çok iyi cnm sevindim..bir yeşil çay 2 tane kayısılı formdan sonra indi şişim
hoş geldin cnm..o kadar çoooook şey yedim ki anlatsam bana yapabileceğiniz işkenceleri tahmin etmek bile istemiyorum o yüzden kendime kalsın zaten yarın çıkacak olan artıları görünce hepiniz anlarsınız midemdeki canavarın ne halde olduğunu
ben de eve gelince daha ii yaparım diyeti diye düşünüyordum hiiiiç düşündüğüm gibi olmadı
o kadar çoooook şey yedim ki anlatsam bana yapabileceğiniz işkenceleri tahmin etmek bile istemiyorum o yüzden kendime kalsın zaten yarın çıkacak olan artıları görünce hepiniz anlarsınız midemdeki canavarın ne halde olduğunu
ben de eve gelince daha ii yaparım diyeti diye düşünüyordum hiiiiç düşündüğüm gibi olmadı
canım kızını öyle bir anlatmışın ki aynı benim çocukluğum. öok başarılıydım ama sosyal değildim ve kilo bu uçurumu büyütüyor. daha yaşı küçük bol hareket ve sağlıklı beslenme aşılamayacak birşey değil. kilosu ne kadar bilmiyorum ama ben olsam doktora götürür beslenme planı yapardım. yeme ile büyüme arasında bir bağ yok önemli olan bol prote,n ve vitamin alması eğer kilo ile ergenliğe girerse dahada kilo alır ...
ne yedin bakiiiiiim hadi dökül dökül:131::131::131:
benim çocuklarada bugün dondurma almiştim.ikisinin dondurmasındanda yaladım o geldi aklima.. [/B]
hoş geldin cnm..
umutsuz olma cnm..bundan sonrasını toparlamaya çalış..
spor filan yap..mesela müzik açıp oyna inan sabaha kadar çok farkediyo..
bugün bende bayağı cıss yedim ama önüme bakıyorum..toparlıcamm..[/B]
ne yedin bakiiiiiim hadi dökül dökül:131::131::131:
benimde dolapta var ama yemeceeeeeem. ay orti iki tane kayısılı form çayı içmiştim karnım feci ağriiiii 2 tane içmemek lazım mış öğrendim
hoşbuldum canım.. ben de artık babamı ayartmayı düşünüyorum beni bi yürüyüşe çıkartsın diye.. bu hafta fazla cozuttum yarın sonucu çok merak ediyorum bakalım ne olcak
emin ol duymak istemezsinhaftasonu gezdim zaten eve gelince de annem bi sürü hamurişi yapmış zorla yediriyo.. yüzüm çökmüşmüş anneler hiç anlamaz ki zaten hep zayıflıyoruz onların gözünde.. göbek kısmına bakıp ona göre karar verse ne güzel olur bugün de yengemde gün vardı oraya gittim annemle sürekli mutfağa gidip gidip tekrar yedim yarın listede muhteşem bi düşüş yaşayacağım
ay ben de geçen form çayı içtim lavabodan çıkamaz oldum sonra baktım içine sinameki de varmış
okumadan almamak lazım
Günaydın kızlar.:96:
Bugün çikolatayı bırakma kararı aldım.
Sigarayı bırakmak gibi birşey sanırım bu da.:101:
Neyse kararlıyım bundan sonra evde çikolata olsa da yemiycem.
Dikkat ettim yeme tarzım gayet normal.
Akşamları dışardan yemeyiz. Sebze yiyorum genelde.
3 haftada 4 kiloya yakın verdiğimde 3 hafta boyunca hiç çiko yememiştim.
Çiko yemesem gidecek yani.
Zor olsa da kendisine elveda diyorum.
Reglde bile canım tatlı isterse hurma yiycem 3-4 tanesi acaip iyi geliyor zaten.
Hepimize güzel bir gün olsun.
orti kız yarın yee..yazık şimdi dolapta dura dura bayatlar..benimde dolapta var ama yemeceeeeeem. ay orti iki tane kayısılı form çayı içmiştim karnım feci ağriiiii 2 tane içmemek lazım mış öğrendim
hoşbuldum canım.. ben de artık babamı ayartmayı düşünüyorum beni bi yürüyüşe çıkartsın diye.. bu hafta fazla cozuttum yarın sonucu çok merak ediyorum bakalım ne olcak
FONT=Comic Sans MS]emin ol duymak istemezsinhaftasonu gezdim zaten eve gelince de annem bi sürü hamurişi yapmış zorla yediriyo.. yüzüm çökmüşmüş anneler hiç anlamaz ki zaten hep zayıflıyoruz onların gözünde.. göbek kısmına bakıp ona göre karar verse ne güzel olur bugün de yengemde gün vardı oraya gittim annemle sürekli mutfağa gidip gidip tekrar yedim yarın listede muhteşem bi düşüş yaşayacağım
orti kız yarın yee..yazık şimdi dolapta dura dura bayatlar..bu kayısılıdan bende bulursam alicam..deneme amaçli..merak ettim
sen artık limitinin üstüne çıkmışsın hacii..bundan sonra sana cısss yemek yasak..
evet canimya bugunlerde denk gelemiyoruzSitede genel bir sorun var maalesef hata veriyor.
HoşgeldinBu aralar denk gelemiyoruz.
Hoşgeldin
Az olsun öz gitsin geçmiş olsun öncelikle.
Her cuma tartılma günümüz akşamları menümüzü paylaşmaya dikkat ediyoruz.
Uufuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
İnsanoğlu nankör işte 70lerdeyken 6yı göreyim normale döncem falan diyodum.
Şimdi hala kendimi çok tosun hissediyorum.
naber kızlar herkes iyidir inşallah
geçmişe girmiyecem çünkü çıkamam bayağı birikmiştir
özledim sizi ya
regl hala olmadım
ama bir etkileri varki hertarafım şiş ağrıyor
belim ayaklarım döğüslerim herbitarafım
bu ay niye böle oldu anlamadım
dün akşam gircektim kafamı yastıkdan kaldıramadım
herşeyi canım istiyor ama bir tarafdanda midem bulanıyor
efkar bastı poffffffffffffffff
regl döneminde de mide bulantısı olur çünkü ne yiyeceğimi şaşırıyozevet canimya bugunlerde denk gelemiyoruz
canim belirtiler birazda hamilelik belirtilerine benziyo
nasilsiniz kizlar yarin buyuk gun ben kutumdan kucuk cikmasini bekliyorum 59.9a bile raziyim
selam caniko menün mis mis hımmmm özelliklede balık afiyet olsun canımİyi akşamlar canikolarım
Bugünkü menümü veriyorum hemen.
Sabah:
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Domates-Salatalık-Maydanoz
Ara:
1 kuru incir
Öğle:
3-4 kaşık taze fasulye
2 kaşık kepekli makarna
Ara:
1 elma
2 eti form bisküvi
Akşam:
2 adet orta boy balık.
1 dilim ekmek
Salata
selam kızlarrr
menüm
sabah
yarım yağlı sütle 1 kase nesfit
ara
2 tane ceviz
öğlen
1 kase mantar çorbası
ara
1 tane galeta
1 kupa yeşil çay
akşam
4 tane köfte
3 dilim patates
salata
ara
1 tane bisküvi
2.5 litre su...
iyi akşamlar kısçelerrrmenüm
sabah 9.00 1 bardak ılık ballı limonlu su
9.45 kahvaltı
2 dilim ç.ekmeği
1çk nutella
3-4çt peynir
2-3 çt k.peynir
3 zeytin
1 tk reçel
13.00 öğlen
1 kase çorba
4 köfte kızarmış
3-4 kş yoğurt
salata
1 dilim ç.ekmek
16.30 1 kare çiko, 1 çıbık kraker, 6 badem
17.30 2 kuru kayısı
19.30 nesfit
2 lt su 2 ıhlamur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?