- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
tebrikler şekerim..
offf NNalan offff..
alanları azad et haftaya verirler belkim kızz..
evet onada çok üzüldüm sabah annesi ağlıyordu bende ağlıyorum haberleri izlerkenya umay sorma haber izleyesim kalmadı ya. 2 genç kızı pompolı ile öldüren manyak mı ararsın. eşi ve çocuklarının kafasına sıkan o asker mi ya ne halde n,bu ülke böyle
bende haberleri izlemeyeyim diyorum buseferde dünyadan bihaber geziyorum izleyincede aynen psikoloccim bozuluyooo Allah ıslah etsin evet çcuklarımızı allah doğru yoldan saptırmasın doğru insanlarla karşılaştırsın, aminonlara insan dememek lazım aslında .onlar insan müsvettesi kendilerini insan sanıp ortalıkta geziniyorlar..ben artık o tarz habarlere bakamıyorum..psikoloccim bozuluyoo...Allah ıslah etsin demekten başka bişe elimden gelmiyo malesef...
evt canım ya..en iyisi herşeyden yemek ama kararında tabiki..ayy kız sen zayıflarsında ben hep böle kalıcam heralde yaaa.baksana 2 ileri 2 geri yapmaya başladım..
selam kızlarr
kilo veren herkesi tebrik ederim
veremeyenler haftaya inş
alanları da ne yapalım bilemedim
bildirimim
Başlangıç:73
geçen hafta:65.5
bu hafta:64.5
giden:1
toplam giden:8.5
hedef:55
okula dönünce halledersin canım bizde ayrı yaşadığımız halde annem işi bozuyor sen bide misafir gibisin çocuğum öğrenci yapıpta yiyemez diye herşeyi yedirmek istiyordur annensabah hiç kalkasım yoktu biliyordum böyle bişey olacağını
evet kızlar 1700 gelen ile karşınızdayım... bende çabuk gelen çabuk gider değil de, çabuk giden çabuk gelir oldu resmen
bi arkadaşımın da babası vefat etmiş.. 3 gibi filan yola çıkcam buranın bi ilçesinde.. oraya gidip yanında olmam lazım
ben memleketteyken en iyisi fazla almamaya çalışayım da bi 10 günüm filan kaldı zaten okula dönünce diyete devam edeyim:26::26:
okula dönünce halledersin canım bizde ayrı yaşadığımız halde annem işi bozuyor sen bide misafir gibisin çocuğum öğrenci yapıpta yiyemez diye herşeyi yedirmek istiyordur annen
ne guzel ıste canım yaza kadar ıstedıgın kıloda olursun ıns
yavaş yavaş ilerliyoruz
yorumunu atlamışım canım evet azda olsa gidiyor ama 6 kilo daha vermem lazım herhafta 500 versem 3 ay eder yaaaa üfffff hızlanmam lazım bişey yapmalııııı :44::44:
Selam kızlar.
Başlangıç: 76,6
Geçen hafta: 69,3
Bu hafta: 68,2
Gelen: 1100 gr
Hedef: 65
Toplam giden: 8400 gr
haberleri okuyorumda neler oluyor ülkede yaa birisi 1 yaşına çocuğunun kafasını kırmış döverek öldürmüş, birisi 1ve 3 yaşındaki çocukların önünde annelerini vurmuş neler görüyoruz nasıl bir dünyaya çocuk yetiştiriyoruz kahroldum yaaa okadar üzüldümki yazık o çocuklara yazık gidene
nasilsiniz kizlar kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 60.2
bu hafta 59.9
giden 300gr
toplamda giden 10.300gr
hedef 55
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler haftaya verirler insaallaah
bende burası olmasa bu kadar azimli olmazdım herhalde diyette kaçak yaptımmı zaten bozuldu diyerekten bırakırdım eskiden szde iyiki varsınız canm arkadaşlarımDesteğiniz sayesinde cnm.Siz olmasaydınız bu kadarınıda başaramazdım ben.
Burada oldukça insana azim geliyor.İyiki varsınız.
Tebrik ederim canım süpersin.
süpersin neskukimGünaydın kısçeler
tartı günümüz hayırlı olsun umarım herkes sağlıkla güzel kilolar vermiştir.
Benim heryerim şiş kabızım kaç gündür regl olamadım henüz
belim ağrıyor karnım ağrıyor
yinede bu halimlede şükür olsun verebilmişim.
Başlangıç kilom 74
geçen haftaki kilom 67
bu haftaki kilom 66.3
giden 700gr
hedef 58
toplam giden 7.700gr
kilo veren herkezi tebrik ederim veremeyenlerde boğazlarına dur desinler haftaya inşallah onlarda verir.
başın sağolsun canm yaşadıkların zor şeyler rabbim bir daha böyle kötü günler göstermez inş size..sagol cnmmmmm
sagol cnmm ins yeniden 65 i gorurum
gecen sene bu vakitler 65 le geziyordum nisanda hamileyim haberini aldim ve kilolarda tabiki gelmeye basladi temmuz 7 itibariyle bebegimi kaybettim ve ilac tedavisi stres falan derken esim beyin kanamasi gecirdi ayni anda evi tasidim derken iki tarafli kist cikti onunla ugrasiyorum simdi ve kilolarla eteklere giremez oldum bu beni sinir etmeye yetti trde degilimki gideyim yeni ciciler alayim yurt disindayim o nedenle zayiflamanin en guzel karar oldugunu dusundum
merhaba arkadaşlar çizelge yapamadım hala ama kilo bildirimimi yapayım
başlangıç 75kg
geçen hafta 73kg
bu gün 71kg
bu hfta giden 2kg
toplamda giden 4kg(hepsinin yağdan gitmediğini biliyorum)
hedef 60kg
dün 70.4 ttüm canım bugün hiç 69 lu olacağımı düşünmemişsim o zamn bende 68 i göreyim haftaya:13::13:ay küstüm dermişim niye benden önce 69 oldin inşallah haftaya da 68 gör diycem o zaman :)
kız arada kaçamak olur ama bir daha 3 paket cips yeme olurmuay canım ben diete başladığımdan beri heç bu derece kaçamak yapmamış idim. çok abarttım ben hep böleyim can sıkıntısından yirim ama o kaçamak bana ders oldu yok bi daha cips falan 60 görene kadar
tbbrklerHerkese merhabalar,
Kilo veren herkese tebrikler, veremeyenler haftaya inşallahhhhh
Kilo bildirimi;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 64,7 kg
bu hafta kilo : 64,5 kg
gelen :
giden :200 gr.
toplamda giden :6100 gr
hedef kilo : 60 kg
çabuk gelen çabuk gider dikkat edersn haftaya fazlasıyla verirsinGünaydın kızlar!
Bugün beni çöpe atabilirsiniz zira sonuç berbat
1 haftadır hergün 1 saat tempolu yürüyüş yapmama rağmen 2-3 gün boyunca sürekli kaçamak yaptım ve gelmiş kilolar
Başlangıç: 84
Geçen hafta: 73.8
Bu hafta: 74,4
Gelen: 600 gr
Hedef: 60
Toplam giden: 9.600 gr
her hafta kilo verilmiyor malesef canmmeraktan çatladım tartıldım hiç kilo verememişim.geçen hafta 1 buçuk kilo verdiğim diyetimle bu hafta 100 gr bile veremedim.çok moralim bozuldu.sporda yapıyorum.neden böle oldu acaba yaaaaaaa......
Selam kızlar.
haberleri okuyorumda neler oluyor ülkede yaa birisi 1 yaşına çocuğunun kafasını kırmış döverek öldürmüş, birisi 1ve 3 yaşındaki çocukların önünde annelerini vurmuş neler görüyoruz nasıl bir dünyaya çocuk yetiştiriyoruz kahroldum yaaa okadar üzüldümki yazık o çocuklara yazık gidene
bende seni verdiğinde haftaya iki kaşının ortasından öpeceğim anlaştık mıselam pambug şekerler...hayırlı cumalar hepiciğinize.....
sabah tartıldım veböle kaldım..eksi olmam gerekirken artı çıktım iyimi..sanırım regli öncesi vücut su topluyo..yaptığım kaçamaklarında etkisi vardır elbet ama onları eritmek için her akşam 40-45 dk tempolu yürüdüm.neyse gelelim sadede..
başlangıç: 76
geçen hafta: 73:3
bu hafta : 73:7
gelen :400
toplam giden:2.300
hedef :55
haftaya daha bi motive olmuş şekilde devam edicem inş.hepinize bi sürpriz yaparım..kilo veren arkadaşların iki kaşın ortasından öperim. veremeyenler üzülmesinler verdiklerinde onlarıda öpicem.mucu mucu
tebrikler tatlımselam kızlarr
veremeyenler haftaya inş
bildirimim
bende 10 gündür falan spor yapıyorum yine 400 gitti anlamadım valla sıfır kaçamaklada hayat geçmez en iyisi yiyerek kaplumbağa hızında zayıflamak yaza kadar vakit var
senin yerine atarim bn sen yaz bilgileri cnmm
10 şubat deyicektin heralde..tebrikler....ay kız gel senide öpem..
evet işte işin kötü tarafı o biz yetiştiriyoruz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ama cam fanusta tutamayızki dışarı çıkacaklar okullar toplum çok korkutucu, rabbim korusun dediğin gibi iyilerle karşılaştırsınmaelsef bende üzülüyorum oğlumun geleceği için biz iyş yetiştirsek de o gıb ınsanlarla aynı ortamda bulunacaklar aynı okulda okuyacaklar belkı kacıs yok Rabbım ıyılerler karsılastırsın hepımızı bende haber ızlemıyorum
başta daha iyiydi ama şimdi gram gram gidiyor hem kilom çok fazla değil hemde hamilelik kilolarını verdiğim için yerleşmiş kilolar ondanda kaynaklı sanırımolsun sonuçta kilo vermişsin az da olsa. birde fazla kilolar çabuk gider.yani farklı kilolardaki 2 insan aynı şartlarda diyet yapsa kilosu fazla olan daha çok kilo verecektir. bu nedenle canını sıkma. sen 64 lerdesin az vermen normal.
tamam çok sevinirim teşekkürler.
başlangıç 75kg
geçen hafta 73kg
bu hafta 71kg
bu hafta giden 2kg
toplamda giden 4kg
hedef 60kg
kızlaaaaar sıcak çikolata içiyom ödül verdim kendime. 5 gün heç bozmadan diet yaptığım için. 78 kaloriymiş. akşam içmektense gündüz daha iyi olur didim. :)
kızlaaaaar sıcak çikolata içiyom ödül verdim kendime. 5 gün heç bozmadan diet yaptığım için. 78 kaloriymiş. akşam içmektense gündüz daha iyi olur didim. :)
nasilsiniz kizlar kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 60.2
bu hafta 59.9
giden 300gr
toplamda giden 10.300gr
hedef 55
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler haftaya verirler insaallaah
hem annemin ısrarları var hem de bir sürü kaçamak yapabileceğim şey var burda
öğrenci evine her şeyi almıyoruz sonuçta ama burda resmen dün 3 tane mi ne muz yedim.. yengemlerde bir sürü hamur işi yedim.. yedim de yedim yani.. kendime bir dur diyeyim de artık bir sonraki hafta zayıflamaya devam edeyim nasıl olsa yaza kadar tatil yok eve gelmem herhalde.. evime de sadece diyette yiyebileceğim şeyleri alırım okul filan derken enerji de yakarım zayıflarım inşallah
selam kızlarr
veremeyenler haftaya inş
bildirimim
arkadaşlar merhaba hepiniz çok güzel kilolar vermişsizniz.hepinizi canı gönülden tebrik ederim ...ben bu hafta biraz az vermişim ama sonuçta eksiyi gördüm
hemen bildirimimi yapayım
başlangıç kilo:76
geçen hafta:74,3
bu hafta:73,8
giden kilo:500 gr.
toplamda giden:2,200 gr.
diyetime 10 martta başlamıştım.14 günde 2,200 gr.vermişim ozamandan bu yana ama günah çıkartayım çok kaçamak yaptım çok şu son ıkı günden önce...:26::26::26::26::26::26:..
menümü akşama paylaşıcam şimdilik hoşçakalın...
valla çok maknule geçer.teşekkürederim cnm
şifrem 1719
başlangıç:83.300
şimdiki:72.600
hedef:60
boyum:1.63
selam pambug şekerler...hayırlı cumalar hepiciğinize.....
sabah tartıldım veböle kaldım..eksi olmam gerekirken artı çıktım iyimi..sanırım regli öncesi vücut su topluyo..yaptığım kaçamaklarında etkisi vardır elbet ama onları eritmek için her akşam 40-45 dk tempolu yürüdüm.neyse gelelim sadede..
başlangıç: 76
geçen hafta: 73:3
bu hafta : 73:7
gelen :400
toplam giden:2.300
hedef :55
haftaya daha bi motive olmuş şekilde devam edicem inş.hepinize bi sürpriz yaparım..kilo veren arkadaşların iki kaşın ortasından öperim. veremeyenler üzülmesinler verdiklerinde onlarıda öpicem.mucu mucu
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.çizelgemi yapıyorum kaydetmiyo bu yazı yazıyo
arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum. veremeyenlere de pes etmek yok haftaya inşallah diyorum...
puccaa sana özelden mesaj atamıyorum kilo bildirimimi. site göndermiyo toplam mesajım yetersizmiş. kulüpte yeniyim henüz.
Selam kızlar.
Günaydın kızlar!
Bugün beni çöpe atabilirsiniz zira sonuç berbat
1 haftadır hergün 1 saat tempolu yürüyüş yapmama rağmen 2-3 gün boyunca sürekli kaçamak yaptım ve gelmiş kilolar
Başlangıç: 84
Geçen hafta: 73.8
Bu hafta: 74,4
Gelen: 600 gr
Hedef: 60
Toplam giden: 9.600 gr
canım bitki çayları içemiyorum çocuktan dolayı ilk 2-3 hafta içtim çocuk ishal oluyorSüper gitmiş tebrik ederim.
Form çayı içmedin mi?
Haftaya sonuç mükemmel olcak desene
Ne güzel yürüyüş yapmışsın ben hiç yapamıyorum.
Tebrik ederimmm.
Yarın diyetisyene gidicem bakalım ne dicek.:26:
Pofff her ay aynı terane valla sıkılıyorum.
valla canım reglde tartıdan sonra oldum sabah buraya yazdım sonra regl olmuşumbende burası olmasa bu kadar azimli olmazdım herhalde diyette kaçak yaptımmı zaten bozuldu diyerekten bırakırdım eskiden szde iyiki varsınız canm arkadaşlarım
süpersin neskukim
regle rağmen 700 gram
başın sağolsun canm yaşadıkların zor şeyler rabbim bir daha böyle kötü günler göstermez inş size..
dün 70.4 ttüm canım bugün hiç 69 lu olacağımı düşünmemişsim o zamn bende 68 i göreyim haftaya:13::13:
kız arada kaçamak olur ama bir daha 3 paket cips yeme olurmu
tbbrkler
çabuk gelen çabuk gider dikkat edersn haftaya fazlasıyla verirsin
her hafta kilo verilmiyor malesef canmbide regl öncesimi acaba? bn 3 haftadır 400gram vermiştim bu hafta 1.8 gitti
bende seni verdiğinde haftaya iki kaşının ortasından öpeceğim anlaştık mı
tebrikler tatlım
ama bugün cıs günü başka cısın yok bu sıcak çikon senin kaçamağın olsunkızlaaaaar sıcak çikolata içiyom ödül verdim kendime. 5 gün heç bozmadan diet yaptığım için. 78 kaloriymiş. akşam içmektense gündüz daha iyi olur didim. :)
hiç bişey demicek sadece listen değişcek canımGüneş açtı.
Keyfim yerine geldi. Yarın da ekstra birşey çıkmazsa iş olmıycak.
Diyetisyen var orası ayrı tabi.
Ben sizin dr benim saçımdan sürer artık.
Ay açık açık konuşcam 2 ayda 6-7 kilo verdirsin.
Sonra da kilo korumaya geçicem. Kendimi hazır hissettiğimde de yeniden başlayıp 57i görmeye çalışırım.
Bu kez kilo vermenin peşini bırakmaya niyetim yok.
En son lise 1 de falan herhalde 67nin altını görmüşümdür.
Doktor şok liste falan verirse paylaşırım burda da kilo vermesi duranlarda dener.
Yaza çıtır olacaz inşaallah kızlar.
canım bitki çayları içemiyorum çocuktan dolayı ilk 2-3 hafta içtim çocuk ishal oluyor
sütümden geçiyor bende rezene ıhlamur ve ısırgan otu çayıyla idare ediyom napalım çocuk daha önemli bunlar süt yapıyomuş ayrıca
emziren annelerin dikkatine
hiç bişey demicek sadece listen değişcek canım
o listeylede gelsin 1, 1.5 kilolar artıkın
bitki çayları gerçekten işe yarıyor bide sporuda bıraktımUnutmuşum ben senin balpötüşünü.
İnşaallah tam gaza geliyorum önüme çiko çıkıyo dayanamıyorum.
2 ay dişimi sıkıcam artık yapacak birşeyim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?