşım karın yağı aldırma ameliyatı olmuştu,çok zor inan,olmak istediğin o değilmiş anladım ama,şöyleki dr diyoki yediklerine artık daha dikkat ediceksin sakın aldığımız yağlar geri gelmesin yediklerinle yoksa çok kötü olur göbek bölgen diyee:26:
[*]anlıycan ne operasyon geçirirsen geçir sağlıklı beslenmen kaçınılmaz,hem yağlarımdan hoop diye kurtulayım hemde istediğimi yiyip içeyim yok öyleedüşünceni bilemem yağlar gitsinde ben dikkatli beslenir kilo almam diyosan o başka tabi,herşey istediğin gibi olsun inş..canını sıkmana değmez inanki,,zamanında bende aynaya nefretle utançla bakıyodum,nasıl o halde sokağa çıkıyomuşumdu diyorum şimdi,ama o zaman o halim pekte umrumda değildi sonuçta bakımlıydım ve kilomu kafaya takmıyodum,en çok koyan eşimin karşısında çıplak duramamaktı iğeniyodum vucudumdan
şimdi anlıyorumki insanlar bahane, zayıflamayı sevdiğim kişi için ve kendimin özgüveni geri gelmesi için istemişim ve başarmışım..:123:

:119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124:

Son düzenleme:
ay bizde kalktık eşim balokonu yıkadı ben çamaşırları serdim dışarı çıktık akşam geldik içim rahat değil benmde eve gidince yapacağım eşimde yardım eder sağolsun..

merhaba kizar esim bu hafta evde hasta ve rapor alcak yarin bu hafta pek giremeyebilirim bildireyim dedim pcyi bile dogru durus goremiyorum simdi aldim bi kac dakikalik bi merhaba diyeyim dedim herkese bol kilo vermeler diyorum ben bu hafta kendimi deniyorum normal herzaman yedigim kadar yiyorum bakicam kiloda bidegisiklik oluyomu yani kilomu koruyabiliyomuyum ona bakiyorum

geçmiş olsun eşine canımallah şifa versin çabucak
sende dene bakalım inş koruyabiliyosundur görüşürüz sonra kendine iyi bak

iyiyz canım ohh yap iyi etmişsin oyna bacım bende eve gideceğim birazdan görüşürüz sonra

oynadım vallaa
akşamda incelme hareketlerime başlıyorum 3hafta kesintisiz deniycem,bakalım 2beden incelme oluyomuş görcez bakalım,,,çocuklarda uyandıı bende kaçaaar,gece görüşürüz artık

bende okulda öyleyim ama eve gelince irademden eser kalmıyor

sana yok arık yemek unutma marta 6 yı görerek gireceğiz yiyeceği zamn bu gelsin aklına

başka kaçamk yapma 4 sarmadan bişi olmaz sen geri menüne uy canm
sağolun kızlar ya buna hayr demek belki basit birşey ama benim için büyük bir adım. çünkü ben önüme konulan birşeye hayır diyemeyen bir insanım ama bundan sonra bu pastayı hatırlayıp hayır diycem

Çok begendimmmm

Yerken hiç mi aklına gelmedik?

Seni yirimmm bennnn aferimm aferimmmmmmmmmm
Çıtır olcezz bizzz
ynen canım çıtır olcaz yetti gari tombişlik

bende akşam yapcam zumbaaaaaaaaaa:118:
bende akapunktur yaptırmıştım ne yazık ki bırakınca alınıyor

canım ben seni çok iyi anlıyorum ah ah kilolar ama herkesin dediği gibi sabır en güzel yöntemdiet spor kesin çözüm bu.

geçmil olsun canım

menüm
sabah00
1 dilim ekmek
1 domates
1 yumurta
11:00 3 kayısı kurusu
12:00
4 dilim ekmekiçine 4 dilim hindi salam ve yeşillikle sanviç
1 yeşil elma
15:30 light meyveli yoğurt
17:00 1 muz
18:30
1 kase çorba, yeşillik
8 kaşık yağsız karnıbahar ve bir bardak yoğurt
veeeeeee geriye bir bardak leblebi hakkım kaldı acıkırsam yiyceeeeeem

Selam kızlar!
Bugün sağlıklı bir kahvaltı ile güne başladım ama maalesef öğlen yine biraz abarttım, 1 koca lahmacun-ayran ve 1 kase çorbayı mideye indirdim(1 dilim de şerbetli tatlı yedim ondan bahsetmiyorum bile utancımdan) akşamı yeşillik ve beşibiryerde çay ile geçiştiriyorum, zira midem çok dolu. birazdan da gidip bandda tempolu yürüyüş yapacağım inşallah!
yarın biraz daha telafi yoluna gitmeliyim.
ayy şu sistemi bir tuttursaydım artık, bi öyle bir böyle sıkıldım yahu!

Son düzenleme:
slm canıııııııım nassın nasıl gidiyo diet. ben haftasonu çok abarttım ama bugün cici kız oldum bozmadım heç

aferin black'im tebrik ediyorum, menün gayet güzel olmuş bence, peki bunu diyetisyenden falan mı aldın bakayım sen?

işte bu menüüüüüüüüüm

Selam kızlarrr
menümmm
sabah
3 parça peynir
3 yeşil zeytin
çok az çemen
yarım domates, yeşil biber
1 kuru kayısı
1.5 dilim tb ekmeği
ara
1 ceviz
2 kupa yeşil çay
öğlen
yarım tabak tavuklu nohut yemeği
1 tabak salata
ara
1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi
1 kuru incir
akşam
1 kase mercimek çorba
yarım kase yoğurt

3 lt su..
sporlar: sabah 1 saat dans. akşam 30 dk dans + 20 dk sopa hareketi..

Son düzenleme:
slmm kızlarr
işte benim menümm.....
sabah: 1 yeşilçay
2 dilim tam buğday elmeği
birazcık pastırmalı yumurta
2 dilim beyaz peynir
2 çatal labne
2 çatal reçel

ara yok :26:

öğle: 1 kase special k

ara: 1 portakal

akşam: 5 kaşık kereviz yemeği
2 kaşık yoğurt

ve sonrasııı

2 kare çikolata
1 küçük kase puding

1,5 lt su
bir form çay içilecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…