:
ya bi durun ne dedim ben,,benimde canım vaarya inanınki kendi vücudumu tanıyamıyorum reglden diyorum ama ne biliym ikna olmuyorum ağzımdan düşmeyen bi kelime var günlerdir,
obez olma yolunda ilerliyorum
bilmiyorum ama sanki biraz vücudum şişko olmuş gibi,göbek önden gitmeye başladı simit bölgemde oluştu gibi,ya regle bahane atmak istemiyorum çünkü 2gün sonra bitcek ve bunlar inmicek eminim,acaba yediğim abur cuburlar etkimi etmeye başladı,yemiycem valla artık şu sonki poşette bitsin yeter çok azıttım bu aylar:4
hadi inşallah işe yarar herkezde sende yarından itibaren başla bakalım,hatta ben akşam yaptım bide gece 12de yapıcam,yarından itibaren sabah ve akşam yapıcam sektirmeden...
evet bende çoğu hareketi hergün yapıyodum ama şu ilk yaptığı oturma hareketi varya ona bayıldım nasıl bi bacak çalışmasıdır o,çok ağrıdı yandı valla yapıncaa
selam kızlar herkes haftaya hızlı başlamış maşallah oku oku bitiremiyorum yazıları :)) ders çalışmam lazım ama kalkamıyorum başından, hepinize çokk teşekkürler iyiki varsınız :)) sizin motivasyonla kaçamaksız gidiyor diyetim ve sporum , inşallah böyle devam;
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, domates ve fesleğen ve azıcık kaşarla yapılmış bir tost, 5 zeytin (sizi dinliyorum, 10 fazla dediniz:)
salatalık, şekersiz çay.
ara: 1 kivi, yarım bardak süt.
öğlen: 1 kaşık yağlı salata, 1 dilim ekmek,1 saat sonrasında şekersiz bir türk kahvesi ve küçük bir kuru incir,
ara: 1 elma
akşam yağsız fırınlanmış patlıcan ve bol sebzeli, yağsız 2 kaşık kıyma ile yapılmış bir karnıyarık, salata, 2 kase çorba,
arada 2 büyük kupa yeşil çayy
nasıl kötümü??? bayanlar, şayet tartının oyununa gelmiyorsam bu sefer olacak gibi, hergün koşumu ve tempolu yürüyüşümü de yapıyorum
hepinize azimli ve sabırlı bir hafta diliyorum, asla vazgeçip bırakmayın, ben sizi düşünüp kaçamakları sopayla kovalıyorum :))))
yok canım ne kötüsü mükemmel olmuş hayrını görselam kızlar herkes haftaya hızlı başlamış maşallah oku oku bitiremiyorum yazıları :)) ders çalışmam lazım ama kalkamıyorum başından, hepinize çokk teşekkürler iyiki varsınız :)) sizin motivasyonla kaçamaksız gidiyor diyetim ve sporum , inşallah böyle devam;
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, domates ve fesleğen ve azıcık kaşarla yapılmış bir tost, 5 zeytin (sizi dinliyorum, 10 fazla dediniz:)
salatalık, şekersiz çay.
ara: 1 kivi, yarım bardak süt.
öğlen: 1 kaşık yağlı salata, 1 dilim ekmek,1 saat sonrasında şekersiz bir türk kahvesi ve küçük bir kuru incir,
ara: 1 elma
akşam yağsız fırınlanmış patlıcan ve bol sebzeli, yağsız 2 kaşık kıyma ile yapılmış bir karnıyarık, salata, 2 kase çorba,
arada 2 büyük kupa yeşil çayy
nasıl kötümü??? bayanlar, şayet tartının oyununa gelmiyorsam bu sefer olacak gibi, hergün koşumu ve tempolu yürüyüşümü de yapıyorum
hepinize azimli ve sabırlı bir hafta diliyorum, asla vazgeçip bırakmayın, ben sizi düşünüp kaçamakları sopayla kovalıyorum :))))
ay 60 kilosun ne obezi yaaa
tabii kide canım sende katıl 69 çılgınlığınamartta altıları görmek için beni de aranıza alın :)) bayağı gerideyim biliyorum ama 69.9 da kabul mü:))
gündüz hiç sıkıntı çekmedim desem yeridir.çok rahattım ama akşam krizlerim başladı.akşama kadar totalda: 2 bardak süt,1 ayran ve 2 pk diet bisküvilerden yedim.akşam 7 de küçük porsiyon kurufasulye haşlama üzerine az zeytinyağı,1 diet etimek ve az yoğurt .umarım hepimiz adına çok kolay ve kalıcı olur,yoksa bu çekilen sıkıntıların 1 anlamı olmaz.
gündüz hiç sıkıntı çekmedim desem yeridir.çok rahattım ama akşam krizlerim başladı.akşama kadar totalda: 2 bardak süt,1 ayran ve 2 pk diet bisküvilerden yedim.akşam 7 de küçük porsiyon kurufasulye haşlama üzerine az zeytinyağı,1 diet etimek ve az yoğurt .umarım hepimiz adına çok kolay ve kalıcı olur,yoksa bu çekilen sıkıntıların 1 anlamı olmaz.
evet çok az değil çok çok az ve böyle sağlıklı kilo veremezsin canım
öyle mi dersin ,yapma yaaaaa:2:
bu saatte meyve yenirmi kızzz yemediysen bırak boşvertmm canım,az önce kalktım mutfaktan 2 tane kivi aldım.oh ya 1 parça da olsa kendime geldim.1 taraftan da yeşilçay demliyorum,ztn cildimin çok ihtiyacı var maleseflisten ve ilgin için tşk cnm,çok mutlu ettin
çizelgeyi de düşünüp duruyordum,nasıl yapıcam nasıl yapıcam die.umarım başarılı olurum.çok şirin,motive edici bunlar anlıycanız görür görmez bayıldım
vallahi süer yazmışsın, inşallah bu şekilde devam edebiliriz hafta da 2,4 de müthiş vermişsin valla tebrikler :)) darısı başımıza:))
malesef öyle canım,yiyerek zayıflıyoruz burda bizler,,bak ben sana şu meşuuur yemek listemizi vereyim uygularsan süper kilo verirsin,,ah ah ben ilk başladığımda haftada en az 1.100gr verirdim,hatta 2.400gr verdiğim haftayı bilirim benhemde bu şekil beslerek yaaa dene ve farkı gör
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse haftada 1-2kez sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yanındada isterseniz süt için daha faydalı ,3kaşık yoğurt yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon(2-3kaşık) yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve iananın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR
GEÇMİŞİN DOMBİLİK ŞİMDİKİNİN ÇITIRCIK TUĞBASI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?