70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

imm sey canim önce kapi cam ne varsa ac sonra kocanin kulaklarini kapaat veee ..........

bak asagida canim
evde yalnızım rahat rahaaaaaaat ......
ay size doyum olmaz ben kalkam acık spor yapam gelirim gene öpüldünüz.
canım sende kahvaltını daha kuvvetli yap en azından sütle kahvaltılık gevrek ye barim

bugünkü menüm::26:
sabah: activia 2 kk kasigi yulaf ezmesi
ara: 1 dilim kasar peynir
öglen: beyazpeynir li salata 1 dilim kara ekmek
ara: 1 kiwi
aksam yogurt corbasi

canım sabah yımırta peynir zeytinle yapsana kahvaltını
kahveyle olmazzz
onun dışında güzel

Sabah olmaması kötü ama akşam hatta sabaha kadar yediğin için sana müstehak diyorum ve saçını elime doluyorum.

hoşgeldin suzimmmm
nasılsın nerelerdesinnn???

evet bugünde oynadım
mezdekeye 4. olarak katılmayı düşünüyorum
valla oynarken videoyaya alsam kendimi koparım sanırım

mona bak ne anlaticam

bu yaz Tr.de kayinvalidemlerdeyiz terasda oturuyoruz disarda dügün var ay bide roman caliyolar bayilirim neyse ben görümcemle kostum iceri actik isiklari bir oynuyoz ama varya kendimizden gectik yerlere oturuyoz kendimizce biseyler yapiyoz ..neyse bitti oynadik tam evden cikicaz bi bakarim ki panjurlar acik karsi komsularda hep balkonda oturur inanki ordalarmi diye cesaret edip bakamadim bile

Son düzenleme:

kızlaaaar karnıbahar çok kötü gaz yaptı ölüyoooooooom bana bir çare spor yapcam ama hareket edemiyom feci şiştim yaaa
kayısılı form çayı iyi gelir mi kine
karakedimmm canim benim bende genedik unutkanlik var sanirsam cabuk unutuyorum cogu seyi :18: demin unutmusdum senin yazini görünce aklima geldi sanada alinti yapmisdim canimcim
sen yazmissin martin ilk haftasina 69 olalim diye isallah isallah canim beni de listeye almissin isallah bu sefer gercek olur
gazi da sal gitsin

hoşgeldin suzimmmm

evet bugünde oynadım
napem tatlim cocuklarla ugrasiyorum benim 2 tane var 2incisede esim bende severim mezdekeyi beni de 5.5 olarak ekleyin hem benim güzel salaniyor fazlaliklarla

canım sabah yımırta peynir zeytinle yapsana kahvaltını
kahveyle olmazzz
onun dışında güzel
ya gece bile yedim sabahda gec kalkinca bile bile atladim kahvaltiyi canim yoksa kahvaltisiz yapamam ben
Sabah olmaması kötü ama akşam hatta sabaha kadar yediğin için sana müstehak diyorum ve saçını elime doluyorum.

ama amaaa :105::105: neden cektin ki :26: toparlamamismiyim :26:

ahahaha
süpermişşşş
allahım bugün beni oynarken biri izleseydi
ve ben bunu farketseydimmm öldüğüm an olurdu sanırım
o derece düşün yaniiiiii

napem tatlim cocuklarla ugrasiyorum benim 2 tane var 2incisede esim bende severim mezdekeyi beni de 5.5 olarak ekleyin hem benim güzel salaniyor fazlaliklarla

benim koca nöbetçi bugünnn
tekimmm evde

valla benim de gayet sallanıoo
o konuda sorun yokkkk

suzimm çok az ama bu
neden böle oldu????

aslinda ben bugün hicbirsey yemek istemiyordum birseyde götürmedim isyerine haftasonu 1 haftalik yiycek yedim
kendimi cezalandircakdim ac kal da gör nasil özlüyorsun saglikli yiycekleri diyeama dilek sabah yazinca menünü istiyorum diye:18: olani yedim öglende bi kosu salata domates peynir alip kendime salata yaptim kötü mü olmus :26:

acaba komsu ondanmi benim kocama aciyarak bakiyodu :26::26: yazik adamda gayet normale benziyo ama nerden buldu bu kizi diye

canım öyle olmaz ama
yemeden de kilo verilmiyor biliyosun..
sen yine güzel kahvaltını yap sebzeni tavuğunu ye..
ben de haftasonu bi ton yedim ama bugün de gayet doydum dengeli yiyerek

Son düzenleme:
bugünkü menüm::26:
sabah: activia 2 kk kasigi yulaf ezmesi
ara: 1 dilim kasar peynir
öglen: beyazpeynir li salata 1 dilim kara ekmek
ara: 1 kiwi
aksam yogurt corbasi

Benim korkumdan yiyememişsin
Aferin kendine gelirsin böylee.
Vücut şaşırdın bi arınsın ödemlerinden.

ya gece bile yedim sabahda gec kalkinca bile bile atladim kahvaltiyi canim yoksa kahvaltisiz yapamam ben

ama amaaa :105::105: neden cektin ki :26: toparlamamismiyim :26:

Sabaha karşı yediğin wafflerı unutturamadı be şeker.

kızlar bu akşam fena kaçırdım eşim nasıl olduysa yemek yaptı yapacam ama sen yemiyeceksin dedi benim yemeğim var yemem zaten dedim ama masada ısrar etti, kıramadım çokta güzel görünüyordu kaşarlı olduğunuda kimseye söylemeyeceğim ağzımdan laf alamazsınız

Kahvaltı 08:50
2 dilim çavdar ekmeği üzerine krempeynir
5 zeytin
1-2 çatal beyaz peynir 2-3 dilim domates
Öğlen 12:00
5 -6 yemek kaşığı kabak yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim çavdar ek.
Ara 14:00
1 avuçtan az kuru üzüm
Ara 15:30
4 tane sarma
ara :26::26: yarım paket kadar çubuk kraker :26:
Akşam 19:00
6 y.k kabak y.
2 yemek kaşığı tavuk sote (eşim yapmıştı tadına bakmadan olmazdı :26: )
4 tane sarma (1 dilim ekmek yedim sayıyorum çook güzeldi ama yaaaaa sonra bişey yemedim bu akşam cıss yok hiç
yoğurt

3 litreye yakın su, 3,5 km yürüyüş 2 kupa bitki çayı

akşam yemeğine koptum vallaa:60.:60.yarım tabak çorba ve yine 1kase çorba nası oluyo ooo:44:
varyaa elimde olsa göndercem sana kutu kutuu,ama bellimi olur ilerde özel uçak alırsaksana kendi ellerimle getiririm söz
hoşgeldin suzimmmm

evet bugünde oynadım
ya bende bugün oynadım ve inanırmısın oğlan pc'de bende pc'nin karşısındayım ayakta tabiki,açtım videoyu başladım kadınla aynı hareketlerle çoşmaya başaladım oğlan bana bakmasınmı napıyon sen diyeya nasıl utanıyorum ama,bakma kafanı döndür önüne yaa diye bağırdım çocuğa,oda bana bağırdı aaabakcaam dedi,bende bi süre sonra alıştım çok komik oluyorum eminim ama,dansçılar binlerce insanın karşısında nasıl rahatlar anladım şimdi azcık zaman lazım
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
bak bende bişey anlatem bizde ailecek köye düğüne gitmiştik düğün arifesi halamların evinde kalmıştık,akşamdan şalvar vardı hadi deniyelim naslsa köy yeri şalvarlarda çok şıkben ve 2ablam giydik pekte yakışmıştı hadi girdikmi havaya,kimsede yok odada başladık döktürmeye ama diskotek tarzı bi dans nasıl komiğiz ama şalvarlarla,,,ya bide ellerimizi gözlerimizin önünden falan geçiriyoz anam halam girmesinmi lak diye odaya:18:sus pus olduk sonra hala oturda sana bi dansımızı gösterem yarın düğünde böyle oynacezdedik,,başladık aynı delilikte oynamaya:118:bize bi bağırdı hiç unutmamsaçmalamayın böyle dansmı olurmuş demişti sakın öyle saçmalık yapmayın düğündeya şakaydı yaptığımız ama bağırmasıyla kaldı işte şaka kakaya döndüü
varya dansımız aynı ahanda şu ortadakiyle en sağdaki smiley gibiydi haa:118:

Son düzenleme:

çocuk da şaşırmıştır napıyo annem diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…