- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
doğru söylüyorsun banada bakıyorlartabi canım sen her daim bakımlı olmalısın
ki aynen müşteri çekk
ben de kuaföre gidince bi bakarım şöyle sahibesine
aynen öle canım kilolar gidince otomatikmen kendine bakmaya başlıyor insan
dün akşam yedim yine bişilerrr
pek umudum yok oyüzden
30 kişilik grupmukızlar cmt yine misafirim var..
yaklaşık 30 kişilik bi grup..
bugünden temizliğe başladım...
camları sildim..akşamda bikaç halı var onları silcem..
ço çabuk kirleniyorlar 15bgün oldu sileli..
ama çocuklar batırıyo..
işlerimide anca oğluş uyurken yapabiliyorum..
az önce de komşu çağırdı gel oturalım diyo ..
oğluşun karnını doyurup oraya gidicem..
akşama vaktim olursa bakmaya çalışırım..
aklım burda..
doğru söylüyorsun banada bakıyorlar
evet gördüm biskolatamı yedin kıss tadı nasıldı acep?
30 kişilik grupmuooo nasıl doyurcan kız onları sen?
erin olmasına ne galdı gızzzz..
azcık sabırr..
benim eşim kızım başak ..
artık inanmıyorum başakların temiz ve titiz olduğuna..
arkaalarını toplamaktan bi hal oldum...
üniversitedeyken en yakın rakim başaktı ..
o da çok dağınıktı..
hadin ben gittim
görüşürüz..
ben gidem öğlen yememi hazırlayıp yiyem görüşürüz kızlar
Selam canım, idare edip gidiyoruz işte. Sen nasılsın?selam kızlarrrr
nasılsınız bakalımmmm?
cumaya 1 kala..
inşallah yarın güzel sonuçlar alırızı
Süppersinnnnnsüperim monacığım sen nasılsın?
dün eve gittim bugün için yemek yaptım sonra haftasonu yapılamayan temzliği yaptım
sonra 45 dk eliptik bisiklet yaptım. şimdi işteyim süslendim saçlarımı fönledim güzel bi makyaj yaptım ohh hepiciğimiz güzel gün olsun
bi nasılsın dedin bi sürü şey söyledim
hıı bide bu arada 1.200 kg vermişim mutluyum yani
Canım, herşeyde bir hayır vardır sözünü unutma lütfen, Rabbim büyük, inşallah önümüzdeki günler senin için daha güzel olur. Konunu da okudum, işin gerçekten zor, ama sabır ve dik durmak çok önemli bu konuda. Keşke kendi mesleğini yapabilme imkanın olsa, bir yandan araştırsan, güzel bir iş, veya eşinin işyerinde muhasebesine baksan, en azından mesleğini unutmazsın canım. Sabır ve iradeyle herşeyin hakkından gelinir, üzülme, kadere razı ol. Rabbim güzel günler gösterecektir.tünaydınnn. Kızçeler ve ortim bu aralar fazla girmiyorum beni affedin. Moralim -22 lerde (erzurum gibi soğuk) nedenini tam olarak bilmiyorum sanırım yine yavrum düştü aklıma o yüzden hiç bişey yapasım yok. Yorum fazla yapmıyorum ama takipteyim sizi.
ahhh cnm anlıyorum seni. umarım eski formundan da daha güzel olursun. Rabbim bizi kaçamaklardan korusun.
Günaydın canım, görüşürüzselam kışşlarrr
o kadar yazdım yazdım gönderirkene sistem beni yine dişladı
ağlamak istiyoyum ben yaaaa..
şimdide çikmam lazı..gelince görüşürük..
kendiize cici bakın hemi....
Evet spor önemli, kendine bir şekilde fırsat bulup yapmaya çalış canım.nasılsınız kızlarr???
ara öğünümü yiorumm
5 adet fındık
2 adet gün kurusu
öğle öğünümü saat 15:00 da yicem
1 kase ezogelin çorbası
ara: 17:00
ne yiceğimi bilmiorum
akşam : 19:00
1 kase spichal K
acilen spora başlamam lazım
vücudumu sıkılaştırmam lazım kızlar
malum 80 kilodan bu kiloya indim daha vermem qereken 7 kilo daha var ve sarkmalar olucak diye korkuyorum
ama çocuktan dolayı cesaret edip koşu bandına çıkamıyorum
napsam yaa sporlarımı akşam oğlumu uyttuktan sonra mı yapsam :26::26::26:
canım geçmiş olsun zor bebeğin hasta olması tabi..ama sen yine tahlil yaptırmayı dene ..
kızlarda idrar yolu enfeksiyonu sık karşılaşılan bişey ..
ama diştende olabilir onuda gözardı etmemek lazım..
iyiyi zcanım
ama ben artıdayım ..aynı olsam bile mucize..
kızlar cmt yine misafirim var..
ama çocuklar batırıyo..
aklım burda..
Geçmiş olsun canım...canım geçmiş olsun zor bebeğin hasta olması tabi..ama sen yine tahlil yaptırmayı dene ..
ama diştende olabilir onuda gözardı etmemek lazım../QUOTE]
valla canım anlamadık ki dişten mi kuştan mıgayet iyi durumu aslında görünürde hiç sıkıntı yok çişini yaparken ağlamıyor da bana pek idrar yolu gibi gelmedi...tek yaptığım dua etmek yesin diye çünkü taklalar da atsam açmıyor ağzını (
ahh ahhh reklamlarına hastaydım zati
şimdi de kendisine hasta oldum 3 taneyi yemedim yuttum resmen
reklamlarını izlerken eşim engel oluodu zaten yerken de kıskandı sanırım
aldı paketi elimden
Afiyet olsun kızçemben gidem öğlen yememi hazırlayıp yiyem görüşürüz kızlar
Selam canım, idare edip gidiyoruz işte. Sen nasılsın?
monacım ben özrümü diledim ve konuyu kapattım bilmiyorum okudunmu arkadaşlar yazdığı için ona yazdım yoksa adını kötü amaçlı kullanmadım arkadaşlar alıntı yaptığı bende cevap vermek durumunda kalıyorum kendimi ifade etme açısından çok alıngan bir yapım yok aslında dünkü özel durumumdan kaynaklandı sadecebu arada ben dün konuyu kapatmıştım
ama görüyorum ki hala aynı konu ve adım geçiyor...
umaycım konu uzadı diyorsun ama sen uzatıyorsun..
biri sana trip atıyorsun dese ne yaparsın diyorsun
ama sen o kişiye fırsat kolluyorsun dedin
hangisi daha ağır???
ben iyi niyetle hepimize cevap verilmediği oluyor
bunun için kendini üzme alınma dedim..
ama şunu anlıyorum ki karakter meselesi bu
çok alıngan bir yapın var belli..
ama burası sanal bir ortam
tabiki çok yakınız herşeyi paylaşıyoruz ama asıl amacımız
kilo vermek öyle değil mi..bence takılma küçük şeylere ve keyfine bak....
evet öznümüzde zaman var sen zaten azmedim süper kilo vermişsin toparlayacağına inanıyorum bize örneksin çok kişinin sana nasıl kilo verdin dediğini okudum bendebir kere değil be güzelim..yatılı misafirim vardı ben gittim bi yerlere dağıttım anlıcan ama olsun daha önümüzde bisürü zaman var
ben de yapılan yenmeyince üzülüyorum tabi ..onlar için uğraşmışsın..
hani diyet yapan olsa anlıcamda bide demiyorlarmı akşam fazla yedik diye..
eee buraya gelicen belli hafif ye dimi..
ben biyere gidersem öyle yapıyorum evde z yiyip yada hiç yemeden ikramlardan yiyorum ev sahibinin gönlü olsun diye..
ya bende 6 yı bir görsem de öf bir 5 li rakam göremedin desem ne güzel olur. biz insanoğlu elimizdekinin değerini kaybedince anlıyoz. ben bir zamanlar 60-62 dim. ay çoooook şişkoyum diye sitem ederdim. sonra 56 oldum ama hala ay bacaklarım kalın derdim. şimdi 65 bile o kadar büyüyorki gözümdeAy evet kesinlikleeeeee stres yapınca insn daha çok elinde cıss görüyor.
Geçen yaz 8lerden düşüp 7leri görmek isterken bu sefer 5leri düşlüyorum şaka gibi.:111:
evet evet 69bekleme canım onlarla otururken ister istmez canımız istiyor birlkte yemek güzel ama daha uzun yıllar var önümüzde allah nasip ederse daha çok yeriz beraber dimi
canm sende söylediin ya şişmişsin su tutmuşsun o rakam gerçek değil ben inanıyorum haftaya göreceğiz 6 yı..
benmkide espiriyle düğün fotolarındaki halime bu halinle beni kandırdın diyor hahaha(gerçek söylese şaka yapmasa bozulurum) onu takan yok ben kendim için zayfılıyorum..
baze n oda der eski halinden eser yok diye bu erkekler aynı demek
girersin canım benm dün olmayan kotum çok rahat oldu
aynilciğim bence gerçekçi hedefler koy ki ulaşamadığında üzülme.. 1 ayda 8 kilo çok fazla mesela mart sonu heefin 67 veya 68 olabilir
valal cnm önce veya sonra onla sofraya oturmuyorum zaten o salata faln yemiyor kendime salata yapana kadar o doymuş oluyor çok hızlı yer eşim.. beraber oturunca fazla kaçırıyorum pilavın tadına bakıyorum.. pilavımd güzel lur yani çokta severim en iyisi yemekte ayrı takılmak oluyorr
hep daha fazlasını isiyoruz..
5 leri görüncede 4 diye ağlamao kadar da ileri gitmezsin dimi canm?
ne oldu canım moraline. bebene üzülüyon demi . o cennetde öle düşün bu dünyanın çilesini çekmeden melek oldutünaydınnn. Kızçeler ve ortim bu aralar fazla girmiyorum beni affedin. Moralim -22 lerde (erzurum gibi soğuk) nedenini tam olarak bilmiyorum sanırım yine yavrum düştü aklıma o yüzden hiç bişey yapasım yok. Yorum fazla yapmıyorum ama takipteyim sizi.
cnm gece ağladıysanda şişersin (bende öyle oluyor) bide yatmadan yarım saat önce su içmeyi bırakmazsak bide uykumuz ağır olursa böbrekler zorlanıyor ve vucut şişiyor çünkü ağır uykuda tuvalete kalkamıyoruz ve böbreklere aşırı yüklenme oluyor. Umarım geçer form çayları fazla ödemide suyuda atıyor.
ahhh cnm anlıyorum seni. umarım eski formundan da daha güzel olursun. Rabbim bizi kaçamaklardan korusun.
süperim monacığım sen nasılsın?
dün eve gittim bugün için yemek yaptım sonra haftasonu yapılamayan temzliği yaptım
sonra 45 dk eliptik bisiklet yaptım. şimdi işteyim süslendim saçlarımı fönledim güzel bi makyaj yaptım ohh hepiciğimiz güzel gün olsun
bi nasılsın dedin bi sürü şey söyledim
hıı bide bu arada 1.200 kg vermişim mutluyum yani
kıyamam ortimeeeee döverim o sistemi ben. kız konuşamıyoz kaç gündür akşam bekliyom bak mazeret istemem. yoksa balkaymak falan sürer yerim ekmeğeselam kışşlarrr
o kadar yazdım yazdım gönderirkene sistem beni yine dişladı
ağlamak istiyoyum ben yaaaa..
şimdide çikmam lazı..gelince görüşürük..
kendiize cici bakın hemi....
slm canım. ya bu avon yeni katalogu ne zaman yayınlayacak bekle bekle sinir oldum. akşam benim gibi yap. aç müziği tepin valla su gibi terletiyo. sıkıldım spordan dün akşam sinirimde bozuktu zati açtım müziği ooooooh oynadımnasılsınız kızlarr???
ara öğünümü yiorumm
5 adet fındık
2 adet gün kurusu
öğle öğünümü saat 15:00 da yicem
1 kase ezogelin çorbası
ara: 17:00
ne yiceğimi bilmiorum
akşam : 19:00
1 kase spichal K
acilen spora başlamam lazım
vücudumu sıkılaştırmam lazım kızlar
malum 80 kilodan bu kiloya indim daha vermem qereken 7 kilo daha var ve sarkmalar olucak diye korkuyorum
ama çocuktan dolayı cesaret edip koşu bandına çıkamıyorum
napsam yaa sporlarımı akşam oğlumu uyttuktan sonra mı yapsam :26::26::26:
kız sn kuaför müsün. ya şu benim saça da bir el at. en son gittiğim kuaför saçı boyarken açacam diye mahvetti korkudan boyaya gidemiyorum. şimdide siyahtan kızıla dönecem ama cesaretim yok. mecbur açılacak çünkü:18::18::18:inşallah yarına 1.5 kg olur dilekciğim
30 mucanım geçmiş olsun zor bebeğin hasta olması tabi..ama sen yine tahlil yaptırmayı dene ..
ama diştende olabilir onuda gözardı etmemek lazım..
iyiyi zcanım
ama ben artıdayım ..aynı olsam bile mucize..
kızlar cmt yine misafirim var..
ama çocuklar batırıyo..
aklım burda..
ahh ahhh reklamlarına hastaydım zati
şimdi de kendisine hasta oldum 3 taneyi yemedim yuttum resmen
reklamlarını izlerken eşim engel oluodu zaten yerken de kıskandı sanırım
aldı paketi elimden
ay o reklamlar yüzünden market market biscolata aramıştım bu nasıl birşey ki böööle reklam çekmişler diye
valla haketmiş o reklamı
valla haketmiş o reklamı
ya bende 6 yı bir görsem de öf bir 5 li rakam göremedin desem ne güzel olur. biz insanoğlu elimizdekinin değerini kaybedince anlıyoz. ben bir zamanlar 60-62 dim. ay çoooook şişkoyum diye sitem ederdim. sonra 56 oldum ama hala ay bacaklarım kalın derdim. şimdi 65 bile o kadar büyüyorki gözümde
evet evet 6969 69 69 69 69
ne oldu canım moraline. bebene üzülüyon demi . o cennetde öle düşün bu dünyanın çilesini çekmeden melek oldugene bebeklerin olacak canım.
bazen ağladığım oluyor benimde sıkıntılar için ama inan ki değmez ya. ağlıyozda kim görüyor halimizi...
kıyamam ortimeeeee döverim o sistemi ben. kız konuşamıyoz kaç gündür akşam bekliyom bak mazeret istemem. yoksa balkaymak falan sürer yerim ekmeğe
slm canım. ya bu avon yeni katalogu ne zaman yayınlayacak bekle bekle sinir oldum. akşam benim gibi yap. aç müziği tepin valla su gibi terletiyo. sıkıldım spordan dün akşam sinirimde bozuktu zati açtım müziği ooooooh oynadım
kız sn kuaför müsün. ya şu benim saça da bir el at. en son gittiğim kuaför saçı boyarken açacam diye mahvetti korkudan boyaya gidemiyorum. şimdide siyahtan kızıla dönecem ama cesaretim yok. mecbur açılacak çünkü:18::18::18:
30 mukız ben kaçardım şehri terkeylerdim. 2 kişiyi bile ağırlamak zor geli bana 30 düşünemiyorum. kolay gelsin bacım
piskolatacılar sizi.. ağzınızın tadını biliyonuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?