70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende öğleden sonra 2 ara yapıyorum yoksa akşam yemeğe saldırıyorum

hamilelik durumu yok demi bebeğin vardı diye hatırlıyorum ben iyiyim buarada kendi adıma
sağol canım beğenmene sevindim

canım benimde kızım küçükken yeme sorunu çok yaşardı...hiç bişe yediremezdim..ama babasından yerdi sinir olurdum...bana nispet yapar gibi babadan yiyince sorunun benden kaynaklandığı düşünürdüm.ilaç hiç içiremezdim.artık illallah etmiştim yani..keşke biri gelsede yedirse diye dua ederdim o derece yani...bende kendi kendime taktikler geliştirdim..bebek arabasıyla dişarı,parka filan götürürdüm orada çocuklara filan bakarken hop yer yutardı..yada balkona çıkartırdım veya çok soğuksa içerden camdan baktırarak yedirirdim..öyle herşeyi sevmez ve yemezdi..ama bu taktik çok işe yaradı doğrusu...sende bi dene istersen işe yarayacaktır mutlaka....şimdi ise görsen bu o yemeyen çocukmu dersin..kendisi on yaşında .bu defada az ye kızım diyorum..çünkü onunda kilo sorunu oluşmaya başladı neyazıkki..

Son düzenleme:
30 kişi mi
İşin zor desenee kolayy gelsinn..
sağol canım...

benim de pek umudum yok yarın için...

hey maşallah 30 kişi mi
bana 3 kişi gelcek olsa elim ayağıma dolaşıyooo
tecrübeli ev hanımı başka valla:)
çeşit olarak 3 çeşit olcak kararı alındı..
ama yaptıklarımdan hep ik,şer tepsi yapmam gerekecek..
zamanla alışıyosun canım siz daha yeni evlisiniz..
gerçi sende becerikli hatunsun....
doğru söylüyorsun banada bakıyorlar
evet gördüm biskolatamı yedin kıss tadı nasıldı acep?

30 kişilik grupmu ooo nasıl doyurcan kız onları sen?
doyarlar inşallah..
aslında misafir gelmeden gerilirim..herşeyin tam olması lazım..
eksik bişey olmıcak..ama menüyü kafamdan ayarlayınca rahatlıyorum bi de temizlik tamamsa olay bitmiştir..
birzda elim çabuktur karadenizliyimya kıpır kıpırımdır..

komşudan geldim şimdi yedim orda ..
güya bugün hafif geçircektim ama gitti..
yarın muhtemelen 1 kiloüstü artıdayım..
çocuklar okuldan gelmek üzre yemek hazırlamadım..
gidipte bişeyler hazırlayayım görüşürüz..

Sabah:
2 ufak kinder ( Jübilemi yaptım )
Peynirli tost

Öğlen:
Nugget,
Cacık

Ara:
2 galeta

Ara:
3 Galeta,
1 paket süt

Anlaşılacağı gibi ofisimde bütün araları tüketmişim markete çıkmak şart oldu.

cnm saçın 2 ay olduysa açılabilir ama yinede açtırmak yıpratıyor onu belirteyim.. evet brezilya fönü saçı besliyor.. çok phalıymış sizin oralar bnm fiyatlarım çok uygun daha 1 yıl olmadı açalı hep kampanyam var

Lülük yapamıyosun musun brezilya fönünden sonra?
Bide buralarda ne kadar hiç sormadım.
Bi arkdaş yaptırmış saçlarını kurutması yetiyormuş direkt.
Güzel bişi aslnda.
Zararlı değilse yaptırılabilir.

zerra selam canımm..biraz sana sürteneyimde banada bulaşsın şu çabukluğun..bende karadenizliyim ama nedense kendimi üzmeden aheste aheste yaparım o yüzden işe başladığımda işim bitmek bilmez..çok kızıyorum kendime ama yapı meselesi sanırım..ben acele ettiğim zaman elim ayağıma dolaşırrrrr. bide bel fıtığım var oda çok etken sanırım.çünkü ağrım olduğu için yavaş yavaş yapıyorum işlerimi..benimde ev 4+1 ve çocuklar her tarafı dağıtıyo malesef...bazende bıkıyorum yap yap sonu yok..göze gözüken bişede olmuyo..ev hanımlığı zor zanaat anacım..akşama kadar yatıp keyif yapıyoz gibi oluyo işte çok bıktım ben yaaa..artık çalışmak istiyorum..

yapılıyor canım lülükde
zararı yok canım boyalar ne kadar kimyaslsa o da o kadar işte
ben çıkıyorum bu arada iyi akşamlar size

8.30 : 2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir domates salatalık biber

11.00:1 elma

13.30:tavuk gögsü, yarım kase yoğurt, 1 tane domates

15.30:4 tane siyah kuru üzüm

18.30:1 tabak ıspanak başı yemeği, yarım kase yoğurt 1 dilim tb ekmeği

ay canım kızına aman dikkat et kilo açısından diyorum. ben bak 7-8 yaşlarında gayet normal kilodaydım sonra 10 lu yaşlarda almaya başladım. ve çok şişmanladım ve o kiloları yıllarca atamadım taaaaa lise de bilinçlenip zayıflamaya çalışöaya başladım. anneme hala kızarım insan bir yol gösteriri di mi. herkes benle alay ederdi bak 30 yaşına girdik ama o günlerin acısı hala içimde.

erzuruma kampanya yapin mi ? ya canım sorma burada iyi kuaför yok benim bulduğumunda burnu havada aklınca kazıklıyo beni. saçmalıyor işte. valla ankaraya giderim orada yaptırırım buna ne kazandıracam. yakın olsa sana bile gelirdim kız?:=)

canım çalışınca da hem ev hanımı hemide çalışan kadın oluyon emin ol işin 2 ye katlanıyorç ama yinede çalış derim. ben kadınların çalışması taraftarıyım. kendi paranızı kazanın anacıııım
yarışma grubuna uğramıyon heç yarın sabah ora da da bildirim var ee nasıl durum gidecek mi ben ya aynı çıkacam yada biraz artıda

o kadar çoooook şey yedim ki anlatsam bana yapabileceğiniz işkenceleri tahmin etmek bile istemiyorum o yüzden kendime kalsın zaten yarın çıkacak olan artıları görünce hepiniz anlarsınız midemdeki canavarın ne halde olduğunu
ben de eve gelince daha ii yaparım diyeti diye düşünüyordum hiiiiç düşündüğüm gibi olmadı

canım kızım için çok geç kaldımm yaaaa.eşim bırak yesin o daha gelişme çağında deyip durdu..bende ellemedim..sonra olanlar oldu o artık toplu bir çocuk oldu..küçükken yemezdi zorla yedirirdim şimdide yeme deyip duruyorum ama beni dinlemiyor..7-8 yaşına kadar gayet iyiydi..jimnastik kursuna götürüyordum..o istemiyordu zorlayarak götürürdüm.sonra bıraktık..başkada bi kurs istemedi..şimdide okuldan eve evden okula..evde oluncada homini gırlak paso bişiler yiyor..ben başedemiyorum artık..voleybola gitmesini istedim hem giden arkadaşlarıda var diye..ama o istemiyor ben tenise gitmek istiyorum dedi..tenisi araştırdım yaz kursları zamanında açılacakmış..çok sosyal bi çocuk değil bunun sebebide görüntüsü yüzünden kendine pek güvenmiyo..fakat okulunda çok başarılı..hem sınıf başkanı hemde sınıfının birincisi..inşallah ilerde kendisini toparlar..biz bunu beceremedik..bizi uayaranda olmadıı..

buraya girince yarişma grubuna uğramayı unutuyorum cnm..zaten yarın dananın kuyruğu kopacak..kendimden fazla umutlu değilim..bugün +100 düm.yarın _300 falan olur heralde..
hep öle oliii..kendimi cıslardan alamıyom.akşamları yaptığım spor sayesinde biraz toparlıyom işte yoksa durum faciaa..bide regli yaklaşiii..belirtileri var..tatlı krizleride başladi..offff offff..bide ben bu sene öss ye girircem ama öylesine kendimi denemek için...artık kendim için bişeyler yapmak istiyorum ben yaaa.kocamın eline bakmak istemiyorum..

Son düzenleme:

canım kızını öyle bir anlatmışın ki aynı benim çocukluğum. öok başarılıydım ama sosyal değildim ve kilo bu uçurumu büyütüyor. daha yaşı küçük bol hareket ve sağlıklı beslenme aşılamayacak birşey değil. kilosu ne kadar bilmiyorum ama ben olsam doktora götürür beslenme planı yapardım. yeme ile büyüme arasında bir bağ yok önemli olan bol prote,n ve vitamin alması eğer kilo ile ergenliğe girerse dahada kilo alır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…