70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu kadar kararlı olmamın sebebinide anlatayım size.

Dün eşime pcden çektiğim bir resmimi gönderdim.
Eşimde bu ne zaman çekilmişdi fıstığım dedi.
Bende geçen yaz denize gitmiştik ya o zaman dedim,62 kiloyd
Eşimde bana şimdi sana bir şarkı armağan ediyorum fıstığım sence hangisi dedi.
Bende bizim şarkımız var eşim hep söyler bana fıstık şarkısı diye onu söyledim.
Eşimde evet hayatım dedi ama gülmüş sonunda anladım altında bir şey var.
Ve akşam evde açıkladı şarkı şuymuş.
O eski halinden eser yok şimdi.....
Ya işde böyle ben zayıflamiyimde kimler zayıflasın.
Kalıcı olmalı,kaçamak olmamalı,bu nedenle düzenli beslenicem.

Ahh canım ahh.Hangimizin diğerinden farkı var ki.Vucudunumuz dengesiyle oynuyoruz gerçekden oda bizi böyle cezalandırıyor.
O acelede hepimizde var ama sonucu bir iki gün olumlu olsada kalıcı olmuyor.En ufak bir yemede hop geri geliyor.
O yüzden en güzeli yavaş ama kalıcı gitsin.Aman dikkat et kendine,en önemlisi sağlık.

eşimde bana söylemişti bu şarkıyı. o eski halinden eser yok şimdi diye. aldırmamıştım ama artık kararlıyım inş zayıflıycam

Günaydın yavrıler..
Bugün evdeyim... işler birikti biraz ama girişesim yok... grip saldırıyor bır yandan... bunyem savasıyor obur yandan..
Limonlu yeşilçayda ıcıyorum bol bol... belkıde o yuzden teslım olmadım daha..
çayımı içip tıkınacagım bırazdan...

haklısın canım ya sağlığımla benim kadar oynayan bir kızçe daha yoktur. zayıflayacam diye yapmadığım saçmalık kalmadı. ne ilaçlar içtim anlatmıyayım. güzellik merkezlerine o kadar para döktüm. of of delledim gene ben acık çalışayım size iyi sohbetler

slm canıııııım

eşimde bana söylemişti bu şarkıyı. o eski halinden eser yok şimdi diye. aldırmamıştım ama artık kararlıyım inş zayıflıycam

Yanlız değilim desene:)
Valla ben kesin kararımı verim zayıflıyacağım çıtır hatun olacağım yazın istediğimi giyeceğim.
Ben düşüneceğime eşim düşünsün.

Günaydın kızlaaar ,
Dünden önceki gece tartıldım 72.8, sonra baktım 73.8, dün tartıldım yine 72.8, bugün 72.4.
Geçen hafta 71.6 çıkmıştım, dikkat edip duruyorum ama olmadı
Bugün gece vardiyam var, sabaha kadar ofiste olacağım.
Kızlar ne önerirsiniz?
Akşam 8' den sabah 9'a kadar ofiste olacağım ve yemeden duramam.
Meyve mi yiyeyim ne yapayım dersiniz?

Hepimizin düştüğü hatalar canım yanlız değilsin hep birlikde sağlıkla yolumuza devam edeceğiz inşallah.Kolay gelsin.

,

Ay bunlar ne fenalar yaa

Günaydın şeker.
Dikkat et kendinee teslim olma hastalığa.

Afiyet olsun şekerim.

Bazı erkekler kıskanıyor sanırım eğer öyle bi huyu varsa.:26:
öyle kıskançlığı falan yoktur ama onun için anlayamıyorum zaten belkide gayet masumca davranıyordur yada kızdırmaya çalışıyordur ben bile çözemedim:44::44:
canım sen diğer yöntemleri boşver diyetisyenin menüsüyle olacak bence hiç canınıda sıkma zamana bırak bir yandanda çabala tabii kolay geldi belki o kilolar ama kolay gitmeyecek hepimiz onun için savaşıyoruz tek amacımız çıtır hatunlar olmak

güldüm canım ama umarım yanlış anlamazsın

Meyveyede çok yüklenme canım.Tost,ayran yiyebilirsin.
Beyaz leblebi tüketebilirsin,yinede arada meyvede yersen vede bitki çayı içersen tok tutucaktır.
Özellikle beyaz leblebiyi öneririm tok tutuyor,seni oyalar yemeklere saldırmanı engeller.

günaydın arkadaşlar cumaya 1 kala dikkat edelim ben bu gün ögle ve akşam kabak yemeyi planlıyorum umarım tartıda güzel bir sonuç alırız hepimiz hadi bakalımm...

bence sık tartılmanın kilo verme üzerindeki olumsuz etkilerini bir oku netten cnm süt içebilirsin bence arkadaşlar ne der bilemem ama, şakar oranı az olan meyvelerden yiyebilirsin nasıl olsa uyumayacaksın eve dönüp uyuyacaksan uyumaya yakın bişey yemezsin problem olmaz sanırım

saol suzım yuvarlanıp gıdıyoz ıste am abu aralar erken bahar depresyonun agrıdım sanırım aldıgım 1.5 kg yı veremıyorum
listem kızlar ama çok okunaklı olmadı
saol canım ben okudum ama okuyamayanlar ıcın düşünüyosan ıs yerınde tarayıcı varsa orda taratıp o sekıle paylasabılırısn
cok sacma bı uygulamaymıs ya tamam herkes kendı kapısının önünü süpürmeli temız tutmalı normalde de ama genel bı temızlık olarak bırnı bulsalar dah ıyı bırde canım sen turk mahallesıne tasıncaktın komusların hep türk mü şimdi:26:
ahh o bıskolata piayı dılek dedıydı hıc umursamadıydım bılmıyom ya sonr abı kere gördum hadı alayım dedım super bısey hepsını denemek lazım ama bıdaha almadım yanı onla kaldı
kaclisin canim ben 81liyim ama banane ya ta kasimda 31 olcam oyuzden 30um simdilik
bende 81 lıyım ama 2012 ye gırelı 31 dıyom temmuza kada 30 mu deseydım
iyi gecelerrr pisicikkk
benim NAF ım da yok hasretle bekiyorummmm
evet ya bende sorcaktım nafı pzt gelcem dıyodu bu haftada gelmedı ıyıdır ınsallah:26:

bende gördüm daha once bu tarz yazılarını ama ben tarzın o sekıdle dıye düşünüyorum yanı bırde bu smıle felna koymayınca yanlıs olabılıyo belkıde ondan bu sekılde anlasıyodur canım
hadı bakalım dılekcım ıns basarılı olursun
gecmıs olsun canım bende de şişlik deil ama bi agırlık var sankı vücudumda bı detoks yapmam laızm ama ayranlı deıl sebzelı bısey dah once vardı benım ama o dökümanı bulamıyorum

canım ne zmandır yemıyomussun afıyet olsun üzülme haketmıssın o kadar kılo verdın bud asenı motıve etsın dah aguzel devam edersın dıyetıne özledık yogunsun sanrıım:26:

günaydın kızlar ıns yarın güzel rakamlar görürsünüz tartıda hepiniz

Çok teşekkür ederimmmmmmm, beyaz leblebi alayımmm gitmedenn,
Geçen gece vardiyasında 2 kase special k yedim sonra bir tartıldım 71.6 ken 73lerde çıktım
Bu gece dikkat edeceğimmmmm

güldüm canım ama umarım yanlış anlamazsın

Yok canım yanlış anlamak olur mu hiç gülebilirsin bende gülücem kocişe çok yakın olmasada yaza
,

Ay bunlar ne fenalar yaa

Hemde ne fenalar.
Ama dün acısını çıkardım,uyumuşum özellikle olmadı gerçi.
Aramış mesaj atmış benden cevap yok.Koştura koştura eve gelmiş.
Kapıdan da kombinin saatine bakmış dönüyor o zaman rahatlamış evdeyim diye
Geldi öperek uyandırıyor beni:)

Haklısın aslında, zırt pırt tartılmak da iyi değil, canını sıkmaktan öteye geçmiyor
Kendimi tutabilirsem haftada bir tartılacağım, bakalım
Evet eve dönüp uyuyorum hemen sabah 10' da, dediğin gibi öncesinde yemeyeyim bir şey

Çok teşekkür ederimmmmmmm, beyaz leblebi alayımmm gitmedenn,
Geçen gece vardiyasında 2 kase special k yedim sonra bir tartıldım 71.6 ken 73lerde çıktım
Bu gece dikkat edeceğimmmmm

Ciddi fark olmuş canım.Ama benden sana tavsiye u kadar sık tartılma psikolojini olumsuz etkiler.
Vermen gerekse bile veremezsin.Dikkat et ve haftada bir yada maksimum iki kere tartıl kendini daha rahat hissedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…