evet canım yerleşmiş kiloları vermek daha zor oluyor biraz metomda zayıf galiba yavaş yavaşta olsun gitsin kilolar yaza çok var
çok üzüldüm yaşadıklarına Allah rahmet eylesin bebeğin için, geçmiş olsun eşin ve senin için... Allah kolaylık versin yaşadıkların zor şeylermiş
evet yaaa hızlanamadık bir türlü neyse bunada şükür geri gitmektense ilerliyoruz en azından
benimde metom yavaş galiba bunu anladım sonunda çünkü 1 ayda verilen kiloyu ben 1 aydır veremedim
evet bunun içinde zayıfladık diye sevinemiyorum tek istediğim eskiye dönmekti döndüm ama hala şişkoyum inşallah azimle ilerliyoruz
cok gecmıs olsun gerecktenz zor seyelr ysamsısın bunun altından sadece kılo almakla kalman bıle mucıze bence verırsın bosver saglık olsun yeterkı
yaşadığın şeyler kolay değil canım çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın
güçlü olacaksın hayatta, güçlü bir kızçesin sen umarım 65ide görürsün canım
Bide şişkinlik olmasaa ufuuuuu kaç giderdi senden
Başına ne kadar kötü şeyler gelmiş.
Allah yardımcın olsun, başın sağolsun ve geçmiş olsun.
Bizimle beraber muhabbetle kilo verirsin tabi
meraktan çatladım tartıldım hiç kilo verememişim.geçen hafta 1 buçuk kilo verdiğim diyetimle bu hafta 100 gr bile veremedim.çok moralim bozuldu.sporda yapıyorum.neden böle oldu acaba yaaaaaaa......
arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum. veremeyenlere de pes etmek yok haftaya inşallah diyorum...
puccaa sana özelden mesaj atamıyorum kilo bildirimimi. site göndermiyo toplam mesajım yetersizmiş. kulüpte yeniyim henüz.
duraklama olabiliyor cnm aci biber tuket sen hizlansin metobolizman cnmmm
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.çizelgemi yapıyorum kaydetmiyo bu yazı yazıyo
bende 10 gündür falan spor yapıyorum yine 400 gitti anlamadım valla sıfır kaçamaklada hayat geçmez en iyisi yiyerek kaplumbağa hızında zayıflamak yaza kadar vakit varselam pambug şekerler...hayırlı cumalar hepiciğinize.....
sabah tartıldım veböle kaldım..eksi olmam gerekirken artı çıktım iyimi..sanırım regli öncesi vücut su topluyo..yaptığım kaçamaklarında etkisi vardır elbet ama onları eritmek için her akşam 40-45 dk tempolu yürüdüm.neyse gelelim sadede..
başlangıç: 76
geçen hafta: 73:3
bu hafta : 73:7
gelen :400
toplam giden:2.300
hedef :55
haftaya daha bi motive olmuş şekilde devam edicem inş.hepinize bi sürpriz yaparım..kilo veren arkadaşların iki kaşın ortasından öperim. veremeyenler üzülmesinler verdiklerinde onlarıda öpicem.mucu mucu
neden acaba? istersen bende deneybilirim senin için boyunu falan yazarsan
üzülme canım sakın pes etme gidecek bu kilolar. azmin sonu selamettir.Günaydın kızlar!
Bugün beni çöpe atabilirsiniz zira sonuç berbat
1 haftadır hergün 1 saat tempolu yürüyüş yapmama rağmen 2-3 gün boyunca sürekli kaçamak yaptım ve gelmiş kilolar
Başlangıç: 84
Geçen hafta: 73.8
Bu hafta: 74,4
Gelen: 600 gr
Hedef: 60
Toplam giden: 9.600 gr
canım ben aynı zamanda 1. takımdan yarışmaya katılıyorum. diyet grupları ana sayfasına bak görürüsün :)kizlarrr yarisma grubu nerdekii
ay kıyamam sana da kız haftaya vercez pes tmek yok yola devamselam pambug şekerler...hayırlı cumalar hepiciğinize.....
sabah tartıldım veböle kaldım..eksi olmam gerekirken artı çıktım iyimi..sanırım regli öncesi vücut su topluyo..yaptığım kaçamaklarında etkisi vardır elbet ama onları eritmek için her akşam 40-45 dk tempolu yürüdüm.neyse gelelim sadede..
başlangıç: 76
geçen hafta: 73:3
bu hafta : 73:7
gelen :400
toplam giden:2.300
hedef :55
haftaya daha bi motive olmuş şekilde devam edicem inş.hepinize bi sürpriz yaparım..kilo veren arkadaşların iki kaşın ortasından öperim. veremeyenler üzülmesinler verdiklerinde onlarıda öpicem.mucu mucu
tebriklerarkadaşlar merhaba hepiniz çok güzel kilolar vermişsizniz.hepinizi canı gönülden tebrik ederim ...ben bu hafta biraz az vermişim ama sonuçta eksiyi gördüm
hemen bildirimimi yapayım
başlangıç kilo:76
geçen hafta:74,3
bu hafta:73,8
giden kilo:500 gr.
toplamda giden:2,200 gr.
diyetime 10 martta başlamıştım.14 günde 2,200 gr.vermişim ozamandan bu yana ama günah çıkartayım çok kaçamak yaptım çok şu son ıkı günden önce...:26::26::26::26::26::26:..
menümü akşama paylaşıcam şimdilik hoşçakalın...
onlara insan dememek lazım aslında .onlar insan müsvettesi kendilerini insan sanıp ortalıkta geziniyorlar..ben artık o tarz habarlere bakamıyorum..psikoloccim bozuluyoo...Allah ıslah etsin demekten başka bişe elimden gelmiyo malesef...haberleri okuyorumda neler oluyor ülkede yaa birisi 1 yaşına çocuğunun kafasını kırmış döverek öldürmüş, birisi 1ve 3 yaşındaki çocukların önünde annelerini vurmuş neler görüyoruz nasıl bir dünyaya çocuk yetiştiriyoruz kahroldum yaaa okadar üzüldümki yazık o çocuklara yazık gidene
evt canım ya..en iyisi herşeyden yemek ama kararında tabiki..ayy kız sen zayıflarsında ben hep böle kalıcam heralde yaaa.baksana 2 ileri 2 geri yapmaya başladım..
bende 10 gündür falan spor yapıyorum yine 400 gitti anlamadım valla sıfır kaçamaklada hayat geçmez en iyisi yiyerek kaplumbağa hızında zayıflamak yaza kadar vakit var
neden acaba? istersen bende deneybilirim senin için boyunu falan yazarsan
üzülme canım sakın pes etme gidecek bu kilolar. azmin sonu selamettir.
canım ben aynı zamanda 1. takımdan yarışmaya katılıyorum. diyet grupları ana sayfasına bak görürüsün :)
ay kıyamam sana da kız haftaya vercez pes tmek yok yola devam
tebrikler
alıntı yapmadığım arkadaşlar varsa özür hepsini tebrik ederim ayrıyeten veremeyenleride öpüyom haftaya inşallah diyorum
ya umay sorma haber izleyesim kalmadı ya. 2 genç kızı pompolı ile öldüren manyak mı ararsın. eşi ve çocuklarının kafasına sıkan o asker mi ya ne halde n,bu ülke böyle
10 şubat deyicektin heralde..arkadaşlar merhaba hepiniz çok güzel kilolar vermişsizniz.hepinizi canı gönülden tebrik ederim ...ben bu hafta biraz az vermişim ama sonuçta eksiyi gördüm
hemen bildirimimi yapayım
başlangıç kilo:76
geçen hafta:74,3
bu hafta:73,8
giden kilo:500 gr.
toplamda giden:2,200 gr.
diyetime 10 martta başlamıştım.14 günde 2,200 gr.vermişim ozamandan bu yana ama günah çıkartayım çok kaçamak yaptım çok şu son ıkı günden önce...:26::26::26::26::26::26:..
menümü akşama paylaşıcam şimdilik hoşçakalın...
tebrikler şekerim..selam kızlarr
kilo veren herkesi tebrik ederim
veremeyenler haftaya inş
alanları da ne yapalım bilemedim
bildirimim
Başlangıç:73
geçen hafta:65.5
bu hafta:64.5
giden:1
toplam giden:8.5
hedef:55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?