70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cümleten iyi geceler kizlar midem kötü insallah yarin - leri görürüz ben göremiyecegim bellide sizler görürsünüz umarim
nereye gız balgaymag daha karpuz kesecegtig..neyse gidiyon madem kesmeyek malum yarın cuma + çıgmıyg durdug yere...seyende iyi geceler..bu arada geçer inş...

ayyy 25 dk mı ne oynadım öldüm resmen şişko olmak zor iş vesselam...
yaşlanmışım resmen bu yaşta pertim çıkmış
kısacası benim yediklerim günlerce oynasam spor yapsam anca gider herhalde..
bugün yediğim yemekler yarın karnımı tırmalar:18::18::18::18::18:

ikiside birbiriyle ilgili canım az yersen vücut direncin düşer kendini halsiz falan hissedersin çabuk hasta olursun umarım önemli bişey değildir regl öncesiyse ondanda olabilir bende 1-2 gün öncesinde oluyor öyle şeyler midem bulanıyor hiçbişey canım istemiyor sonra regl oluyorum, buarada özledim o eski neşeli, şakacı balgaymağı

sonunda benim olucaaaakk :98: :123:

nereye gız balgaymag daha karpuz kesecegtig..neyse gidiyon madem kesmeyek malum yarın cuma + çıgmıyg durdug yere...seyende iyi geceler..bu arada geçer inş...

sen birak karpuzu felanda yarin bu cizelge oynasin artik yerinden

yarın da bize misafir gelcekmiş internetten tarif bakayım dedim ama onları yapıp da yemeden nasıl durcam hiç bilmiyorum

üzülmeyelim ,
yemeyelim

içmeyelim ,

okuyalım,

dua edelim ............

gün Cuma'dırr ..................

canım bence sen bi dr a görün..sonuçta bi rahatsızlığın olmasa miden ağırmaz dimi..sağlık ihmale gelmez ..dikkat etmek lazım...

ayy canim ya bugün cokda yoruldum canim pek havam yok :26:
yok canim regl e var bakicam insallah koyarim bir yoluna

iyi geceler kızlar ben artık yatıyorum sabah ola hayır ola bakalım ne göreceğiz tartıya çıkınca

balkaymak canım ya karnın ağrıyomuş sanırım. yani biraz basit bi yaklaşım olcak benimkisi ama üşütmüş olmayasın:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…