ben bişey yazmadım ama yani hiçmi okuyan yok yazmak kötü bişeymi :44::44: yeni gelen herkes yazıyor ve gayet normal karşılanıyor ben burda muhabbetimiz olduğunu düşünerek herkesi sevdiğim için burda vakit geçirmekten mutlu olduğum için bisakınca görmedim bu şekilde karşılanıp daha öncede yazdın tarzın böyle demekki sözünü beklemiyordum açıkcası yada trip atıyorsun lafını yani öyle bir amacım inanki yoktu şaşırdım ve gerçekten çok üzüldüm gece öyle düşündüm uyuyamadım hatta basit bir sebep belki ama herkes yazarken normal karşılanıyorda neden bana bu şekilde cevap veriliyor diye çok taktım kafama smile konusundada bende ezbere bilmiyorum genel sayfayı açmak zor geliyor alttakileri işaretliyorum onuda unutuyorum bazen, sanal ortamda yanlış anlaşılmaların olacağını kendimizi ifade etmekte sorun yaşayacağımızı biliyorum en çok korktuğum şeydir yanlış anlaşılmak kimseyi kırmakta istemezdim ama bende kırıldım neyse gerçekten çok uzadı çok sağol yinede düşünmeme sebep oldun daha dikkatli olacağım inanki
ay bende bende 65 istiyooooooooomMartın sonunda 65 olucam şekerim inşallah.
Şuan 72,900 kg
7,900 kg gitmesi gereken ve 36 gün var yapabilirim inanıyorum.
Sizin desteğinizle başaracağım başarıcaz.
smile çıkmı öpecektim seni ama olmadı muck muck
ben bişey yazmadım ama yani hiçmi okuyan yok yazmak kötü bişeymi :44::44: yeni gelen herkes yazıyor ve gayet normal karşılanıyor ben burda muhabbetimiz olduğunu düşünerek herkesi sevdiğim için burda vakit geçirmekten mutlu olduğum için bisakınca görmedim bu şekilde karşılanıp daha öncede yazdın tarzın böyle demekki sözünü beklemiyordum açıkcası yada trip atıyorsun lafını yani öyle bir amacım inanki yoktu şaşırdım ve gerçekten çok üzüldüm gece öyle düşündüm uyuyamadım hatta basit bir sebep belki ama herkes yazarken normal karşılanıyorda neden bana bu şekilde cevap veriliyor diye çok taktım kafama smile konusundada bende ezbere bilmiyorum genel sayfayı açmak zor geliyor alttakileri işaretliyorum onuda unutuyorum bazen, sanal ortamda yanlış anlaşılmaların olacağını kendimizi ifade etmekte sorun yaşayacağımızı biliyorum en çok korktuğum şeydir yanlış anlaşılmak kimseyi kırmakta istemezdim ama bende kırıldım neyse gerçekten çok uzadı çok sağol yinede düşünmeme sebep oldun daha dikkatli olacağım inanki
günaydın kızlarıns yarın güzel rakamlar görürsünüz tartıda hepiniz
gerdüş pelin tavık güzeli seni görüdm buralarda..
kızlar deryaak vardı enson ortileri kaçıyodu benle orti olmuştu bukezde o kaybolmuştu nolduki:26:
suzii..gece buraya gelmeyi bırak kocişimlede görüşemiyroum akşam kurs var geliyo dinleniyorum derken biraz çalışayım diyorum saat geç oluyor,konulardada çok sıkıştım nete girersem çok vakit kaybediyorum buara böyle ama bekel beni gecelrde kaynatıcaz yine
burda trendy,arcak,charm,dilek ve bikaç kiş olmasa tanıycma çok değişmiş kiişiler ee türkiyenin sorunu kilo 7li kilolularda buraya gel,yor değilmiiii
çok güzel bi kararinşallah güzel sonuçlar geitrir sanada dahada mutlu olursun çikoyla ayrıldığınaa
ah bide ben bırakabilsem,,gündüz süper iradeliyim bişeyde istemiyo canım zati,,ama akşam 6-7de yemekten ssonra bişeyler oluyo banaaa sanki onları yemessem ölcekmişim vucuduma gerekliymiş çok gibi saldırıyoruum
günaydın,kız dilek sen 67mi oldun genee,,ay geçenki listeye ayrıntılı bakmayı unuttum iyimii:26:
ya bide sen 25şubatta 62.4ü görcem diyodun 2gün kaldı diyetisyene ne dicen sen:26:
ay bende bende 65 istiyooooooooom
Olucaz,olucaz ben inanıyorum :)
şöle yeyip yeyip de kilo verdiren birşey var mı acaba. yedikçe daha da zayıflatan. ay ne güzel olurdu:)
bu zayıflama yolunda sıyırdım iyice ben :) mesela öle bir çiko icat etselerki sen bunu yedikçe paket başı 100 gr veriyomuşun?
ben acıktım sanırsam saçmalamaya başladım ben yemeeeeeee kaçar
herşeye alınmıyorum dün trip atıyorsun deyince üzüldüm bende ona bişey dedim oda kırıldı bunu içinde ne hissettiğimi yazdım oldu bitti tarzın böyle deyince nedemek istediğini anlamadığım için ne oluyor dedim kendi kendime yine neyaptım diye düşündüm?yanlış anlaşıldım diye sana kırılmadım sende açıkladın bende acaba yanlışmı anlaşılıyorum diye düşündüğümü dikkat edeceğimi yazdım niye şimdi bu tepkiyi verdin anlamadım neyse gerçekten bende artık yorum yazmayacağım birisi sana trip atıyorsun derse yanlış anlamazmısın yada bozulmazmısın sadece bunu merak ediyorum ben bozuldum ve verdiğim tepki içinde özür diledim monadan neolursa olsun belki öyle dememeliydim çünkü samimiyetimiz burada sınırlı ya nebileyim moralim bozuktu destek bekledim sadece inan bana şaşkınım halaama sen uzatıyorsun canım alınıyorsun herseye ben de o kadar dıkkat ettım yazıda sırf alınma dıye kelımelere ama bı kelıme bulup takılıyosun tarzın o demek kötü mü yanı monoyı da yanlıs analmassın neyse dıkkat etmene gerek yok dedıgım gıbı herkesın bı yazıs seklı var ben onu demek ıstemıstım tarz derken o zamn bende yanlsı anlasıldım dıye sana mı bozulayım anlamadım acıkcası:44:neyse yorum yapmıycam fazla am kendını üzecek bısey yok yani
bende seni canımcımsmile çıkmı öpecektim seni ama olmadı muck muck
Sana özel birşey yapıldığını düşünme bence.
Buraya gelip bi mesaj yazıp - topikte kimse olmadığında - bana kimse cevap yazmıyacak mı diyen yeni gelenlere de usturuplu bir şekilde yazıyorum.
Kaldı ki hepimizin her yazdıgına cevap verilmiyor bende rastladım bi kaç kere benim menüm görülmüyor yazdıgını açıklama yaptım sonra şaka yaptıgını yazmıştın üstünde durmadık. Durulcak birşey değil çünkü.
Burda hem geyik yapıyoruz hem kilo veriyoruz hem dertlerimizi paylaşıyoruz.
Senin dün kü psikolojinden dolayı etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum.
Burda kimse kimseyi reelde tanımıyor zaten.
Kilo verip keyfimize bakalım biz
Amin canım, inşallah gönlünüze göre sonuçlanır.Eki Görüntüle 352905 Eki Görüntüle 352906
güneşli bigünden hepinize günaydııınn,,
dün eşim maaşlar geç yatıyo diye şikayet ettiydi ssk'ya bugün için gel diye çağırmışlar kütahyaya,,sabahın köründe kalktıı ve anneeeeeeeeeeeee diyerek gittii,,amacı tazminatım ölmesin diyo ben kendim çıkarsam alamam tazminatımı,oyüzden onlar çıkartsınlarki hakkımı alayım
nezamandır dayandı belki düzelir zamanında yatırılır maaşlar dedi ama yok bee nerde,neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun,hakkımızdaki hayrada gönlümüzü razı eylesin güzel rabbim...
geçmişteyim geliyorum
Bizde de tam tersi, o geç geliyor, biz çocuklarla yiyoruz, beni yalnız başıma bıraktınız diye kızıyor.canım bende pilava bayılırım ve benm kociş pilavsız yemez yemeği hemen hemen hergün tereyağlı pilav yapıyorum ama yemiyorum eskiden beraber otururduk sofraya şimdi o yiyor yemeği bitince ben oturuyorum ama onu sofradan kaldırmıyorum benmle oturacaksın diyorum hahaha
Ben de önce yiyorumi her ne kadar hergün söylense deBende normalde eşimi bekliyordum yemek için.Ama artık beklemicem.
Ben öncesinde yiyeceğim.Böylece daha erken yemiş olurum eşim yerkende gözüm kalmaz
Canım konuyu bilmiyorum o sıra muhtemelen burda yoktum ama üzme kendini.
Yeri geliyor yan yana olduğumuz insanlarda kendini yanlış ifade etme yada karşı tarafdan yanlış anlaşılma sorununu yaşıyorum.
Kaldıki yazışarak bu çok daha zor.Hepimiz farklı karakterlerde insanız.Tek bir amacımız var oda zayıflamak.
Ve bunuda birbirimize olan desteğimizle sağlıyoruz.En azından yeniyim ama benim için öyle.
İyiki varsınız.
Karar verdim c.tesi diyetisyene gidicem.
Sevdicek gelene kadar 60 olsam bana yeter spor falan yaparsam 57 gibi görünürüm zaten.
Gençliğin verdiği bişi dicem de kilosunu belli eden arkadaşım da var belli etmeyen de.
Belli etmiyorum sanırım ben.:82:
Çoğu kısçe resimlerime öyle yorum yapmıştı.:111:
Çikolataya veda edipp beyaz tişört ve kota doğru gidiyorumm benn..
Hommmmmmmmmmm..:116:
evet tek bir amacımız var oda zayıflamak ben hiç kimseye anlatmadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum mutluda oluyorum arkadaşlıklar güzel diye düşünüyorum bilmiyorum üzgünüm sadece yok yere can sıkıntısı oldu keşke yazmasaydım hiçbişey
Ben de önce yiyorumi her ne kadar hergün söylense de
Ne yapalım ama, bahanemiz var demi????
bencede göstermiyorsun hiç canını sıkma totalde verdiğin kilo süper ötesi zaten zamanında var kalanını rahat rahat verirsin ama strese girince iş zorlaşıyor
Karar verdim c.tesi diyetisyene gidicem.
Sevdicek gelene kadar 60 olsam bana yeter spor falan yaparsam 57 gibi görünürüm zaten.
Gençliğin verdiği bişi dicem de kilosunu belli eden arkadaşım da var belli etmeyen de.
Belli etmiyorum sanırım ben.:82:
Çoğu kısçe resimlerime öyle yorum yapmıştı.:111:
Çikolataya veda edipp beyaz tişört ve kota doğru gidiyorumm benn..
Hommmmmmmmmmm..:116:
bekleme canım onlarla otururken ister istmez canımız istiyor birlkte yemek güzel ama daha uzun yıllar var önümüzde allah nasip ederse daha çok yeriz beraber dimiBende normalde eşimi bekliyordum yemek için.Ama artık beklemicem.
Ben öncesinde yiyeceğim.Böylece daha erken yemiş olurum eşim yerkende gözüm kalmaz
canm sende söylediin ya şişmişsin su tutmuşsun o rakam gerçek değil ben inanıyorum haftaya göreceğiz 6 yı..chosen1234
ay canım sorma o kadar dikkat ettim bu hafta ama bu sabah sumu tuttum ne dün 71,9 ken gene 72,5 çıktım. yani geçen haftaki kilomu bile yakalayamıycam bu gidişle. regl falanda daha var anlamadım ki bu şişkinliği ben bugün akşama kadar dayanayım bitki çarlarına en iyisi :) ama pes etmedim haftaya cuma istiyom 69 uuuuuuuuuuuuu
umayım valla bende anlamadım neye böyle oldu. adaçayı form ve yeşil çay içecem bugün bol bol belki atarım akşama kadar şişi
ay kızlar aylardır kilo verecem diye. o diet bu diet dolaş. çaylar iç sirkeli sular bir spor yap bir kes valla vücutta denge bırakmadım. oda haklı bıktı benden ne etsin:)
hepimizde var sabırsızlık ama mecbur bekleyeceğiz. gitmiyo hemen bu kilolar. kolay geli zor gidi.
ağzımın tadını o kadar bozmuşumki akşam ne yaptım anlatayımda gülün. akşam nefsitle süt içecektim. koydum tabağa sütü kokladım kokusunda birşey yok döktüm üstüne bir kaşık yedim sanki hafifi acılık var herhalde nefsit bozuldu diyom. sütü bardağa döktüm kıvamıda iyi. sonra bir yudum aldım aman allahım acımış süt. garip bir tat olmuş . acaba diyom omu dokundu zehirlendim mi ki ? çokta yemedim ama azıcık süt girdi yine mideye ? ay bu kilo verme yollarında nedir bu ddüştüğüm halllerrr
Bu kadar kararlı olmamın sebebinide anlatayım size.
Dün eşime pcden çektiğim bir resmimi gönderdim.
Eşimde bu ne zaman çekilmişdi fıstığım dedi.
Bende geçen yaz denize gitmiştik ya o zaman dedim,62 kiloyd
Eşimde bana şimdi sana bir şarkı armağan ediyorum fıstığım sence hangisi dedi.
Bende bizim şarkımız var eşim hep söyler bana fıstık şarkısı diye onu söyledim.
Eşimde evet hayatım dedi ama gülmüş sonunda anladım altında bir şey var.
Ve akşam evde açıkladı şarkı şuymuş.
O eski halinden eser yok şimdi.....
Ya işde böyle ben zayıflamiyimde kimler zayıflasın.
Kalıcı olmalı,kaçamak olmamalı,bu nedenle düzenli beslenicem.
girersin canım benm dün olmayan kotum çok rahat oldubencede. artık bende çıtır olmak eski kotlarımın içine girebilmek istiyorum
aynilciğim bence gerçekçi hedefler koy ki ulaşamadığında üzülme.. 1 ayda 8 kilo çok fazla mesela mart sonu heefin 67 veya 68 olabilirMartın sonunda 65 olucam şekerim inşallah.
Şuan 72,900 kg
7,900 kg gitmesi gereken ve 36 gün var yapabilirim inanıyorum.
Sizin desteğinizle başaracağım başarıcaz.
valal cnm önce veya sonra onla sofraya oturmuyorum zaten o salata faln yemiyor kendime salata yapana kadar o doymuş oluyor çok hızlı yer eşim.. beraber oturunca fazla kaçırıyorum pilavın tadına bakıyorum.. pilavımd güzel lur yani çokta severim en iyisi yemekte ayrı takılmak oluyorrBizde de tam tersi, o geç geliyor, biz çocuklarla yiyoruz, beni yalnız başıma bıraktınız diye kızıyor.
Ben de önce yiyorumi her ne kadar hergün söylense de
Ne yapalım ama, bahanemiz var demi????
hep daha fazlasını isiyoruz..Ay evet kesinlikleeeeee stres yapınca insn daha çok elinde cıss görüyor.
Geçen yaz 8lerden düşüp 7leri görmek isterken bu sefer 5leri düşlüyorum şaka gibi.:111:
umay canim ya böyle şişlil görmedimki ben akşamda çok su içtim ondan mı oldu anlamadım. yeşil çay ve kayısılı form getirdim yanımda içcem birazdan yüzümü görmeniz lazım balon gibi. üst dudağım botokslu resmeeen:)
balkaymak gene yenmiş çiko akşam ben sana kızmadım mı ya hani saçından tutmuştum acısı geçince götürdün gene demi.
dilekim ya senin çikoyu bıraktığın gibi bende tüm tıkınma alışkanlıklarımı bıraksam ne güzel olur.
zerra sana sa slm ay akıldan bu kadar durun bir bakam bir daha yazam :)
ftemiz de vardı slmmmmmmmm aynil arife clopatra ay alıntısız vıdı vıdı ne zormuş
Bu kadar kararlı olmamın sebebinide anlatayım size.
Dün eşime pcden çektiğim bir resmimi gönderdim.
Eşimde bu ne zaman çekilmişdi fıstığım dedi.
Bende geçen yaz denize gitmiştik ya o zaman dedim,62 kiloyd
Eşimde bana şimdi sana bir şarkı armağan ediyorum fıstığım sence hangisi dedi.
Bende bizim şarkımız var eşim hep söyler bana fıstık şarkısı diye onu söyledim.
Eşimde evet hayatım dedi ama gülmüş sonunda anladım altında bir şey var.
Ve akşam evde açıkladı şarkı şuymuş.
O eski halinden eser yok şimdi.....
Ya işde böyle ben zayıflamiyimde kimler zayıflasın.
Kalıcı olmalı,kaçamak olmamalı,bu nedenle düzenli beslenicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?