bencede. artık bende çıtır olmak eski kotlarımın içine girebilmek istiyorum
hoşgelmişsin yeni kız,bende eski kız hemde hala şişkolardanmerhaba ben yeni kız :)) kolay gelsin.ah şu sınavlar yedi bizi ya(bitse artık.Allah kolaylıklar versin.bende sınava hazırlanıyorum
KOLAY GELSIN canım bende gırcem sınava gercı kac kere yazdım göremedin fazla kalmıyosun sanırım ne gzuel calısıyosun sen ben ıste ımkan bulamıyorum evde de cocuk olunca hayrılısı sansımızı denıycez ama zaten güvenmıyorum dib e torpılle alınıyo cunku
bence sık tartılmanın kilo verme üzerindeki olumsuz etkilerini bir oku netten cnm süt içebilirsin bence arkadaşlar ne der bilemem ama, şakar oranı az olan meyvelerden yiyebilirsin nasıl olsa uyumayacaksın eve dönüp uyuyacaksan uyumaya yakın bişey yemezsin problem olmaz sanırım
tarzın o şekilde derken???? ben smile koymayı çoğu zaman unutuyorum daha dikkat ederim bundan sonrabende gördüm daha once bu tarz yazılarını ama ben tarzın o sekıdle dıye düşünüyorum yanı bırde bu smıle felna koymayınca yanlıs olabılıyo belkıde ondan bu sekılde anlasıyodur canım
Yok canım yanlış anlamak olur mu hiç gülebilirsin bende gülücem kocişe çok yakın olmasada yaza
Hemde ne fenalar.
Ama dün acısını çıkardım,uyumuşum özellikle olmadı gerçi.
Aramış mesaj atmış benden cevap yok.Koştura koştura eve gelmiş.
Kapıdan da kombinin saatine bakmış dönüyor o zaman rahatlamış evdeyim diye
Geldi öperek uyandırıyor beni:)
evet canını sıkıyor hemde olumsuz etkileyebiliyor kolay gelsin canımHaklısın aslında, zırt pırt tartılmak da iyi değil, canını sıkmaktan öteye geçmiyor
Kendimi tutabilirsem haftada bir tartılacağım, bakalım
Evet eve dönüp uyuyorum hemen sabah 10' da, dediğin gibi öncesinde yemeyeyim bir şey
rica ederim faydalı oluyorsam ne mutluteşekkürler umay. bilgilendirme amaçlı yazılarını okuyorum ve çok faydalı buluyorum.fakat herzaman alıntı yapamıyorum. malum 2çocuk,biri okullu birde hftada 2 gün kurs derken vakit bulamıyorum.
Benimde var kotlarım,elbiselerim..
Yazın hepsinin içine gireceğim inşallah.
Birlikde başarıcaz ben inanıyorum.
Saolun kızlar...
İnşallaaahh...
Yaza kaç ay kaldı bu arada.. marttan sonra montlar kabanlar cıkarılır heralde...
mallar meydana cıkacak eyvah...özgürce gıyınmek gıbısı varmı yaaa...
11ayda 79.8den 59.8e düşmüştüm21ekim2011,ama bakma sen bana valla aylardır yani 4aydır 1defa daha gördüm 59.7 başkada 59a inemedim her hafta ya 60 bilmem kaç oluyorum yada 61 küsür okadar dengelide beslendiğim oluyo gidiyo sonra çozutuyorum gidiyoiyi yorulmuşşundur şimdi bu arada kilo çizelgen süper kaç ayda bu kiloya ulaştın canım harika valla
saçlarımmı:44:kem kümsekerim saclar ne oldu saclar ??
iyi akşamlar kızlar geçmişi okuyamadım biraz moralsizim okuyamaya gücüm yok, hiç bişey yapasım yokta topiktende uzaklaşmak istemedim nasıl geçti gününüz? benimki hareketliydi okul yoğundu toplantı falan, sonra market, evde yemek temizlik derken ancak dinleniyorum 2 gündür sporda yapamıyorum canım sıkılıyor buna ama hiç içimdende gelmiyor haftada 3 gün yeterliymiş gerçi yarın yaparım inşallah
ay canım 31 yaşım ama çökerttiler beni ah ahvalla 40 gibi hissedim. bu kilolarda sağ olsun öle gösteri
slmmmmmm tutam mı saçından ya mart başı 69 demedik mi niye çiko yedib bakim
pratik ev hanımı
:
yok artııık
çok güzel bi kararGünaydın kızlar.:96:
Bugün çikolatayı bırakma kararı aldım.
Sigarayı bırakmak gibi birşey sanırım bu da.:101:
Neyse kararlıyım bundan sonra evde çikolata olsa da yemiycem.
Dikkat ettim yeme tarzım gayet normal.
Akşamları dışardan yemeyiz. Sebze yiyorum genelde.
3 haftada 4 kiloya yakın verdiğimde 3 hafta boyunca hiç çiko yememiştim.
Çiko yemesem gidecek yani.
Zor olsa da kendisine elveda diyorum.
Reglde bile canım tatlı isterse hurma yiycem 3-4 tanesi acaip iyi geliyor zaten.
Hepimize güzel bir gün olsun.
yani dün okadar dikkat ettim ama aksam basladigim günden beri yemedigim kadar ciko yedim
inanilir gibi degil bisey söylicem ama inanmiyacak kimse :26: ben kendimde birseyi begenip dile getirmeyeyim hemen ama hemen nazar deger
gecen cumartesi dedimki ilk defa bukadar dikkat ediyorum ve bu kadar kilo verdimbuhafta
yine gecen hafta hic hasta olmuyorum dedimbu hafta hep midem agridi :26:
daha 2 gün kadar önceydi canim hic ciko istemiyo yani basladigimdan beride gercekden yesemde cok az yedim dedim ..demez olaydim dün koca paket yedim
ama bu hep böyle kocisle tartismayalim aa tartismadik bayadan beri diyeyim aksama bir tarisma hemen ama
yok böyle birsey :26::26:
Günaydın kızlar ben geldim..
Bu sabah tartılayım,pazartesi sabah tartıldığımdan 100 gr fazla çıkdım.
Kaçamak yapmak bu hafta düzenimi tamamen şaşırttı
Öyle pazartesini filan beklemicem.Buğünden itibaren karar verdim 3 ara 3 ana öğün şeklinde beslenicem.
Metabolizmamı çalıştırıcam böylece kilom kalıcı gidicek.Durma noktasına gelirsem şok uygulucam acele etmicem.
Sizdede var mı bilmiyorum ama ben çabuk sonuç alayım diyorum kendimi zorluyorum aç kalıyorum.
Sonra önüme bir yemek konulduğunda cızz olan hemen saldırıyorum.Eğer düzenli beslensem önümdeki cızz'ı yeme gereği duymam.
Sadece haftanın bir günü saatim şaşabilir,kociş izinli olduğu için erkenden kalkmayız ama onun dışında hep düzenli gidicem.
Martın sonunda 65 olucam kendime söz veriyorum.
zaten canım eğer kızların yedikleri cısslara ay iyi yemişsin bilmemne gibi yorumlarda bulunmadığın sürece yapmanda sakınca yokdilekciğim ben menülere yorum yapıyorum ya bi sakıncası varmı bende seni takip ederekten menülere yorum yapıyorum yapmamam gerekiyorsa yapmam bilemedim ki
arkadaşlar dilek olmayınca yapıyoruz demişler sen olunca benmde yapmamam mı gerekiyor?:44::44:
günaydın,kız dilek sen 67mi oldun genee,,ay geçenki listeye ayrıntılı bakmayı unuttum iyimii:26:Sakıncası yok şekerim.
Burdaki çoğu kısçenin diyetle ilgili geçmişi var.
Teorikte bilen ama uygulamada sınıfta kalan kişileriz.
Kendini belli ediyor zaten cısslar.
Günaydın şeker.
önce şöyleBu kadar kararlı olmamın sebebinide anlatayım size.
Dün eşime pcden çektiğim bir resmimi gönderdim.
Eşimde bu ne zaman çekilmişdi fıstığım dedi.
Bende geçen yaz denize gitmiştik ya o zaman dedim,62 kiloyd
Eşimde bana şimdi sana bir şarkı armağan ediyorum fıstığım sence hangisi dedi.
Bende bizim şarkımız var eşim hep söyler bana fıstık şarkısı diye onu söyledim.
Eşimde evet hayatım dedi ama gülmüş sonunda anladım altında bir şey var.
Ve akşam evde açıkladı şarkı şuymuş.
O eski halinden eser yok şimdi.....
Ya işde böyle ben zayıflamiyimde kimler zayıflasın.
Kalıcı olmalı,kaçamak olmamalı,bu nedenle düzenli beslenicem.
günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnGünaydın yavrıler..
Bugün evdeyim... işler birikti biraz ama girişesim yok... grip saldırıyor bır yandan... bunyem savasıyor obur yandan..
Limonlu yeşilçayda ıcıyorum bol bol... belkıde o yuzden teslım olmadım daha..
çayımı içip tıkınacagım bırazdan...
Günaydın kızlaaar ,
Dünden önceki gece tartıldım 72.8, sonra baktım 73.8, dün tartıldım yine 72.8, bugün 72.4.
Geçen hafta 71.6 çıkmıştım, dikkat edip duruyorum ama olmadı
Bugün gece vardiyam var, sabaha kadar ofiste olacağım.
Kızlar ne önerirsiniz?
Akşam 8' den sabah 9'a kadar ofiste olacağım ve yemeden duramam.
Meyve mi yiyeyim ne yapayım dersiniz?
işte bu düşünce süper,hadi bakalım inşallah durursun sözündee
sıkıntın neyse inşallah çabucak geçer canım,çok kötü bi his biliyrum,ama geçeceğine inanırsan çabuk geçiyo ne olursa olsun üzülmee:13:
önce şöyle
sonra
daha sonraoldum
ve ensonundadadevam et kim tutar seni,göster ona kim olduğunuu
gerdüş pelin tavık güzeli seni görüdm buralarda..
kızlar deryaak vardı enson ortileri kaçıyodu benle orti olmuştu bukezde o kaybolmuştu nolduki:26:
suzii..gece buraya gelmeyi bırak kocişimlede görüşemiyroum akşam kurs var geliyo dinleniyorum derken biraz çalışayım diyorum saat geç oluyor,konulardada çok sıkıştım nete girersem çok vakit kaybediyorum buara böyle ama bekel beni gecelrde kaynatıcaz yine
burda trendy,arcak,charm,dilek ve bikaç kiş olmasa tanıycma çok değişmiş kiişiler ee türkiyenin sorunu kilo 7li kilolularda buraya gel,yor değilmiiii
Martın sonunda 65 olucam şekerim inşallah.
Şuan 72,900 kg
7,900 kg gitmesi gereken ve 36 gün var yapabilirim inanıyorum.
Sizin desteğinizle başaracağım başarıcaz.
günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnn
geçmiş olsun dikkat et aman yakalanmadan höt pöt fırlat gitsingriblere ölüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmm
naptın gıııııııııııııııııııııı nerlerdesin sen,geliyonda benmi görmüyorum acepgerdüş pelin tavık güzeli seni görüdm buralarda..
kızlar deryaak vardı enson ortileri kaçıyodu benle orti olmuştu bukezde o kaybolmuştu nolduki:26:
suzii..gece buraya gelmeyi bırak kocişimlede görüşemiyroum akşam kurs var geliyo dinleniyorum derken biraz çalışayım diyorum saat geç oluyor,konulardada çok sıkıştım nete girersem çok vakit kaybediyorum buara böyle ama bekel beni gecelrde kaynatıcaz yine
burda trendy,arcak,charm,dilek ve bikaç kiş olmasa tanıycma çok değişmiş kiişiler ee türkiyenin sorunu kilo 7li kilolularda buraya gel,yor değilmiiii
Göstericem hemde pek bir güzel göstericem.
Şortumu giyicem üzerine askılı badimi ayaklarıma sandalatlerim saçlarım açık düz,hafif bir makyaj yandan çantam,güzen gözlüğüm.
Bakalım o zaman ne yapacak.
inşallah canım..
ama 1 ay gıbı bır surede yaklasık 8 kılo vermen pek ıyı olmaz hemde nasıl verıceksın..
hevesını kırmayım tabıde..ama sıkarsan 6 kılo verebılırsın sanırım... :44:
hoşgelmişsin yeni kız,bende eski kız hemde hala şişkolardan
sana yeterince ceavp verdim akşam değilmiiii
tarzın o şekilde derken???? ben smile koymayı çoğu zaman unutuyorum daha dikkat ederim bundan sonra
evet canını sıkıyor hemde olumsuz etkileyebiliyor kolay gelsin canım
rica ederim faydalı oluyorsam ne mutlu
ben normalde bişey demedim dün farklı bir beklentim oldu arkadaşlar yazışında bende alıntı göremeyince 2 yazdığımada ondan öyle yazdım keşke silme imkanım olsada silsem çok uzadı çünkü
tarzın derken herkeısn bı konusma tarzı olur ya onu demek ıstedım yanı normal hayatta nasılsak aslında yazıda da oyle döküyoruz ve yazıda yanlsı anlasılması dah akolay oluyo o yuzden ıfadelerı kullanıyoruz yoksa tabıkı ıstedıgın gıb ıyazabılırısn bende her zaman ıfade koymuyorum bazen benı anlatcak ıfade bulamıyorum bırde hepsını ezbere bılmıyorum her seferınde sayfayıo acıp bakmak grekıyo zo roluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?