70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dileeeeeeeeeeekkk bak üzerimizde nasil bir psikolojik baski uygulamissan artik yazik bize yaaa :26: ben korkumdan kahvalti etmedim suzim sen menü istiyon diye ne bulduysa yemis caniimm suzim nedir bizim bu dilekden cektigimiz kader arkadasim benim aaaaaahhh aaaaahhhhh

corba olucakti canim o

ahahaha
süpermişşşş
allahım bugün beni oynarken biri izleseydi
ve ben bunu farketseydimmm öldüğüm an olurdu sanırım
o derece düşün yaniiiiii
ben oynarken dediğin gibi oldu ,
yıllardaaaaaan 4 sene önce daha yeni evliyim,evde tek başınayım diye başladım döktürmeye nasıl kendimden geçtim çokta güzel oryantal yaparımama bayada uzun ve sere serpe oynamıştım baktım ses geldi durdum oturdum,:18:baktım eşim gelmiş,neyse bişey dememişti o an ama akşam olupta yemek yerken ban dediki,bugün işten geldiğimde kapının aralığıdan seni izledim dans ediyodun nasıl oynuyodun sen öyle,bana oyna desem utanırım yapamam dersin,ne güzelde döktürüyodun işte demesinmi,hepsinide görmüş ben bi oldum amaaahayatımda bu kadar rezil hissetmemiştim,yerin dibine giresim ve eşime inanmayasım geldi şaka yapıyon demi görmedin dedim ama herşey gerçektiii

selam pambug şekerler....
keyifler nasıl bakimmm.....

İyidir pambık sen nasılsın?

Bugün yazdıgın menüyle arasında uçurumlar var bu şekilde yersen ya kilon aynı kalır yada gram gram verirsin şeker.
Haftada 1 kere kaçamak yapsan daha çabuk gider.

Zayıflatıcamm leynnnn siziiii.
Kaç haftadır gıkımı çıkarmıyorum Suzi 300-500 alıyo.
Ona özel ilgi gösterince kilo veriyo anladım ben.
Artık menülerini takip ediyorum bu hafta atak gelicek bu hafta olmadı haftaya.
Yaza kadar 6yı göreceksiniz.

Bundan böyle bu topikte sıkı yönetim var.

balgaymak ayy çok güldüm..sonunda ısrarlarıma dayanamayıp yemişsin..yarasın,bal olsun ,yağ olsun...ni hahahaasen benim karakedime asılırsan olucağı buydu...
ah Nalan nayır nolamaz yandan yandan ohh ohh,,60 70 80 90 100 derede yüzzzz
suzicim o zaman bize gel kıss tek kişi sarmıyo kolbastı
dilekk avatarın çok hoşş....sende hoşsuncakkada cukkaa...
ortiiiiii tmm bebekim mart başında 69 zuz....ayıpsın yanii ne demek...aslında benim şimdi olasım var ama sen öle demişsin madem öle olsun...
qivicim sıkma güzel canını su akar yolunu bulur..hayatın sen nasıl istersen öle şekillenir..kendine ve iradene hükmet..bizler yenilmez savaşçılarız.ara ara mağlup olsakta yıkılmadık ayaktayız değilmi..yılmak yok devam edecez verecez şu kiloları..hadi bakim gazan mübarek olaaa asker...
.kızlar ben şimdi hem yürüyüp hemde yer gök aşkimi izleyecem.diziden sonra görüşürük...

Suzii yarın öğlene tavuk şiş veya köfte yanına salata + yoğurt veya ayran hazırla şekerim.
Kahvaltında 2 dilim ekmek, peynir, domates, yeşillik olsun.
Aralarda kivi veya kuru incir yee..
Akşamda sebze, yoğurt, salata.

Bak sonra vay ben görmedım duymadm etmedim deme.

Elinden tutup 6ya kadar götürücem seni.

neyse ki eşin görmüş

canım öyle olmaz ama
yemeden de kilo verilmiyor biliyosun..
sen yine güzel kahvaltını yap sebzeni tavuğunu ye..
ben de haftasonu bi ton yedim ama bugün de gayet doydum dengeli yiyerek
yarin kahvaltiyi fazla yapayim sagol tatlim öglene kadar öldüm zaten aclikdan nolcak haftasonu alisdi vucut 3000 küsürden fazla kaloriye az geldi her dakika acikdim diye dolandim
Benim korkumdan yiyememişsin
Aferin kendine gelirsin böylee.
Vücut şaşırdın bi arınsın ödemlerinden.

Sabaha karşı yediğin wafflerı unutturamadı be şeker.

isarkadasi pasta yedi iki tane almis pakete peynirli kekpasta gibi birsey bende ben yemiycem cuma eksi cikarsam ödül olarak yiycem dedim yemedim sagol fistik iyi korkutmussun beni

insallah canim ne gönderiyon aldir beni yiyeyim geri gönderirsin artik özel ucaginlan evime

Saolasın şekeriimmm.
Göbüş atıyorum size.

selam pambug şekerler....
keyifler nasıl bakimmm.....
selaam

ooh afiyet lsun et olsun yağ olmasıneşler yapınca mecbur yeniyoo,malesef iyi anlıyorum senii,yesen sana dert yemesen ona deeert napcaz bilmemmm

hadi izle bakalımmm nikrettttt
havva da güzel gacı bade kaka

bendeki lafmış heeela uçak varken niye gönderem doğru getiririm senide yedirdirim geride göndermesini bilirim,,hahayyyt çok komiğim vessalaam

ay cemkirmek pek bi yakisti sanaa bayilirimm banada cemkir ne olurrrrrr
eveeeetttttt olucaz insallahhhhhhhhhhh
sen ortine sahip cik önce o kuyruk salliyo ben ne yapayim

tamam sinan yilmaz gelmisdin kadinlar matinesine ben gitmisdim ohh baya bi kalori yakiyo da sonrasinda insan acikiyo

ayyy hadi dilekcim nolur beni 6 lara götür sözünden cikmayacam söz
yarin sabah yimirta yesem ekmek yerine haslanmis :26:

kizlar yarin karneval var isyerinde her oda kendine göre birsey yapmasi lazim bizim oda da hippi yapalim dedik yarin hippi olacam :111:tombil hippi foto ekleyeyim bakin iyimi hippi olabilmismiyim daha sacimi havaya kaldircam birde spray ile boyuyacam yarin öyle de eklerim

vayyyy hippim benimmmmmmm
çok çılgınsın süziiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…