evde yalnızım rahat rahaaaaaaat ......imm sey canim önce kapi cam ne varsa ac sonra kocanin kulaklarini kapaat veee ..........
bak asagida canim
eveeet gelelim oraya
sabah
light sütlü sekrsiz süzme kahve
ara
yok
öglen
3 kasik pirasa
2 kasik yogurt
ara
aktivia
1 fin.papatya cayi
1fin.form
aksam
yarim tabak corba
1 kase corba
cok ince dilim tam tahilli ekmek gibi bisey (27 kal.)
simdi
light sütlü bir kasik sekerli süzme kahve
eveeet gelelim oraya
sabah
ara
yok
öglen
3 kasik pirasa
2 kasik yogurt
ara
aktivia
1 fin.papatya cayi
1fin.form
aksam
yarim tabak corba
1 kase corba
simdi
hoşgeldin suzimmmm
nasılsın nerelerdesinnn???
evet bugünde oynadım
mezdekeye 4. olarak katılmayı düşünüyorum
valla oynarken videoyaya alsam kendimi koparım sanırım
bugünkü menüm::26:
sabah: activia 2 kk kasigi yulaf ezmesi
ara: 1 dilim kasar peynir
öglen: beyazpeynir li salata 1 dilim kara ekmek
ara: 1 kiwi
aksam yogurt corbasi
aksam yemegi....
sicacik ekmek aldilar
üzerine yag sürdüler
o yaglar ekmek üstünde eridiler
gözüme soka soka yediler
beni en derin yerimden yaradilar
mis gibi nuhutlu pilavlar
yanindada yogurtlar
üzerinede karabiber dökeydiler eyiydi ama dökmediler
löp löp yedilerbu kiz corbayla doyarmi demediler
peki ya tursu dediler
onuda silip süpürdüler
pirasada vardi onuda yediler
bu kiz ne ceker düüsünmediler
ben bir garip kizim
bu misralar kalbimden gelir
hem söyler hem aglarim
yeter artik bende doya doya yemek isterim
karakedimmm canim benimkızlaaaar karnıbahar çok kötü gaz yaptı ölüyoooooooom bana bir çare spor yapcam ama hareket edemiyom feci şiştim yaaa
kayısılı form çayı iyi gelir mi kine
napem tatlim cocuklarla ugrasiyorum benim 2 tane varhoşgeldin suzimmmm
evet bugünde oynadım
ya gece bile yedim sabahda gec kalkinca bile bile atladim kahvaltiyi canim yoksa kahvaltisiz yapamam bencanım sabah yımırta peynir zeytinle yapsana kahvaltını
kahveyle olmazzz
onun dışında güzel
Sabah olmaması kötü ama akşam hatta sabaha kadar yediğin için sana müstehak diyorum ve saçını elime doluyorum.
mona bak ne anlaticam
bu yaz Tr.de kayinvalidemlerdeyiz terasda oturuyoruz disarda dügün var ay bide roman caliyolar bayilirim neyse ben görümcemle kostum iceri actik isiklari bir oynuyoz ama varya kendimizden gectik yerlere oturuyoz kendimizce biseyler yapiyoz ..neyse bitti oynadik tam evden cikicaz bi bakarim ki panjurlar acikkarsi komsularda hep balkonda oturur inanki ordalarmi diye cesaret edip bakamadim bile
ahahaha
süpermişşşş
allahım bugün beni oynarken biri izleseydi
ve ben bunu farketseydimmm öldüğüm an olurdu sanırım
o derece düşün yaniiiiii
napem tatlim cocuklarla ugrasiyorum benim 2 tane var2incisede esim bende severim mezdekeyi beni de 5.5 olarak ekleyin hem benim güzel salaniyor fazlaliklarla
suzimm çok az ama bu
neden böle oldu????
acaba komsu ondanmi benim kocama aciyarak bakiyodu :26::26: yazik adamda gayet normale benziyo ama nerden buldu bu kizi diye
aslinda ben bugün hicbirsey yemek istemiyordum birseyde götürmedim isyerinehaftasonu 1 haftalik yiycek yedim
kendimi cezalandircakdim ac kal da gör nasil özlüyorsun saglikli yiycekleri diyeama dilek sabah yazinca menünü istiyorum diye:18: olani yedim öglende bi kosu salata domates peynir alip kendime salata yaptim kötü mü olmus :26:
bugünkü menüm::26:
sabah: activia 2 kk kasigi yulaf ezmesi
ara: 1 dilim kasar peynir
öglen: beyazpeynir li salata 1 dilim kara ekmek
ara: 1 kiwi
aksam yogurt corbasi
ya gece bile yedim sabahda gec kalkinca bile bile atladim kahvaltiyi canim yoksa kahvaltisiz yapamam ben
ama amaaa :105::105: neden cektin ki :26: toparlamamismiyim :26:
aslinda ben bugün hicbirsey yemek istemiyordum birseyde götürmedim isyerinehaftasonu 1 haftalik yiycek yedim
kendimi cezalandircakdim ac kal da gör nasil özlüyorsun saglikli yiycekleri diyeama dilek sabah yazinca menünü istiyorum diye:18: olani yedim öglende bi kosu salata domates peynir alip kendime salata yaptim kötü mü olmus :26:
aksam yemegi....
sicacik ekmek aldilar
üzerine yag sürdüler
o yaglar ekmek üstünde eridiler
gözüme soka soka yediler
beni en derin yerimden yaradilar
mis gibi nuhutlu pilavlar
yanindada yogurtlar
üzerinede karabiber dökeydiler eyiydi ama dökmediler
löp löp yedilerbu kiz corbayla doyarmi demediler
peki ya tursu dediler
onuda silip süpürdüler
pirasada vardi onuda yediler
bu kiz ne ceker düüsünmediler
ben bir garip kizim
bu misralar kalbimden gelir
hem söyler hem aglarim
yeter artik bende doya doya yemek isterim
akşam yemeğine koptum vallaa:60.:60.yarım tabak çorba ve yine 1kase çorba nası oluyo ooo:44:eveeet gelelim oraya
sabah
ara
yok
öglen
3 kasik pirasa
2 kasik yogurt
ara
aktivia
1 fin.papatya cayi
1fin.form
aksam
yarim tabak corba
1 kase corba
simdi
ay morelim bozuldu2 saatdir ayin 18den basladim alinti yaptim uctu gitti bilgisayar kendi kendine kökden kapandi
nesquikcim tatlim cok sagol güzel msjin icinbirde dün verdigin link deki zumbayi az önce oynadim
tugbam kelebegi yedigimde sen gelecen kesin aklima birde bulabilsemcanim benim demek hep yediginde ben geliyorum aklina
balkaymakim tschibodan tunik almissin güle güle kulan canimne güzel 1 beden daha incelmissin
monacim sanada alinti yapmisdim ama :44: ha aklima geldi güldüm oyun oynamana ordan oraya saliyordum demisdin sanirsam
bende biara öyle yapiyordum
ruweydacimm kolbasti oynardimda apartmanda oturuyorum komsunun lambasi kafasina düser diye korkuyorum :18:
umaycim senin kiz hastaydin nasil oldu canim :26:
zerram canim benim yine almaya basladim 300-500 cikiyorum yine
dilekcim birazdan menümü yaziyorum fistik
cleopatra,ay_nil;buseli; sizlere de alinti yapmisdim ama unutuyorum aklimda kalmiyo
ecrin29 betülcüm esin hasta sanirsam gecmis olsun canim
qivicimmmmm canim benim ya gel beraber verelim sen gitmeden yine 69 u görmüsdün seker
ben yerimde sayiyorum sen gideli gel beraber el ele verelim berbaer veririz fazlaliklarimizi birde dileke sac cekdirelim bak gör veririzgecen sefer nasil tutuysa sacimdan 1.800 kilo nasil gitti anlamadim
unuttugum kizlar varsa kusura bakmayin canlar öpüyorum hepicinizi
ya bende bugün oynadım ve inanırmısın oğlan pc'de bende pc'nin karşısındayım ayakta tabiki,açtım videoyu başladım kadınla aynı hareketlerle çoşmaya başaladım oğlan bana bakmasınmı napıyon sen diyehoşgeldin suzimmmm
evet bugünde oynadım
mona bak ne anlaticam
bu yaz Tr.de kayinvalidemlerdeyiz terasda oturuyoruz disarda dügün var ay bide roman caliyolar bayilirim neyse ben görümcemle kostum iceri actik isiklari bir oynuyoz ama varya kendimizden gectik yerlere oturuyoz kendimizce biseyler yapiyoz ..neyse bitti oynadik tam evden cikicaz bi bakarim ki panjurlar acikkarsi komsularda hep balkonda oturur inanki ordalarmi diye cesaret edip bakamadim bile
karakedimmm canim benimbende genedik unutkanlik var sanirsam cabuk unutuyorum cogu seyi :18: demin unutmusdum senin yazini görünce aklima geldi sanada alinti yapmisdim canimcim
sen yazmissin martin ilk haftasina 69 olalim diye isallah isallah canim beni de listeye almissin isallah bu sefer gercek olur
gazi da sal gitsin
napem tatlim cocuklarla ugrasiyorum benim 2 tane var2incisede esim bende severim mezdekeyi beni de 5.5 olarak ekleyin hem benim güzel salaniyor fazlaliklarla
selam pambug şekerler....
keyifler nasıl bakimmm.....
triendy21;23221530[COLOR="#FF0000" .!.:ya bende bugün oynadım ve inanırmısın oğlan pc'de bende pc'nin karşısındayım ayakta tabiki,açtım videoyu başladım kadınla aynı hareketlerle çoşmaya başaladım oğlan bana bakmasınmı napıyon sen diyeya nasıl utanıyorum ama,bakma kafanı döndür önüne yaa diye bağırdım çocuğa,oda bana bağırdı aaa bakcaam dedi,bende bi süre sonra alıştım çok komik oluyorum eminim ama,dansçılar binlerce insanın karşısında nasıl rahatlar anladım şimdi azcık zaman lazım [/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?