70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynı benim durumu tarif etmişsin canım.
Bu ay bende aynı şeyleri yaşıyorum sebebini bende bilmiyorum bekliyorum.
Canım ondan biraz sıkkın işede adapte olamıyorum öyle zaman geçiriyorum.

Selam canım
İyiyiz bizler de işte, yoksa sen de hamiş olmayasın kızzzz
Zaten 1 gün girmedin mni, bir yığın sayfa birikiyor, maşallah çok yoğun bir topiğiz.

klasik regl durumları..
olsan da kurtulsan bian önce...

evet yaşından dlayı meton daha hızlıdır verebildiğin kadar verirsin mart sonuna kadar artıkın belkide 65 olursun gerçekten
gideckler cnm ssağlıklı beslenince gidiyorlar

chosen: ama canım ben kızılı çok zeviyooom ve bir yıldır siyahım sıkıldım iyicene. hangi memlekettesin sen. uçağa atlayam gelem sana:)
gel tatlım valla adanadayım ben burdanda mrsine gidip kocişine süpriz yaparsın aslında siyahın aralarına kırmızı attırsanda çok hoş olur pisicim hem o kadarda yıpranmaz
en son ne zamn siyaha boyadın her ay siyaha boyuyormusun? saçların ince telliyse çok yıpranır ..
güzel canım bende bugün öğlenden sonra 2 ara yapacağım normal yani snde yapman beğendim afiyet olsun akşam 1 dilim tm buğday ekmeği yemndede bi sakınca yok bence

Bu arada kendimi kahve alışkanlığından kurtarmam lazım.
Bunun içinde şöyle bir çözüm buldum.
Eşime kahve yaptığımda kendime tarçınlı lihgt süt yapıcam sizce olur mu?
ben yarım yağlı içiyorum bazen tarçınla bazen tarçınsız sıcak içiyorum çünkü 9 dan sonra midem kazınıyor sütte bastırıyor

sende demişsin akşamdan sonrakiler dışında güzel menn

neskuikim bende geçn hafta öyle şiştimki anlatamm gögüslerim patlıcaktı nerdeyse aslında güzeldiler öyle çünkü gögüslerim küçük
haftaya iner benm indi şişliğim

Oyyyy regl mağduruuuuuuuuuuuu.

Bu arada kendimi kahve alışkanlığından kurtarmam lazım.
Bunun içinde şöyle bir çözüm buldum.
Eşime kahve yaptığımda kendime tarçınlı lihgt süt yapıcam sizce olur mu?

Süper olur

Güzelmişşş

İnşallah canım.Biraz dikkat ve sporla olmucak şey değil.
Bende sıcak içmeyi düşünüyorum.Tarçın şeker eklememi engeller,böylece kahvedende uzak durmuş olurum.
Teşekkür ederim yorumun için.Ekemeğe normaldede düşkün değilim cnm ama kendimi aç hissedersem tavsiyene uyacağım

Selam canım
İyiyiz bizler de işte, yoksa sen de hamiş olmayasın kızzzz
Zaten 1 gün girmedin mni, bir yığın sayfa birikiyor, maşallah çok yoğun bir topiğiz.
Ay canım sus ağzından yel alsın
yok günüm cumaya denk geliyor ama biliyorsun 1 hafta önceden mahfediyor işte

klasik regl durumları..
olsan da kurtulsan bian önce...
öfff evet ya yarın tartımıda etkiler canım

saol şekerim

neskuikim bende geçn hafta öyle şiştimki anlatamm gögüslerim patlıcaktı nerdeyse aslında güzeldiler öyle çünkü gögüslerim küçük
haftaya iner benm indi şişliğim
ıyyyykkk benimkiler şişmesin çünkü büyük bide kiloluyken üffffffffff
oğluşumu ilk doğum yaptığım sıralarda emzirirken bebeğin kafasından büyüktü
çok utanıyorduım
ilk zamanlar bişey giyemiyordum
kendimi yağ tulumu
işe yaramaz goril gibi görüyordum

chosen: canım her ay boyuyom ama 2-3 aydır boyamadım dipten kahve çıktı:) 2 rengim yani güneş vurmasa anlaşılmaz da vurunca sırıtıyo. mecbur ya kara ya kızıl olacam . ama kuaföre güvenemiyom. canım brezilya fönü yapıyonmu. fön amaçlı değilde saçları kratinle besleyip güçlendşrşp daha dolgun yapıyormuş ondan sordum. öneriri misin. ya kuaför ona da 350 tl istedi yuh didim ben o paraya peruk alır onla gezerim :) boya ya da 150 isti ay erzurumda bu ne fiat anlamadım. ben ankarada ortalama 50 tl veriyodum boyaya:)))))

geçmişede söyle bi daldım sonuçta kim neler yapmış
ne etmiş meraktan da çatlarım ha
blacımmmmmmmmmmmmmmmmmm cıs yapmıyorsun eferinnnnn kısssss
monaaaaa seni gidi seniiiiiiiiiii seniiii ne ettin öle akşam kaçamakları heee biskolata top çikolar mikolar
suzicim saol canım allah razı olsun
dilekcim senin menüde güzelmiş bu hafta iyi gittin sonucunu yarın alacan inşallah
umaycım menünü kimse yorumlamamış diye dert yanmışsın kısçe güzelmiş menün beğendim
chosen canım senin menülerde güzel bu hafta sende de güzel sonuçlar çıkacak

Aralarda çikolar oldu hepp
Bide regl şişkinliği yaşıyorum kısacası hiç ümitli değilim.

arkadaşlar merhaba;
keyifleriniz iyidir umarım.çok fazla giremiyorum topiğe bu aralar misafirlerim var.ama ne zaman size yazmassam kendimi şuçlu ve atıştırırken buluyorum o yüzden yazmak için fırsat yaratıyorum motivasyon depolayayım diye.hemen bugün kü menümü yazacağım;

sabah

1 domates
2-3 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
1 yumurta
yarım dilim çavdar ekmeği

ara :yok

öğle
1/2 kase çorba
2-3 çatal yumurtalı ısırgan otu
çeyrek simit

ara
1 avuçtan biraz fazla sarı leblebi

aksama

1 kepçe barbunya
2-3 kaşık bulgur pilavı
salata

saat 9 gibide 1 kupa yeşil çay ve meyve yemeği düşünüyorum.

şuana kadar 2 lt.su içtim akşama kadar 3,5 yaparım.
4 km .yürüyüş yaptım.ve yanında ev temizliği var.
kendinize iyi bakın akşama kadar umarım yukarıdaki menüme sadık kalıp günü tamamlarım.hepinizi öptüm.kolay gelsin.

Öğünlerine yoğurt eklersen süper olur.

ay banada bir gelse çıkış saati:)
son 19 dk...:)

Bende buğün 17:00 da çıkıcam işim de yok zati.
Kalorisiz bir akşam olsun hepimiz için
Buğün kocişin dizisi var birlikde izliyoruz mecbur geç uyucaz.
Eve gideyim yemekleri yapayımda kociş gelene kadar dinleneyim.
Sabahda erken kalkdım zati toplantı vardı ondan fena uykum var tüm güne yansıyor etkisi.
Görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…