70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğru söylüyorsun banada bakıyorlar
evet gördüm biskolatamı yedin kıss tadı nasıldı acep?

30 kişilik grupmu ooo nasıl doyurcan kız onları sen?

doğru söylüyorsun banada bakıyorlar
evet gördüm biskolatamı yedin kıss tadı nasıldı acep?

30 kişilik grupmu ooo nasıl doyurcan kız onları sen?

ahh ahhh reklamlarına hastaydım zati
şimdi de kendisine hasta oldum 3 taneyi yemedim yuttum resmen
reklamlarını izlerken eşim engel oluodu zaten yerken de kıskandı sanırım
aldı paketi elimden

Son düzenleme:

Eniştem başak burcu o titiz. Bi kaç arkadaşım da var onlarda titiz kişiden kişiye değişiyor işte.:

ben de başşşağımmmm
titizlik orta derecede
amma çok detaycıyım ya kılı kırk yarma derecesinde
bazen yoruyor bu beni

selam kızlarrrr
nasılsınız bakalımmmm?
cumaya 1 kala..
inşallah yarın güzel sonuçlar alırızı
Selam canım, idare edip gidiyoruz işte. Sen nasılsın?
SüppersinnnnnBen bu hafta pek ümitli değilim ama bakalım artık.

Canım, herşeyde bir hayır vardır sözünü unutma lütfen, Rabbim büyük, inşallah önümüzdeki günler senin için daha güzel olur. Konunu da okudum, işin gerçekten zor, ama sabır ve dik durmak çok önemli bu konuda. Keşke kendi mesleğini yapabilme imkanın olsa, bir yandan araştırsan, güzel bir iş, veya eşinin işyerinde muhasebesine baksan, en azından mesleğini unutmazsın canım. Sabır ve iradeyle herşeyin hakkından gelinir, üzülme, kadere razı ol. Rabbim güzel günler gösterecektir.

selam kışşlarrr
o kadar yazdım yazdım gönderirkene sistem beni yine dişladı
ağlamak istiyoyum ben yaaaa..
şimdide çikmam lazı..gelince görüşürük..
kendiize cici bakın hemi....
Günaydın canım, görüşürüz

Evet spor önemli, kendine bir şekilde fırsat bulup yapmaya çalış canım.

AYYY ben okurken bile yoruldum ayol, 30 kişi ve ??????????????
Sen daha yakın 30 kişi almadın mı? Ben öyle hatırlıyorum, yoksa bu hatunlar hep sende mi toplanıyo

monacım ben özrümü diledim ve konuyu kapattım bilmiyorum okudunmu arkadaşlar yazdığı için ona yazdım yoksa adını kötü amaçlı kullanmadım arkadaşlar alıntı yaptığı bende cevap vermek durumunda kalıyorum kendimi ifade etme açısından çok alıngan bir yapım yok aslında dünkü özel durumumdan kaynaklandı sadece
evet öznümüzde zaman var sen zaten azmedim süper kilo vermişsin toparlayacağına inanıyorum bize örneksin çok kişinin sana nasıl kilo verdin dediğini okudum bende

Ay evet kesinlikleeeeee stres yapınca insn daha çok elinde cıss görüyor.
Geçen yaz 8lerden düşüp 7leri görmek isterken bu sefer 5leri düşlüyorum şaka gibi.:111:
ya bende 6 yı bir görsem de öf bir 5 li rakam göremedin desem ne güzel olur. biz insanoğlu elimizdekinin değerini kaybedince anlıyoz. ben bir zamanlar 60-62 dim. ay çoooook şişkoyum diye sitem ederdim. sonra 56 oldum ama hala ay bacaklarım kalın derdim. şimdi 65 bile o kadar büyüyorki gözümde
evet evet 69 69 69 69 6969

ne oldu canım moraline. bebene üzülüyon demi . o cennetde öle düşün bu dünyanın çilesini çekmeden melek oldu gene bebeklerin olacak canım.
bazen ağladığım oluyor benimde sıkıntılar için ama inan ki değmez ya. ağlıyozda kim görüyor halimizi...

selam kışşlarrr
o kadar yazdım yazdım gönderirkene sistem beni yine dişladı
ağlamak istiyoyum ben yaaaa..
şimdide çikmam lazı..gelince görüşürük..
kendiize cici bakın hemi....
kıyamam ortimeeeee döverim o sistemi ben. kız konuşamıyoz kaç gündür akşam bekliyom bak mazeret istemem. yoksa balkaymak falan sürer yerim ekmeğe

slm canım. ya bu avon yeni katalogu ne zaman yayınlayacak bekle bekle sinir oldum. akşam benim gibi yap. aç müziği tepin valla su gibi terletiyo. sıkıldım spordan dün akşam sinirimde bozuktu zati açtım müziği ooooooh oynadım
inşallah yarına 1.5 kg olur dilekciğim
kız sn kuaför müsün. ya şu benim saça da bir el at. en son gittiğim kuaför saçı boyarken açacam diye mahvetti korkudan boyaya gidemiyorum. şimdide siyahtan kızıla dönecem ama cesaretim yok. mecbur açılacak çünkü:18::18::18:
30 mu kız ben kaçardım şehri terkeylerdim. 2 kişiyi bile ağırlamak zor geli bana 30 düşünemiyorum. kolay gelsin bacım

ahh ahhh reklamlarına hastaydım zati
şimdi de kendisine hasta oldum 3 taneyi yemedim yuttum resmen
reklamlarını izlerken eşim engel oluodu zaten yerken de kıskandı sanırım
aldı paketi elimden

ay o reklamlar yüzünden market market biscolata aramıştım bu nasıl birşey ki böööle reklam çekmişler diye

a.s canım bu akşam saat 18 den sonra yayınlanır yeni katalog
yaf sen faceni ne zaman atif edicenn ben jetnetworking ürünleride satıyorumm
online kataloglar üzerinden.. faceden daha rahat qörüşüoduk

kızlar artık sanırım sürekli burada sizlerle buluşucam.. ben metabolizmamı ölçtürdüm 500 çıktı aşırı düşük yani.. pkoluyum ayrıca iki yıldır bebiş istedim olmadı.. sıkıntıdayım yani.. diyetisyene gitmeyi bıraktım şimdi kendim dikkat ediyorum... eskiden 53 kilo idim şimdi 70den inemedim... şu anda evde koşu bandıma çıkıyorum. elinizde düşük glisemik indeksli diyet var mı benim gibi pkolular için ...

nasilsiniz kizlar herkes iyidir umarim
pisi su toplamissindir canim yarina gecer merak etme yarin buyuk gun 5lerde gorsem kendimi sahane olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…