70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıııııııın kızlar bol eksili ve güneşli bir güne daha merhaba
suziiiii fotolarını bekliyoz hani saçını da yapcaktın ya hippi suzi iztiyoooooooz

amin canım

günaydın komutanım sekizde kalkıldı kahvaltı yapıldı dün akşam 45 dk spor yapıldı dn frem yok komutanım sağol
günaydın kızlar ben kahvaltımı yaptım (sandviç ve çay) nasılsınız bugün bakalım?
günaydın canım eyiii sen nassın ya ben günde en azz 3 kere tartılırım tutamıyorum kendimi bağımlı oldum

Günaydınn canlarımmmmmmmmmmmm
eşim buqün izinli o yüzden giremeyebilirimm
havada mkemmell evde durmayı düşünmüyoruzz
dün kaynanamın kuranında hiç! börek poğaça qibi hamur işleri yemedmm
tavuklu pilav vardı 1 kaşık bile almadımm
çeşit çeşit kurabiyeler vardı 3 tane en miniklerinden kurabiye yedimm
sabah zaten kahvaltmda 1 haşlanmış yumurta yemiştim
saat 1 qibi orda 2 tane dolma yedim
saat 4 civarıda 3 tane kurabiye yedimm
şerbetli tatlılar vardı onların tadına bile bakmadım
şekersiz 1 bardak çay içtim o kadar
akşamda eve qelince eşimle beraber oturup çerez falan yedik
daha yeni kalktım henüz tartılmadım şimdi oğlumu kahvaltı yaptırıp
sonra tartılıp yazarım

Herkese günaydınlarrr,
Bol kilo vermeli bir hafta olur inşallah hepimiz için. Bu hafta fazla gelemeyeceğim, işlerimi toparlayıp, devretmem lazım.
Hasta olanlara şifalar diliyorum.
Dünkü menümü de paylaşayım; Akşam 30 dakika leslie yaptım. Öğlen işyerinde olduğum için kızartma yemek durumundaydım.
2 dilim börek
zeytin-peynir

5-6 ad.kuru üzüm
4-5 fındık

1 tbk.karşık kız.
şehriye çorbsı
sarıms.yoğurt

16.30:1 bardak süt

çorba
salata
yoğurt

Toplamda:1 kupa ıhlamur-
a-c-e vit.yeşil çay-1 kupa adaçayı

Tebrik ederim canım, çok azimlisin, ben olsam yerdim bişeyler

yapacaktim ki aksamki cerez bütün gün yedigin bunlarmi yani :44:

iyidir canım o zaman itiraf edebilirim sabah tartıldım wc gitmeden:) 73.5 inanamadım 3 defa tartıldım ama aynı 73.5

he he ben bir kalkınca birde evden çıkmadan tartılırım. öğlen eve gelirsem gelince. akşam gelince. akşam wc den sonra. yatmadan önce. banyodan önce sonra. spordan önce sonra. ay piskopat derecesinde tartılıyom. günde belki 10.
73.5 çok iyi o zaman senide kadranıma alıyom sende martta 6 lı rakamları görcez artık grubundansın.

:119:6 lı rakamları görcez grubu kalkın bakiiiiim kahvaltı edildi mi hadi :118:hop hop işe gitmeyenler evde 10 dk spor yaoın vücut uyansın kalkın kalkın bskiiiiiiiim :124::124::124:hadi bugün 200-300 gr inceleceeeeeeeez mart a 9 gün kaldı. kilosu 75 civarı olanlarda martın sonuna doğru 6ları görecek anlamam hadihop :122::122:hop. erisin :122::122:yağlar erisin yağlar ben işe gideeer gene geç kaldım sizle çene yapcam diye
bari süpürgemle gidem

sincik kahvaltimi hazir ediyodum pisiiiimmmmmm olcez insallahhhhh

Günaydın kızlar,
Bir şey soracağım, cuma günü tartıldım 71.6 çıktım.
Sonra o günden beri hiiiiiiç kaçamak yapmadım.
Bu sabah aç karna hem de tuvalete çıktıktan sonra tartıldım.
Kesin 1 kg vermişimdir dedim.
72.8 çıktım
Hata verdim resmen, o kadar dikkat edip 5 günde nasıl kilo aldım ?
Çooook sinir oldum, güne kötü başlamak fena oldu

Aminnnnnn

Günaydın canım, inşallah görürüz eksileri.

günaydın kızlar ben kahvaltımı yaptım (sandviç ve çay) nasılsınız bugün bakalım?

Günaydın canım
Günaydınlarrr

günaydin kizlaarr
ay gözünü acan solugu burda aliyo

Günaydın canım, nasıl almayalım, burası olmazsa nasıl motive olcez ama dimi? Cuma tartı gününü düşünmek bile motive edici. Ah bir de sonrası kaçamaklar olmazsa dicem ama o zaman da çekilmiyor ki anacım:18::18:

Canım ödem falandır o, bazen oluyo öyle, cumaya kadar dikkat edersen, cuma günü kesin olur kilon, hemen 1 günde + ya da - çıktım diye üzülme. Sen düzenli beslenmene ve sporunda dikkat et, cuma gösterir etkisini. Bizde de oluyo bazen.

Çoooook enerjikiz bugün, tuttum bunu

günaydin canim
dur hemen üzülme reglin yakinsa olabilir ben +1.300 cikmisdim
yada dün yedigin birsey sislik yapmisda olabilir
menülerini paylasiyomusun burda paylaski kizlar baksin

+ çıkınca çok fena oluyorum ya, bu kadar dikkat edip nasıl 5 günde 1 kilo aldım diye takıyorum hemen
Dur bakalım canım ya, bu hafta cuma tartılamayacağım da, perşembe gece vardiyasına gidiyorum , cuma sabah 10 da geleceğim eve, o zaman tartılırsam 1 kg daha fazla çıkar kafayı yerim
Cumartesi tartılayım, umarım ödemdir

peki şekerim inş görürüz 6 ları ya 4 .5 kilo kaldı inşallah 2 haftada gider bu yük üstümden

Günaydın canım

hepimize -200 grlı bir gün olsun ay azmı oldu ne 500 gr

günaydin canim
dur hemen üzülme reglin yakinsa olabilir ben +1.300 cikmisdim
yada dün yedigin birsey sislik yapmisda olabilir
menülerini paylasiyomusun burda paylaski kizlar baksin

8 şubatta regl olmuştum canım, ona daha var
Ama dünden önceki gece vardiyasında nesfit yedim , dün de az da yesem dengesiz yemek zorunda kaldım, sabah işten gelip uyuduğum için.
İnşallah öylediiiiiiir

Menüleri günlüğe yazıyorum da artık buraya yazacağım, emin olamadım yediklerimden böyle olunca

anaaammm kacamak didiiiiiiiii kiz suss bacim sen caninami susadin simdi dilek gelir :18::18:

seni tuttugu gibiiiiiiiiii

puccaaa bişi sorcam cumaya kadar hiç tartılmıyor muyuz arada tartılsak meraktan olmamı

2 günde bir tartılman en güzeli aslında ama akşam çok kaçırdığında veya wc sorunun oldugunda fazla çıkacagından moralim bozulur diyosan en iyisi cuma sabah tartılmak.

Bugün dikkt et bakalım yediklerine akşam miden ağrımazsa yaparsın şeker.

ay dileeeek yazik bize yaaa ay hic gülecegim yoktuuuuuuu

Bu topikte sıkı yönetim var.

Günaydın 6'yı görmeye kendini hazırlamış ve bu uğurda herşeyi yapan cağğğnımmmm kedim.
Aferimm aferiiimmm rahat olup bitki çayını içebilirsin.

Günaydın canım süpersin
Bi tadına baksan gerisi gelirdi zaten.
Tartıl bakalım merak ettim bende.

Sabah ve öğle diyete uygun değil onun haricinde güzel canım.
Nerelerdesin sen dün yoktun sanırım.

Sana göre normal yemen diyete göre az olabilir.
wc sorunun olabilir, regl yakın olabilir, şişlik olabilir.
Bi gece yediğin yiyecek midende gaz yapmış olabilir.
Ne yediğini bilip bilmeden yorum yapamıcam.:26:

anaaammm kacamak didiiiiiiiii kiz suss bacim sen caninami susadin simdi dilek gelir :18::18:

seni tuttugu gibiiiiiiiiii
Geçmişi okuyamadım da, sıkıyönetim mi ilan edildi yoksam

İşleri toparlamaya çalışıyorum canım, haftaya ameliyat olcamya, o yüzden bu hafta pek giremicem siteye. Arada kaçarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…