70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimimi de yapıp geçmişi onadan sonra okuyayım en iyisi epeydir giremiyorum çünkü

Başlangıç: 81
Geçen hafta: 75.4
Bu hafta: 74.5
Giden: 900 gram
Toplam giden: 6.5
Hedef: 70

Tebrik ederim. Süper

bende yeniyim aranızda başlangıç kilom 71.5 geçen hafta 70.8 bugün68.9giden 1.9 toplam giden 2.6:119:

Hoşgeldin

ben zaten hiçbildirim yapmadım.bu hafta yapmak istiyordum ama tartılmaya korktum.inşallah haftaya yaparım...bi izelgem bile yok zaten

Sen bilirsin şeker.

tesekkür ederim kizlar :119::119::119:

dileeek ski yönetime devaaam

Bu hfta kilo veren çoksa devam ederim

Tebrik ederimm çok azimli gidiyorsun.

günaydın canım tebrik ederim iyi kilo vermişsin ne zamandır girmiyorsun iş yoğunluğumu yoksa başka bir sebep mi var nasılsın

teşekkür ederim canım. bende seni tebrik ederim. iş yoğunluğu ya bir türlü giremiyorum fırsat bulup da. allaha şükür evde herkesin sağlığı yerinde sen nasılsın?

ankaraya gideceğine bana gel pisiciği

:
canım dün senle konuştuk ya . ay rüyamda kızıla boyamışım saçlarımı birde uzamışlar rapunzel gibi savuruyodum

canım benim diyeisyen tek ara verdi aslında sadece öğleden sonra ama ben onu parçalıyorum işte olduğumdan acıkmıyom. öğle yemeğinden sonra br ara yetiyo ama çay ve bitki çayınıda çok tüketiyom ondan olabilir

:26::26::26: pisim sen benim hep sacimi cek tamammi iyi geliyo bana bak bugünkü menüme

midem ac kalinca agriyo canim önceden yokdu böyle bisey simdi neden böyle bilmiyorum :26:
geçmiş olsun balım neşen iyi gibi sabah:) çok tebrik eederiiiim 600 çok iyi ben aslında 1700 verdim ama artıda olduğumdan bildirime göre 300 gr ama yine de mutluyum benim diet işe yariiiii haftaya hedef 69.9

canım vermişin ya hemde benden daha fazla
sigarayı bırakma kararın çok güzel ama canım ben geçen sene bıraktım ve 10 kilo aldım ve şuan da tekrar içiyom ne yazık ki. önerim birden bırakma mutlaka tıkınmaya başlar kilo alırsın. ilk etapta azalt. günde 1 paketten fazla içiyon sanırım ilk hafta 1 pakete düşür sonra da günde 10 taneye. böylece yeme arayışına girmezsin

mutluyum hafifliyorum:))))))
2 gün önce başladım kızlar(çarşamba günü)
başlangıç: 77.5
bugün:76.8
giden:700 gr(2 günde)

46:
Günaydın kızlar.
Regl şişkinliği çok fena.

Başlangıç: 86
Geçen hafta: 67.3
Bu hafta: 67.2
Giden: 100 gram
Toplam giden: 18.800
Hedef: 60

bildirimim
baş. 79.8
geçen hf 60.6
bu hf 61.5
gelen 900 gr..
toplam giden 18.3 kg
hedef 58

kilo bildirimimi de yapıp geçmişi onadan sonra okuyayım en iyisi epeydir giremiyorum çünkü

bende yeniyim aranızda başlangıç kilom 71.5 geçen hafta 70.8 bugün68.9giden 1.9 toplam giden 2.6:119:

verenler çok tebrik ederim alanlar üzülmesin bu bir savaş arada bazı cephelerde kaybedebiliriz ama mühim olan sonuçta kazanmak. ölün yanın eriyin akın gidin kilolaaaaar :)

teşekkür ederim canım. bende seni tebrik ederim. iş yoğunluğu ya bir türlü giremiyorum fırsat bulup da. allaha şükür evde herkesin sağlığı yerinde sen nasılsın?

teşekkür ederim canım.iyiyiz canım bizde annemi bugün manisaya uğurlucaz bakalım 1 aydır yanımızdaydı saolsun çok rahat ettik ama ordada babam yanlız daha fazla kalamaz onada yazık

pisimnasil 1.7 verdin ama tartida 300 :26: anlamadim ben :44:

canım cuma 71.5 dim ama haftasonu öleeeee bir yedim ki pazar günü 72.7 dim şimdi 71.2 çıktı :)
hadi verdim ya itiraf edem haftasonu acık canım sıkkındı 3 paket cips hamurişleri kocabir dondurma ve daha aklıma gelmeyen neler neler yedim :)

dün havuc aldim havuc fazla yedinmi acaba ters tepki yapip kilo aldirirmi ki :26:
havucın küçüklerini tercih etme canım onlarda şeker fazlaymış koccamanlarını yiiii
bildirimimi yapip cikiyorum isallah güzel rakamlar görmüssünüzdür kizlar

baslangic kilom:76.3
gecen Hafta: 73.8
bu hafta: 73.4
giden: 400 gramm
toplam giden: 2.9
hedef: 65
ikimizde kaplumbağa hızıyla ilerliyoruz ama ilerliyoruz sonuçta
mutluyum hafifliyorum:))))))
2 gün önce başladım kızlar(çarşamba günü)
giden:700 gr(2 günde)

Buarada kizlar bugun benm diyetimin 33. Gunu ve toplamda 9.2 kilo vermisim
ne güzel ben 2 ayda 6 kilo veremedim daha, azim diye buna denir sanırım
Diyetisyen verdiğine göre sorun yoktur sanırım. Arada 1 elma yeter yarım muzu ekstradan yemişsin.
Çorba varsa ekmek yok ayrıca
5 tane falandı sanırım 1 şinitzel boyunda yiyebilirz
tamamdır sağol
Günaydın kızlar.
Regl şişkinliği çok fena.

Başlangıç: 86
Geçen hafta: 67.3
Bu hafta: 67.2
Giden: 100 gram
Toplam giden: 18.800
Hedef: 60
regle rağmen ekiside güzel
bildirimim
baş. 79.8
geçen hf 60.6
bu hf 61.5
gelen 900 gr..
toplam giden 18.3 kg
hedef 58
daha fazla bekliyordun sanırım dikkat edersen hemen gider
günaydın herkeslere inşallah herkes - lerdesinizdir.
reglim daha dün bitti ama yinede vermişim çok mutluyum 5 gün daha var şubatın bitmesine inşallah marta 6 lı rakamlarla giricem

:46
tebrikleeeeer

Başlangıçççç : 76 kg

geçen hafta :71,5
bu hafta: 71,2
Giden : 300

Hedef : 60 kg
gitti ya oooooooh valla şimdi güleceniz 300 için oynanırmı diye ama tutmayın oynayacam :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hedeeeeeeeeeeef haftaya cumaaaaaa 69.9

kizlar tek tek alinti yapmiyorum verenleri tebrik ediyoruumm

ay dur kendimide tebirik edeyim hatta söyle bir öpeyim ay seviyorum bak ben yine kendimi ya

ben 500 600 gramda böyle oluyorum ya bazen bakiyorum 1,5 veren var ben öyle olsam her halde davul zurna tutar kapida zurnaciyla halay cekerim

alanlar kesinlikle pes etmeyin

ben ise kacaaarr daha dogrusu bu gazla ucaaarr

Son düzenleme:

anladım canım ben akşam fazla kaçırmayayım diye 2 ara yapıyorum sabahlar bazen 1 bazen hiç yapmıyorum diyetin işe yaradığına sevindim keşke burdada olsa iyi bir diyetisyen

süperr ve 1 ayda nsıl verdin

bildirimim
baş. 79.8
geçen hf 60.6
bu hf 61.5
gelen 900 gr..
toplam giden 18.3 kg
hedef 58
haftaya toparlasın canm benm

tbrkler canım

hehehe ay kız etkisinde kalmışsın demek nasıl yakışmışmıydı kızıl bari sevdinmi
pisiciğim sözümü tutamadım ve bu hafta 6 yı gördüm biliyorum 3 mart dedik ama ben aceleci davrandım galiba

günaydın kızlar nasılsınız? genelde herkes artıda sanırım çok sevindim sizin adınıza böylece motivasyon artıyor gittikçe, ben kaplumbağa hızında ilerlemeye devam ediyorum 64ten kurtulamadım haftaya kaldı umutlar, bir yandanda ilerlediğime seviniyorum istikrarlıyım yinede 2 ayda 6 kilo bile veremedim bravo bana, kendimi

başlangıç : 70,2
geçen hafta 64,8
bu hafta 64,4
giden 400 gr
toplamda giden 5,8
hedef 58

Son düzenleme:
ta taa tammmm ben geldim
başlangıç: 76 kg
geçen hafta : 71.6
bu hafta : 69.8
giden : 1.8 kg
toplamda giden:6.2
hedef : 60

bnm hedefim haftaya 6 yı görmekti ama bu hafta gördüm musmutluyum

tbrikler canım olsun yavaş gitsin kalıcı gitsin bide sana tavsiyem yeni herkese bu tavsiyem regl döneminde dikkat edip spor yapılınca çok güzel gidiyor ben buraya geleli 1 ay oldu ilk geldiğimdede regl sonu 2 kg verdim 3 hafta kilo veremedim ve şimdi yine regl sonrası 1.8 gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…