70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese tünaydın kızlar

sağol canım. ellerine sağlık liste çook güzelmiş hemen hemen herkes vermiş devamı da gelir inşaallah hep beraber yaza çitir olarak girceeezzz

geldim canım arada..ama sadece yazılanlara bakıp çıktım...biz daha ev olayını halledemedik..o yüzden düzen kuramadık...

hosgeldiniz kizlaar

ay yeni gelinin avatarida bi baska oluyo bizimki söyle canim

PuCCaaa cnm ellerine saglik liste guzel olmusss
bakalim bu hafta kac kilo gidecek havalar duzelmeye basladi sanirim yuruyusle desteklerin ins umarim yaneeeee

evlilik güzelde canım evimiz olmayınca zor

Her zaman şekerim tebrik ederim seni de
Düzenini en yakın zamnda oturttursun inş...
:

amin inşallah canım...
hosgeldiniz kizlaar

ay yeni gelinin avatarida bi baska oluyo bizimki söyle canim

hoşbulduk canım...

canim özel olucak belki ama bisey sorucam nasil eviniz yok :26: yani nerde kaliyosunuz :44:

ben evlenmeden önce istanbuldaydım..batmana geldim evlenince burda eşim tek başına düzeni kuramadı bende evlenince beraber hallederiz demiştim..oesnada lojman dağıtılacak die bi haber çıktı bizde lojman dağıtılsın öyle kuralım düzeni dedik eşyalarıda almadık.. Şimdide eşimin bekar evinde kalıyoruz...İlk günler kolaydı ama ama artık sıkılıyorum..

anladim canim hayirlisi sabret eger lojman dagitilmiyosa bir ev kiralarsiniz esyalarinida alir mis gibi yerlesirsin insallah

öyle sanirim ozamaann yemeye devaamm

canim her cumartesi hazirliyonda bi cumarteside o listenin basina beni yazsan diyom hani

aramizda hallederiz ne istersen tamamdir sen beni 1.ya sonra hesap numarasini yolla
rüşvet haaaaaaaaaaaa
Rüşvettt haaaaaa
Çok çalış sende yerleş o birinci sıraya bak şimdiden 400 gitmiş bile.
6 günde neler olur

Çizelgenide yapsana :))

Ne demek pembik baluğummm
he he he pembe baluklu kedi
geldim canım arada..ama sadece yazılanlara bakıp çıktım...biz daha ev olayını halledemedik..o yüzden düzen kuramadık...
hoşgeldin canım çooook güzel bir gelin olmuşun maaşallah
kızlar ben temizlik yapiiiiim size bir bakam dedim işe devam. akşama gelirimmm öptüm hepinizi

ellerine saglik canim cok guzel liste olmus

kizlar esimle disari cikicaz daha kahvalti sofrasi kurulu gec kahvalti yaptik onu kaldirip hazirlanicam herkese kacamaksiz bigun diliyorum bol kilo vermeli

Ben 7 sene önce yaptım 1.5 ayda 7 kilo verdim şimdi yine başladım umarım yine veririm 7 kilo fazlam var da

Merhaba kızlar!
Dünkü menümü veriyorum.

Sabah:
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
domates-salatalık

Ara:
1 kuru incir

Öğle:
1 orta boy balık
1 dilim ekmek
2-3 dilim turşu

Ara:
1 elma
3 eti form bisküvi

Akşam:
1 kase yağsız mercimek çorbası
2 adet eti form kraker

4 bardak kadar bitki çayı
2,5 litre su

merhaba arkadaşlar nasılsınız....?

geçmişe şöyle bir baktım ne görümceler kalmış ne gidilmedik almanyalar nede fıkralar...allah muhabbetinizide yüzünüzden gülümsemenizi de eksik etmesin...
bugün harika bir gün güneşli tüm yan etkilere rağmen olsa da izmir e bahar gelmiş mutluluk veriyor bu...o kadar kasvetli kıştan sonra ayrıca yarında memleketime gidiyorum annecimle babacımı görmeye çok özledim çok ...tabi buraya da yazmayı ihmal etmicem bir aksilik olmassa...şimdi menümü yazayım ara öğün yazısını okudum benim ara öğün hiç olmamış demekki ya neyse...

sabah

3 dilim peynir
yarım dilim çavdar ekmeği
4 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
yarım sosis sote
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 haşlanmış yumurta

ara

1 orta boy muz

öğlen

1 haşlanmış tavuk pirzola
6 adet serçe parmak büyüklüğünde kara lahana sarması
1 kase yoğurt
1/2 orta boy patates haşlama

....bu saate kadar 2 lt su içtim

akşama bir aksilik olmassa yiyeceğim menü

1tabak kuru fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
salata

akşama doğruda yeşil çay içerim.belki meyve de yerim....

çok şey yemişim gibi geliyor ya neyse yorum sizin.......

eğer menüde değişiklik yada kaçamak falan olursa tekrar menü düzeltmesi yaparım.

şimdilik hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…