caniimm suzim nedir bizim bu dilekden cektigimiz kader arkadasim benimaslinda ben bugün hicbirsey yemek istemiyordum birseyde götürmedim isyerinehaftasonu 1 haftalik yiycek yedim
kendimi cezalandircakdim ac kal da gör nasil özlüyorsun saglikli yiycekleri diyeama dilek sabah yazinca menünü istiyorum diye:18: olani yedim öglende bi kosu salata domates peynir alip kendime salata yaptim kötü mü olmus :26:
akşam yemeğine koptum vallaa:60.:60.yarım tabak çorba ve yine 1kase çorba nası oluyo ooo:44:
varyaa elimde olsa göndercem sana kutu kutuu,ama bellimi olur ilerde özel uçak alırsak sana kendi ellerimle getiririm söz
ya bende bugün oynadım ve inanırmısın oğlan pc'de bende pc'nin karşısındayım ayakta tabiki,açtım videoyu başladım kadınla aynı hareketlerle çoşmaya başaladım oğlan bana bakmasınmı napıyon sen diyeya nasıl utanıyorum ama,bakma kafanı döndür önüne yaa diye bağırdım çocuğa,oda bana bağırdı aaa bakcaam dedi,bende bi süre sonra alıştım çok komik oluyorum eminim ama,dansçılar binlerce insanın karşısında nasıl rahatlar anladım şimdi azcık zaman lazım
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
bak bende bişey anlatembizde ailecek köye düğüne gitmiştik düğün arifesi halamların evinde kalmıştık,akşamdan şalvar vardı hadi deniyelim naslsa köy yeri şalvarlarda çok şık ben ve 2ablam giydik pekte yakışmıştı hadi girdikmi havaya,kimsede yok odada başladık döktürmeye ama diskotek tarzı bi dans nasıl komiğiz ama şalvarlarla,,,ya bide ellerimizi gözlerimizin önünden falan geçiriyoz anam halam girmesinmi lak diye odaya:18: sus pus olduk sonra hala oturda sana bi dansımızı gösterem yarın düğünde böyle oynacez dedik,,başladık aynı delilikte oynamaya :118:bize bi bağırdı hiç unutmam saçmalamayın böyle dansmı olurmuş demişti sakın öyle saçmalık yapmayın düğünde ya şakaydı yaptığımız ama bağırmasıyla kaldı işte şaka kakaya döndüü
varya dansımız aynı ahanda şu ortadakiyle en sağdaki smiley gibiydi haa:118:
ben oynarken dediğin gibi oldu ,ahahaha
süpermişşşş
allahım bugün beni oynarken biri izleseydi
ve ben bunu farketseydimmm öldüğüm an olurdu sanırım
o derece düşün yaniiiiii
selam pambug şekerler....
keyifler nasıl bakimmm.....
kızlar bu akşam fena kaçırdım eşim nasıl olduysa yemek yaptı yapacam ama sen yemiyeceksin dedi benim yemeğim var yemem zaten dedim ama masada ısrar etti, kıramadım çokta güzel görünüyordu kaşarlı olduğunuda kimseye söylemeyeceğim ağzımdan laf alamazsınız
Kahvaltı 08:50
2 dilim çavdar ekmeği üzerine krempeynir
5 zeytin
1-2 çatal beyaz peynir 2-3 dilim domates
Öğlen 12:00
5 -6 yemek kaşığı kabak yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim çavdar ek.
Ara 14:00
1 avuçtan az kuru üzüm
Ara 15:30
4 tane sarma
ara :26::26: yarım paket kadar çubuk kraker :26:
Akşam 19:00
6 y.k kabak y.
2 yemek kaşığı tavuk sote (eşim yapmıştı tadına bakmadan olmazdı :26: )
4 tane sarma (1 dilim ekmek yedim sayıyorumçook güzeldi ama yaaaaa sonra bişey yemedim bu akşam cıss yok hiç
yoğurt
3 litreye yakın su, 3,5 km yürüyüş 2 kupa bitki çayı
dileeeeeeeeeeekkk bak üzerimizde nasil bir psikolojik baski uygulamissan artik yazik bize yaaa :26: ben korkumdan kahvalti etmedim suzim sen menü istiyon diye ne bulduysa yemis
caniimm suzim nedir bizim bu dilekden cektigimiz kader arkadasim benimaaaaaahhh aaaaahhhhh
corba olucakti canim o
ben oynarken dediğin gibi oldu ,
yıllardaaaaaan 4 sene öncedaha yeni evliyim ,evde tek başınayım diye başladım döktürmeye nasıl kendimden geçtim çokta güzel oryantal yaparım ama bayada uzun ve sere serpe oynamıştım baktım ses geldi durdum oturdum,:18:baktım eşim gelmiş,neyse bişey dememişti o an ama akşam olupta yemek yerken ban dediki,bugün işten geldiğimde kapının aralığıdan seni izledim dans ediyodun nasıl oynuyodun sen öyle,bana oyna desem utanırım yapamam dersin,ne güzelde döktürüyodun işte demesinmi,hepsinide görmüş ben bi oldum amaaa hayatımda bu kadar rezil hissetmemiştim,yerin dibine giresim ve eşime inanmayasım geldi şaka yapıyon demi görmedin dedim ama herşey gerçektiii
yarin kahvaltiyi fazla yapayim sagol tatlim
canım öyle olmaz ama
yemeden de kilo verilmiyor biliyosun..
sen yine güzel kahvaltını yap sebzeni tavuğunu ye..
ben de haftasonu bi ton yedim ama bugün de gayet doydum dengeli yiyerek
Benim korkumdan yiyememişsin
Aferin kendine gelirsin böylee.
Vücut şaşırdın bi arınsın ödemlerinden.
Sabaha karşı yediğin wafflerı unutturamadı be şeker.
kızlar bu akşam fena kaçırdım eşim nasıl olduysa yemek yaptı yapacam ama sen yemiyeceksin dedi benim yemeğim var yemem zaten dedim ama masada ısrar etti, kıramadım çokta güzel görünüyordu kaşarlı olduğunuda kimseye söylemeyeceğim ağzımdan laf alamazsınız
insallah canim
akşam yemeğine koptum vallaa:60.:60.yarım tabak çorba ve yine 1kase çorba nası oluyo ooo:44:
varyaa elimde olsa göndercem sana kutu kutuu,ama bellimi olur ilerde özel uçak alırsak sana kendi ellerimle getiririm söz
ya bende bugün oynadım ve inanırmısın oğlan pc'de bende pc'nin karşısındayım ayakta tabiki,açtım videoyu başladım kadınla aynı hareketlerle çoşmaya başaladım oğlan bana bakmasınmı napıyon sen diyeya nasıl utanıyorum ama,bakma kafanı döndür önüne yaa diye bağırdım çocuğa,oda bana bağırdı aaa bakcaam dedi,bende bi süre sonra alıştım çok komik oluyorum eminim ama,dansçılar binlerce insanın karşısında nasıl rahatlar anladım şimdi azcık zaman lazım
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
bak bende bişey anlatembizde ailecek köye düğüne gitmiştik düğün arifesi halamların evinde kalmıştık,akşamdan şalvar vardı hadi deniyelim naslsa köy yeri şalvarlarda çok şık ben ve 2ablam giydik pekte yakışmıştı hadi girdikmi havaya,kimsede yok odada başladık döktürmeye ama diskotek tarzı bi dans nasıl komiğiz ama şalvarlarla,,,ya bide ellerimizi gözlerimizin önünden falan geçiriyoz anam halam girmesinmi lak diye odaya:18: sus pus olduk sonra hala oturda sana bi dansımızı gösterem yarın düğünde böyle oynacez dedik,,başladık aynı delilikte oynamaya :118:bize bi bağırdı hiç unutmam saçmalamayın böyle dansmı olurmuş demişti sakın öyle saçmalık yapmayın düğünde ya şakaydı yaptığımız ama bağırmasıyla kaldı işte şaka kakaya döndüü
varya dansımız aynı ahanda şu ortadakiyle en sağdaki smiley gibiydi haa:118:
dileeeeeeeeeeekkk bak üzerimizde nasil bir psikolojik baski uygulamissan artik yazik bize yaaa :26: ben korkumdan kahvalti etmedim suzim sen menü istiyon diye ne bulduysa yemis
caniimm suzim nedir bizim bu dilekden cektigimiz kader arkadasim benimaaaaaahhh aaaaahhhhh
balgaymak ayy çok güldüm..sonunda ısrarlarıma dayanamayıp yemişsin..yarasın,bal olsun ,yağ olsun...ni hahahaa sen benim karakedime asılırsan olucağı buydu...
ah Nalan nayır nolamaz yandan yandan ohh ohh,,60 70 80 90 100 derede yüzzzz
suzicim o zaman bize gel kıss tek kişi sarmıyo kolbastı
dilekk avatarın çok hoşş....sende hoşsuncakkada cukkaa...
ortiiiiii tmm bebekim mart başında 69 zuz....ayıpsın yanii ne demek...aslında benim şimdi olasım var ama sen öle demişsin madem öle olsun...
qivicim sıkma güzel canını su akar yolunu bulur..hayatın sen nasıl istersen öle şekillenir..kendine ve iradene hükmet..bizler yenilmez savaşçılarız.ara ara mağlup olsakta yıkılmadık ayaktayız değilmi..yılmak yok devam edecez verecez şu kiloları..hadi bakim gazan mübarek olaaa asker...
.kızlar ben şimdi hem yürüyüp hemde yer gök aşkimi izleyecem.diziden sonra görüşürük...
selam pambug şekerler....
keyifler nasıl bakimmm.....
Kahvaltı 08:50
2 dilim çavdar ekmeği üzerine krempeynir
5 zeytin
1-2 çatal beyaz peynir 2-3 dilim domates
Öğlen 12:00
5 -6 yemek kaşığı kabak yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim çavdar ek.
Ara 14:00
1 avuçtan az kuru üzüm
Ara 15:30
4 tane sarma
ara :26::26: yarım paket kadar çubuk kraker :26:
Akşam 19:00
6 y.k kabak y.
2 yemek kaşığı tavuk sote (eşim yapmıştı tadına bakmadan olmazdı :26: )
4 tane sarma (1 dilim ekmek yedim sayıyorumçook güzeldi ama yaaaaa sonra bişey yemedim bu akşam cıss yok hiç
yoğurt
3 litreye yakın su, 3,5 km yürüyüş 2 kupa bitki çayı
balgaymak ayy çok güldüm..sonunda ısrarlarıma dayanamayıp yemişsin..yarasın,bal olsun ,yağ olsun...ni hahahaa sen benim karakedime asılırsan olucağı buydu...
ortiiiiii tmm bebekim mart başında 69 zuz....ayıpsın yanii ne demek...aslında benim şimdi olasım var ama sen öle demişsin madem öle olsun...
qivicim sıkma güzel canını su akar yolunu bulur..hayatın sen nasıl istersen öle şekillenir..kendine ve iradene hükmet..bizler yenilmez savaşçılarız.ara ara mağlup olsakta yıkılmadık ayaktayız değilmi..yılmak yok devam edecez verecez şu kiloları..hadi bakim gazan mübarek olaaa asker...
.kızlar ben şimdi hem yürüyüp hemde yer gök aşkimi izleyecem.diziden sonra görüşürük...
yarin kahvaltiyi fazla yapayim sagol tatlimöglene kadar öldüm zaten aclikdan nolcak haftasonu alisdi vucut 3000 küsürden fazla kaloriye az geldi her dakika acikdim diye dolandim
isarkadasi pasta yedi iki tane almis pakete peynirli kekpasta gibi birsey bende ben yemiycem cuma eksi cikarsam ödül olarak yiycem dedim yemedim sagol fistik iyi korkutmussun beni
insallah canimne gönderiyon aldir beni yiyeyim geri gönderirsin artik özel ucaginlan evime
ay cemkirmek pek bi yakisti sanaaZayıflatıcamm leynnnn siziiii.
Kaç haftadır gıkımı çıkarmıyorum Suzi 300-500 alıyo.
Ona özel ilgi gösterince kilo veriyo anladım ben.
Artık menülerini takip ediyorum bu hafta atak gelicek bu hafta olmadı haftaya.
Yaza kadar 6yı göreceksiniz.
Bundan böyle bu topikte sıkı yönetim var.
ay cemkirmek pek bi yakisti sanaabayilirimm banada cemkir ne olurrrrrr
eveeeetttttt olucaz insallahhhhhhhhhhh
sen ortine sahip cik önce o kuyruk salliyo ben ne yapayim
tamambalgaymak ayy çok güldüm..sonunda ısrarlarıma dayanamayıp yemişsin..yarasın,bal olsun ,yağ olsun...ni hahahaa sen benim karakedime asılırsan olucağı buydu...
Suzii yarın öğlene tavuk şiş veya köfte yanına salata + yoğurt veya ayran hazırla şekerim.
Kahvaltında 2 dilim ekmek, peynir, domates, yeşillik olsun.
Aralarda kivi veya kuru incir yee..
Akşamda sebze, yoğurt, salata.
Bak sonra vay ben görmedım duymadm etmedim deme.
Elinden tutup 6ya kadar götürücem seni.
bendeki lafmış heeela uçak varken niye gönderem doğru getiririm senide yedirdirim geride göndermesini bilirim,,hahayyyt çok komiğim vessalaam
tamamsinan yilmaz gelmisdin kadinlar matinesine ben gitmisdim ohh baya bi kalori yakiyo da sonrasinda insan acikiyo
ayyy hadi dilekcim nolur beni 6 lara götür sözünden cikmayacam söz
yarin sabah yimirta yesem ekmek yerine haslanmis :26:
kizlar yarin karneval var isyerinde her oda kendine göre birsey yapmasi lazimbizim oda da hippi yapalim dedik yarin hippi olacam :111:tombil hippi foto ekleyeyim bakin iyimi hippi olabilmismiyim daha sacimi havaya kaldircam birde spray ile boyuyacam yarin öyle de eklerim
Eki Görüntüle 351438 Eki Görüntüle 351446 Eki Görüntüle 351449
vayyyy hippim benimmmmmmm
çok çılgınsın süziiiiiiiiiiiiiiii
gercek olmusmu aslinda cadi olasim vardin ama isarkadaslari hipi deyince öyle olcaz artik :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?