tbrikler canım olsun yavaş gitsin kalıcı gitsin bide sana tavsiyem yeni herkese bu tavsiyem regl döneminde dikkat edip spor yapılınca çok güzel gidiyor ben buraya geleli 1 ay oldu ilk geldiğimdede regl sonu 2 kg verdim 3 hafta kilo veremedim ve şimdi yine regl sonrası 1.8 gitti..
tbrkler lakcim ben bu hafta gördüm 6 yıBaşlangıçççç : 76 kg
geçen hafta :71,5
bu hafta: 71,2
Giden : 300
Hedef : 60 kg
gitti ya oooooooh valla şimdi güleceniz 300 için oynanırmı diye ama tutmayın oynayacam :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hedeeeeeeeeeeef haftaya cumaaaaaa 69.9
tbrklerBen geldimmmm :)
Başlangıç kilo:74
Geçen hafta:73,300
Bu hafta:72,200
Giden:1,100
Toplam verilen:1,800
Hedef:57
Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyormm
kilo veremeyenlerde canını sıkmasın belkide haftaya cuma siz birinci olursunuz önemli olan hırs ve azim
beni tebrik edenlerede çoook teşekkür ediyorumm
artık sporada başladım inşallah daha qüzel kilo verip hedefime ulaşıcam
adlında diyeti bırakmamak için kendimi zor tutuyorum
şurada ne kaldı sık dişini diorum.. diyeti bırakınca sonra toparlanıp başlaması o kadr zor ki
çünkü diyete başlanılan ilk qünlerde resmen acı çekiorum.. hazır açlığa alışmışım
yemeğimi düzene oturtmuşum bırakmamalıyım zorla, ite kaka zayıflatıcam kendimi
Ben geldimmmm :)
kızlar hamilelik kilolarımı verdim ama önceden giydiğim bir pantolonu sabah denedim kapandı ama korktum yemeten sonra falan patlar diyedemekki doğum hamilelik değiştiriyor vücudu , geçenlerde 2 etek aldım demiştim yaa 38 beden oldu, 40 beden olan dar geldi :44::44: neyse zayıflıycam inşallah onuda giyecem
canım hamilelik öncesi kilolarını vermekle uğraşıyorsun şuanda onlar yerleşmiş olduğundan biraz geç gidiyorlar ama gidecekler
evet kalıcı gitsin diyorum ama işte hızım çok yavaş regl olalı 3 hafta olacak regl haftasıyla birlikte 1,1 vermişim düşünsene hızımı kaçamaklarım çok çok azaldı ama yeterli değil demekki durmak yok yola devam
Bırakmamakla en iyisini yapıyorsun canım.
Başlangıç,yeme alışkanlığını düzene sokmak,kendini tekrar toparlamak zor oluyor.
En güzeli hedef kiloya ulaşana kadar sabır sabır sabır :)
Bende kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.Veremeyenler ise hiç ama hiç üzülmesin daha hepimiz burdayız.
el birliğiyle er yada geç başaracağız ben inanıyorum.
Başlangıçççç : 76 kg
geçen hafta :71,5
bu hafta: 71,2
Giden : 300
Hedef : 60 kg
gitti ya oooooooh valla şimdi güleceniz 300 için oynanırmı diye ama tutmayın oynayacam :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hedeeeeeeeeeeef haftaya cumaaaaaa 69.9
günaydın kızlar nasılsınız? genelde herkes artıda sanırım çok sevindim sizin adınıza böylece motivasyon artıyor gittikçe, ben kaplumbağa hızında ilerlemeye devam ediyorum 64ten kurtulamadım haftaya kaldı umutlar, bir yandanda ilerlediğime seviniyorum istikrarlıyım yinede2 ayda 6 kilo bile veremedim bravo bana, kendimi
başlangıç : 70,2
geçen hafta 64,8
bu hafta 64,4
giden 400 gr
toplamda giden 5,8
hedef 58
ta taa tammmm ben geldim
başlangıç: 76 kg
geçen hafta : 71.6
bu hafta : 69.8
giden : 1.8 kg
toplamda giden:6.2
hedef : 60
bnm hedefim haftaya 6 yı görmekti ama bu hafta gördüm musmutluyum
merhana kızlar yeniyim ben..
şimdi ben bugün yediğim herşeyi akşamları mı yazmam lazım?
Ben geldimmmm :)
tbrkler lakcim ben bu hafta gördüm 6 yıinşalalh sende haftya görceksin bebem
tbrkler
kesinlikle faydası çok canm benm iş yerimde masamda 500 ml şişem var gün içinde doldurup doldrup içiyorum 3 lt buluyordur.. sporunda faydasını çok gördüm bu hafta..Teşekkürler canımm :)
Su içmenin kesinlikle çok faydası var.
Ben kendimi biliyorum akşam kendime hakim olayım varya hızla hedefime ulaşıcam.
Yaş,bünye,yeme alışkanlığının etkisi var.
Ekmek düşkün değilim,tatlı yesem sütlü tatlıları tercih ederim.
Salam,sucuk,sosis,ketçap,mayonez,peynirin hiç bir çeşitini yemem.Et,tavuk,köfte düşkün değilim.Sebzeyi daha çok severim.
Hamur işi düşkünlüğümde yoktur,beni tek mahfeden akşam yenilen abur cuburdu.
Onu kesince gitsin kilocuklar.
Diyete baslama tarihi:16.02.2012
Başlangıç kilo:74.4
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:72,5
Giden:1,900
Toplam verilen:1,900
Hedef:65
Süperrr
kesinlikle faydası çok canm benm iş yerimde masamda 500 ml şişem var gün içinde doldurup doldrup içiyorum 3 lt buluyordur.. sporunda faydasını çok gördüm bu hafta..
süper azimlisin sendevereceğiz canım yazda geliyor incecik hatnlar olacağız
kesinlikle faydası çok canm benm iş yerimde masamda 500 ml şişem var gün içinde doldurup doldrup içiyorum 3 lt buluyordur.. sporunda faydasını çok gördüm bu hafta..
süper azimlisin sendevereceğiz canım yazda geliyor incecik hatnlar olacağız
kızlar benm işim çok bide burda oturmuş laf yetiştiriyoumçarşıya gidemde işlerimi halledem sonra görüşürüz öpüyorum şekerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?