70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birtanem bence sende bu şekilde vermeye çalış, vermen gereken miktar ne kadar bilemiyorum ama bu en sağlıklı yol gibi :)) hayırlı geceler cümleten :) bol eksili günler ...

vallahi süer yazmışsın, inşallah bu şekilde devam edebiliriz hafta da 2,4 de müthiş vermişsin valla tebrikler :)) darısı başımıza:))

evet canım ozamanlar haftada bir tartılıyodum ve taşınmıştık o hafta yeme düzeni falanda güme gitmişti bidee,eve yerleştik gibi gün olmuş cuma çıktım tartıya bide ne göriyim 2.400kg gitmiş,bak buda o zamanki kilo bildirimim,hala saklarım

27.05.2011
kilo bildirimi

başlangıç: 79.8 kg
geçen hafta: 71.8
bu hafta: 69.4
giden: 2400 gr
toplamda giden:10.4 kg
hedef...65 kg

kendimi alkışlıyorum

Son düzenleme:

bana müsade kizlar iyi geceler
iyi geceler canim

ben tekrar geldim canim uyuttum kuzuyu tabi tekrar uyanmazsa

bende alkisliyorum canim bosuna takiyosun zaten cok iyi gorunuyosun boyunda var zaten ben senin gibi gorunmem icin en az 5kilo daha vermem lazim bide bu ayaklari inceltmenin yolunu bulmam lazim ama nasilll

bende alkisliyorum canim bosuna takiyosun zaten cok iyi gorunuyosun boyunda var zaten ben senin gibi gorunmem icin en az 5kilo daha vermem lazim bide bu ayaklari inceltmenin yolunu bulmam lazim ama nasilll
sağ ve sol bacak hareketleri yapsan iyi olur,hani yan yatıp bacak kaldırıp indiriyosunya öyle 30ar tane yapmayla başla,çok faydası olucak görürsün ama sabret hemen 3günde erimez onlar dimii
iyi geceler canim

ben tekrar geldim canim uyuttum kuzuyu tabi tekrar uyanmazsa

sen geldin ben gidiyorum canım hemde en acilinden eşimin gelmesine son 15 dkev savaş alanı adeta oyuncaklar masalar pofuduklar legolar daha neler neler,herkül gibi hızlıca halletmeliyim bide çocukları uyutcam daha görüşürüz yarın

yaptim canim gun gectikce fazlalastirayim diyorum 30la baslatiyoya mumkun degil canim 3gunde nasil erisinler benle yasiyolar

iyigeceler canim kolay gelsin bizim evdede herkes uyuyo ben takildim pcye birazdan bende kacarim

tebrikler gerçekten , size bakıp gaza geliyorum yani :) boyunuz kaç ama ya:) uzun boylu olmak avantaj oluyor tabi dimi:))

hadi izle bakalımmm nikrettttt
havva da güzel gacı bade kaka
havva güzel ama badede güzel gııı...haftaya çok atraksiyon var gaçırma hemi....

sen ortine sahip cik önce o kuyruk salliyo ben ne yapayim
Allah kuru iftiradan saklasınnn...ortim aramızda bişe yoh biz sadece arkadaşız dedi. sen kendi kendine gelin güvey olma bence..

betülcüm bende diyorum keske ayaklarim totum cok olsada üst olmazsa
olmuş olmuşşkız benimde ne varsa üst tarafta var..

amaaaann o ne öyle yok benim göbegim var öbürü yok benim bacak var digeri bende kalca var

iste hepsinin bir arada olmasi herkese nasip degil ay ne sansliyim ben yaaaa

urkecim bende senin gibiyim ama aşıcaz bi şekilde...bence kasmaktan oluyo..diyet kelimesi yasak kelime olduğundan biz sağlıklı besleniyoruz dicez..çünkü beyin bu diyette diye ne bulursam kar deyip direnişe geçiyo..fakat bunu aşıp beynimizi kandırmak bizim elimizde cnm..kelin ilacı var ama süremiyo bide sen dene bakim belki sen yapabilirsin..

benim her yerim ağrıyorrr vallaa
spor yapmadığım için alışkın değil vücut
çok zorlandım ama yaptım
devamı gelecekmi kız gelecekse gizli kamera yerleştirecem evine..

Son düzenleme:
amaaaann o ne öyle yok benim göbegim var öbürü yok benim bacak var digeri bende kalca var

iste hepsinin bir arada olmasi herkese nasip degil ay ne sansliyim ben yaaaa

göbek toto bacak ohhhh hepsi

onlarda okadar cok gozukmuyo canim
o senin güzel bakis acin canim sagol ama kamuflas yapiyoruz mecburen üst bölgeyi
ay canim benim dis cikardikca benim oglisde ateslenirdin tekrar gecmis olsun
gecen sene 5 euroya almisdim kotu yani 2.5 tl kotu begenen olmamis ben kaptim önünü kapatamiyordum ama dün cok sükür kapandi ama simitlerde yukariya firladi :101: isallahhh tugbacimm yaz a gitsinler
sagol canim
hadi bakalim güzel sonuclar al isallah
hoşbuldum arkadaşlar,sıcak karşılamanız için tşk .önceden foruma girip sizin yazdıklarınızı okurdum,artık aranızdayım ve burda olmaktan çok mutluyum.

ayy bende söyle 6 yi gördügüm günü görsem artik

bakalim artik ruweydaacim kilo verdikce onlarda gider isallah

balkaymakim alinti yaptim sanettim almamis icine nasil oldu migden :26: gecmis olsun canim

slm kizlar günaydin erken kaldim cocuguda kendimi de hazirlamam lazim benim oglisde asci olacak kresde de karneval var foto cekip onuda aksam koyarim öpüldünüz kactim

iigeceler balkaymak
canim bu ne böyle iyi dayanmissin cok az yediklerin böyle cok cabuk pes edersin bak puccaaa dan rica et sana liste yollasin onu baz al canim yoksa bu sekildedaha fazla dayanamzsin :13:
süper bilgiler ellerine saglik canim
çizelgeyi de düşünüp duruyordum,nasıl yapıcam nasıl yapıcam die.umarım başarılı olurum.çok şirin,motive edici bunlar anlıycanız görür görmez bayıldım

bencede heman yap canim bak buradan faydalanabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

yada

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

günayydiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

Allahim saglikli huzurlu birgün nasip et
bizi kötülere uydurma uyanlarlada karsilastirma
hakkimizda herseyin hayirlisini nasip et
evlatlarimizi ailelerimizi eslerimizi koru
iki cihanda huzur ver....

aaaammmiiiinnn

Üst bölgende sorun var zaten onu da mekikle halledebilirsin.
Toto ve bacak en zor eriyen yerler çünkü.
Sorma ortimin ve NaF'ın baş belası oldum telefonla.
Akşam bile yemeyin diye taciz mesajları atıyorum.

tamam söz ama herzaman bu kadar da sert olma caniiimm :26:

Esprisine yazdım canım dün.
Ben kimseye o tarz konuşamam.
Ama Suzi bayadır burda hemen hemen bi kilo veremeyen o kaldı.
O da rahatlıgından bence kilosundan rahatsız olsa çok çok bişeyler yapmak için çabalardı.

Bu hafta böyle şeker sende yeni başlamışsın.
Sık dişini 1 hafta daha çabuk gitsin.
Yeni bşlayanlarda 2 ve üstü gidiyor.

Öğlen az onun dışında güzel

Bu ne şeker çok az yemişsin...

slm kizlar günaydin erken kaldim cocuguda kendimi de hazirlamam lazim benim oglisde asci olacak kresde de karneval var foto cekip onuda aksam koyarim öpüldünüz kactim

Günaydın şeker.
Bekleriz resimleri.

Günaydın ballı kaymak
Amin diyorum dualarınaa
Ay nickinden sonra canım bal istiyo hiçte yemem

anaaammm deli kadir ay amaan dilek gelmis :18::18:

Eytttt yettim gariii.
Kahvaltını ettin mi bakalım?
Bitki çayını yudumluyor musun???

Günaydın geleceğin çıtırdak hatunları.
Bugünde dikkat ediyoruzz Cuma günü eksi de çıkıyoruzz.
Unutmayın 100 gram olsa dahi verilecekkk.
Ben kahvaltı yapayım geliyorum.
Hepimize güzel bir gün olsun.

günaydın kızlar ben kahvaltımı yaptım (sandviç ve çay) nasılsınız bugün bakalım?

yok canim tarz tamamdir bize böyle bir kaptan lazim heeeeyyyytt dicek ben ona demedim hani 25 30 sinav demissin ya ona didimdi zaten söz verdim ama yapamadim cok midem agridi canim gece gündüz az yedim ondanmi bilmiyorum :26:

henüz kahvaltimi etmedim kocisin tostundan 2 lokma aldim simdide rezene caayimi bitirdim :126:

ay enerrrcik ama vahsi birde pembe etekli su aygirim beniiimm yerim o göbeee

afiyet olsun az ye göbeeeni sallarken ordan agzimiza gircek yoksa

puccaaa bişi sorcam cumaya kadar hiç tartılmıyor muyuz arada tartılsak meraktan olmamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…