pizzayı nefsimi doyurmak için yedim yoksa aklımda kalacaktı gece boyu belkide dayanamayıp yerdim pilav ve patates kızartmasıda yemeseydim aç kalacaktım keşke başka biimkanım olsaydı dediğin gibi olmadıpilav, patates kızartması ve pizza olmamış
s.a.kizlaarr
iyisiniz umarim ..menümü yazayim siz bakarken bende gecmise dalayiim
kalkinca
kahve
kahvalti
1 dilim ekemek
1 ince dilim peynir
ara
mandalina
öglen
1 tabak nohut ve bugdayli yogurt corbasi
2 fincan yesil cay
ara
5 kücük misir patlagi (44 kalori)
kahve
aksam
1 büyük kase 2 tatli kasigi yagsiz peynirli salata
1 kase yogurt
1 kasik kuru patlican yemegi
1 dilim ekmek
ara
3 kasik yogurt
nasil amaa
ay sevin artik beni
sevgiye ilgiye ihtiyacim var:105:
biktim her aksam sacimin cekilmesindentepeme birtane indirilmesinden
geleeeen vurduuuuuuuuuuuu vurdu vurdu
giden vurduuuu vurduuuuuu vurdu vurdu
gelen vurdu gideen vurduuuu
kizlar besiktasin macini seyrediyorum arada bakayim napiyosunuz dedim off ya bu besiktas bi rahat mac seyrettirmiyo hep heyecan hep heyecan
pizzayı nefsimi doyurmak için yedim yoksa aklımda kalacaktı gece boyu belkide dayanamayıp yerdim pilav ve patates kızartmasıda yemeseydim aç kalacaktım keşke başka biimkanım olsaydı dediğin gibi olmadı
:26::26::26: pisim sen benim hep sacimi cek tamammi iyi geliyo bana bak bugünkü menümeumay canim ya böyle şişlil görmedimki ben akşamda çok su içtim ondan mı oldu anlamadım. yeşil çay ve kayısılı form getirdim yanımda içcem birazdan yüzümü görmeniz lazım balon gibi. üst dudağım botokslu resmeeen:)
balkaymak gene yenmiş çiko akşam ben sana kızmadım mı ya hani saçından tutmuştum acısı geçince götürdün gene demi.
dilekim ya senin çikoyu bıraktığın gibi bende tüm tıkınma alışkanlıklarımı bıraksam ne güzel olur.
zerra sana sa slm ay akıldan bu kadar durun bir bakam bir daha yazam :)
ftemiz de vardı slmmmmmmmm aynil arife clopatra ay alıntısız vıdı vıdı ne zormuş
Ay evet kesinlikleeeeee stres yapınca insn daha çok elinde cıss görüyor.
Geçen yaz 8lerden düşüp 7leri görmek isterken bu sefer 5leri düşlüyorum şaka gibi.:111:
canim zamanla alisirsinherkese merhaba,
ben topiğin her gün girip okuyan ama yorumlara katılamayanı. sebebim ise:tek tek alıntı yapmak zor oluyor aynı anda alıntı yapıp yazmayı bilmiyorumbu konuda bilgi verebilirseniz sohbetlerde daha aktif olmak isterim ben de..
ya bir derdim var benim.tecrübeli annelerin yarıdımına ihtiyacım var.bebeğim hemen hemen 7 aylık geçen hafta perşembe doktora götürdük ek besini reddettiği için 300 gr vermiş 15 günde!doktor idrar yolu enfeksiyonıundan olabilir dedi tahlil istedi ama bizim kız yapmadı ve tahlil veremedik.eve geldik mucizevi bir şekilde kızım o günden pazartesi
ye kadar meyve çorba kahvaltı yoğurt ne verdiysem çok güzel yedi. ama salı günü yine başa döndük bizim kız yine yemez ağzını açmaz oldu .ve bunun benim üzerimde yarattığı stresi tarif etmem imkansız. kahroluyorum resmen(dün komşuya indim kurabiye koymuş kadın bizim kız sulandı kurabiyeye ve yarısından fazlasını yedi deli etti beni eve geldik yine tık yok yine açmıyor ağzını..nolur bana akıl verin yardım edin...
güzel canım
bugün vurmak kırmak çakmak yok
pilav, patates kızartması ve pizza olmamış
muz hariç güzel
çok az değilmi canım yediklerin 1 kaşık yemekle nasıl doydun ay ben okadar yesem sonra dört dönerdim mutfakta daha ne yesem diye miden ağrıdımı yine bugün?
valla çiko için çok direndim eşim yedi bende yiyecem diye gittim mutfağa elime alıp alıp bıraktım sırf yarın için yesem hemen kiloya dönüşürmüydü bilmiyorum amayarin tartilma gunu bende bugun patates kizartmasi ve bikac ciko yedim masanin ustunde cikolar duruyo napayim dayanayim diyorum ama cokda dayanamiyorummm mac basladi macdan sonra gelmeye calisirim
1 tabaktan kastın ne canım? kaç kaşık yiyorsun yani?selam kızlaarr
menümü yazayımm
sabah
kepekli sandeviç
1 bardak şekersiz çay
öğle
1 tabak oğurtlu ıspanak
1 dilim kep.ekm.
ara
yapamadım
akşam
1 kase çorba
1 tabak patlıcan yemeği
salata
2 dilim denge ekm
ara
1 bardal yarım yağlı süt
1 elma
canim dün asiri derecede ciko yedim oda yetmiyo 2 kase sütlac :26::26: o yüzden bugün böyle
midem ac kalinca agriyo canim önceden yokdu böyle bisey simdi neden böyle bilmiyorum :26:
spor yapıp yakmaya çalışsaydın keşke bu şekilde aç kalırsın miden ağrır çok az geldi bana
1 tabaktan kastın ne canım? kaç kaşık yiyorsun yani?
anladım canım ben normali nekadar diye öğrenmek için sordum ben 5-6 yemek kaşığı yiyorumda karşılaştırmak amaçlıhımm:) valla hiç saymadım ama tahminen 4 yemek kaşığı gibi bir şeydir. 1 porsiyon işte ne az ne çok
evet suan midem agriyo :26: ama önceden yokdu böyle bisey ya yani ne kadar aciksamda agrimazdi midem :26::26:
25 dk kadar yürüdüm birde ..
kızlar ben yazdığım bazı şeyler için kusura bakmayın diyorum ben geldimmi gidiyorsunuz falan tarzında yazdığım, menüme yorum beklediğim alıntılar şaka yollu yazılmış şeylerdi ben dışladığınızı falan düşünmemiştim hiç, yanlış anlaşılıyorum sanırım ben burayı çok seviyorum sizleri çok seviyorum bunu öncedende dile getirmiştim kırdığım birileri varsa hakkını helal etsin bilerek birilerini kırmak istemedim gerçekten 2 gündür sıkıntılıyım anlayış bekliyorum sizlerden tabiki sıkıntılı olmam birilerini kırma hakkını vermiyor bana onun özrünüde diledim zaten, ben içimde kalanı yazmak istedim umarım buda yanlış anlaşılmaz alıntı yapılmazsa sevinirim uzasın yada altından bişeyler çıksın istemiyorum iyiki varsınız canlar
ooooo balgaymag yarın cuma diye bugünü sıkı tutmuşsuns.a.kizlaarr
iyisiniz umarim ..menümü yazayim siz bakarken bende gecmise dalayiim
kalkinca
kahve
kahvalti
1 dilim ekemek
1 ince dilim peynir
ara
mandalina
öglen
1 tabak nohut ve bugdayli yogurt corbasi
2 fincan yesil cay
ara
5 kücük misir patlagi (44 kalori)
kahve
aksam
1 büyük kase 2 tatli kasigi yagsiz peynirli salata
1 kase yogurt
1 kasik kuru patlican yemegi
1 dilim ekmek
ara
3 kasik yogurt
nasil amaa
ay sevin artik beni
sevgiye ilgiye ihtiyacim var:105:
biktim her aksam sacimin cekilmesindentepeme birtane indirilmesinden
geleeeen vurduuuuuuuuuuuu vurdu vurdu
giden vurduuuu vurduuuuuu vurdu vurdu
gelen vurdu gideen vurduuuu
çok sağol canım sabahtan beri yazılanlar oldu o yüzden yazdım, menüme yorum zaten beklemiyorum herkesten, bende çoğu zaman yorum yapmıyorum çünkü daha kendime faydam yok umarım kimse kırılmamıştır kul hakkına girmek istemem tanımadığım yüzünü bile bilmediğim kişilerde olsaYa ben yorum yapmayı çok istiyorum ama kendimde bu hakkı görmüyorum açıkçası. hem diyete dair çok bilgim yok, hayatımda ilk kez şu iki aydır yapıyorum hem de sizlerden yaşça belki biraz küçüğüm. Ama bence sen de kafana takma:) Benim menümü de kimsenin yorumlamadığı oluyo. Gözden kaçıyo bazen. Hatta ben bi keresinde protesto edip 2 gün yazmamıştım menümü. Kimse umursamadı tabi ama ben yine de kendi çapımda bir şeyler yaptım :)) cevaplanmasa da okunduğuna emin ol. Ve eminim ki kimseyi kırmamışsındır, herkesin zor zamanları olabiliyor bence canını sıkmamalısın :)
iyi geceler canımcümleten iyi geceler kizlar midem kötüinsallah yarin - leri görürüz ben göremiyecegim bellide sizler görürsünüz umarim
anladım canım ben normali nekadar diye öğrenmek için sordum ben 5-6 yemek kaşığı yiyorumda karşılaştırmak amaçlı
pisinin diyetini yapsan kaçamaksız daha iyi olur bence bukadar az yiyerek kendine eziyet ediyorsun vücut direncinde düşebilir çünkü sonuç daha kötü olur
selamm şekerler..
ooooo balgaymag yarın cuma diye bugünü sıkı tutmuşsunaferin saaa uşağum..
yalınız saa kim vurdu ise söyle ona bidenede benim için vursun.taammı...
pisime bida asılma hıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?