nereye gız balgaymag daha karpuz kesecegtig..neyse gidiyon madem kesmeyek malum yarın cuma + çıgmıyg durdug yere...seyende iyi geceler..bu arada geçer inş...cümleten iyi geceler kizlar midem kötüinsallah yarin - leri görürüz ben göremiyecegim bellide sizler görürsünüz umarim
evet canim haklisin iyi hissetmiyorum kendimi ama nedenini tam olarak anlamis degilim ya vücut direncim düsüyor yada hasta oluyorum ..
benim hastaliklarim ayakta gecer (masallah ) o yüzden anlayamiyorum simdi bu neyin nesi midem
az yedigim icinmi agriyo yoksa üsüttüm felanmi cünkü arada bulaniyor ve sislik oluyor :26: ama pisinin diyetini bu hafta denemeyi
düsünüyorum tam listesini istedim ondan bakalim nasil yapicaz ama 1 haftada olsa deneyeyim diyorum ..
ayyy 25 dk mı ne oynadım öldüm resmen şişko olmak zor iş vesselam...
yaşlanmışım resmen bu yaşta pertim çıkmış
kısacası benim yediklerim günlerce oynasam spor yapsam anca gider herhalde..
bugün yediğim yemekler yarın karnımı tırmalar:18::18::18::18::18:
sonunda benim olucaaaakkselamm şekerler..
ooooo balgaymag yarın cuma diye bugünü sıkı tutmuşsunaferin saaa uşağum..
yalınız saa kim vurdu ise söyle ona bidenede benim için vursun.taammı...
pisime bida asılma hıııııı
nereye gız balgaymag daha karpuz kesecegtig..neyse gidiyon madem kesmeyek malum yarın cuma + çıgmıyg durdug yere...seyende iyi geceler..bu arada geçer inş...
canım bence sen bi dr a görün..sonuçta bi rahatsızlığın olmasa miden ağırmaz dimi..sağlık ihmale gelmez ..dikkat etmek lazım...evet canim haklisin iyi hissetmiyorum kendimi ama nedenini tam olarak anlamis degilim ya vücut direncim düsüyor yada hasta oluyorum ..
benim hastaliklarim ayakta gecer (masallah ) o yüzden anlayamiyorum simdi bu neyin nesi midem
az yedigim icinmi agriyo yoksa üsüttüm felanmi cünkü arada bulaniyor ve sislik oluyor :26: ama pisinin diyetini bu hafta denemeyi
düsünüyorum tam listesini istedim ondan bakalim nasil yapicaz ama 1 haftada olsa deneyeyim diyorum ..
üzülmeyelim ,
yemeyelim
içmeyelim ,
okuyalım,
dua edelim ............
gün Cuma'dırr ..................
ikiside birbiriyle ilgili canım az yersen vücut direncin düşer kendini halsiz falan hissedersin çabuk hasta olursun umarım önemli bişey değildir regl öncesiyse ondanda olabilir bende 1-2 gün öncesinde oluyor öyle şeyler midem bulanıyor hiçbişey canım istemiyor sonra regl oluyorum, buarada özledim o eski neşeli, şakacı balgaymağı
ayy canim yabugün cokda yoruldum canim pek havam yok :26:
yok canim regl e var bakicam insallah koyarim bir yoluna
haklisin canim ama bi firsat bulamadim ya
canım bence sen bi dr a görün..sonuçta bi rahatsızlığın olmasa miden ağırmaz dimi..sağlık ihmale gelmez ..dikkat etmek lazım...
ben kaçıyorum kızlarrrr
yarın tartıda güzel rakamları görmek dileğiyle:119:
ben kaçıyorum kızlarrrr
ben kaçıyorum kızlarrrr
iyi geceler kızlar ben artık yatıyorum sabah ola hayır ola bakalım ne göreceğiz tartıya çıkınca
ben çok gülüyorum senin yazdıklarına komik hatunsun maşallah ama çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?