chosen1234
ay canım sorma o kadar dikkat ettim bu hafta ama bu sabah sumu tuttum ne dün 71,9 ken gene 72,5 çıktım. yani geçen haftaki kilomu bile yakalayamıycam bu gidişle. regl falanda daha var anlamadım ki bu şişkinliği ben bugün akşama kadar dayanayım bitki çarlarına en iyisi :) ama pes etmedim haftaya cuma istiyom 69 uuuuuuuuuuuuu
umayım valla bende anlamadım neye böyle oldu. adaçayı form ve yeşil çay içecem bugün bol bol belki atarım akşama kadar şişi
ay kızlar aylardır kilo verecem diye. o diet bu diet dolaş. çaylar iç sirkeli sular bir spor yap bir kes valla vücutta denge bırakmadım. oda haklı bıktı benden ne etsin:)
hepimizde var sabırsızlık ama mecbur bekleyeceğiz. gitmiyo hemen bu kilolar. kolay geli zor gidi.
ağzımın tadını o kadar bozmuşumki akşam ne yaptım anlatayımda gülün. akşam nefsitle süt içecektim. koydum tabağa sütü kokladım kokusunda birşey yok döktüm üstüne bir kaşık yedim sanki hafifi acılık var herhalde nefsit bozuldu diyom. sütü bardağa döktüm kıvamıda iyi. sonra bir yudum aldım aman allahım acımış süt. garip bir tat olmuş . acaba diyom omu dokundu zehirlendim mi ki ? çokta yemedim ama azıcık süt girdi yine mideye ? ay bu kilo verme yollarında nedir bu ddüştüğüm halllerrr
Bu kadar kararlı olmamın sebebinide anlatayım size.
Dün eşime pcden çektiğim bir resmimi gönderdim.
Eşimde bu ne zaman çekilmişdi fıstığım dedi.
Bende geçen yaz denize gitmiştik ya o zaman dedim,62 kiloyd
Eşimde bana şimdi sana bir şarkı armağan ediyorum fıstığım sence hangisi dedi.
Bende bizim şarkımız var eşim hep söyler bana fıstık şarkısı diye onu söyledim.
Eşimde evet hayatım dedi ama gülmüş sonunda anladım altında bir şey var.
Ve akşam evde açıkladı şarkı şuymuş.
O eski halinden eser yok şimdi.....
Ya işde böyle ben zayıflamiyimde kimler zayıflasın.
Kalıcı olmalı,kaçamak olmamalı,bu nedenle düzenli beslenicem.
haklısın canım ya sağlığımla benim kadar oynayan bir kızçe daha yoktur. zayıflayacam diye yapmadığım saçmalık kalmadı. ne ilaçlar içtim anlatmıyayım. güzellik merkezlerine o kadar para döktüm. of of delledim gene ben acık çalışayım size iyi sohbetlerAhh canım ahh.Hangimizin diğerinden farkı var ki.Vucudunumuz dengesiyle oynuyoruz gerçekden oda bizi böyle cezalandırıyor.
O acelede hepimizde var ama sonucu bir iki gün olumlu olsada kalıcı olmuyor.En ufak bir yemede hop geri geliyor.
O yüzden en güzeli yavaş ama kalıcı gitsin.Aman dikkat et kendine,en önemlisi sağlık.
Günaydın yavrıler..
Bugün evdeyim... işler birikti biraz ama girişesim yok... grip saldırıyor bır yandan... bunyem savasıyor obur yandan..
Limonlu yeşilçayda ıcıyorum bol bol... belkıde o yuzden teslım olmadım daha..
çayımı içip tıkınacagım bırazdan...
eşimde bana söylemişti bu şarkıyı. o eski halinden eser yok şimdi diye. aldırmamıştım ama artık kararlıyım inş zayıflıycam
haklısın canım ya sağlığımla benim kadar oynayan bir kızçe daha yoktur. zayıflayacam diye yapmadığım saçmalık kalmadı. ne ilaçlar içtim anlatmıyayım. güzellik merkezlerine o kadar para döktüm. of of delledim gene ben acık çalışayım size iyi sohbetler
slm canıııııım
,Bu kadar kararlı olmamın sebebinide anlatayım size.
Günaydın yavrıler..
Bugün evdeyim... işler birikti biraz ama girişesim yok... grip saldırıyor bır yandan... bunyem savasıyor obur yandan..
Günaydın yavrıler..
öyle kıskançlığı falan yoktur ama onun için anlayamıyorum zaten belkide gayet masumca davranıyordur yada kızdırmaya çalışıyordur ben bile çözemedim:44::44:Bazı erkekler kıskanıyor sanırım eğer öyle bi huyu varsa.:26:
canım sen diğer yöntemleri boşver diyetisyenin menüsüyle olacak bence hiç canınıda sıkma zamana bırak bir yandanda çabala tabii kolay geldi belki o kilolar ama kolay gitmeyecek hepimiz onun için savaşıyoruz tek amacımız çıtır hatunlar olmakchosen1234
umayım valla bende anlamadım neye böyle oldu. adaçayı form ve yeşil çay içecem bugün bol bol belki atarım akşama kadar şişi
ay kızlar aylardır kilo verecem diye. o diet bu diet dolaş. çaylar iç sirkeli sular bir spor yap bir kes valla vücutta denge bırakmadım. oda haklı bıktı benden ne etsin:)
hepimizde var sabırsızlık ama mecbur bekleyeceğiz. gitmiyo hemen bu kilolar. kolay geli zor gidi.
ağzımın tadını o kadar bozmuşumki akşam ne yaptım anlatayımda gülün. akşam nefsitle süt içecektim. koydum tabağa sütü kokladım kokusunda birşey yok döktüm üstüne bir kaşık yedim sanki hafifi acılık var herhalde nefsit bozuldu diyom. sütü bardağa döktüm kıvamıda iyi. sonra bir yudum aldım aman allahım acımış süt. garip bir tat olmuş . acaba diyom omu dokundu zehirlendim mi ki ? çokta yemedim ama azıcık süt girdi yine mideye ? ay bu kilo verme yollarında nedir bu ddüştüğüm halllerrr
Bu kadar kararlı olmamın sebebinide anlatayım size.
Günaydın kızlaaar ,
Dünden önceki gece tartıldım 72.8, sonra baktım 73.8, dün tartıldım yine 72.8, bugün 72.4.
Geçen hafta 71.6 çıkmıştım, dikkat edip duruyorum ama olmadı
Bugün gece vardiyam var, sabaha kadar ofiste olacağım.
Kızlar ne önerirsiniz?
Akşam 8' den sabah 9'a kadar ofiste olacağım ve yemeden duramam.
Meyve mi yiyeyim ne yapayım dersiniz?
Günaydın kızlaaar ,
Dünden önceki gece tartıldım 72.8, sonra baktım 73.8, dün tartıldım yine 72.8, bugün 72.4.
Geçen hafta 71.6 çıkmıştım, dikkat edip duruyorum ama olmadı
Bugün gece vardiyam var, sabaha kadar ofiste olacağım.
Kızlar ne önerirsiniz?
Akşam 8' den sabah 9'a kadar ofiste olacağım ve yemeden duramam.
Meyve mi yiyeyim ne yapayım dersiniz?
saol suzım yuvarlanıp gıdıyoz ıste am abu aralar erken bahar depresyonun agrıdım sanırım aldıgım 1.5 kg yı veremıyorumslm kizlar
bugün not tutmaya basladimyoksa günde 2-3 kere okuyorum gecmisi :111:
is arkadaslari ne yaziyorsun habire deftere diye sordulargünlük tutuyorum dedim
blackcat kingkong la is im zor birazyine taraf deyistirdi 1 haftadir yüzüme bakmayan bugün yine konusmak istedi ben onun oyuncagi degilim benlen kukla gibi oynasin
rezzancim bende 0 grupuyum canim
ama yumurta sütü severim vazgecememki
ger-düs canim bende 3-4 tane camasirlik kirdimen son esim yeter dedi kalin demirlisinden aldik sIkma canini
ay-nil sahte manti yeseydin canim ben öyle yapiyorum tabii dayanabilirsem
karnibahari manti gibi yogurtlayip salcali naneyi gezdiriyorum esim manti yiyobende sahtesini
chemes tekrar aramiza geldigine sevindim canim
balikaymak 3ü1 aradami yapiyon gii3 listeleri toplu halde karistircam yazmissin da
nesquick o senin güzel bakis acin canimcim cok sagolbenim yolum daha coookkk uzunn
birde allah annenin mekanini cennet eylesin canim icim cis etti okurken
cleopatra bilgiler icin sagol canim
chosen1234 tebrikler canim
biz kadinlarin aslinda isteyince yapamiycamiz sey yoktur
isallah en kiza zamanda hedeflerimize ulasiriz hepimiz
theolog su icmeyi unutmuyorsun dimi canim :44: acaba birden gidecekdir belki :26:
abababa ahada kacak gelmishosgeldin canim
sinavi kazanmana ayrica sevindim canim
bng07 tesekkürler tekrar hatirladigin icin canimkizlarla gecende konusmusduk zumbayi
umay0110 canim ben karnibahari sade limon sIkIpda severim aslinda:26:
gerci bende bu bogaz varken neyi sevmiyorum ki
eskiden az da olsa seciciydim artik yemekde secmem kalkti
söyle ünlülerin oldugu gibi benimde kendime ayit bir ascim olsaonun verdigini yerimde kendime ayri birsey yapmaya üseniyorum
nilipus,kuzeydengelen,meline,mawis hosgeldiniz aramiza kizlar
kdr napiyon canim benim hosgeldinartik geceleride ugramaz oldun gerci ders calisiyorum demissin canim isallah diyetizyenin faydasini görürsün canim benim
jazira canim biyerde okumusdum ciko regl agrilarina iyi geliyormus
ama korkumdan hapi tercih ediyorumregl bitince düzene girersin canim
urke canim tadimlik yemissin zaten herhalde :26: sIkma canini yemege oturtugunuzdada salata corba yersin canim
arzucum nasilsin canim
charm slm tatlim
monarosa oh ne güzel herseyini halletmissin tatlimbende bi eve gitsem
gurbetgüzeli slm canim
dilekcimmm :18: birazdan mönümü paylasiyorum :101:
birde varya zamanlaman harika fistikbugün gec cikacagim icin öglen molami gec verdi sekretär asagiya gidip dondurma alacakdim
senin yazini gördüm otura kaldim totomun üstüne
tugba,qivi,ezgiilknur,naf,zeynepberat,halay,yarimm,:44:
suan bu kizlar aklima geldi
nerdesiniz
saol canım ben okudum ama okuyamayanlar ıcın düşünüyosan ıs yerınde tarayıcı varsa orda taratıp o sekıle paylasabılırısnlistem kızlar ama çok okunaklı olmadı
cok sacma bı uygulamaymıs ya tamam herkes kendı kapısının önünü süpürmeli temız tutmalı normalde de ama genel bı temızlık olarak bırnı bulsalar dah ıyı bırde canım sen turk mahallesıne tasıncaktın komusların hep türk mü şimdi:26:bende B grubuyum ve tam beni anlatmis yemek yedikten sonra hep sorun oluyo
kizlar ne cok konusmussunuz hala okunucak cok sayfa var nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur bugun ne yaptim anlatsam inanmazsiniz burda [kerhwoche]yani iste bi hafta size dusuyo apartmanin supurup silmesini yapiyosun bizde buraya yeni tasindikya bu hafta bize geldi sira ve bina 4katli ben enust katta oturuyorum butun binanin merdivenlerini sildim tabi esim geldi yarisinda napiyosun sen diye dedim sira bizdeya temizleyeyim dedim oda gitti binayla ilgilenen kadina ve sordu nekadar yeri silmemiz lazim diye ve onlarda sadece binanin disini temizlememiz gerktigini diger bina icinin sadece kendi katimizi temizlememiz gerektigini soyledi yani bosu bosuna butun binayi temizlemis oldum sakak gibi dimi
ahh o bıskolata piayı dılek dedıydı hıc umursamadıydım bılmıyom ya sonr abı kere gördum hadı alayım dedım super bısey hepsını denemek lazım ama bıdaha almadım yanı onla kaldıSelam kızlarrrr
bu akşam dışarda olmanın sonucunda çozuttum yine
hem de cumaya ne kaldı şurdaaaa
eşimle dışardaydık bu akşam
evden yemek yiyip çıktım özellikle ama eşim yemek yedi
ben de tırtıkladım biraz tabağından
sonra kahve içmeye gittik 1 cappucinno, 3 tane biscolata pia ve bir küçük top çikolata yedim
işte böleee
iş çıkışı eşim eve gelmedi dışarda buluştuk canım
market alışverişimiz vardı onu yaptık. sonra da yemek kahve işteee:89:
bu arada biscolata pia'yla tanışmış oldum tanışmaz olaydımmmm
doymadım canım..
sonuç yukarda
bende 81 lıyım ama 2012 ye gırelı 31 dıyom temmuza kada 30 mu deseydımkaclisin canim ben 81liyim ama banane ya ta kasimda 31 olcam oyuzden 30um simdilik
evet ya bende sorcaktım nafı pzt gelcem dıyodu bu haftada gelmedı ıyıdır ınsallah:26:iyi gecelerrr pisicikkk
benim NAF ım da yok hasretle bekiyorummmm
canım neden bukadar alınıyorsun ki??
herkes farklı modda burada sonuçta..
ben de yazıyorum çoğu zaman cevap yazan olmuyor
ama ben vay neden cevap yazmıyorsunuz tarzında trip yapmıyorum
gerek yok yani böyle bişeye..
bende gördüm daha once bu tarz yazılarını ama ben tarzın o sekıdle dıye düşünüyorum yanı bırde bu smıle felna koymayınca yanlıs olabılıyo belkıde ondan bu sekılde anlasıyodur canım
hayır canım ben yeni yakın yazdığımı hatırlamıyorum yazdıysamda şakayla yazmışımdır ciddi olarak ilk geldiğimde yazdım ozamanda olay büyümüştü ben seni kırmak içinde söylemedim ama ilk zamanlarki olayları dedin sandığım için öyle düşündüm seni kırdıysam özür dilerim canım sıkkın dediğim gibi, iyi niyetle bitirdin ama ilk yazdığın tepki gibi olunca üzüldüm dedim ki ben trip atmamıştım sende eskiyi hatırlatınca öyle dedim kusura bakma tekrar
hadı bakalım dılekcım ıns basarılı olursunGünaydın kızlar.:96:
Bugün çikolatayı bırakma kararı aldım.
Sigarayı bırakmak gibi birşey sanırım bu da.:101:
Neyse kararlıyım bundan sonra evde çikolata olsa da yemiycem.
Dikkat ettim yeme tarzım gayet normal.
Akşamları dışardan yemeyiz. Sebze yiyorum genelde.
3 haftada 4 kiloya yakın verdiğimde 3 hafta boyunca hiç çiko yememiştim.
Çiko yemesem gidecek yani.
Zor olsa da kendisine elveda diyorum.
Reglde bile canım tatlı isterse hurma yiycem 3-4 tanesi acaip iyi geliyor zaten.
Hepimize güzel bir gün olsun.
gecmıs olsun canım bende de şişlik deil ama bi agırlık var sankı vücudumda bı detoks yapmam laızm ama ayranlı deıl sebzelı bısey dah once vardı benım ama o dökümanı bulamıyorumkızlar ya sabah kalktım yüzüm şişmiş ve vucudumda anlamadım niye oldu. dudaklarım bile estetik gibi ya bu suratla nasıl işe gitcem ben :84::84::84:
artı 1 kilo olmuşum düne göre su tuttum kesin ama niye anlamadım ki
günaydın canlar...
hepiniz iyisinizdir inş.
bende kilolar harici iyiyim..
iki hf dır çok dikkat etmiyorum..artılardayım yani..
güya bu hf dikkat etcektim ama dün akşam gittim whoper menü yedim..
ne zamandır canım istiyordu..
hatta 1-2 ısırıkta oğluşunkinden aldım...
bugün dikkat edeyim bari az artıyla kurtarayım diyorum..
Meyveyede çok yüklenme canım.Tost,ayran yiyebilirsin.
Beyaz leblebi tüketebilirsin,yinede arada meyvede yersen vede bitki çayı içersen tok tutucaktır.
Özellikle beyaz leblebiyi öneririm tok tutuyor,seni oyalar yemeklere saldırmanı engeller.
güldüm canım ama umarım yanlış anlamazsın
,
Ay bunlar ne fenalar yaa
Yanlız değilim desene:)
Valla ben kesin kararımı verim zayıflıyacağım çıtır hatun olacağım yazın istediğimi giyeceğim.
Ben düşüneceğime eşim düşünsün.
bence sık tartılmanın kilo verme üzerindeki olumsuz etkilerini bir oku netten cnm süt içebilirsin bence arkadaşlar ne der bilemem ama, şakar oranı az olan meyvelerden yiyebilirsin nasıl olsa uyumayacaksın eve dönüp uyuyacaksan uyumaya yakın bişey yemezsin problem olmaz sanırım
Çok teşekkür ederimmmmmmm, beyaz leblebi alayımmm gitmedenn,
Geçen gece vardiyasında 2 kase special k yedim sonra bir tartıldım 71.6 ken 73lerde çıktım
Bu gece dikkat edeceğimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?