- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
selam kızlarrrr
nasılsınız bakalımmmm?
cumaya 1 kala..
inşallah yarın güzel sonuçlar alırızı
süperim monacığım sen nasılsın?
dün eve gittim bugün için yemek yaptım sonra haftasonu yapılamayan temzliği yaptım
sonra 45 dk eliptik bisiklet yaptım. şimdi işteyim süslendim saçlarımı fönledim güzel bi makyaj yaptım ohh hepiciğimiz güzel gün olsun
bi nasılsın dedin bi sürü şey söyledim
hıı bide bu arada 1.200 kg vermişim mutluyum yani
tünaydınnn. Kızçeler ve ortim bu aralar fazla girmiyorum beni affedin. Moralim -22 lerde (erzurum gibi soğuk) nedenini tam olarak bilmiyorum sanırım yine yavrum düştü aklıma o yüzden hiç bişey yapasım yok. Yorum fazla yapmıyorum ama takipteyim sizi.
yok aslında canımı sıktığım yok da amacıma yakınken niye koyveriyorum bilmiyorum..şurda 4 kilon kalmış sıkma canını.insan inanmayıncada veremiyo kilo.sabret acık
bir kere değil be güzelim..yatılı misafirim vardı ben gittim bi yerlere dağıttım anlıcan ama olsun daha önümüzde bisürü zaman var
günaydın...
günaydın canım... 1 kereden bişey olmaz diye düşünüyorum genel olarak dikkat ettiysen eğer bu hafta
görürsün sıkma canını olmazsa haftaya olur yeterki motivasyonunu kaybetme
birazda almaktan korkuyorum 62 leri gördümyine ...günaydin canim
günaydiiincanim belki sislik felan vardir :26:
günaydinaman canim arada kacirsanda yinede dikkat et bak ne güzel vermissin kilolari alma yine
sagolun kizlardün ben aldimda bana baya bi ucuz geldi fiyati gecen yaz baktigmda sanki 200 milyon (eski para ile ay ben yeni paraya hala alismadim yaa ) lü biseylerdi :26: ben burdan 57 € aldim esimde dedim burada daha ucuz diye hatta sasirdim nasil olur Tr. den geliyo diye neyse yani ben fiyati yanlis hatirliyomusum demekki
günaydiiingörürsün insallah canim
giremiyorum dilekcim fazla arada okuyorum takip ediyorum sizi ama alıntı yapmaya fırsatım olmuyor..Günaydın
Konuşurken artık daha dikkat edersin.
Fena bişeymiş.
İlk zamnlarda bende de vardı o halbuki sağlıklı beslenerekte gidiyor kilo.
Bide karnın tok olduguiçin başka bişeylere saldırmıyorsun. En mantıklısı 3+3 beslenmek
Afiyet olsun özlendin geneee
Günaydın canımmm Afiyet olsun ins görürsün yarına.
ben de yapılan yenmeyince üzülüyorum tabi ..onlar için uğraşmışsın..
sağol canım kolayla uzun süre bakıştık normalde sevmem ama yasak yaa işte cazip geldi, neden alıyor bende bilmiyorum dün birlikte gittik markete ama eve gelince gördüm aldıklarını ben eve gelince aç oluyorum atıştırmak için alıyorum diyor önceden neden aç olmuyorsa öncekine göre daha iyiyim canım buaralar motivasyon güzel
misafirlikte mecburen yemek gerekiyor ev sahibi gelen için uğraşmış ben şahsen üzülürüm gelen misafir yaptıklarımı yemezse
bizde babamızı beklemiyoruz geç geliyor 8-9 da..Bende normalde eşimi bekliyordum yemek için.Ama artık beklemicem.
Ben öncesinde yiyeceğim.Böylece daha erken yemiş olurum eşim yerkende gözüm kalmaz
geçmiş olsun canım..kuş burbu,ıhlamur,çorba iç canım bolca..Günaydın yavrıler..
Bugün evdeyim... işler birikti biraz ama girişesim yok... grip saldırıyor bır yandan... bunyem savasıyor obur yandan..
Limonlu yeşilçayda ıcıyorum bol bol... belkıde o yuzden teslım olmadım daha..
çayımı içip tıkınacagım bırazdan...
neyin var arzum ..mj atabilirsin konuşuruz istersen..saol suzım yuvarlanıp gıdıyoz ıste am abu aralar erken bahar depresyonun agrıdım sanırım aldıgım 1.5 kg yı veremıyorum
saol canım ben okudum ama okuyamayanlar ıcın düşünüyosan ıs yerınde tarayıcı varsa orda taratıp o sekıle paylasabılırısn
cok sacma bı uygulamaymıs ya tamam herkes kendı kapısının önünü süpürmeli temız tutmalı normalde de ama genel bı temızlık olarak bırnı bulsalar dah ıyı bırde canım sen turk mahallesıne tasıncaktın komusların hep türk mü şimdi:26:
ahh o bıskolata piayı dılek dedıydı hıc umursamadıydım bılmıyom ya sonr abı kere gördum hadı alayım dedım super bısey hepsını denemek lazım ama bıdaha almadım yanı onla kaldı
bende 81 lıyım ama 2012 ye gırelı 31 dıyom temmuza kada 30 mu deseydım
evet ya bende sorcaktım nafı pzt gelcem dıyodu bu haftada gelmedı ıyıdır ınsallah:26:
bende gördüm daha once bu tarz yazılarını ama ben tarzın o sekıdle dıye düşünüyorum yanı bırde bu smıle felna koymayınca yanlıs olabılıyo belkıde ondan bu sekılde anlasıyodur canım
hadı bakalım dılekcım ıns basarılı olursun
gecmıs olsun canım bende de şişlik deil ama bi agırlık var sankı vücudumda bı detoks yapmam laızm ama ayranlı deıl sebzelı bısey dah once vardı benım ama o dökümanı bulamıyorum
canım ne zmandır yemıyomussun afıyet olsun üzülme haketmıssın o kadar kılo verdın bud asenı motıve etsın dah aguzel devam edersın dıyetıne özledık yogunsun sanrıım:26:
günaydın kızlarıns yarın güzel rakamlar görürsünüz tartıda hepiniz
maşallah ne kdr uyuyorlar öyle..daha kahvaltı yapmadım çene çalmaktan iyimii
ben kaçtım evin direği olmadan tek başıma bi kahvaltı edem,,ama önce uykucu bıdıklarımı kaldırmam gerek
Ben yemeğe gideyim geleyim hanımlar,görüşürüz.
selam kızlarrrr
nasılsınız bakalımmmm?
cumaya 1 kala..
hep daha fazlasını isiyoruz..
5 leri görüncede 4 diye ağlamao kadar da ileri gitmezsin dimi canm?
süperim monacığım sen nasılsın?
dün eve gittim bugün için yemek yaptım sonra haftasonu yapılamayan temzliği yaptım
sonra 45 dk eliptik bisiklet yaptım. şimdi işteyim süslendim saçlarımı fönledim güzel bi makyaj yaptım ohh hepiciğimiz güzel gün olsun
bi nasılsın dedin bi sürü şey söyledim
hıı bide bu arada 1.200 kg vermişim mutluyum yani
herkese merhaba,
ben topiğin her gün girip okuyan ama yorumlara katılamayanı. sebebim ise:tek tek alıntı yapmak zor oluyor aynı anda alıntı yapıp yazmayı bilmiyorumbu konuda bilgi verebilirseniz sohbetlerde daha aktif olmak isterim ben de..
ya bir derdim var benim.tecrübeli annelerin yarıdımına ihtiyacım var.bebeğim hemen hemen 7 aylık geçen hafta perşembe doktora götürdük ek besini reddettiği için 300 gr vermiş 15 günde!doktor idrar yolu enfeksiyonıundan olabilir dedi tahlil istedi ama bizim kız yapmadı ve tahlil veremedik.eve geldik mucizevi bir şekilde kızım o günden pazartesi
ye kadar meyve çorba kahvaltı yoğurt ne verdiysem çok güzel yedi. ama salı günü yine başa döndük bizim kız yine yemez ağzını açmaz oldu .ve bunun benim üzerimde yarattığı stresi tarif etmem imkansız. kahroluyorum resmen(dün komşuya indim kurabiye koymuş kadın bizim kız sulandı kurabiyeye ve yarısından fazlasını yedi deli etti beni eve geldik yine tık yok yine açmıyor ağzını..nolur bana akıl verin yardım edin...
ben de iyiyim canım
ohh süper hem temizlik hep spor..
ohh ne güzel fönlü makyajlı
süperrrr vermişsin canımmm maşallah
ben tartılmadımmm daha yarına bakalımmm:18:
Selam şeker benim umudum yok ama.
Ayy süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
işim icabı bakımlı olmak gerekiyor gelen müşteri beni görsün ki oda yaptırsın saçını başınıama bu aralar salmıştım hiç canım istemiyordu makyaj fön falan.. bugün pek bi enerjik kalktım üstümdeki kg yu atınca moralim yerine geldi
sende haftasonunu toparladın canım güzel sonuç alacaksın tartıda
Selammm
Alıntı ile cevaplanın yanına tıkla okeylenmiş işareti gelecek istediğin mesajlara tıkla sonra konuya cevap ver de bu kaaa
canım geçmiş olsun zor bebeğin hasta olması tabi..ama sen yine tahlil yaptırmayı dene ..herkese merhaba,
ben topiğin her gün girip okuyan ama yorumlara katılamayanı. sebebim ise:tek tek alıntı yapmak zor oluyor aynı anda alıntı yapıp yazmayı bilmiyorumbu konuda bilgi verebilirseniz sohbetlerde daha aktif olmak isterim ben de..
ya bir derdim var benim.tecrübeli annelerin yarıdımına ihtiyacım var.bebeğim hemen hemen 7 aylık geçen hafta perşembe doktora götürdük ek besini reddettiği için 300 gr vermiş 15 günde!doktor idrar yolu enfeksiyonıundan olabilir dedi tahlil istedi ama bizim kız yapmadı ve tahlil veremedik.eve geldik mucizevi bir şekilde kızım o günden pazartesi
ye kadar meyve çorba kahvaltı yoğurt ne verdiysem çok güzel yedi. ama salı günü yine başa döndük bizim kız yine yemez ağzını açmaz oldu .ve bunun benim üzerimde yarattığı stresi tarif etmem imkansız. kahroluyorum resmen(dün komşuya indim kurabiye koymuş kadın bizim kız sulandı kurabiyeye ve yarısından fazlasını yedi deli etti beni eve geldik yine tık yok yine açmıyor ağzını..nolur bana akıl verin yardım edin...
iyiyi zcanımselam kızlarrrr
nasılsınız bakalımmmm?
cumaya 1 kala..
giremiyorum dilekcim fazla arada okuyorum takip ediyorum sizi ama alıntı yapmaya fırsatım olmuyor..
gelen giden..
misafiri severim ama bu ara biraz yoruldum..evin işi bitmiyo..
evim büyük 210 m..
3 güne bi r tamamen hertarafı silip süpürüyorum..çocuklar batırıyo anlican..
bekarlığın tadını çıkar..
kızlar cmt yine misafirim var..
yaklaşık 30 kişilik bi grup..
bugünden temizliğe başladım...
camları sildim..akşamda bikaç halı var onları silcem..
ço çabuk kirleniyorlar 15bgün oldu sileli..
ama çocuklar batırıyo..
işlerimide anca oğluş uyurken yapabiliyorum..
az önce de komşu çağırdı gel oturalım diyo ..
oğluşun karnını doyurup oraya gidicem..
akşama vaktim olursa bakmaya çalışırım..
aklım burda..
Allah kolaylık versin canım, evde olunca çok zor dayanmak.günaydın kızlar, cumaya 1 kala nasılsınız bakalım?
ben sanki ekside olacakmışım gibi hissediyorum tartılmadım dünle bugün ama bakalım yarın neolacak buakşam komşuya akşam çayına gitmeyi düşünüyorduk sabah eşime yarın gidelim dedim neden dedi eee yarın tartı günü akşam orda yemesem ayıp olur yersem + çıkarım dedimbugün gidelim dedi ama napcaz bilmem
dün markettende nekadar çiko, bisküvi cips varsa toplamış ben alınca kızan adam şimdide alıyor ve bana yemeeee diyor
nasıl durayım yemeden
bide yiyor ve masada bırakıp gidiyor her mutfağa girişimde bakışıyoruz çikoyla, cipsle
Olcez inşallah çıtır.Ay bende sırf o yüzden bir yere akşam oturmaya gitmek istemiyorum :)
Gerçi evde oluncada kociş yiyor ama olsun evde dayanmak daha kolay.
Dün güya yemek yemiyelim fıstığım atıştırırz dedi.Neyse ben çorba içtim.
Kocişde peynirli dürüm yaptı kendine.Sabah da diyorki yemek yemedik hemi hayatım.
Dedim yemedik değil değil kociş yemedin dicektin heralde nasıl gülüyor.
Dayan canım dayanalım.Yazın çıtır hatun olunca görücek kocişim nasıl oluyormuş.
Çok doğru bir kararBende o saçma sapan beslenmelere buğünden itibaren son veriyorum canım.
İnsan aç olunca akşama kadar işin yoğunluğundan dayansada akşam dayanamıyor,buda en büyük hata zaten.
O yüzden bende düzenli besleneyim,yavaş gitsin ama kalıcı olsun mantığıyla hareket etmeye karar verdim.
Bu arada kilom 72,900 canım.
Olabilir belki dicem ama çok az aldıysan ondan değildir.chosen1234
ay canım sorma o kadar dikkat ettim bu hafta ama bu sabah sumu tuttum ne dün 71,9 ken gene 72,5 çıktım. yani geçen haftaki kilomu bile yakalayamıycam bu gidişle. regl falanda daha var anlamadım ki bu şişkinliği ben bugün akşama kadar dayanayım bitki çarlarına en iyisi :) ama pes etmedim haftaya cuma istiyom 69 uuuuuuuuuuuuu
umayım valla bende anlamadım neye böyle oldu. adaçayı form ve yeşil çay içecem bugün bol bol belki atarım akşama kadar şişi
ay kızlar aylardır kilo verecem diye. o diet bu diet dolaş. çaylar iç sirkeli sular bir spor yap bir kes valla vücutta denge bırakmadım. oda haklı bıktı benden ne etsin:)
hepimizde var sabırsızlık ama mecbur bekleyeceğiz. gitmiyo hemen bu kilolar. kolay geli zor gidi.
ağzımın tadını o kadar bozmuşumki akşam ne yaptım anlatayımda gülün. akşam nefsitle süt içecektim. koydum tabağa sütü kokladım kokusunda birşey yok döktüm üstüne bir kaşık yedim sanki hafifi acılık var herhalde nefsit bozuldu diyom. sütü bardağa döktüm kıvamıda iyi. sonra bir yudum aldım aman allahım acımış süt. garip bir tat olmuş . acaba diyom omu dokundu zehirlendim mi ki ? çokta yemedim ama azıcık süt girdi yine mideye ? ay bu kilo verme yollarında nedir bu ddüştüğüm halllerrr
Bu kadar kararlı olmamın sebebinide anlatayım size.
Dün eşime pcden çektiğim bir resmimi gönderdim.
Eşimde bu ne zaman çekilmişdi fıstığım dedi.
Bende geçen yaz denize gitmiştik ya o zaman dedim,62 kiloyd
Eşimde bana şimdi sana bir şarkı armağan ediyorum fıstığım sence hangisi dedi.
Bende bizim şarkımız var eşim hep söyler bana fıstık şarkısı diye onu söyledim.
Eşimde evet hayatım dedi ama gülmüş sonunda anladım altında bir şey var.
Ve akşam evde açıkladı şarkı şuymuş.
O eski halinden eser yok şimdi.....
Ya işde böyle ben zayıflamiyimde kimler zayıflasın.
Kalıcı olmalı,kaçamak olmamalı,bu nedenle düzenli beslenicem.
GünaydınnnnnnGünaydın yavrıler..
Bugün evdeyim... işler birikti biraz ama girişesim yok... grip saldırıyor bır yandan... bunyem savasıyor obur yandan..
Limonlu yeşilçayda ıcıyorum bol bol... belkıde o yuzden teslım olmadım daha..
çayımı içip tıkınacagım bırazdan...
Günaydın canımmmm.Günaydın kızlaaar ,
Dünden önceki gece tartıldım 72.8, sonra baktım 73.8, dün tartıldım yine 72.8, bugün 72.4.
Geçen hafta 71.6 çıkmıştım, dikkat edip duruyorum ama olmadı
Bugün gece vardiyam var, sabaha kadar ofiste olacağım.
Kızlar ne önerirsiniz?
Akşam 8' den sabah 9'a kadar ofiste olacağım ve yemeden duramam.
Meyve mi yiyeyim ne yapayım dersiniz?
günaydın arkadaşlar cumaya 1 kala dikkat edelim ben bu gün ögle ve akşam kabak yemeyi planlıyorum umarım tartıda güzel bir sonuç alırız hepimiz hadi bakalımm...
günaydınsaol suzım yuvarlanıp gıdıyoz ıste am abu aralar erken bahar depresyonun agrıdım sanırım aldıgım 1.5 kg yı veremıyorum
saol canım ben okudum ama okuyamayanlar ıcın düşünüyosan ıs yerınde tarayıcı varsa orda taratıp o sekıle paylasabılırısn
cok sacma bı uygulamaymıs ya tamam herkes kendı kapısının önünü süpürmeli temız tutmalı normalde de ama genel bı temızlık olarak bırnı bulsalar dah ıyı bırde canım sen turk mahallesıne tasıncaktın komusların hep türk mü şimdi:26:
ahh o bıskolata piayı dılek dedıydı hıc umursamadıydım bılmıyom ya sonr abı kere gördum hadı alayım dedım super bısey hepsını denemek lazım ama bıdaha almadım yanı onla kaldı
bende 81 lıyım ama 2012 ye gırelı 31 dıyom temmuza kada 30 mu deseydım
evet ya bende sorcaktım nafı pzt gelcem dıyodu bu haftada gelmedı ıyıdır ınsallah:26:
bende gördüm daha once bu tarz yazılarını ama ben tarzın o sekıdle dıye düşünüyorum yanı bırde bu smıle felna koymayınca yanlıs olabılıyo belkıde ondan bu sekılde anlasıyodur canım
hadı bakalım dılekcım ıns basarılı olursun
gecmıs olsun canım bende de şişlik deil ama bi agırlık var sankı vücudumda bı detoks yapmam laızm ama ayranlı deıl sebzelı bısey dah once vardı benım ama o dökümanı bulamıyorum
canım ne zmandır yemıyomussun afıyet olsun üzülme haketmıssın o kadar kılo verdın bud asenı motıve etsın dah aguzel devam edersın dıyetıne özledık yogunsun sanrıım:26:
günaydın kızlarıns yarın güzel rakamlar görürsünüz tartıda hepiniz
Bendeeeeeeebencede. artık bende çıtır olmak eski kotlarımın içine girebilmek istiyorum
Benimde var kotlarım,elbiselerim..
Yazın hepsinin içine gireceğim inşallah.
Birlikde başarıcaz ben inanıyorum.
Bence ayda 4 kg. normal, diyetisyenler de böyle söylüyor. Hızlı verirsen, hızlı geri alma ihtimalin de var canım.Martın sonunda 65 olucam şekerim inşallah.
Şuan 72,900 kg
7,900 kg gitmesi gereken ve 36 gün var yapabilirim inanıyorum.
Sizin desteğinizle başaracağım başarıcaz.
İşte buuuuuGöstericem hemde pek bir güzel göstericem.
Şortumu giyicem üzerine askılı badimi ayaklarıma sandalatlerim saçlarım açık düz,hafif bir makyaj yandan çantam,güzen gözlüğüm.
Bakalım o zaman ne yapacak.
Hadi bakalım afiyet olsun….daha kahvaltı yapmadım çene çalmaktan iyimii
ben kaçtım evin direği olmadan tek başıma bi kahvaltı edem,,ama önce uykucu bıdıklarımı kaldırmam gerek
Evet bence de unutun kırgınlığı, hep beraber motive oluyoruz burada.Canım konuyu bilmiyorum o sıra muhtemelen burda yoktum ama üzme kendini.
Yeri geliyor yan yana olduğumuz insanlarda kendini yanlış ifade etme yada karşı tarafdan yanlış anlaşılma sorununu yaşıyorum.
Kaldıki yazışarak bu çok daha zor.Hepimiz farklı karakterlerde insanız.Tek bir amacımız var oda zayıflamak.
Ve bunuda birbirimize olan desteğimizle sağlıyoruz.En azından yeniyim ama benim için öyle.
İyiki varsınız.
:44::44:şöle yeyip yeyip de kilo verdiren birşey var mı acaba. yedikçe daha da zayıflatan. ay ne güzel olurdu:)
bu zayıflama yolunda sıyırdım iyice ben :) mesela öle bir çiko icat etselerki sen bunu yedikçe paket başı 100 gr veriyomuşun?
ben acıktım sanırsam saçmalamaya başladım ben yemeeeeeee kaçar
canım geçmiş olsun zor bebeğin hasta olması tabi..ama sen yine tahlil yaptırmayı dene ..
kızlarda idrar yolu enfeksiyonu sık karşılaşılan bişey ..
ama diştende olabilir onuda gözardı etmemek lazım../QUOTE]
valla canım anlamadık ki dişten mi kuştan mıgayet iyi durumu aslında görünürde hiç sıkıntı yok çişini yaparken ağlamıyor da bana pek idrar yolu gibi gelmedi...tek yaptığım dua etmek yesin diye çünkü taklalar da atsam açmıyor ağzını (
iyiyi zcanım
ama ben artıdayım ..aynı olsam bile mucize..
kızlar cmt yine misafirim var..
yaklaşık 30 kişilik bi grup..
bugünden temizliğe başladım...
camları sildim..akşamda bikaç halı var onları silcem..
ço çabuk kirleniyorlar 15bgün oldu sileli..
ama çocuklar batırıyo..
işlerimide anca oğluş uyurken yapabiliyorum..
az önce de komşu çağırdı gel oturalım diyo ..
oğluşun karnını doyurup oraya gidicem..
akşama vaktim olursa bakmaya çalışırım..
aklım burda..
Erim olsun başımda dursun temizlik ddediğin nedir ki
Şaka bi yaana ben temizliği hiç sevmem başak burcuyum ama hiç titiz değilim.
Yemek yaparım ama temizlik ıhhh yani.
İşinizz zor bu hafta naptık acaba biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?