70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pilav, patates kızartması ve pizza olmamış
pizzayı nefsimi doyurmak için yedim yoksa aklımda kalacaktı gece boyu belkide dayanamayıp yerdim pilav ve patates kızartmasıda yemeseydim aç kalacaktım keşke başka biimkanım olsaydı dediğin gibi olmadı

çok az değilmi canım yediklerin 1 kaşık yemekle nasıl doydun ay ben okadar yesem sonra dört dönerdim mutfakta daha ne yesem diye miden ağrıdımı yine bugün?

kizlar besiktasin macini seyrediyorum arada bakayim napiyosunuz dedim off ya bu besiktas bi rahat mac seyrettirmiyo hep heyecan hep heyecan

pizzayı nefsimi doyurmak için yedim yoksa aklımda kalacaktı gece boyu belkide dayanamayıp yerdim pilav ve patates kızartmasıda yemeseydim aç kalacaktım keşke başka biimkanım olsaydı dediğin gibi olmadı

yarin tartilma gunu bende bugun patates kizartmasi ve bikac ciko yedim masanin ustunde cikolar duruyo napayim dayanayim diyorum ama cokda dayanamiyorummm mac basladi macdan sonra gelmeye calisirim

selam kızlaarr

menümü yazayımm

sabah
kepekli sandeviç
1 bardak şekersiz çay

öğle
1 tabak oğurtlu ıspanak
1 dilim kep.ekm.

ara
yapamadım

akşam
1 kase çorba
1 tabak patlıcan yemeği
salata
2 dilim denge ekm

ara
1 bardal yarım yağlı süt
1 elma

:26::26::26: pisim sen benim hep sacimi cek tamammi iyi geliyo bana bak bugünkü menüme

Ay evet kesinlikleeeeee stres yapınca insn daha çok elinde cıss görüyor.
Geçen yaz 8lerden düşüp 7leri görmek isterken bu sefer 5leri düşlüyorum şaka gibi.:111:

canim zamanla alisirsin ama bilmiyorum diye yazmamazlik yapma sag tarafta alinti var birde yazisiz sadece +li olani var ona basarsan baya b alinti yapabilirsin canim..
güzel canım
bugün vurmak kırmak çakmak yok

pilav, patates kızartması ve pizza olmamış

muz hariç güzel

çok az değilmi canım yediklerin 1 kaşık yemekle nasıl doydun ay ben okadar yesem sonra dört dönerdim mutfakta daha ne yesem diye miden ağrıdımı yine bugün?

canim dün asiri derecede ciko yedim oda yetmiyo 2 kase sütlac :26::26: o yüzden bugün böyle

midem ac kalinca agriyo canim önceden yokdu böyle bisey simdi neden böyle bilmiyorum :26:

yarin tartilma gunu bende bugun patates kizartmasi ve bikac ciko yedim masanin ustunde cikolar duruyo napayim dayanayim diyorum ama cokda dayanamiyorummm mac basladi macdan sonra gelmeye calisirim
valla çiko için çok direndim eşim yedi bende yiyecem diye gittim mutfağa elime alıp alıp bıraktım sırf yarın için yesem hemen kiloya dönüşürmüydü bilmiyorum ama
1 tabaktan kastın ne canım? kaç kaşık yiyorsun yani?

canim dün asiri derecede ciko yedim oda yetmiyo 2 kase sütlac :26::26: o yüzden bugün böyle

midem ac kalinca agriyo canim önceden yokdu böyle bisey simdi neden böyle bilmiyorum :26:

spor yapıp yakmaya çalışsaydın keşke bu şekilde aç kalırsın miden ağrır çok az geldi bana

kızlar ben yazdığım bazı şeyler için kusura bakmayın diyorum ben geldimmi gidiyorsunuz falan tarzında yazdığım, menüme yorum beklediğim alıntılar şaka yollu yazılmış şeylerdi ben dışladığınızı falan düşünmemiştim hiç, yanlış anlaşılıyorum sanırım ben burayı çok seviyorum sizleri çok seviyorum bunu öncedende dile getirmiştim kırdığım birileri varsa hakkını helal etsin bilerek birilerini kırmak istemedim gerçekten 2 gündür sıkıntılıyım anlayış bekliyorum sizlerden tabiki sıkıntılı olmam birilerini kırma hakkını vermiyor bana onun özrünüde diledim zaten, ben içimde kalanı yazmak istedim umarım buda yanlış anlaşılmaz alıntı yapılmazsa sevinirim uzasın yada altından bişeyler çıksın istemiyorum iyiki varsınız canlar

hımm:) valla hiç saymadım ama tahminen 4 yemek kaşığı gibi bir şeydir. 1 porsiyon işte ne az ne çok
anladım canım ben normali nekadar diye öğrenmek için sordum ben 5-6 yemek kaşığı yiyorumda karşılaştırmak amaçlı
evet suan midem agriyo :26: ama önceden yokdu böyle bisey ya yani ne kadar aciksamda agrimazdi midem :26::26:

25 dk kadar yürüdüm birde ..

pisinin diyetini yapsan kaçamaksız daha iyi olur bence bukadar az yiyerek kendine eziyet ediyorsun vücut direncinde düşebilir çünkü sonuç daha kötü olur

Ya ben yorum yapmayı çok istiyorum ama kendimde bu hakkı görmüyorum açıkçası. hem diyete dair çok bilgim yok, hayatımda ilk kez şu iki aydır yapıyorum hem de sizlerden yaşça belki biraz küçüğüm. Ama bence sen de kafana takma:) Benim menümü de kimsenin yorumlamadığı oluyo. Gözden kaçıyo bazen. Hatta ben bi keresinde protesto edip 2 gün yazmamıştım menümü. Kimse umursamadı tabi ama ben yine de kendi çapımda bir şeyler yaptım :)) cevaplanmasa da okunduğuna emin ol. Ve eminim ki kimseyi kırmamışsındır, herkesin zor zamanları olabiliyor bence canını sıkmamalısın :)

cümleten iyi geceler kizlar midem kötü insallah yarin - leri görürüz ben göremiyecegim bellide sizler görürsünüz umarim

selamm şekerler..

ooooo balgaymag yarın cuma diye bugünü sıkı tutmuşsunaferin saaa uşağum..
yalınız saa kim vurdu ise söyle ona bidenede benim için vursun.taammı...
pisime bida asılma hıııııı

çok sağol canım sabahtan beri yazılanlar oldu o yüzden yazdım, menüme yorum zaten beklemiyorum herkesten, bende çoğu zaman yorum yapmıyorum çünkü daha kendime faydam yok umarım kimse kırılmamıştır kul hakkına girmek istemem tanımadığım yüzünü bile bilmediğim kişilerde olsa
cümleten iyi geceler kizlar midem kötü insallah yarin - leri görürüz ben göremiyecegim bellide sizler görürsünüz umarim
iyi geceler canım

Son düzenleme:

evet canim haklisin iyi hissetmiyorum kendimi ama nedenini tam olarak anlamis degilim ya vücut direncim düsüyor yada hasta oluyorum ..
benim hastaliklarim ayakta gecer (masallah ) o yüzden anlayamiyorum simdi bu neyin nesi midem
az yedigim icinmi agriyo yoksa üsüttüm felanmi cünkü arada bulaniyor ve sislik oluyor :26: ama pisinin diyetini bu hafta denemeyi
düsünüyorum tam listesini istedim ondan bakalim nasil yapicaz ama 1 haftada olsa deneyeyim diyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…