70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ben yeni kız :)) kolay gelsin.ah şu sınavlar yedi bizi ya(bitse artık.Allah kolaylıklar versin.bende sınava hazırlanıyorum
hoşgelmişsin yeni kız,bende eski kız hemde hala şişkolardan

sana yeterince ceavp verdim akşam değilmiiii

teşekkürler umay. bilgilendirme amaçlı yazılarını okuyorum ve çok faydalı buluyorum. fakat herzaman alıntı yapamıyorum. malum 2çocuk,biri okullu birde hftada 2 gün kurs derken vakit bulamıyorum.

bende gördüm daha once bu tarz yazılarını ama ben tarzın o sekıdle dıye düşünüyorum yanı bırde bu smıle felna koymayınca yanlıs olabılıyo belkıde ondan bu sekılde anlasıyodur canım
tarzın o şekilde derken???? ben smile koymayı çoğu zaman unutuyorum daha dikkat ederim bundan sonra

evet canını sıkıyor hemde olumsuz etkileyebiliyor kolay gelsin canım
teşekkürler umay. bilgilendirme amaçlı yazılarını okuyorum ve çok faydalı buluyorum. fakat herzaman alıntı yapamıyorum. malum 2çocuk,biri okullu birde hftada 2 gün kurs derken vakit bulamıyorum.
rica ederim faydalı oluyorsam ne mutlu
ben normalde bişey demedim dün farklı bir beklentim oldu arkadaşlar yazışında bende alıntı göremeyince 2 yazdığımada ondan öyle yazdım keşke silme imkanım olsada silsem çok uzadı çünkü

Saolun kızlar...

Benimde var kotlarım,elbiselerim..
Yazın hepsinin içine gireceğim inşallah.
Birlikde başarıcaz ben inanıyorum.

İnşallaaahh...
Yaza kaç ay kaldı bu arada.. marttan sonra montlar kabanlar cıkarılır heralde...
mallar meydana cıkacak eyvah... özgürce gıyınmek gıbısı varmı yaaa...

gerdüş pelin tavık güzeli seni görüdm buralarda..
kızlar deryaak vardı enson ortileri kaçıyodu benle orti olmuştu bukezde o kaybolmuştu nolduki:26:
suzii..gece buraya gelmeyi bırak kocişimlede görüşemiyroum akşam kurs var geliyo dinleniyorum derken biraz çalışayım diyorum saat geç oluyor,konulardada çok sıkıştım nete girersem çok vakit kaybediyorum buara böyle ama bekel beni gecelrde kaynatıcaz yine
burda trendy,arcak,charm,dilek ve bikaç kiş olmasa tanıycma çok değişmiş kiişiler ee türkiyenin sorunu kilo 7li kilolularda buraya gel,yor değilmiiii

Saolun kızlar...

İnşallaaahh...
Yaza kaç ay kaldı bu arada.. marttan sonra montlar kabanlar cıkarılır heralde...
mallar meydana cıkacak eyvah... özgürce gıyınmek gıbısı varmı yaaa...

Martın sonunda 65 olucam şekerim inşallah.
Şuan 72,900 kg
7,900 kg gitmesi gereken ve 36 gün var yapabilirim inanıyorum.
Sizin desteğinizle başaracağım başarıcaz.

iyi yorulmuşşundur şimdi bu arada kilo çizelgen süper kaç ayda bu kiloya ulaştın canım harika valla
11ayda 79.8den 59.8e düşmüştüm21ekim2011,ama bakma sen bana valla aylardır yani 4aydır 1defa daha gördüm 59.7 başkada 59a inemedim her hafta ya 60 bilmem kaç oluyorum yada 61 küsür okadar dengelide beslendiğim oluyo gidiyo sonra çozutuyorum gidiyoanlamadım iyice durdu kilo vermem öküz gibi yesemde yemesemde sabitlerde dolanıyorum
sekerim saclar ne oldu saclar ??
saçlarımmı:44:kem kümya ne biliyim oldu bişeyler çok koyuyduya saçım beklediğimdende manyak bi sonuç oldu
ne biliyim işte siyahtan biraz çok az açık bi kumral oldu,foto eklerim bi ara hiç fark görcenizmi bakam

sıkıntın neyse inşallah çabucak geçer canım,çok kötü bi his biliyrum,ama geçeceğine inanırsan çabuk geçiyo ne olursa olsun üzülmee:13:

canım 31mi olcakmışın sen ay yirim yirim,kocaman olmuşun sen amaaaniiinbende görürmüyümki 30yaşımııı acep nasıl bi histir o
hepimizin başından geçmiştir değilmi?

Eki Görüntüle 352816
yok artııık
çok güzel bi kararinşallah güzel sonuçlar geitrir sanada dahada mutlu olursun çikoyla ayrıldığınaa
ah bide ben bırakabilsem,,gündüz süper iradeliyim bişeyde istemiyo canım zati,,ama akşam 6-7de yemekten ssonra bişeyler oluyo banaaasanki onları yemessem ölcekmişim vucuduma gerekliymiş çok gibi saldırıyoruum

işte bu düşünce süper,hadi bakalım inşallah durursun sözündee
zaten canım eğer kızların yedikleri cısslara ay iyi yemişsin bilmemne gibi yorumlarda bulunmadığın sürece yapmanda sakınca yokhepimiz cıssların ne olduğunun farkındayız zaten dimii

Sakıncası yok şekerim.
Burdaki çoğu kısçenin diyetle ilgili geçmişi var.
Teorikte bilen ama uygulamada sınıfta kalan kişileriz.
Kendini belli ediyor zaten cısslar.

Günaydın şeker.
günaydın,kız dilek sen 67mi oldun genee,,ay geçenki listeye ayrıntılı bakmayı unuttum iyimii:26:
ya bide sen 25şubatta 62.4ü görcem diyodun 2gün kaldı diyetisyene ne dicen sen:26:

önce şöyle
sonra
daha sonra oldum
ve ensonundada devam et kim tutar seni,göster ona kim olduğunuu

günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnn
geçmiş olsun dikkat et aman yakalanmadan höt pöt fırlat gitsingriblere ölüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmm

canım çok sık tartılmanın zararları ben sana diyim
neyse çok zor işin gece bişeyler iç,ayran falan sakın midende öğütülmicek bişey yeme,,hafif şeyler ye leblebi ye ağır şeyler sabret yeme:26: saat 4lerde kahvaltı yaparsın

önce şöyle
sonra
daha sonra oldum
ve ensonundada devam et kim tutar seni,göster ona kim olduğunuu

Göstericem hemde pek bir güzel göstericem.
Şortumu giyicem üzerine askılı badimi ayaklarıma sandalatlerim saçlarım açık düz,hafif bir makyaj yandan çantam,güzen gözlüğüm.
Bakalım o zaman ne yapacak.

evet canım benım yoklugumda da baya yenı gelen arkadaslar olmus....
kalabalıklasmısız anlacagın.... hep beraber incecik olalım inşallah...

Martın sonunda 65 olucam şekerim inşallah.
Şuan 72,900 kg
7,900 kg gitmesi gereken ve 36 gün var yapabilirim inanıyorum.
Sizin desteğinizle başaracağım başarıcaz.

inşallah canım..
ama 1 ay gıbı bır surede yaklasık 8 kılo vermen pek ıyı olmaz hemde nasıl verıceksın..
hevesını kırmayım tabıde.. ama sıkarsan 6 kılo verebılırsın sanırım... :44:

günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnn
geçmiş olsun dikkat et aman yakalanmadan höt pöt fırlat gitsingriblere ölüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmm

saol canımm... evet savaşiyiriim...

naptın gıııııııııııııııııııııı nerlerdesin sen,geliyonda benmi görmüyorum acepneyse eskilerden kimler vardı kimler uçtular ne zaman gelele bilmeeem

eeyyysstbeee astalavista bebeğiimm

daha kahvaltı yapmadım çene çalmaktan iyimii
ben kaçtım evin direği olmadan tek başıma bi kahvaltı edem,,ama önce uykucu bıdıklarımı kaldırmam gerek

Veririm canım yani en azından öyle umuyorum bakalım artık kısmet:)

tarzın derken herkeısn bı konusma tarzı olur ya onu demek ıstedım yanı normal hayatta nasılsak aslında yazıda da oyle döküyoruz ve yazıda yanlsı anlasılması dah akolay oluyo o yuzden ıfadelerı kullanıyoruz yoksa tabıkı ıstedıgın gıb ıyazabılırısn bende her zaman ıfade koymuyorum bazen benı anlatcak ıfade bulamıyorum bırde hepsını ezbere bılmıyorum her seferınde sayfayıo acıp bakmak grekıyo zo roluyo

ben bişey yazmadım ama yani hiçmi okuyan yok yazmak kötü bişeymi :44::44: yeni gelen herkes yazıyor ve gayet normal karşılanıyor ben burda muhabbetimiz olduğunu düşünerek herkesi sevdiğim için burda vakit geçirmekten mutlu olduğum için bisakınca görmedim bu şekilde karşılanıp daha öncede yazdın tarzın böyle demekki sözünü beklemiyordum açıkcası yada trip atıyorsun lafını yani öyle bir amacım inanki yoktu şaşırdım ve gerçekten çok üzüldüm gece öyle düşündüm uyuyamadım hatta basit bir sebep belki ama herkes yazarken normal karşılanıyorda neden bana bu şekilde cevap veriliyor diye çok taktım kafama smile konusundada bende ezbere bilmiyorum genel sayfayı açmak zor geliyor alttakileri işaretliyorum onuda unutuyorum bazen, sanal ortamda yanlış anlaşılmaların olacağını kendimizi ifade etmekte sorun yaşayacağımızı biliyorum en çok korktuğum şeydir yanlış anlaşılmak kimseyi kırmakta istemezdim ama bende kırıldım neyse gerçekten çok uzadı çok sağol yinede düşünmeme sebep oldun daha dikkatli olacağım inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…