- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
ay çok güzel anlattın ben daha yemedim ama 3 tane yemişsin ondan bişi olurmu ki:18:ahh ahhh reklamlarına hastaydım zati
şimdi de kendisine hasta oldum 3 taneyi yemedim yuttum resmen
reklamlarını izlerken eşim engel oluodu zaten yerken de kıskandı sanırım
aldı paketi elimden
afiyet olsun canımmm
sağol canm siz yedinizmi yemeklerinizi bkem?SüppersinnnnnBen bu hafta pek ümitli değilim ama bakalım artık.
Afiyet olsun kızçem
69ya bende 6 yı bir görsem de öf bir 5 li rakam göremedin desem ne güzel olur. biz insanoğlu elimizdekinin değerini kaybedince anlıyoz. ben bir zamanlar 60-62 dim. ay çoooook şişkoyum diye sitem ederdim. sonra 56 oldum ama hala ay bacaklarım kalın derdim. şimdi 65 bile o kadar büyüyorki gözümde
evet evet 6969 69 69 69 69
kız sn kuaför müsün. ya şu benim saça da bir el at. en son gittiğim kuaför saçı boyarken açacam diye mahvetti korkudan boyaya gidemiyorum. şimdide siyahtan kızıla dönecem ama cesaretim yok. mecbur açılacak çünkü:18::18::18:
hoşgeldin canımkızlar artık sanırım sürekli burada sizlerle buluşucam.. ben metabolizmamı ölçtürdüm 500 çıktı aşırı düşük yani.. pkoluyum ayrıca iki yıldır bebiş istedim olmadı.. sıkıntıdayım yani.. diyetisyene gitmeyi bıraktım şimdi kendim dikkat ediyorum... eskiden 53 kilo idim şimdi 70den inemedim... şu anda evde koşu bandıma çıkıyorum. elinizde düşük glisemik indeksli diyet var mı benim gibi pkolular için ...
hoşgeldin canımmnasilsiniz kizlar herkes iyidir umarim
pisi su toplamissindir canim yarina gecer merak etme yarin buyuk gun 5lerde gorsem kendimi sahane olcak
ay çok güzel anlattın ben daha yemedim ama 3 tane yemişsin ondan bişi olurmu ki:18:
sağol canm siz yedinizmi yemeklerinizi bkem?
regl sonrası dikkat edince güzel gidiyor canım
hoşgeldin canımm
1 tanesi 49 kalori canım yani 150 kalori almış oldum 3 dilim ekmek:18:
ben yemedim daha canım bişey istemiyor bugün
nasılsınız kızlarr???
ara öğünümü yiorumm
5 adet fındık
2 adet gün kurusu
öğle öğünümü saat 15:00 da yicem
1 kase ezogelin çorbası
ara: 17:00
ne yiceğimi bilmiorum
akşam : 19:00
1 kase spichal K
acilen spora başlamam lazım
vücudumu sıkılaştırmam lazım kızlar
malum 80 kilodan bu kiloya indim daha vermem qereken 7 kilo daha var ve sarkmalar olucak diye korkuyorum
ama çocuktan dolayı cesaret edip koşu bandına çıkamıyorum
napsam yaa sporlarımı akşam oğlumu uyttuktan sonra mı yapsam :26::26::26:
150 kaloriden bişe olmaz ben olsam paket bitmişti malesef öyleyim ağzımı vurdummu 1-2 taneyle kalamıyorumhoşgeldin canımm
sağol cabım hosbulduk şu tickerfactoryi nasıl eklediniz ben yapamadım
nasilsiniz kizlar herkes iyidir umarim
pisi su toplamissindir canim yarina gecer merak etme yarin buyuk gun 5lerde gorsem kendimi sahane olcak
kızlar artık sanırım sürekli burada sizlerle buluşucam.. ben metabolizmamı ölçtürdüm 500 çıktı aşırı düşük yani.. pkoluyum ayrıca iki yıldır bebiş istedim olmadı.. sıkıntıdayım yani.. diyetisyene gitmeyi bıraktım şimdi kendim dikkat ediyorum... eskiden 53 kilo idim şimdi 70den inemedim... şu anda evde koşu bandıma çıkıyorum. elinizde düşük glisemik indeksli diyet var mı benim gibi pkolular için ...
ay o reklamlar yüzünden market market biscolata aramıştım bu nasıl birşey ki böööle reklam çekmişler diye
ya bende 6 yı bir görsem de öf bir 5 li rakam göremedin desem ne güzel olur. biz insanoğlu elimizdekinin değerini kaybedince anlıyoz. ben bir zamanlar 60-62 dim. ay çoooook şişkoyum diye sitem ederdim. sonra 56 oldum ama hala ay bacaklarım kalın derdim. şimdi 65 bile o kadar büyüyorki gözümde
150 kaloriden bişe olmaz ben olsam paket bitmişti malesef öyleyim ağzımı vurdummu 1-2 taneyle kalamıyorum
Olcez inşallah çıtır.
Çok doğru bir karar
Bence ayda 4 kg. normal, diyetisyenler de böyle söylüyor. Hızlı verirsen, hızlı geri alma ihtimalin de var canım.
İşte buuuuu
bizde babamızı beklemiyoruz geç geliyor 8-9 da..
çocuklar okuldan geldiğiiçin zaten aç bende aerken yiyorum .
bekleme canım onlarla otururken ister istmez canımız istiyor birlkte yemek güzel ama daha uzun yıllar var önümüzde allah nasip ederse daha çok yeriz beraber dimi
benmkide espiriyle düğün fotolarındaki halime bu halinle beni kandırdın diyor hahaha(gerçek söylese şaka yapmasa bozulurum) onu takan yok ben kendim için zayfılıyorum..
baze n oda der eski halinden eser yok diye bu erkekler aynı demek
aynilciğim bence gerçekçi hedefler koy ki ulaşamadığında üzülme.. 1 ayda 8 kilo çok fazla mesela mart sonu heefin 67 veya 68 olabilir
ahhh cnm anlıyorum seni. umarım eski formundan da daha güzel olursun. Rabbim bizi kaçamaklardan korusun.
maşallah çok güzel kilo vermişsin ama yediklerin çok az değil mi sadece çorba az geldi bana. gerçi bugün bende az yedim öğle öğününü 1 kase yoğurt ve 3 galeta.
üzülme canım o cok güzel bı yerde sımdı ıns Rabbım gene verır sanatünaydınnn. Kızçeler ve ortim bu aralar fazla girmiyorum beni affedin. Moralim -22 lerde (erzurum gibi soğuk) nedenini tam olarak bilmiyorum sanırım yine yavrum düştü aklıma o yüzden hiç bişey yapasım yok. Yorum fazla yapmıyorum ama takipteyim sizi.
cnm gece ağladıysanda şişersin (bende öyle oluyor) bide yatmadan yarım saat önce su içmeyi bırakmazsak bide uykumuz ağır olursa böbrekler zorlanıyor ve vucut şişiyor çünkü ağır uykuda tuvalete kalkamıyoruz ve böbreklere aşırı yüklenme oluyor. Umarım geçer form çayları fazla ödemide suyuda atıyor.
ahhh cnm anlıyorum seni. umarım eski formundan da daha güzel olursun. Rabbim bizi kaçamaklardan korusun.
gecmıs olsun bencede tahlılı yaptırın ıcınızde şüphe kalmasın gecıcı bısey olabılır yememesı bır deynı yenı ek gdıayagecıyor cok normal kurabıyede vermeyın bence daha hazmedemez mıdesı boyle durumlarda zorlmayın daha ters tepıyor kusma sorunu fıaln cıkar allahkorusun o daha zorherkese merhaba,
ben topiğin her gün girip okuyan ama yorumlara katılamayanı. sebebim ise:tek tek alıntı yapmak zor oluyor aynı anda alıntı yapıp yazmayı bilmiyorumbu konuda bilgi verebilirseniz sohbetlerde daha aktif olmak isterim ben de..
ya bir derdim var benim.tecrübeli annelerin yarıdımına ihtiyacım var.bebeğim hemen hemen 7 aylık geçen hafta perşembe doktora götürdük ek besini reddettiği için 300 gr vermiş 15 günde!doktor idrar yolu enfeksiyonıundan olabilir dedi tahlil istedi ama bizim kız yapmadı ve tahlil veremedik.eve geldik mucizevi bir şekilde kızım o günden pazartesi
ye kadar meyve çorba kahvaltı yoğurt ne verdiysem çok güzel yedi. ama salı günü yine başa döndük bizim kız yine yemez ağzını açmaz oldu .ve bunun benim üzerimde yarattığı stresi tarif etmem imkansız. kahroluyorum resmen(dün komşuya indim kurabiye koymuş kadın bizim kız sulandı kurabiyeye ve yarısından fazlasını yedi deli etti beni eve geldik yine tık yok yine açmıyor ağzını..nolur bana akıl verin yardım edin...
canım benım cok saol atarım msj tabıkı ama aslında cok bellı bısey yok can sıkıntısı bırzda karamsar bı yapım var pek dertlesek benı anlayacak kımse yok cevremde ondan sıkılıorum bende senı tam tersın bu aralar ısı bıraksam mı dıye düşünüyorum evde de bunalırm cok kafama takarım bılıyom ama oglum ıcın endıselenıyorum krese gıtmesını kabullenemıyorum bı turlu:26:yok aslında canımı sıktığım yok da amacıma yakınken niye koyveriyorum bilmiyorum..
birazda çevrenin tepkisi yeter artık 3 çocuk annesisin genç kız gibi olamazsın diyorlar..
ama ben 58 olunca kendimi iyi hissedecmişm gibi geliyor..
bir kere değil be güzelim..yatılı misafirim vardı ben gittim bi yerlere dağıttım anlıcan ama olsun daha önümüzde bisürü zaman var
birazda almaktan korkuyorum 62 leri gördümyine ...
giremiyorum dilekcim fazla arada okuyorum takip ediyorum sizi ama alıntı yapmaya fırsatım olmuyor..
gelen giden..
misafiri severim ama bu ara biraz yoruldum..evin işi bitmiyo..
evim büyük 210 m..
3 güne bi r tamamen hertarafı silip süpürüyorum..çocuklar batırıyo anlican..
bekarlığın tadını çıkar..
ben de yapılan yenmeyince üzülüyorum tabi ..onlar için uğraşmışsın..
hani diyet yapan olsa anlıcamda bide demiyorlarmı akşam fazla yedik diye..
eee buraya gelicen belli hafif ye dimi..
ben biyere gidersem öyle yapıyorum evde z yiyip yada hiç yemeden ikramlardan yiyorum ev sahibinin gönlü olsun diye..
bizde babamızı beklemiyoruz geç geliyor 8-9 da..
çocuklar okuldan geldiğiiçin zaten aç bende aerken yiyorum .
geçmiş olsun canım..kuş burbu,ıhlamur,çorba iç canım bolca..
neyin var arzum ..mj atabilirsin konuşuruz istersen..
ben de bu aralar yoğunum bazen işe başlamayıda kfamdan geçirmiyo değilim..
bu kdr misafircilik oynamak bana ağır geldi...
maşallah ne kdr uyuyorlar öyle..
afiyet olsun canım...
30 kısı mısafır mı canım hep sana gelıyolar snakı sen pek gıtmıyosuncanım geçmiş olsun zor bebeğin hasta olması tabi..ama sen yine tahlil yaptırmayı dene ..
kızlarda idrar yolu enfeksiyonu sık karşılaşılan bişey ..
ama diştende olabilir onuda gözardı etmemek lazım..
iyiyi zcanım
ama ben artıdayım ..aynı olsam bile mucize..
kızlar cmt yine misafirim var..
yaklaşık 30 kişilik bi grup..
bugünden temizliğe başladım...
camları sildim..akşamda bikaç halı var onları silcem..
ço çabuk kirleniyorlar 15bgün oldu sileli..
ama çocuklar batırıyo..
işlerimide anca oğluş uyurken yapabiliyorum..
az önce de komşu çağırdı gel oturalım diyo ..
oğluşun karnını doyurup oraya gidicem..
akşama vaktim olursa bakmaya çalışırım..
aklım burda..
hosgeldın ve gecmıs olsun pek bı bılgım yok pko hakkında bı uzmana danıs ıstersen canımkızlar artık sanırım sürekli burada sizlerle buluşucam.. ben metabolizmamı ölçtürdüm 500 çıktı aşırı düşük yani.. pkoluyum ayrıca iki yıldır bebiş istedim olmadı.. sıkıntıdayım yani.. diyetisyene gitmeyi bıraktım şimdi kendim dikkat ediyorum... eskiden 53 kilo idim şimdi 70den inemedim... şu anda evde koşu bandıma çıkıyorum. elinizde düşük glisemik indeksli diyet var mı benim gibi pkolular için ...
hoşgeldin canımm
gene alıntı yapmi katil edecek beni bu bilg.
chosen: ama canım ben kızılı çok zeviyooom ve bir yıldır siyahım sıkıldım iyicene. hangi memlekettesin sen. uçağa atlayam gelem sana:)
clopatra: akşama bakam canım yapabilirsem aktif edem facebooku.
annesinin_yavrusu: hoşgeldin canım. pko hakkında birşey bilmiyom ne yazık ki bence git diyetisyene en azından bir kez git elinde liste olsun örnek. birde ticker da site de genel sorun var yapmaya izin vermiyooo
ecrinim inşallah 50 görün. bend e sabaha şu suyu atayım da valla 71,5 bile razı olacam.
biscolatabiscolata biscolata biscolata biscolata biscolata
49 kalorımıymıs monaaaben portakallısını yemıstım daha dıgerlerını deneme fırsatım olmadı
Bu arada kendimi kahve alışkanlığından kurtarmam lazım.
Bunun içinde şöyle bir çözüm buldum.
Eşime kahve yaptığımda kendime tarçınlı lihgt süt yapıcam sizce olur mu?
ben aynen öyle yapıyorum canım
eşime kahve bana tarçınlı süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?