Geçmişi okuyamadım da, sıkıyönetim mi ilan edildi yoksam
İşleri toparlamaya çalışıyorum canım, haftaya ameliyat olcamya, o yüzden bu hafta pek giremicem siteye. Arada kaçarım.
Tebrik ederim canım, çok azimlisin, ben olsam yerdim bişeyler
yapacaktim ki aksamki cerez bütün gün yedigin bunlarmi yani :44:
İşleri toparlamaya çalışıyorum canım, haftaya ameliyat olcamya, o yüzden bu hafta pek giremicem siteye. Arada kaçarım.
hoppidimart a bende 6 ları görerek girmek istiyorum
bende evlendiğimde ilk 6 ay hap kullandım migrenim oldugu içn çok tetikledi bıraktım 1 yılı geçkindirde eşim korunuyor (kesin yöntem değil) biz yaz sonu düşünüyoruz kısmet olursa.. istiyorsan inş allah gönlüne göre verir canm
evet artık hergün spor yapıyorum bisikletimle spor yapınca daha güzel gidecek ona inanıyorum akşam olsunda sporumu yapayım
eve alma ortim abur cubur aldırmada olunca dayanamıoz çünkü... dün küçük yeğenim bendeydi dolabı açtı çiko falan arıyor bana diyorki ya dolabındada hiçbişe yok bende dedim sana göre bişey yok
gururla söylüyom biraz önce kola ve kurupasta geldi hiç birine dokunmadım :)))))
Günaydın canım süpersin
Bi tadına baksan gerisi gelirdi zaten.
Tartıl bakalım merak ettim bende.
sincik kahvaltimi hazir ediyodum pisiiiimmmmmmolcez insallahhhhh
baktigim yerde diyet görüyorum artik
forum takibe bakiyorum
"diyet yeterlilik sinavi " yaziyo bu ne olaki herhalde günlük yediklerimizle ilgili bir test bakalim diyet yapabilirmisin gibi bisey diye tam tiklicakken "diyanet yeterlilik sinavi" ymis
sorma canim sorma sopayi aldi eline puccaaaGeçmişi okuyamadım da, sıkıyönetim mi ilan edildi yoksam
saol cnm
evet cnm bütün qün bunları yedim ya öğlen 1 bardak ayran falanda içtim yani öle yak üstü aparatif atıştırdım diyeyim
öle oturup tabağı elime alıp bişeyler yemedim zaten sürekli servis halindeydim bide oğlum rahat durmuyodu fırsatta bulamadım.
herkes qittikten sonra qörümcemlerle oturduk çay demledik falan onlar tatlı yedi bi posta daha
ben yemedim yine :26:
pazartesi qünü küçük qörümcemde toplancaz o kesin br sürü çeşit yapar of herkes üstüme qelio yaa
bu arada az önce tartıldım kızlar
66.0 çıktımm yani 100 gr vemişim
Günaydın kızlarrr :)
ben şu an diyet yapmıyorum
bayadır diyet yapıyorum ondan vücudum artık benle direniyor diye ama diyet gibi beslenmekten alamıyorum kendımı
dikkat etmıyorum ama alışmışım bikerezaten midemde almıyo bende yıdıklerımı yazayım dunku
Sabah
Peynir zeytin 2 dilim küçük çavdar ekmeği çay (son kalan ekmeklerin kurumustu hatta )
Ara
Meyvem yoktu hurma yedim 4 tane
Öğle
1 kepçe çorba 1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Form bisküvi 4 tane
Akşam
Çorba ve bi minik poğaça
Annemlerdeydik çay vardı sonrasında da meyve 2-3 dilim elma yedim
ve gün bitti
2 litre de su içmişim ama diyette değilim eheheh
kızlar bu arada gecen bende bi fosfor parlaması oldu şimdiye kadar nıye farketmedım bılmıyorum
şimdi ben fırından çavdar ekmeği kestırıyorum yanı bildiğin
normal ekmek şeklınde cavdar ekmeği e halıyle dılımlerı tost ekmekleri gibi büyük dilimler değil yanı ben ıkı dilim ekmeği
yanyana koyunca ancak bir adet tost ekmeği yapiyokalınlıkları ise aynı :)
baktigim yerde diyet görüyorum artik
forum takibe bakiyorum
"diyet yeterlilik sinavi " yaziyo bu ne olaki herhalde günlük yediklerimizle ilgili bir test bakalim diyet yapabilirmisin gibi bisey diye tam tiklicakken "diyanet yeterlilik sinavi" ymis
aynen öle cnm tadına baksam tutamazdım kendimi belkide
devamı qelirdi istemeden
ve sonra bir pişmanlıkk...
valla karakedı cok begendım menunu cok şükür midene dogru dürüst bişeyler girmiş mutlu oldum valla ıns kılolarda gıder canımmenüm
sabah00
1 dilim ekmek
1 domates
1 yumurta
11:00 3 kayısı kurusu
12:00
4 dilim ekmekiçine 4 dilim hindi salam ve yeşillikle sanviç
1 yeşil elma
15:30 light meyveli yoğurt
17:00 1 muz
18:30
1 kase çorba, yeşillik
8 kaşık yağsız karnıbahar ve bir bardak yoğurt
veeeeeee geriye bir bardak leblebi hakkım kaldı acıkırsam yiyceeeeeem
aclık nelere kadirmişaksam yemegi....
sicacik ekmek aldilar
üzerine yag sürdüler
o yaglar ekmek üstünde eridiler
gözüme soka soka yediler
beni en derin yerimden yaradilar
mis gibi nuhutlu pilavlar
yanindada yogurtlar
üzerinede karabiber dökeydiler eyiydi ama dökmediler
löp löp yedilerbu kiz corbayla doyarmi demediler
peki ya tursu dediler
onuda silip süpürdüler
pirasada vardi onuda yediler
bu kiz ne ceker düüsünmediler
ben bir garip kizim
bu misralar kalbimden gelir
hem söyler hem aglarim
yeter artik bende doya doya yemek isterim
he bak unutmusum yazmayı gaz ıcın rezene ıc canım hem gaz ıcın hem mıde problemlerıne etkılıkızlaaaar karnıbahar çok kötü gaz yaptı ölüyoooooooom bana bir çare spor yapcam ama hareket edemiyom feci şiştim yaaa
kayısılı form çayı iyi gelir mi kine
kackı mesaın canım 9 da mı senındehe he ben bir kalkınca birde evden çıkmadan tartılırım. öğlen eve gelirsem gelince. akşam gelince. akşam wc den sonra. yatmadan önce. banyodan önce sonra. spordan önce sonra. ay piskopat derecesinde tartılıyom. günde belki 10.
73.5 çok iyi o zaman senide kadranıma alıyom sende martta 6 lı rakamları görcez artık grubundansın.
:119:6 lı rakamları görcez grubu kalkın bakiiiiim kahvaltı edildi mi hadi :118:hop hop işe gitmeyenler evde 10 dk spor yaoın vücut uyansınkalkın kalkın bskiiiiiiiim :124::124::124:hadi bugün 200-300 gr inceleceeeeeeeez mart a 9 gün kaldı. kilosu 75 civarı olanlarda martın sonuna doğru 6ları görecek anlamam hadihop :122::122:hop. erisin :122::122:yağlar erisin yağlar ben işe gideeer gene geç kaldım sizle çene yapcam diye
bari süpürgemle gidem
günaydın,
tembel tembel oturuyorum bu sabah iş güç yaptığım yok alıştım tembelliğe...dün giremedim misfir geldi akşam oldu akşma uğrayamıyorum kociş varken..dünkü menümü yazayım
sabah:1 dlim denge liğhtpeynir,4 zeytin,küçük domates
ara:muz
öğle:4 dilim sucuk,yumurta
ara:yok
akşam:1 kepçe kıymalı pırasa,yoğurt,havuç rende
ara:1 er dilim elma armut portakal
3 litre su hiç çay içmedim
bugün
sabah:1,5 dilim denge liğht 4 zeytin peynir
dün sabah tartıldım 70.2 olmuşum inşallah cumaya 69larda olurum çok dikkat etmeliyim cumaya kadar....
günaydın kızlaaar bende dün aksam oglusu uyuttuktan sonra 30 dk leslıe yaptımarkasına dus alıp yattım ama benı terletmıyo hıc yaa
bu sabah da işe kendım geldım 20 dk da yürüdüm ohh
aneeeyyyy ben burya daldım ya kahvaltı etmediğimi unuttum.. gidemde edem garii geç oldu yavv..
günaydiinaclık nelere kadirmişinsanı sanatcı yapıyo valla
günaydın kızlaaar bende dün aksam oglusu uyuttuktan sonra 30 dk leslıe yaptımarkasına dus alıp yattım ama benı terletmıyo hıc yaa
bu sabah da işe kendım geldım 20 dk da yürüdüm ohh
-16 derece diyom dondum diyom başkada birşey demiyom. hala titriyom yaaaaaaa
erzurum mu ora nere??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?