70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay 60 kilosun ne obezi yaaa

canim ben menülere yorum yapmamaya calisiyorum ama
öglen sadece salata az olmus bence aksamki karni yarigi salata ile yiyip aksamda salata corba yapsan daha iyi olurdu gibime geliyo :26:

hoşbuldum arkadaşlar,sıcak karşılamanız için tşk .önceden foruma girip sizin yazdıklarınızı okurdum,artık aranızdayım ve burda olmaktan çok mutluyum.

yok canım ne kötüsü mükemmel olmuş hayrını görgerçekten güzel bi menü canım afiyet olmuştur inş..böyle devam et
ay 60 kilosun ne obezi yaaa

yok canım öyle diğilde dil alışkanlığı işte,80 kiloyken bu lafla başlamıştım kilo vermeye yoksa obez olma yolundayım haa diyodum hep..şimdide aklıma geldikçe eşime diyorum onun yanında öküz gibi yemek yiyince senin yüzünden obez olma yolunda ilerliyorum iyice haadiye onunda suçu yok ama moral vermiyo eskisi gibi gazlamıyo beni,yedimmide maşallah öküz gibi yiyosun hem kilo veremiyorum diyosun hem yiyosun nasıl iş bu diyo,,e haklı ama o evde olunca yedikçe yiyesim geliyo o kalkana kadar,,kilomda değişiklik yok ama vücudumda değişme var gibi,neyse halletcem kısa zamanda şu reglim bitsin şişliklerim incekmi inmesse abur cuburu derhal kesicem ağzıma sürmicem

kızlaaaaaar ne çok konuşmuşunuz oku oku bitmedi
çok yorgunum alıntı yapamadım yatmaya gidiyom kızlar size iyi geceler
martta altıları görmek için beni de aranıza alın :)) bayağı gerideyim biliyorum ama 69.9 da kabul mü:))
tabii kide canım sende katıl 69 çılgınlığına
69,99 bilem olur

gündüz hiç sıkıntı çekmedim desem yeridir.çok rahattım ama akşam krizlerim başladı.akşama kadar totalda: 2 bardak süt,1 ayran ve 2 pk diet bisküvilerden yedim.akşam 7 de küçük porsiyon kurufasulye haşlama üzerine az zeytinyağı,1 diet etimek ve az yoğurt .umarım hepimiz adına çok kolay ve kalıcı olur,yoksa bu çekilen sıkıntıların 1 anlamı olmaz.

bende alıntı yapamadım ama süpersiniz menü yorumları içinde, öğlenlerim hafif geçiyor çünkü oğlumu kreşe bırakıp yürüş ve koşu yapıyorum sonra da eve gelip akşam için yemek falan :))) 60lı rakamlar çılgınlığı süper bir fikir bence :)) teşekkürler , motivasyon süper

canım bu çok ama çok çok az değil mi :)) kısa sürede bir hedef mi var

evet çok az değil çok çok az ve böyle sağlıklı kilo veremezsin canım

evt theolog,en kısa sürede 55 olmalıyım.uzadığında sıkılmaktan,tamamen çıldırırcasına yemekten korkuyorum.önce ALLAH a sonra da sizlerin desteğine çok güveniyorum.bırakmak yok kızlar,hep beraber devam edicez umarım

öyle mi dersin ,yapma yaaaaa:2:

malesef öyle canım,yiyerek zayıflıyoruz burda bizler,,bak ben sana şu meşuuur yemek listemizi vereyim uygularsan süper kilo verirsin,,ah ah ben ilk başladığımda haftada en az 1.100gr verirdim,hatta 2.400gr verdiğim haftayı bilirim benhemde bu şekil beslerek yaaa dene ve farkı gör

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse haftada 1-2kez sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yanındada isterseniz süt için daha faydalı ,3kaşık yoğurt yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon(2-3kaşık) yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve iananın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR
GEÇMİŞİN DOMBİLİK ŞİMDİKİNİN ÇITIRCIK TUĞBASI

tmm canım,az önce kalktım mutfaktan 2 tane kivi aldım.oh ya 1 parça da olsa kendime geldim.1 taraftan da yeşilçay demliyorum,ztn cildimin çok ihtiyacı var malesef listen ve ilgin için tşk cnm,çok mutlu ettin

çizelgeyi de düşünüp duruyordum,nasıl yapıcam nasıl yapıcam die.umarım başarılı olurum.çok şirin,motive edici bunlar anlıycanız görür görmez bayıldım

NİYE yazmıyonuz leeeyn bak gidiyom haaaa,,valla eşimin gelmesine son 45dk...daha evi toplacem çocukları uyutucam oooy ooy,la şu oğlanın yaptığına bakın hele lego kutusu getirdi anne açıver diyoo bu saatte oynanırmı,elim mahkum açıcam artık
açtım bile bide onları toplıycam azcık oynasınlar bari oof büyük gürültüyle boşalttı içinii legolarııııaşağıda ablamda uyumuştur valla yarın işe gitcek bide,inadına ses çıkarıyo gibi hergün böyle bu çocuklar,erkenden uyumayı bilmiyolar

tmm canım,az önce kalktım mutfaktan 2 tane kivi aldım.oh ya 1 parça da olsa kendime geldim.1 taraftan da yeşilçay demliyorum,ztn cildimin çok ihtiyacı var malesef listen ve ilgin için tşk cnm,çok mutlu ettin
bu saatte meyve yenirmi kızzz yemediysen bırak boşver
önemli değil bu aradaa görevimiz
çizelgeyi de düşünüp duruyordum,nasıl yapıcam nasıl yapıcam die.umarım başarılı olurum.çok şirin,motive edici bunlar anlıycanız görür görmez bayıldım

vallahi süer yazmışsın, inşallah bu şekilde devam edebiliriz hafta da 2,4 de müthiş vermişsin valla tebrikler :)) darısı başımıza:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…