70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

misafir yemeğe değildi galiba nasıl durdun yemeden ben olsam dayanamazdım

kızlar yaaa biz çiğköfte partisine davetliyiz akşama, ancak 9 u bulur yapılması napcam ben yaaaa akşam yemeği yemedim yesemmi diye düşünüyorum çiğköfte fazla yemem belki, çokta severim yaaaa nasıl yapsam bilemedim yemedende duramam 3 aile davetliyiz kalabalıkta nefsime hakim olamam sanırım

hoşgeldin aramıza, takip etmen ve cuma günleri kilo bildirmen yeterli

eveeeeet kadın herzaman haklıdır haksız durumlarda bile haklı çıkmayı çok iyi beceririz

Allah razı olsun senden cok sevindimmm cok TSK ederimmmm ben 67 kg düm tatile çıktı. 72.6 oldum 1 ayda kilo aldım gecen hafta başladım diyete su anki kilom 71...tekrar cok sagol

kızlar şu anda çukulata yememek için foruma geldim ve beni tutun diye yazmak istedim... yada beni tebrik edin de diyetin başındayken daha çabuk motive olayım.. bakın şimdi karşımda çukulatalar var, eskiden olsa açar bir güzel hepsini yerdim... şimdi onları alıp uzaklara kaldırıcam ve yemicem... afferin bana.......

bugün yediklerim..
sabah 1 tost biraz actifryda kızarmış patates
ara ögün azcık tahin pekmez
öğlen çorba
ara glukofen ilaç
akşam bir tabak sebze yemegi ve yogurt ve corba

ve de sular içtim

Valla ne desek diyelim oraya gidince işler değişir bence.

kizlarrrr kimse duymadı beni sanırım aranıza katilabilirmiyimmmm acabaaaaaaa???????

Hoşgeldin
H.sonu topik biraz daha sessiz oluyor.
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz akşamları da menülerimizi paylaşmaya calısyoruz

arkadaşlar aralarda yemek yemek şart mı.ben aralarda yiyince ipin ucu kaçıyor.yemeyince daha iyiyim.4 ögün yiyorum yetmez mi ki

4 öğün ne ki?

H.sonu sapıtyıyor maaleesef..

Nesfite başlamışsın baya iyi geliyor o

Ay inş kısçem yaa bakalım yarında tartılcammmm yazarımmmmmm..

kızlar geçen cumartesi rejime başladım.
başlangıç kilom:76
şimdiki kilom:73
boyum:1.70
hedefim:60
her hafta 3 kilo verebilirsem hedefe ulaşmam daha kolay olacak inşallah

Her hafta sağlıksız şeker.
Vücut bu saglıksız düşer ve hasta olursun.

Tipik haaftasonu menüsü

Tost yerine domates, salatalık, peynir falan yiyebiilirsin.
Aralarda da 1 kuru incir meyve falan yiyebilirsin yada 6-7 tane fıstık, fındık vs.
Tebrik ederim bide diyet hiç affetmiyo çikoyu

İyi akşamlar hanımlaaar, menümü paylaşayımmm

25.02.2012
Sabah 9 gibi uyandımmmm , bir bardak ılık su ve 2 kuru kayısı hüplettim hemen

09:30 kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği, 2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, bol domates salatalık, yeşil çay

12:30/13:00 gibi ara öğün: 1 çay bardağı leblebi

15:30 öğle yemeği: 8 yemek kaşığı karnıbahar, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, bir kase yoğurt

Sonraaaaa annemle sahile gittik, denize karşı sohbet ederken o bira hüpletti ben de önce bir bardak soda içtim içine limon sıktırıp, sonra daaaa şekersiz türk kahvesi

17:30 gibi 1 portakal

19:40 akşam yemeği: 8 tane minik köfte (yağsız kızartıyoruz tavada, Dukan' dan kalma alışkanlık), yoğurt, bol salata, 1 dilim çavdar ekmeği

Kızlar bu arada ben salatanın içine kırmızı lahana rendeliyorum, çooook güzel tat veriyor da zararlı olur mu dersiniz?

selam kızlar menüm;
sabah 9.00 bir bardak ılık ballı su
9.45 kahvaltı
2 dilim ekmek çavdar
1tk reçel
1çk nutella
3 zeytin
3-4 parça peynir
2-3 parça k.peynir
1 çeri

12.00 1 kuru kayısı
13.30 öğlen
1 kase çorba
1 kase kuru fas
3 kş plilav
salata
3 kş yoğurt
1 dilim ekmek

16.30 4 badem, 4 kuru üzüm
17.30 1 galeta
19.30 akşam
nesfit
şimdide bir triplex yedim gofretli 20gr çok suçlu hissediyom kendimi ama çok tatlı istiyom şu regl bi geçseydi
2 lt su, 1 ısırgan otu çayı, 1 kuşburbu

Kızlar dün eve gelir gelmez uyumuşum bildirim yapamadım. Hoş, yapsam ne fayda. Büyük umutlarla çıktım tartıya ama geçen haftanın aynısını gördüm.
Ama öyle üzüldüm ki anlatamam uğruna bu kadar çaba gösteriyorum 100 gr bile veremiyorum.
Ve her gün yarım saat de olsa yürüyorum.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. veremeyenlere üzülmesin demek isterdim ama ben çok üzüldüğüm için etki etmeyeceğini tahmin ediyorum.
Bu hafta öyle hırs yaptım ki bir diyette olması gereken her şeyi yapacağım.
Gerekirse 6da kalkıcam kahvaltı yapmadan çıkmıcam evden.
Termosla yeşil çayımı götürücem.
Ara öğünleri genelde atlarım ama bu hafta dikkat edicem.
Ne bileyim işte. Çok üzülüyorum ya.
Gerçi regle 2 3 gün kaldı ama geçen hafta 300 gr verdim bu hafta 0.
Nedir bu 72.0 laneti

bugunku menum hatirladigim kadariyla
kalkinca 1bardak sirkeli su
kahvalti: 1bucuk dilim kizarmis ekmek 1haslanmis yumurta 4zeytin biraz peynir
ara :yogurt icine pul biber kattim gobegi gideriyomus
aksam 5yemek kasigi taze fasulye tadimlik tavuk cok kucuk tadina bakmalik yedim 5kasik yogurtlu makarna bol salata ve 3catal kompostu sadec tanelerinden yedim oyuzden catalla aldim
simdi kayisili form cayi iciyorum daha bisey yermiyim bilmiyorum suan cok tok hissediyorum kendimi
iki ogun yedik kahvalti 11bucuk gibi aksam 5bucuk oyuzden 2ogun oldu malesef genelde hep boyle oluyo bugunlerde

slm kizlar
napiyonuz bakem kac gündür gelemedim kusura bakmayin sizleri özledim
esim evde söylemisdim bilgisayar ya oglan ya esim kapiyo bana firsat kalmiyo
birde benim oglis de grip olmus burnu akiyo
bi gecmis e gideyim bakem neler ettiniz arada baktim cepden listede yine güzel olmus eline saglik dilekcim

Üzülme cnm benim vücut yeni kiloya alışmaya çalışıyor üzülmeni istemem ama bazen 1 aydan fazla kg verme duruyooo bu tabi bünyeden bünyeye değişiyor...inşallah en kısa zamanda istediğin kg y ulaşırsın spora devam yılmak yokkkk

Kızlar benim bugünkü menüm

Sabah geç kalktım hafta sonu olduğu için
11 de yedim 1 dilim kepek ekmegi az kasar 4 adet zeytin 1 bardak çay az yumurta

Aksam üstüne doğru nesfit 1kase

Aksam fırında yagsiz mantar ve patates...
2l su ictim spor yapmadım

Start 71 kg

canım 6-7 fındık, yada 6-7 badem, bir çay bardaği da leblebi birşey yazmıyo sanırım sarısı.

kizlarrrr kimse duymadı beni sanırım aranıza katilabilirmiyimmmm acabaaaaaaa???????
elbette canım hoşgeldin
üzülme canım ya bazen ne yaparsan yap gr gitmiyo sabırdan başka çare yok
slm özlettin kız kendini :)

hosgeldin suzi gecmis olsun fazla takilma gecmiste cabuk gel ozledik

canım menünü sebze ile çeşitlendir biraz birde ara öğün yap mutlaka. gerçi haftasonu malum hepimizin menüsü karışıyor biraz ama :) her öğün arasına 1 tane ara öğün koy. ara larda bir meyve, yoğurt, kuru kayısı incir falan yiyebilirsin. birde menünde yoğurt yok hiç. mutlaka yoğurt ye metobolizmayı dengeliyor. burayı devamklı takip edersen meülerden anlarsın zaten neler yenebilir. haftasonu sakin dir buralar ama haftaiçi menü paylaşımı daha iyi.
birde bitki çayı oda çok önemli. yeşil çay öneriyo kızlar ben tadını sevmediğimden içemiyorum. ıhlamur adaçayı kayısılı form içiyorum genelde. spora da ucundan başla çok fark ettiriyor. leslii diye bir kadının yürüyüş videoları var bende link yok ama kızlar da vardır istersen yollarlar. hem kolay hemde bıktırmıyor. düzenli yapılırsa fark ettiriyor.
pucca ve trendy bayağı kilo verenlerden onlara soruların olursa yardımcı olurlar. başka çok verenlerde var tabii nickler aklıma gelmedi şimdi

hosgeldin suzi gecmis olsun fazla takilma gecmiste cabuk gel ozledik

ya senin avatar niye ise aklıma çakiyi getirdi benzemiyoda ama ne bileyim

gurbeeeeeeeeeeeet nasılsın yeni geliiin nasıl evlilik alıştın mı fotolar şahaneee
suziiiii gel kız sende boşver geçmişi ben özet geçerim sana
diğer kızçeleeeeeeer nasılsınız nasıl geçti gününüz ay ben saçmasapan bir menü yaptım 2 ana öğün bir ara oldu
ama bayağı koşturmacalı bir gündü yakmışımdır herhalde

bugünkü menüm

sabah

5 çeri domates
5 tane zeytin
kk kadar peynir
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
1/4 çavdar ekmeği

ara

3 tane etimek

öğle
1 kase ezogelin çorba

ara

1 bardak süt yarım tatlı kaşığı bal ile

akşam

2 3 tane pirzola (mangalda)
1 2 tane tavuk incik(mangalda)
2 bardak şalgam
1 kase salata

son olarakta

2 3 bardak çay içerim
1 meyve belki yerim.

hadiya degistireyim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…