70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasilsiniz kizlar kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 60.2
bu hafta 59.9
giden 300gr
toplamda giden 10.300gr
hedef 55
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler haftaya verirler insaallaah
5 i görmüşsün tebriklerr

kızlaaaaar sıcak çikolata içiyom ödül verdim kendime. 5 gün heç bozmadan diet yaptığım için. 78 kaloriymiş. akşam içmektense gündüz daha iyi olur didim. :)
afiyet olsun kıscem bende süt dilimi yedim sabahki aramda 118 kaloriymiş
verirsin bitanem sen 20 kg vermişsin şurda kalmış 6kg onuda verirsni

kaç kgyla hamiş kaldın sen cnm?

sağolun kızlar başka cıs yok haftaya 69 istiyoooooom. akşama brokolim var ay onasıl yenecek bilen varmı ? ben haşlayıp limonlayıp salata gibi yerim yemeğin yanında ama ana yemek olarak heç yememiştim:)
ya haftanın son günü ya canım hiç çalışmak istemi vakitde geçmiiii. son 1saat 20 dk....

kaç kgyla hamiş kaldın sen cnm?
canım ben 2009'da 61 kiloyla hamiş kaldım
2010 temmuzda 86 kiloyla doğum yaptım haatta bir ay sonrasınıda doğuma kadar tartılmadım belki 90 olmuştum
doğumdan çıktım 80 kiloyla
sonra işte 1.5 senede kendi boğazıma dur demeyle 74 indim ama çok yiyodum süt yapsın bilmemne
baktım veremiyom canım sıkıldıça yiyom
buraya başladım 74 le işte böyle canımcım

canım bende yemeğini yiyemiyom
çorbasını yapıyom hem çocuk için de iyi oluyor
1 havuç 350gr brokoli 1 ortaboy patatoyu haşlıyorum
sonra mikserle eziyom
sonra çorbasını yapıyom işte
nane koyuyorum, kırmızı biber, biraz zeytinyağı üzerine gezdiriyom
5-10 dk daha kaynatıp indiriyom

Ben üstüne yoğurt döküp yiyorum

verirsin bitanem sen 20 kg vermişsin şurda kalmış 6kg onuda verirsni

6 kilo diyip geçme acaip gözüm korkuyor ya.:18:

Havalar sıcak olmaya başladı bu hfta 2. cemre düşüyor daha da artar sıcaklık.
Bende yazın işten sonra sahilde yürümeyi seviyorum süper oluyor.

bu kış çok soğuk oldu ya
gelsin artık yaz yürümeyi gezmeyi özledim valla

bende senn gibi yapıyorum baazende sarımsaklı yoğurt yapıp üstüne döküp mantı niyetine yiyıorum
çok güzel vermişsin tebrik ederim çikom benm
ayy bende 60 kgla hamiş kalmak istiyorum sırf şimdiki kilomla kalırsam 90 ı görüürüm diye inş bende 60 la kalıp 90 olmam yaa

Yaşamın bütün sorunlarında olduğu gibi, fazla kilo­ları atmada ve zayıflamada başarılı olabilmek için, bazı ön şartları kabul etmek gerekir, zayıflamaya başlama­dan önce. Bunları şöyle sıralayabiliriz:
1) önce fazla kilolarını vererek zayıflamanın kendisi için yararlı olacağına inanmak.
2) Önerileri yapmak,
3) Sabretmek. •
Bu şartların ancak yerine getirilebilmeleri halinde gerçek ve kalıcı bir zayıflama sağlanır. Bu şartlar ise, bir irade işidir. Zira, görülmüştür ki, bir konuya kolayca başlayan ve kolayca vazgeçip bırakanlar, daima karar­larında başarıya ulaşamamışlardır.

inşallah canım sen iradeli bir kızçesin verirsin
hayırlısıyla da hamiş kalır bebeğini kucağına alırsın

benım oglumda 2010 mayıs dogumlu canım
demekkı zayıf hamıel kalmak da onemlı deıl ben 70 le hamıel kalmıstım 84-85tım doguma gıderken kız ama senın ıyı gıtmıs benımde 73 te takıldı am aıyı yedm onemsemedım sonra baktım oglum 8 aylık olunca 74-75 lerı görüyom dur dedım ama gıtmıyo artık veremıyorum hatta alıyorum

1 ve 3 var bende ama 2 yok

6 kilo diyip geçme acaip gözüm korkuyor ya.:18:
6 kg deyip geçerim valla 20 kgnun yanında pek bi küçük duruyor dilekim yaa
inşallah canım sen iradeli bir kızçesin verirsin
hayırlısıyla da hamiş kalır bebeğini kucağına alırsın

inş canım güzel dileklerin için sağol sende ççok iradeli bi kıscesin

Günümüzde özellikle bayanların en çok çaba harcadığı konu olan sağlıklı zayıflamak ve formunu korumaktır. Gün içinde düzenli olarak uygulayacağınız birkaç nokta hem sağlıklı zayıflamanızı hem de formunuzu korumaya yeter.Sabah uyandığınız zaman, aklınıza gelen ilk şey bir bardak su içmek olsun. Çünkü sabah içeceğiniz sadece bir bardak su bütün gece yavaşlamış olan sindirim sisteminizi hızlandırdığı gibi, iç organlarınızı yıkayarak duş etkisi yapacaktır. Bağırsaklarınız çalışmadığı sürece kilo veremeyeceğinizi unutmayın. Bu sebeple sabah içeceğiniz bir bardak su da bağırsak çalışması için faydalı olacaktır.Çok sık yapılan hatalardan biri de, sabah kahvaltısı yapmadan güne başlamaktır. Sabah asla kahvaltı yapmadan güne başlamayın. Zira sabah kahvaltısını atladığınız zaman, metabolizmanız yavaşlayacak ve vücut kıtlık var sanarak bir dahaki öğüne kadar stok yapmaya başlayacaktır. Bu da siz kilo olarak geri dönecek demektir. Bu yüzden sabah kahvaltınızı yağsız besinler tercih ederek ve mümkünse mutlaka bir iki tane yeşil sivri biber tüketerek yapın. Çünkü yeşilbiber bağırsaklarınızın çalışmasında son derece etkilidir. Çay olarak da siyah çay yerine yeşil çay tercih edebilirsiniz.
Gün içinde 3 ana öğün arasında mutlaka 2 veya 3 ara öğün alın. Ara öğün sayesinde kan şekeri düşmesi veya açlık krizi gibi sorunlar yaşamazsınız. Bir kase yoğurt, yarım kilo mevsim meyvesi, yarım bardak fındık mükemmel ara öğün çeşitlerindendir. Ayrıca yoğurt, özellikle göbek eritmek için oldukça faydalıdır. Günde 3 kâse yoğurt tüketmek göbek yağlarını eritmek için en önemli adımlardan biridir. Ancak yoğurt tercihinizi yağsız yoğurttan yana yapmalısınız ve mümkünse evinizde kendi yaptığınız yoğurdu tüketmeye çalışın.
Formunuzu korumak, zayıflamak, sağlıklı bir beden için en önemli faktörlerden biri de günlük su tüketimidir. Yaz aylarında 2 ila 3 litre su tüketmeye özen gösterin. Çünkü yaz mevsiminde terlemenin etkisi ile vücudunuz su kaybeder. Ancak kış aylarında 1,5 ila 2 litre su yeterli olacaktır. Yaşınıza göre gün içinde almanız gereken belli bir vitamin miktarı var. İhtiyacınız olan vitaminler ve miktarları için doktorunuza danışabilirsiniz. İhtiyacınız olan belli kalori ve vitamin oranlarının üzerine çıktığınızda kilo alacağınızı, altına düştüğünüzde zayıflamaya başlayacağınızı unutmayın.
Tüketeceğiniz sıvı gıdaların asitli, gazlı içecekler yerine, taze sıkılmış meyve suları olmasına özen gösterin. Özellikle ev yapımı limonata çok faydalıdır. Çünkü asitli ve gazlı içecekler şişkinliğe sebep olarak, daha kilolu görünmenize sebep olur. Doğal maden sularını gün içinde 1 ila 2 şişe tüketmek sağlıklı zayıflamak ve formunuzu korumak için faydalı olacaktır.Alkol tüketimi ya tamamen bırakmalı ya da azaltmalısınız. Çünkü alkol özellikle göbek bölgesinde şişkinliğe sebep olur.
Yağlı yemekler tüketmeniz gerektiği zamanlarda yemeğin üzerinde sıkacağınız çeyrek limon suyu, yemeğin zararlı yağlarının kırılmasına sebep olacaktır.Plates form korumak ve vücudu sıkılaştırarak olduğunuzdan daha zayıf görünmeniz için son derece faydalıdır. Ancak pilatesi mutlaka bir uzman gözetiminde yapmalısınız.

akşama çorbam var ama yarısını yarın için çorba yapabilirim sağol. dilekimin dediği gibi yoğurtlayıp yiyem.
chosen bende sarımsağa bayılıyoooooooom ama eşim hiç sevmez. akşam gelecek kokmayam ona ama güzel fikir bir ara denerim.
hadi menümü yazam size:
sabah: 1,5dilm ekmek, yumurta, 1 kk peynir
ara: yarım muz
öğle: 3 dilim ekmek ve 4 dilim salam ile sanviç , activia yoğurt
ara: yarım muz, sıcak çiko
akşam çorba, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt ve brokoli(diyet menüm 8 kaşık diyo ama o bana fazla geli ne kadar yiyebilirsem artık)
leblebi 1 meyve ve fındık badem hakkım kalacak canım isterse onlarıda yerim akşamdan sonra hımm bugün et de az olmuş sabah sucuk yapariiim :))))(5 dilim sucuka izin var)
son 49 dk

canım benim hamileliğim tehlikeli geçti biraz doktor yiyeceksin dedi
proteinli gıdalar
ben balık ıspanak pekmez bal süt yoğurt peynir
nasıl tükettim bunları biliyormusun
normalde çocuğa anneden 3 damar gidermiş bebek onla beslenirmiş
allah tarafından benden bebeğe 2 damar gidiyordu
çocuk az besin alır dedi doktor
senin kanın düşer falan doğumda sorun yaşarız dediler senide bebeğide kaybedebiliriz dediler
bende tabi bunları duyunca homini gırtlak nerde proteinli şeyler ben orda

çok güzel sağol canım paylaşım için. ama ara için yarım kilo meyve demiş çok yaa:))))) ama yeşil biber fikrini tututum alayım yiyem hergün güzel fikir.

her sabah kahvaltıda yeşil biber yiyorum demekki faydası varmış bide yoğurtta tüketiyorum beğendim kendimi doğru şeyler yapıyormuşum ama bu akşam kv.dem o meşhur tavuklu pilvından getirecek bize bugün yiyebilirim dimi kızlar
ayy evet eşin gelcekse olmaz o başka zamn yersin.. brokoliyi 1 kaşıkta yesen bişey olmaz bence

hımm anladım canm şimdi sen ondan çok kg aldın.. çocuğun için.. neyseki sağlıklı doğmuş şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…