Öğünlerine yoğurt eklersen süper olur.
bende öğleden sonra 2 ara yapıyorum yoksa akşam yemeğe saldırıyorumSabah
08:30 09:00
Yarım domates,bir salatalık,5 adet zeytin
İki dilim çavdar ekmek
Bir tutam roka limonlu
10:30 Form bitki çayı
11:00 Yarım yeşil elma,bir kivi
12:30 13:00
Bir kase yoğurtlu çorba (nohut,yeşil mercimek,bulgur)
Salata (havuç,kırmızı lahaba,turp,maydanoz)
Şu ana kadar 1,5 Litre Su
Öğle arasında 40 dk yürüyüş
Yemeyi düşündüklerim
15:00
3 galete kepekli
Bir bardak çay (tek şeker)
17:00 Elma
Akşam (saati belli olmaz yol durumuna bağlı.)
Bir kase sebze çorba
Karnıbahar haşlama yoğurtu
Özellikle akşam üzeri iki ara yaptım hanımlar.
Çünkü 17:30 da çıksamda eve varmam 19:30'u buluyor.
En son 15:00 de ara yapmakda beni akşam yemeklere saldırtıyor.
Böylesi daha iyi olacak.
hamilelik durumu yok demi bebeğin vardı diye hatırlıyorum ben iyiyim buarada kendi adımanaber kızlar herkes iyidir inşallah
geçmişe girmiyecem çünkü çıkamam bayağı birikmiştir
özledim sizi ya
regl hala olmadım
ama bir etkileri varki hertarafım şiş ağrıyor
belim ayaklarım döğüslerim herbitarafım
bu ay niye böle oldu anlamadım
dün akşam gircektim kafamı yastıkdan kaldıramadım
herşeyi canım istiyor ama bir tarafdanda midem bulanıyor
efkar bastı poffffffffffffffff
sağol canım beğenmene sevindimgeçmişede söyle bi daldım sonuçta kim neler yapmış
ne etmiş meraktan da çatlarım ha
blacımmmmmmmmmmmmmmmmmm cıs yapmıyorsun eferinnnnn kısssss
monaaaaa seni gidi seniiiiiiiiiii seniiii ne ettin öle akşam kaçamakları heee biskolata top çikolar mikolar
suzicim saol canım allah razı olsun
dilekcim senin menüde güzelmiş bu hafta iyi gittin sonucunu yarın alacan inşallah
umaycım menünü kimse yorumlamamış diye dert yanmışsın kısçe güzelmiş menün beğendim
chosen canım senin menülerde güzel bu hafta sende de güzel sonuçlar çıkacak
selammmmm kızzlaarrrr...
geçmiş yine birikmiş bi dalıpda çıkayımm...görüşürük...
canım benimde kızım küçükken yeme sorunu çok yaşardı...hiç bişe yediremezdim..ama babasından yerdi sinir olurdum...bana nispet yapar gibi babadan yiyince sorunun benden kaynaklandığı düşünürdüm.ilaç hiç içiremezdim.artık illallah etmiştim yani..keşke biri gelsede yedirse diye dua ederdim o derece yani...bende kendi kendime taktikler geliştirdim..bebek arabasıyla dişarı,parka filan götürürdüm orada çocuklara filan bakarken hop yer yutardı..yada balkona çıkartırdım veya çok soğuksa içerden camdan baktırarak yedirirdim..öyle herşeyi sevmez ve yemezdi..ama bu taktik çok işe yaradı doğrusu...sende bi dene istersen işe yarayacaktır mutlaka....şimdi ise görsen bu o yemeyen çocukmu dersin..kendisi on yaşında .bu defada az ye kızım diyorum..çünkü onunda kilo sorunu oluşmaya başladı neyazıkkivalla canım anlamadık ki dişten mi kuştan mıgayet iyi durumu aslında görünürde hiç sıkıntı yok çişini yaparken ağlamıyor da bana pek idrar yolu gibi gelmedi...tek yaptığım dua etmek yesin diye çünkü taklalar da atsam açmıyor ağzını (
sağol canım...30 kişi mi
İşin zor desenee kolayy gelsinn..
çeşit olarak 3 çeşit olcak kararı alındı..
benim de pek umudum yok yarın için...
hey maşallah 30 kişi mi
bana 3 kişi gelcek olsa elim ayağıma dolaşıyooo
tecrübeli ev hanımı başka valla:)
doyarlar inşallah..doğru söylüyorsun banada bakıyorlar
evet gördüm biskolatamı yedin kıss tadı nasıldı acep?
30 kişilik grupmuooo nasıl doyurcan kız onları sen?
Selam canım, idare edip gidiyoruz işte. Sen nasılsın?
SüppersinnnnnBen bu hafta pek ümitli değilim ama bakalım artık.
Canım, herşeyde bir hayır vardır sözünü unutma lütfen, Rabbim büyük, inşallah önümüzdeki günler senin için daha güzel olur. Konunu da okudum, işin gerçekten zor, ama sabır ve dik durmak çok önemli bu konuda. Keşke kendi mesleğini yapabilme imkanın olsa, bir yandan araştırsan, güzel bir iş, veya eşinin işyerinde muhasebesine baksan, en azından mesleğini unutmazsın canım. Sabır ve iradeyle herşeyin hakkından gelinir, üzülme, kadere razı ol. Rabbim güzel günler gösterecektir.
Günaydın canım, görüşürüz
Evet spor önemli, kendine bir şekilde fırsat bulup yapmaya çalış canım.
AYYY ben okurken bile yoruldum ayol, 30 kişi ve ??????????????
Sen daha yakın 30 kişi almadın mı? Ben öyle hatırlıyorum, yoksa bu hatunlar hep sende mi toplanıyo
yok canım ben o zaman ay-she ye tarif sormuştum gelcekler diye..
3 sefer böyle gelecek.
bunlar arkadaş grubu cmt gelcek..
önümüzdeki hf larda cuma oturrma grubu..
mayıs ayı gibi binadaki komşular gelcek.
aslında benide yoruyo fazla kişi oturup ilg,lenemiyosun..
bence 12-15 kişi max.iyi sayı açısından..
Geçmiş olsun canım...
Afiyet olsun kızçem
bende mi terketsem acep....ya bende 6 yı bir görsem de öf bir 5 li rakam göremedin desem ne güzel olur. biz insanoğlu elimizdekinin değerini kaybedince anlıyoz. ben bir zamanlar 60-62 dim. ay çoooook şişkoyum diye sitem ederdim. sonra 56 oldum ama hala ay bacaklarım kalın derdim. şimdi 65 bile o kadar büyüyorki gözümde
evet evet 6969 69 69 69 69
ne oldu canım moraline. bebene üzülüyon demi . o cennetde öle düşün bu dünyanın çilesini çekmeden melek oldugene bebeklerin olacak canım.
bazen ağladığım oluyor benimde sıkıntılar için ama inan ki değmez ya. ağlıyozda kim görüyor halimizi...
kıyamam ortimeeeee döverim o sistemi ben. kız konuşamıyoz kaç gündür akşam bekliyom bak mazeret istemem. yoksa balkaymak falan sürer yerim ekmeğe
slm canım. ya bu avon yeni katalogu ne zaman yayınlayacak bekle bekle sinir oldum. akşam benim gibi yap. aç müziği tepin valla su gibi terletiyo. sıkıldım spordan dün akşam sinirimde bozuktu zati açtım müziği ooooooh oynadım
kız sn kuaför müsün. ya şu benim saça da bir el at. en son gittiğim kuaför saçı boyarken açacam diye mahvetti korkudan boyaya gidemiyorum. şimdide siyahtan kızıla dönecem ama cesaretim yok. mecbur açılacak çünkü:18::18::18:
30 mukız ben kaçardım şehri terkeylerdim. 2 kişiyi bile ağırlamak zor geli bana 30 düşünemiyorum. kolay gelsin bacım
evte canım ev 4+1 ama temizlik çok oluyor çocuklardan..üzülme canım o cok güzel bı yerde sımdı ıns Rabbım gene verır sana
gecmıs olsun bencede tahlılı yaptırın ıcınızde şüphe kalmasın gecıcı bısey olabılır yememesı bır deynı yenı ek gdıayagecıyor cok normal kurabıyede vermeyın bence daha hazmedemez mıdesı boyle durumlarda zorlmayın daha ters tepıyor kusma sorunu fıaln cıkar allahkorusun o daha zor
canım benım cok saol atarım msj tabıkı ama aslında cok bellı bısey yok can sıkıntısı bırzda karamsar bı yapım var pek dertlesek benı anlayacak kımse yok cevremde ondan sıkılıorum bende senı tam tersın bu aralar ısı bıraksam mı dıye düşünüyorum evde de bunalırm cok kafama takarım bılıyom ama oglum ıcın endıselenıyorum krese gıtmesını kabullenemıyorum bı turlu:26:
30 kısı mısafır mı canım hep sana gelıyolar snakı sen pek gıtmıyosunsaka bı yana allah kolaylık versın zo rhemde 3 cocukla ıse baslayınca nası yetıseceksın evınde cok büyükmüş gereckten ben 2 oda 1 salon lojmanı zor temızlıyom
hosgeldın ve gecmıs olsun pek bı bılgım yok pko hakkında bı uzmana danıs ıstersen canım
49 kalorımıymıs monaaaben portakallısını yemıstım daha dıgerlerını deneme fırsatım olmadı
büyükler bile çok dağınık..
okuldan gelir gelmez çantayı önlüğü atmay başıyorlar..
benimde bazen canım çok sıkılır konuşmak isterim..
bazen insan yakınlarıyla paylaşmak istemiyor..
afiyet olsun güzelmiş..Sabah
08:30 09:00
Yarım domates,bir salatalık,5 adet zeytin
İki dilim çavdar ekmek
Bir tutam roka limonlu
10:30 Form bitki çayı
11:00 Yarım yeşil elma,bir kivi
12:30 13:00
Bir kase yoğurtlu çorba (nohut,yeşil mercimek,bulgur)
Salata (havuç,kırmızı lahaba,turp,maydanoz)
Şu ana kadar 1,5 Litre Su
Öğle arasında 40 dk yürüyüş
Yemeyi düşündüklerim
15:00
3 galete kepekli
Bir bardak çay (tek şeker)
17:00 Elma
Akşam (saati belli olmaz yol durumuna bağlı.)
Bir kase sebze çorba
Karnıbahar haşlama yoğurtu
Özellikle akşam üzeri iki ara yaptım hanımlar.
Çünkü 17:30 da çıksamda eve varmam 19:30'u buluyor.
En son 15:00 de ara yapmakda beni akşam yemeklere saldırtıyor.
Böylesi daha iyi olacak.
süper olur....Bu arada kendimi kahve alışkanlığından kurtarmam lazım.
Bunun içinde şöyle bir çözüm buldum.
Eşime kahve yaptığımda kendime tarçınlı lihgt süt yapıcam sizce olur mu?
Ay canım sus ağzından yel alsın
yok günüm cumaya denk geliyor ama biliyorsun 1 hafta önceden mahfediyor işte
öfff evet ya yarın tartımıda etkiler canım
saol şekerim
ıyyyykkk benimkiler şişmesin çünkü büyük bide kiloluyken üffffffffff
oğluşumu ilk doğum yaptığım sıralarda emzirirken bebeğin kafasından büyüktü
çok utanıyorduım
ilk zamanlar bişey giyemiyordum
kendimi yağ tulumu
işe yaramaz goril gibi görüyordum
ay benimde öyleydi..kocaman
kendimi inek gibi hissdeyordum..
şimdi bişey kalmadı sütte az tesisde küçüldü..
hoş bulduk canım..nasılsınselam hoşgeldin
cnm saçın 2 ay olduysa açılabilir ama yinede açtırmak yıpratıyor onu belirteyim.. evet brezilya fönü saçı besliyor.. çok phalıymış sizin oralar bnm fiyatlarım çok uygun daha 1 yıl olmadı açalı hep kampanyam varchosen: canım her ay boyuyom ama 2-3 aydır boyamadım dipten kahve çıktı:) 2 rengim yani güneş vurmasa anlaşılmaz da vurunca sırıtıyo. mecbur ya kara ya kızıl olacam . ama kuaföre güvenemiyom. canım brezilya fönü yapıyonmu. fön amaçlı değilde saçları kratinle besleyip güçlendşrşp daha dolgun yapıyormuş ondan sordum. öneriri misin. ya kuaför ona da 350 tl istedi yuh didim ben o paraya peruk alır onla gezerim :) boya ya da 150 isti ay erzurumda bu ne fiat anlamadım. ben ankarada ortalama 50 tl veriyodum boyaya:)))))
geçmişede söyle bi daldım sonuçta kim neler yapmış
ne etmiş meraktan da çatlarım ha
blacımmmmmmmmmmmmmmmmmm cıs yapmıyorsun eferinnnnn kısssss
monaaaaa seni gidi seniiiiiiiiiii seniiii ne ettin öle akşam kaçamakları heee biskolata top çikolar mikolar
suzicim saol canım allah razı olsun
dilekcim senin menüde güzelmiş bu hafta iyi gittin sonucunu yarın alacan inşallah
umaycım menünü kimse yorumlamamış diye dert yanmışsın kısçe güzelmiş menün beğendim
chosen canım senin menülerde güzel bu hafta sende de güzel sonuçlar çıkacak
cnm saçın 2 ay olduysa açılabilir ama yinede açtırmak yıpratıyor onu belirteyim.. evet brezilya fönü saçı besliyor.. çok phalıymış sizin oralar bnm fiyatlarım çok uygun daha 1 yıl olmadı açalı hep kampanyam var
zerra selam canımm..biraz sana sürteneyimde banada bulaşsın şu çabukluğun..bende karadenizliyim ama nedense kendimi üzmeden aheste aheste yaparım o yüzden işe başladığımda işim bitmek bilmez..çok kızıyorum kendime ama yapı meselesi sanırım..ben acele ettiğim zaman elim ayağıma dolaşırrrrr. bide bel fıtığım var oda çok etken sanırım.çünkü ağrım olduğu için yavaş yavaş yapıyorum işlerimi..benimde ev 4+1 ve çocuklar her tarafı dağıtıyo malesef...bazende bıkıyorum yap yap sonu yok..göze gözüken bişede olmuyo..ev hanımlığı zor zanaat anacım..akşama kadar yatıp keyif yapıyoz gibi oluyo işte çok bıktım ben yaaa..artık çalışmak istiyorum..aslında misafir gelmeden gerilirim..herşeyin tam olması lazım..
eksik bişey olmıcak..ama menüyü kafamdan ayarlayınca rahatlıyorum bi de temizlik tamamsa olay bitmiştir..
birzda elim çabuktur karadenizliyimya kıpır kıpırımdır..
evte canım ev 4+1 ama temizlik çok oluyor çocuklardan..
büyükler bile çok dağınık..
okuldan gelir gelmez çantayı önlüğü atmay başıyorlar..
yapılıyor canım lülükdeLülük yapamıyosun musun brezilya fönünden sonra?
Bide buralarda ne kadar hiç sormadım.
Bi arkdaş yaptırmış saçlarını kurutması yetiyormuş direkt.
Güzel bişi aslnda.
Zararlı değilse yaptırılabilir.
ay canım kızına aman dikkat et kilo açısından diyorum. ben bak 7-8 yaşlarında gayet normal kilodaydım sonra 10 lu yaşlarda almaya başladım. ve çok şişmanladım ve o kiloları yıllarca atamadım taaaaa lise de bilinçlenip zayıflamaya çalışöaya başladım. anneme hala kızarım insan bir yol gösteriri di mi. herkes benle alay ederdi
canım benimde kızım küçükken yeme sorunu çok yaşardı...hiç bişe yediremezdim..ama babasından yerdi sinir olurdum...bana nispet yapar gibi babadan yiyince sorunun benden kaynaklandığı düşünürdüm.ilaç hiç içiremezdim.artık illallah etmiştim yani..keşke biri gelsede yedirse diye dua ederdim o derece yani...bende kendi kendime taktikler geliştirdim..bebek arabasıyla dişarı,parka filan götürürdüm orada çocuklara filan bakarken hop yer yutardı..yada balkona çıkartırdım veya çok soğuksa içerden camdan baktırarak yedirirdim..öyle herşeyi sevmez ve yemezdi..ama bu taktik çok işe yaradı doğrusu...sende bi dene istersen işe yarayacaktır mutlaka....şimdi ise görsen bu o yemeyen çocukmu dersin..kendisi on yaşında .bu defada az ye kızım diyorum..çünkü onunda kilo sorunu oluşmaya başladı neyazıkki..
erzuruma kampanya yapin mi ? ya canım sorma burada iyi kuaför yok benim bulduğumunda burnu havada aklınca kazıklıyo beni. saçmalıyor işte. valla ankaraya giderim orada yaptırırım buna ne kazandıracam. yakın olsa sana bile gelirdim kız?:=)cnm saçın 2 ay olduysa açılabilir ama yinede açtırmak yıpratıyor onu belirteyim.. evet brezilya fönü saçı besliyor.. çok phalıymış sizin oralar bnm fiyatlarım çok uygun daha 1 yıl olmadı açalı hep kampanyam var
canım çalışınca da hem ev hanımı hemide çalışan kadın oluyon emin ol işin 2 ye katlanıyorç ama yinede çalış derim. ben kadınların çalışması taraftarıyım. kendi paranızı kazanın anacıııım
zerra selam canımm..biraz sana sürteneyimde banada bulaşsın şu çabukluğun..bende karadenizliyim ama nedense kendimi üzmeden aheste aheste yaparım o yüzden işe başladığımda işim bitmek bilmez..çok kızıyorum kendime ama yapı meselesi sanırım..ben acele ettiğim zaman elim ayağıma dolaşırrrrr. bide bel fıtığım var oda çok etken sanırım.çünkü ağrım olduğu için yavaş yavaş yapıyorum işlerimi..benimde ev 4+1 ve çocuklar her tarafı dağıtıyo malesef...bazende bıkıyorum yap yap sonu yok..göze gözüken bişede olmuyo..ev hanımlığı zor zanaat anacım..akşama kadar yatıp keyif yapıyoz gibi oluyo işte çok bıktım ben yaaa..artık çalışmak istiyorum..
şiiiiiiiitttttt ortiii kızzzz bak bende burdayım..
ekmeğine balgaymak sürmücen hemi.
bide nasıl oldun şişliğin gettimi düzeldimii..
şiiiiiiiitttttt ortiii kızzzz bak bende burdayım..
ekmeğine balgaymak sürmücen hemi.
bide nasıl oldun şişliğin gettimi düzeldimii..
canım kızım için çok geç kaldımm yaaaa.eşim bırak yesin o daha gelişme çağında deyip durdu..bende ellemedim..sonra olanlar oldu o artık toplu bir çocuk oldu..küçükken yemezdi zorla yedirirdim şimdide yeme deyip duruyorum ama beni dinlemiyor..7-8 yaşına kadar gayet iyiydi..jimnastik kursuna götürüyordum..o istemiyordu zorlayarak götürürdüm.sonra bıraktık..başkada bi kurs istemedi..şimdide okuldan eve evden okula..evde oluncada homini gırlak paso bişiler yiyor..ben başedemiyorum artık..voleybola gitmesini istedim hem giden arkadaşlarıda var diye..ama o istemiyor ben tenise gitmek istiyorum dedi..tenisi araştırdım yaz kursları zamanında açılacakmış..çok sosyal bi çocuk değil bunun sebebide görüntüsü yüzünden kendine pek güvenmiyo..fakat okulunda çok başarılı..hem sınıf başkanı hemde sınıfının birincisi..inşallah ilerde kendisini toparlar..biz bunu beceremedik..bizi uayaranda olmadıı..ay canım kızına aman dikkat et kilo açısından diyorum. ben bak 7-8 yaşlarında gayet normal kilodaydım sonra 10 lu yaşlarda almaya başladım. ve çok şişmanladım ve o kiloları yıllarca atamadım taaaaa lise de bilinçlenip zayıflamaya çalışöaya başladım. anneme hala kızarım insan bir yol gösteriri di mi. herkes benle alay ederdibak 30 yaşına girdik ama o günlerin acısı hala içimde.
canım çalışınca da hem ev hanımı hemide çalışan kadın oluyon emin ol işin 2 ye katlanıyorç ama yinede çalış derim. ben kadınların çalışması taraftarıyım. kendi paranızı kazanın anacıııım
yarışma grubuna uğramıyon heç yarın sabah ora da da bildirim var ee nasıl durum gidecek mi ben ya aynı çıkacam yada biraz artıda
canım kızım için çok geç kaldımm yaaaa.eşim bırak yesin o daha gelişme çağında deyip durdu..bende ellemedim..sonra olanlar oldu o artık toplu bir çocuk oldu..küçükken yemezdi zorla yedirirdim şimdide yeme deyip duruyorum ama beni dinlemiyor..7-8 yaşına kadar gayet iyiydi..jimnastik kursuna götürüyordum..o istemiyordu zorlayarak götürürdüm.sonra bıraktık..başkada bi kurs istemedi..şimdide okuldan eve evden okula..evde oluncada homini gırlak paso bişiler yiyor..ben başedemiyorum artık..voleybola gitmesini istedim hem giden arkadaşlarıda var diye..ama o istemiyor ben tenise gitmek istiyorum dedi..tenisi araştırdım yaz kursları zamanında açılacakmış..çok sosyal bi çocuk değil bunun sebebide görüntüsü yüzünden kendine pek güvenmiyo..fakat okulunda çok başarılı..hem sınıf başkanı hemde sınıfının birincisi..inşallah ilerde kendisini toparlar..biz bunu beceremedik..bizi uayaranda olmadıı..
buraya girince yarişma grubuna uğramayı unutuyorum cnm..zaten yarın dananın kuyruğu kopacak..kendimden fazla umutlu değilim..bugün +100 düm.yarın _300 falan olur heralde..
hep öle oliii..kendimi cıslardan alamıyom.akşamları yaptığım spor sayesinde biraz toparlıyom işte yoksa durum faciaa..bide regli yaklaşiii..belirtileri var..tatlı krizleride başladi..offff offff..bide ben bu sene öss ye girircem ama öylesine kendimi denemek için...artık kendim için bişeyler yapmak istiyorum ben yaaa.kocamın eline bakmak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?