70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım konuyu bilmiyorum o sıra muhtemelen burda yoktum ama üzme kendini.
Yeri geliyor yan yana olduğumuz insanlarda kendini yanlış ifade etme yada karşı tarafdan yanlış anlaşılma sorununu yaşıyorum.
Kaldıki yazışarak bu çok daha zor.Hepimiz farklı karakterlerde insanız.Tek bir amacımız var oda zayıflamak.
Ve bunuda birbirimize olan desteğimizle sağlıyoruz.En azından yeniyim ama benim için öyle.
İyiki varsınız.

Martın sonunda 65 olucam şekerim inşallah.
Şuan 72,900 kg
7,900 kg gitmesi gereken ve 36 gün var yapabilirim inanıyorum.
Sizin desteğinizle başaracağım başarıcaz.
ay bende bende 65 istiyooooooooom

smile çıkmı öpecektim seni ama olmadı muck muck
tubaaaaaaa saol canım benim 30 olda görüşürük sonra da aaaa bir bakmışın 40 olacan. gidiş var ama dönüş yok :)
kızlar hepşiniz iyikinde varsınız:)

Son düzenleme:

ama sen uzatıyorsun canım alınıyorsun herseye ben de o kadar dıkkat ettım yazıda sırf alınma dıye kelımelere ama bı kelıme bulup takılıyosun tarzın o demek kötü mü yanı monoyı da yanlıs analmassın neyse dıkkat etmene gerek yok dedıgım gıbı herkesın bı yazıs seklı var ben onu demek ıstemıstım tarz derken o zamn bende yanlsı anlasıldım dıye sana mı bozulayım anlamadım acıkcası:44:neyse yorum yapmıycam fazla am kendını üzecek bısey yok yani

günaydın kızlar ıns yarın güzel rakamlar görürsünüz tartıda hepiniz

Selam Arzu abla

Selam şeker
Sen yokken bayağı bi kısçe katıldı aramıza.

Evet akşam yemeğinden sonra özellikle canım istiyor ofiste bulundurmuyorum zaten.

günaydın,kız dilek sen 67mi oldun genee,,ay geçenki listeye ayrıntılı bakmayı unuttum iyimii:26:
ya bide sen 25şubatta 62.4ü görcem diyodun 2gün kaldı diyetisyene ne dicen sen:26:

Maalesef 67 oldum.
Bilmiyorum gidip gitmemekte kararsızım gidip bi kaç sıkıntımı söyliyim diyorum.
2 ayda 6-7 kilo verdirsin dediği herşeyi yapmaya hazırım.
Çikolatayla olan ilişkime de uzun bi süre ara verdim zaten.

Sana özel birşey yapıldığını düşünme bence.
Buraya gelip bi mesaj yazıp - topikte kimse olmadığında - bana kimse cevap yazmıyacak mı diyen yeni gelenlere de usturuplu bir şekilde yazıyorum.
Kaldı ki hepimizin her yazdıgına cevap verilmiyor bende rastladım bi kaç kere benim menüm görülmüyor yazdıgını açıklama yaptım sonra şaka yaptıgını yazmıştın üstünde durmadık. Durulcak birşey değil çünkü.
Burda hem geyik yapıyoruz hem kilo veriyoruz hem dertlerimizi paylaşıyoruz.
Senin dün kü psikolojinden dolayı etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum.
Burda kimse kimseyi reelde tanımıyor zaten.
Kilo verip keyfimize bakalım biz

Olucaz,olucaz ben inanıyorum :)

şöle yeyip yeyip de kilo verdiren birşey var mı acaba. yedikçe daha da zayıflatan. ay ne güzel olurdu:)
bu zayıflama yolunda sıyırdım iyice ben :) mesela öle bir çiko icat etselerki sen bunu yedikçe paket başı 100 gr veriyomuşun?
ben acıktım sanırsam saçmalamaya başladım ben yemeeeeeee kaçar

Diyecek sözüm yok afiyet olsunn

herşeye alınmıyorum dün trip atıyorsun deyince üzüldüm bende ona bişey dedim oda kırıldı bunu içinde ne hissettiğimi yazdım oldu bitti tarzın böyle deyince nedemek istediğini anlamadığım için ne oluyor dedim kendi kendime yine neyaptım diye düşündüm?yanlış anlaşıldım diye sana kırılmadım sende açıkladın bende acaba yanlışmı anlaşılıyorum diye düşündüğümü dikkat edeceğimi yazdım niye şimdi bu tepkiyi verdin anlamadım neyse gerçekten bende artık yorum yazmayacağım birisi sana trip atıyorsun derse yanlış anlamazmısın yada bozulmazmısın sadece bunu merak ediyorum ben bozuldum ve verdiğim tepki içinde özür diledim monadan neolursa olsun belki öyle dememeliydim çünkü samimiyetimiz burada sınırlı ya nebileyim moralim bozuktu destek bekledim sadece inan bana şaşkınım hala
smile çıkmı öpecektim seni ama olmadı muck muck
bende seni canımcım

dilekcim bende herkesin her yazdığına cevap veremiyorum topikte devamlı takılan 30 kişi varsa herkese alıntı yapan bikaç kişi bunlardan biride sensin emeğinin farkındayım ben yine söylüyorum önceden yazdıysamda şakayla yazdım ben hatırlamıyorum bile ama siz hatırlıyorsunuz demekki önceki yazdıklarıma bakacaktım ama zor geldi açıkcası, kesinlikle dünkü psikolojimden dolayı etkilendim beni anladığın için teşekkür ederim, kendimi ifade etmek için yazıyorum bunları inan bana tartışma gibi bir niyetim yok

Son düzenleme:
Amin canım, inşallah gönlünüze göre sonuçlanır.
Bizde de tam tersi, o geç geliyor, biz çocuklarla yiyoruz, beni yalnız başıma bıraktınız diye kızıyor.

Bende normalde eşimi bekliyordum yemek için.Ama artık beklemicem.
Ben öncesinde yiyeceğim.Böylece daha erken yemiş olurum eşim yerkende gözüm kalmaz
Ben de önce yiyorumi her ne kadar hergün söylense de
Ne yapalım ama, bahanemiz var demi????

Karar verdim c.tesi diyetisyene gidicem.
Sevdicek gelene kadar 60 olsam bana yeter spor falan yaparsam 57 gibi görünürüm zaten.
Gençliğin verdiği bişi dicem de kilosunu belli eden arkadaşım da var belli etmeyen de.

Belli etmiyorum sanırım ben.:82:
Çoğu kısçe resimlerime öyle yorum yapmıştı.:111:

Çikolataya veda edipp beyaz tişört ve kota doğru gidiyorumm benn..
Hommmmmmmmmmm..:116:

evet tek bir amacımız var oda zayıflamak ben hiç kimseye anlatmadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum mutluda oluyorum arkadaşlıklar güzel diye düşünüyorum bilmiyorum üzgünüm sadece yok yere can sıkıntısı oldu keşke yazmasaydım hiçbişey

bencede göstermiyorsun hiç canını sıkma totalde verdiğin kilo süper ötesi zaten zamanında var kalanını rahat rahat verirsin ama strese girince iş zorlaşıyor

Keşke deme canım.Olur mu bakma sen söz de amacımız zayıflamak.
Eğer hepimiz arkadaşlığa önem vermeseydik burda eşlerimizle yaşadıklarımızı,iş sıkıntılarını vs paylaşmazdık.
Hepimiz için değer paylaşım yapmak,yapılan paylaşımlara yorum getirmek.

Kesinlikle bahanemiz hem kendimiz hem eşimiz için.
İçime sinmesede en doğrusu bu.

bencede göstermiyorsun hiç canını sıkma totalde verdiğin kilo süper ötesi zaten zamanında var kalanını rahat rahat verirsin ama strese girince iş zorlaşıyor

Ay evet kesinlikleeeeee stres yapınca insn daha çok elinde cıss görüyor.
Geçen yaz 8lerden düşüp 7leri görmek isterken bu sefer 5leri düşlüyorum şaka gibi.:111:

bende istiyorum bendeeeee.....

selam kızlarrrr
nasılsınız bakalımmmm?
cumaya 1 kala..
inşallah yarın güzel sonuçlar alırızı

Son düzenleme:
Bende normalde eşimi bekliyordum yemek için.Ama artık beklemicem.
Ben öncesinde yiyeceğim.Böylece daha erken yemiş olurum eşim yerkende gözüm kalmaz
bekleme canım onlarla otururken ister istmez canımız istiyor birlkte yemek güzel ama daha uzun yıllar var önümüzde allah nasip ederse daha çok yeriz beraber dimi

canm sende söylediin ya şişmişsin su tutmuşsun o rakam gerçek değil ben inanıyorum haftaya göreceğiz 6 yı..
benmkide espiriyle düğün fotolarındaki halime bu halinle beni kandırdın diyor hahaha(gerçek söylese şaka yapmasa bozulurum) onu takan yok ben kendim için zayfılıyorum..
baze n oda der eski halinden eser yok diye bu erkekler aynı demek

bencede. artık bende çıtır olmak eski kotlarımın içine girebilmek istiyorum
girersin canım benm dün olmayan kotum çok rahat oldu
Martın sonunda 65 olucam şekerim inşallah.
Şuan 72,900 kg
7,900 kg gitmesi gereken ve 36 gün var yapabilirim inanıyorum.
Sizin desteğinizle başaracağım başarıcaz.
aynilciğim bence gerçekçi hedefler koy ki ulaşamadığında üzülme.. 1 ayda 8 kilo çok fazla mesela mart sonu heefin 67 veya 68 olabilir

Bizde de tam tersi, o geç geliyor, biz çocuklarla yiyoruz, beni yalnız başıma bıraktınız diye kızıyor.

valal cnm önce veya sonra onla sofraya oturmuyorum zaten o salata faln yemiyor kendime salata yapana kadar o doymuş oluyor çok hızlı yer eşim.. beraber oturunca fazla kaçırıyorum pilavın tadına bakıyorum.. pilavımd güzel lur yani çokta severim en iyisi yemekte ayrı takılmak oluyorr

Ay evet kesinlikleeeeee stres yapınca insn daha çok elinde cıss görüyor.
Geçen yaz 8lerden düşüp 7leri görmek isterken bu sefer 5leri düşlüyorum şaka gibi.:111:
hep daha fazlasını isiyoruz..
5 leri görüncede 4 diye ağlama o kadar da ileri gitmezsin dimi canm?

tünaydınnn. Kızçeler ve ortim bu aralar fazla girmiyorum beni affedin. Moralim -22 lerde (erzurum gibi soğuk) nedenini tam olarak bilmiyorum sanırım yine yavrum düştü aklıma o yüzden hiç bişey yapasım yok. Yorum fazla yapmıyorum ama takipteyim sizi.

cnm gece ağladıysanda şişersin (bende öyle oluyor) bide yatmadan yarım saat önce su içmeyi bırakmazsak bide uykumuz ağır olursa böbrekler zorlanıyor ve vucut şişiyor çünkü ağır uykuda tuvalete kalkamıyoruz ve böbreklere aşırı yüklenme oluyor. Umarım geçer form çayları fazla ödemide suyuda atıyor.

ahhh cnm anlıyorum seni. umarım eski formundan da daha güzel olursun. Rabbim bizi kaçamaklardan korusun.

bu arada ben dün konuyu kapatmıştım
ama görüyorum ki hala aynı konu ve adım geçiyor...
umaycım konu uzadı diyorsun ama sen uzatıyorsun..
biri sana trip atıyorsun dese ne yaparsın diyorsun
ama sen o kişiye fırsat kolluyorsun dedin
hangisi daha ağır???
ben iyi niyetle hepimize cevap verilmediği oluyor
bunun için kendini üzme alınma dedim..
ama şunu anlıyorum ki karakter meselesi bu
çok alıngan bir yapın var belli..
ama burası sanal bir ortam
tabiki çok yakınız herşeyi paylaşıyoruz ama asıl amacımız
kilo vermek öyle değil mi..bence takılma küçük şeylere ve keyfine bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…