70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrik ederim canım, çok azimlisin, ben olsam yerdim bişeyler

saol cnm

yapacaktim ki aksamki cerez bütün gün yedigin bunlarmi yani :44:

evet cnm bütün qün bunları yedim ya öğlen 1 bardak ayran falanda içtim yani öle yak üstü aparatif atıştırdım diyeyim
öle oturup tabağı elime alıp bişeyler yemedim zaten sürekli servis halindeydim bide oğlum rahat durmuyodu fırsatta bulamadım.
herkes qittikten sonra qörümcemlerle oturduk çay demledik falan onlar tatlı yedi bi posta daha
ben yemedim yine :26:
pazartesi qünü küçük qörümcemde toplancaz o kesin br sürü çeşit yapar of herkes üstüme qelio yaa

bu arada az önce tartıldım kızlar
66.0 çıktımm yani 100 gr vemişim

Günaydın kızlarrr :)

ben şu an diyet yapmıyorum
bayadır diyet yapıyorum ondan vücudum artık benle direniyor diye ama diyet gibi beslenmekten alamıyorum kendımı
dikkat etmıyorum ama alışmışım bikere zaten midemde almıyo bende yıdıklerımı yazayım dunku

Sabah
Peynir zeytin 2 dilim küçük çavdar ekmeği çay (son kalan ekmeklerin kurumustu hatta )

Ara
Meyvem yoktu hurma yedim 4 tane

Öğle
1 kepçe çorba 1 dilim çavdar ekmeği

Ara
Form bisküvi 4 tane

Akşam
Çorba ve bi minik poğaça

Annemlerdeydik çay vardı sonrasında da meyve 2-3 dilim elma yedim
ve gün bitti
2 litre de su içmişim ama diyette değilim eheheh

kızlar bu arada gecen bende bi fosfor parlaması oldu şimdiye kadar nıye farketmedım bılmıyorum
şimdi ben fırından çavdar ekmeği kestırıyorum yanı bildiğin
normal ekmek şeklınde cavdar ekmeği e halıyle dılımlerı tost ekmekleri gibi büyük dilimler değil yanı ben ıkı dilim ekmeği
yanyana koyunca ancak bir adet tost ekmeği yapiyo kalınlıkları ise aynı :)

dün gece regl oldum cnm.ne hissettiğimden emin değilim duygularım karmakarışık en iyisi düşünmemek. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için. Bende hergün yürüyücem. Sen bisiklete her bindiğinde çok terliyormusun. Benim yüzümden şapur şupur ter akıyor dolayısıyla duş almak şart. bazen de üşeniyorum.

gururla söylüyom biraz önce kola ve kurupasta geldi hiç birine dokunmadım :)))))

süper irade hepimize nasip olsun...

baktigim yerde diyet görüyorum artik

forum takibe bakiyorum

"diyet yeterlilik sinavi " yaziyo bu ne olaki herhalde günlük yediklerimizle ilgili bir test bakalim diyet yapabilirmisin gibi bisey diye tam tiklicakken "diyanet yeterlilik sinavi" ymis

sincik kahvaltimi hazir ediyodum pisiiiimmmmmm olcez insallahhhhh

aneeeyyyy ben burya daldım ya kahvaltı etmediğimi unuttum.. gidemde edem garii geç oldu yavv..

Geçmişi okuyamadım da, sıkıyönetim mi ilan edildi yoksam

İşleri toparlamaya çalışıyorum canım, haftaya ameliyat olcamya, o yüzden bu hafta pek giremicem siteye. Arada kaçarım.
sorma canim sorma sopayi aldi eline puccaaa

canim iradelsin iyi tutmussun kendini tebrik ediyorum ama aksamin yok sabahin az gibi geldi bana sadece yumurta ..

görümcenede güzel kahvaltini yap git ordada salata tarzi seyler le ögleni gecirirsin iradelisin eminim ordada yemezsin

günaydın,
tembel tembel oturuyorum bu sabah iş güç yaptığım yok alıştım tembelliğe...dün giremedim misfir geldi akşam oldu akşma uğrayamıyorum kociş varken..dünkü menümü yazayım
sabah:1 dlim denge liğhtpeynir,4 zeytin,küçük domates
ara:muz
öğle:4 dilim sucuk,yumurta
ara:yok
akşam:1 kepçe kıymalı pırasa,yoğurt,havuç rende
ara:1 er dilim elma armut portakal
3 litre su hiç çay içmedim
bugün
sabah:1,5 dilim denge liğht 4 zeytin peynir

dün sabah tartıldım 70.2 olmuşum inşallah cumaya 69larda olurum çok dikkat etmeliyim cumaya kadar....

Günaydın şeker

ahahha süper

aynen öle cnm tadına baksam tutamazdım kendimi belkide
devamı qelirdi istemeden
ve sonra bir pişmanlıkk...

100 gram daha gitmiş süper

valla karakedı cok begendım menunu cok şükür midene dogru dürüst bişeyler girmiş mutlu oldum valla ıns kılolarda gıder canım
aclık nelere kadirmişinsanı sanatcı yapıyo valla
kızlaaaar karnıbahar çok kötü gaz yaptı ölüyoooooooom bana bir çare spor yapcam ama hareket edemiyom feci şiştim yaaa
kayısılı form çayı iyi gelir mi kine
he bak unutmusum yazmayı gaz ıcın rezene ıc canım hem gaz ıcın hem mıde problemlerıne etkılı
kackı mesaın canım 9 da mı senınde

günaydın kızlaaar bende dün aksam oglusu uyuttuktan sonra 30 dk leslıe yaptımarkasına dus alıp yattım ama benı terletmıyo hıc yaa

bu sabah da işe kendım geldım 20 dk da yürüdüm ohh

Son düzenleme:

Günaydın
Öğlen et veya tavık olaydı iyiydi ama sucukta onun yerine geçer sanırım.
Cuma'ya kadar 6yı kesin görürsün senn

mesai 8 aslından arcak ama herkes 9 da geli kışın bende 9 gibi gelim banane işte. devlet dairesi ne olacak :))))))
şaka bir yana sabah arabayı ısıtıp buzunu kazımak 20 dk siteden çıkamak 10 dk otobüse gitsen oda aynı durakta donmak 20 dk . ancak geliyo millet sanırım :)))))))

aneeeyyyy ben burya daldım ya kahvaltı etmediğimi unuttum.. gidemde edem garii geç oldu yavv..

günaydiin ohh sporda yapmissin yaglarin erim erim erisin insallahhh
ay cok dertliyidim dün sorma canim
-16 derece diyom dondum diyom başkada birşey demiyom. hala titriyom yaaaaaaa

oyyy pisiim senin tüyler havadadir simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…