70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya umay sorma haber izleyesim kalmadı ya. 2 genç kızı pompolı ile öldüren manyak mı ararsın. eşi ve çocuklarının kafasına sıkan o asker mi ya ne halde n,bu ülke böyle
evet onada çok üzüldüm sabah annesi ağlıyordu bende ağlıyorum haberleri izlerken
bende haberleri izlemeyeyim diyorum buseferde dünyadan bihaber geziyorum izleyincede aynen psikoloccim bozuluyooo Allah ıslah etsin evet çcuklarımızı allah doğru yoldan saptırmasın doğru insanlarla karşılaştırsın, amin
selam kızlarr
kilo veren herkesi tebrik ederim
veremeyenler haftaya inş
alanları da ne yapalım bilemedim

bildirimim
Başlangıç:73
geçen hafta:65.5
bu hafta:64.5
giden:1
toplam giden:8.5
hedef:55

sabah hiç kalkasım yoktu biliyordum böyle bişey olacağını
evet kızlar 1700 gelen ile karşınızdayım... bende çabuk gelen çabuk gider değil de, çabuk giden çabuk gelir oldu resmen
bi arkadaşımın da babası vefat etmiş.. 3 gibi filan yola çıkcam buranın bi ilçesinde.. oraya gidip yanında olmam lazım
ben memleketteyken en iyisi fazla almamaya çalışayım da bi 10 günüm filan kaldı zaten okula dönünce diyete devam edeyim:26::26:

okula dönünce halledersin canım bizde ayrı yaşadığımız halde annem işi bozuyor sen bide misafir gibisin çocuğum öğrenci yapıpta yiyemez diye herşeyi yedirmek istiyordur annen

okula dönünce halledersin canım bizde ayrı yaşadığımız halde annem işi bozuyor sen bide misafir gibisin çocuğum öğrenci yapıpta yiyemez diye herşeyi yedirmek istiyordur annen

hem annemin ısrarları var hem de bir sürü kaçamak yapabileceğim şey var burda
öğrenci evine her şeyi almıyoruz sonuçta ama burda resmen dün 3 tane mi ne muz yedim.. yengemlerde bir sürü hamur işi yedim.. yedim de yedim yani.. kendime bir dur diyeyim de artık bir sonraki hafta zayıflamaya devam edeyim nasıl olsa yaza kadar tatil yok eve gelmem herhalde.. evime de sadece diyette yiyebileceğim şeyleri alırım okul filan derken enerji de yakarım zayıflarım inşallah

nasilsiniz kizlar kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 60.2
bu hafta 59.9
giden 300gr
toplamda giden 10.300gr
hedef 55
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler haftaya verirler insaallaah

yavaş yavaş ilerliyoruz

yorumunu atlamışım canım evet azda olsa gidiyor ama 6 kilo daha vermem lazım herhafta 500 versem 3 ay eder yaaaa üfffff hızlanmam lazım bişey yapmalııııı :44::44:
ne guzel ıste canım yaza kadar ıstedıgın kıloda olursun ıns
Selam kızlar.

Başlangıç: 76,6
Geçen hafta: 69,3
Bu hafta: 68,2
Gelen: 1100 gr
Hedef: 65
Toplam giden: 8400 gr

maelsef bende üzülüyorum oğlumun geleceği için biz iyş yetiştirsek de o gıb ınsanlarla aynı ortamda bulunacaklar aynı okulda okuyacaklar belkı kacıs yok Rabbım ıyılerler karsılastırsın hepımızı bende haber ızlemıyorum

baslangic 70.2
gecen hafta 60.2
bu hafta 59.9
giden 300gr
toplamda giden 10.300gr
hedef 55

59u gördün hadi bakalım tebrikler

Desteğiniz sayesinde cnm.Siz olmasaydınız bu kadarınıda başaramazdım ben.
Burada oldukça insana azim geliyor.İyiki varsınız.

Tebrik ederim canım süpersin.
bende burası olmasa bu kadar azimli olmazdım herhalde diyette kaçak yaptımmı zaten bozuldu diyerekten bırakırdım eskiden szde iyiki varsınız canm arkadaşlarım

süpersin neskukim
regle rağmen 700 gram
başın sağolsun canm yaşadıkların zor şeyler rabbim bir daha böyle kötü günler göstermez inş size..
merhaba arkadaşlar çizelge yapamadım hala ama kilo bildirimimi yapayım
başlangıç 75kg
geçen hafta 73kg
bu gün 71kg
bu hfta giden 2kg
toplamda giden 4kg(hepsinin yağdan gitmediğini biliyorum)
hedef 60kg

ay küstüm dermişim niye benden önce 69 oldin inşallah haftaya da 68 gör diycem o zaman :)
dün 70.4 ttüm canım bugün hiç 69 lu olacağımı düşünmemişsim o zamn bende 68 i göreyim haftaya:13::13:
ay canım ben diete başladığımdan beri heç bu derece kaçamak yapmamış idim. çok abarttım ben hep böleyim can sıkıntısından yirim ama o kaçamak bana ders oldu yok bi daha cips falan 60 görene kadar
kız arada kaçamak olur ama bir daha 3 paket cips yeme olurmu
tbbrkler
çabuk gelen çabuk gider dikkat edersn haftaya fazlasıyla verirsin

meraktan çatladım tartıldım hiç kilo verememişim.geçen hafta 1 buçuk kilo verdiğim diyetimle bu hafta 100 gr bile veremedim.çok moralim bozuldu.sporda yapıyorum.neden böle oldu acaba yaaaaaaa......
her hafta kilo verilmiyor malesef canm bide regl öncesimi acaba? bn 3 haftadır 400gram vermiştim bu hafta 1.8 gitti

Selam kızlar.

bende seni verdiğinde haftaya iki kaşının ortasından öpeceğim anlaştık mı

selam kızlarr
veremeyenler haftaya inş

bildirimim
tebrikler tatlım

bende 10 gündür falan spor yapıyorum yine 400 gitti anlamadım valla sıfır kaçamaklada hayat geçmez en iyisi yiyerek kaplumbağa hızında zayıflamak yaza kadar vakit var

olsun sonuçta kilo vermişsin az da olsa. birde fazla kilolar çabuk gider.yani farklı kilolardaki 2 insan aynı şartlarda diyet yapsa kilosu fazla olan daha çok kilo verecektir. bu nedenle canını sıkma. sen 64 lerdesin az vermen normal.

ilk defa sistem atmış beni çok şaşırdım toplu alıntı yapmaya çalışıyorum işaret yok noliiii didim yaaaa

evet işte işin kötü tarafı o biz yetiştiriyoruz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ama cam fanusta tutamayızki dışarı çıkacaklar okullar toplum çok korkutucu, rabbim korusun dediğin gibi iyilerle karşılaştırsın
başta daha iyiydi ama şimdi gram gram gidiyor hem kilom çok fazla değil hemde hamilelik kilolarını verdiğim için yerleşmiş kilolar ondanda kaynaklı sanırım
tamam çok sevinirim teşekkürler.
başlangıç 75kg
geçen hafta 73kg
bu hafta 71kg
bu hafta giden 2kg
toplamda giden 4kg
hedef 60kg

kızlaaaaar sıcak çikolata içiyom ödül verdim kendime. 5 gün heç bozmadan diet yaptığım için. 78 kaloriymiş. akşam içmektense gündüz daha iyi olur didim. :)

kızlaaaaar sıcak çikolata içiyom ödül verdim kendime. 5 gün heç bozmadan diet yaptığım için. 78 kaloriymiş. akşam içmektense gündüz daha iyi olur didim. :)

afıyet olsun karapisim o kadancıktan heç bişi olmaz bence benım yedıklerımı bı görsen zaten ben kılo verme deılancak kılo alma örneği olabilirim

Afiyet olsun Blackim
Bende uzunn uzunnn zamandan beri içmediğim nescafeyi doldurdum bardağıma 3-4 yudum alırım.
Türk kahvem bitmiş.

baslangic 70.2
gecen hafta 60.2
bu hafta 59.9
giden 300gr
toplamda giden 10.300gr
hedef 55

Süper tekrar 5i gördün ekstra bişey çıkmazsa hedefine varırsın bu kez.

Başınız sağolsun canım.
Okula gidince normale dönersin artık.

selam kızlarr
veremeyenler haftaya inş

bildirimim

Tebrik ederim kısçem.

Tebrik ederim.

valla çok maknule geçer.teşekkürederim cnm
şifrem 1719
başlangıç:83.300
şimdiki:72.600
hedef:60
boyum:1.63

Not aldım adını bu hfta liste altında olursun.

Topiğin regl günü haftaya sanırım.

Bir sürü sadece insan değil ki hayvana, çevreye yapılan bir sürü iç acıtıcı şeyler var.
Gün geçtikçe herkesin ruh sağlığı bozuluyor.
Allah yardımcıları olsun.

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.çizelgemi yapıyorum kaydetmiyo bu yazı yazıyo

Not aldım şeker adını. Tebrik ederim.

Selam kızlar.

Süpermiş..

Haftaya beraber veririz kısçem üzülme sen.

Güneş açtı.
Keyfim yerine geldi. Yarın da ekstra birşey çıkmazsa iş olmıycak.
Diyetisyen var orası ayrı tabi.

Ben sizin dr benim saçımdan sürer artık.

Ay açık açık konuşcam 2 ayda 6-7 kilo verdirsin.
Sonra da kilo korumaya geçicem. Kendimi hazır hissettiğimde de yeniden başlayıp 57i görmeye çalışırım.
Bu kez kilo vermenin peşini bırakmaya niyetim yok.

En son lise 1 de falan herhalde 67nin altını görmüşümdür.

Doktor şok liste falan verirse paylaşırım burda da kilo vermesi duranlarda dener.
Yaza çıtır olacaz inşaallah kızlar.

canım bitki çayları içemiyorum çocuktan dolayı ilk 2-3 hafta içtim çocuk ishal oluyor
sütümden geçiyor bende rezene ıhlamur ve ısırgan otu çayıyla idare ediyom napalım çocuk daha önemli bunlar süt yapıyomuş ayrıca
emziren annelerin dikkatine

valla canım reglde tartıdan sonra oldum sabah buraya yazdım sonra regl olmuşum
rahatladım en azından oldum ya

ama bugün cıs günü başka cısın yok bu sıcak çikon senin kaçamağın olsun
yoksa 69 göremezsin ona göre
afiyetcik olsun

hiç bişey demicek sadece listen değişcek canım
o listeylede gelsin 1, 1.5 kilolar artıkın

Unutmuşum ben senin balpötüşünü.
İnşaallah tam gaza geliyorum önüme çiko çıkıyo dayanamıyorum.
2 ay dişimi sıkıcam artık yapacak birşeyim yok.

Unutmuşum ben senin balpötüşünü.
İnşaallah tam gaza geliyorum önüme çiko çıkıyo dayanamıyorum.
2 ay dişimi sıkıcam artık yapacak birşeyim yok.
bitki çayları gerçekten işe yarıyor bide sporuda bıraktım
dikişlerimden dolayı şimdi hava iyi olduğunda yürüyüş yapıyım diyorum
sağlıklı beslenme+spor+bitki çaylarıyla rahat haftada 1, 1.5 kilo verilir
eh şimdide kaplumbağa hızında ilerliyom olsun gitsinde
sonuçta bunada şükür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…