canım çok güzel bir gelin olmuşsun maşallah
olur canım oda olur sıkma canını herşey sırayla olur sabretcen birazevlilik güzelde canım evimiz olmayınca zor
amin inşallah canım...
hoşbulduk canım...
PuCCaaa cnm ellerine saglik liste guzel olmusss
bakalim bu hafta kac kilo gidecek havalar duzelmeye basladi sanirim yuruyusle desteklerin ins umarim yaneeeee
Merhaba kızlar!
Dünkü menümü veriyorum.
Sabah:
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
domates-salatalık
Ara:
1 kuru incir
Öğle:
1 orta boy balık
1 dilim ekmek
2-3 dilim turşu
Ara:
1 elma
3 eti form bisküvi
Akşam:
1 kase yağsız mercimek çorbası
2 adet eti form kraker
4 bardak kadar bitki çayı
2,5 litre su
merhaba arkadaşlar nasılsınız....?
geçmişe şöyle bir baktım ne görümceler kalmış ne gidilmedik almanyalar nede fıkralar...allah muhabbetinizide yüzünüzden gülümsemenizi de eksik etmesin...
bugün harika bir gün güneşli tüm yan etkilere rağmen olsa da izmir e bahar gelmiş mutluluk veriyor bu...o kadar kasvetli kıştan sonra ayrıca yarında memleketime gidiyorum annecimle babacımı görmeye çok özledim çok ...tabi buraya da yazmayı ihmal etmicem bir aksilik olmassa...şimdi menümü yazayım ara öğün yazısını okudum benim ara öğün hiç olmamış demekki ya neyse...
sabah
3 dilim peynir
yarım dilim çavdar ekmeği
4 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
yarım sosis sote
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 haşlanmış yumurta
ara
1 orta boy muz
öğlen
1 haşlanmış tavuk pirzola
6 adet serçe parmak büyüklüğünde kara lahana sarması
1 kase yoğurt
1/2 orta boy patates haşlama
....bu saate kadar 2 lt su içtim
akşama bir aksilik olmassa yiyeceğim menü
1tabak kuru fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
salata
akşama doğruda yeşil çay içerim.belki meyve de yerim....
çok şey yemişim gibi geliyor ya neyse yorum sizin.......
eğer menüde değişiklik yada kaçamak falan olursa tekrar menü düzeltmesi yaparım.
şimdilik hoşçakalın...
bugün hava çok kasvetli pöfffffffffffffffffff
kimsede yok topikde nerelerdesiniz yahu
herkes ev işinemi daldı
gelin benim canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kısçelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben yarım yağlı sütle neskafemi yudumlayım topik keyfi yaparken kayınvalide aradı yine aynı şey oldu tel hemen bana ulaştı ve eşimin konuşutuğu süreden 3 kat fazla konuştum kızım uyurken keyif yapayım derkenAynı bende de var, sanki mecburuz konuşmaya. Ben hiç ona demem annemi ara konuş diyeAllah Allah.
insan süper motive oluyor demi bir kadını mutlu eden sözlerin başında geliyor zayıflamışsıngüAYDIN kızlaaaar dün gece geldi eşim. dediki sen görmeyeli incelmişin. aybir gaza geldim sormayın.ya birilerinin zayıflamışın demesi kadar güzel birşey var mı
sevindim canım. ya benim l,stemde de mesela badem fındık ve leblebi var. aklında ol:un 1 çay bardağı leblebinin değeri 1 dilim ekmek ve bayağı fazla bir miktar. ben 1 haftadır dietlistesinde var diye bayağı fındık badem yedim valla ve de verdim hani kilo
eline sağlık dilekcim[TABLE="class: grid"]
Bu hafta birincimiz olan Jazira arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek aldıklarının dışında bile kilo verebilirler.
Çabuk gelen çabuk gider unutmayalım.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; NEVRESEMA, semih12, GurbetGuzeli, tarife, krizantem61, nurefsani, elysion katılımlarının devamını diliyoruz.
Bu hafta liste süperrrr
Bravo 70-79 topiğiiii
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere
PuCCaaa
ben bugün temizlik yaptım cam sildim çok yoruldum ama işimde bitmedibugün hava çok kasvetli pöfffffffffffffffffff
herkes ev işinemi daldı
süpersin ortim benmSLM DAHA GEÇMİŞİ OKUYAMADIM. çOK MERAK EDİYORUM KİM NE KADAR VERDİ DİYE AMA BUGÜN ACAYİP YOĞUNUM. ŞİMDİLİK KİLO BİLDİRİMİMİ YAPAYIM İŞİM BİTİNCE GEÇMİŞE DALACAĞIM.
Başlangıç Kilom:72,6
Geçen hafta:66
Bu hafta:64,4
Giden:1,6
Toplamda giden:8,2
Hedef kilom:56
hoşgeldinmerhaba bayanlar.Burayı gökte ararken yerde buldum ve çokkkk sevindim.merak ettiğim bir kaç şey var?öncelikle kendimden bahsedeyim biraz ben yaklaşık 6 yıldır 60-63 kilo aralığında olan bir insandım bu kış ne olduysa 73 kiloya çıktım ve bundanda çok rahatsızım.kısa bir dönem kortizon kullandım oda etken tabiki.aynı zamanda hiçbir kıyafetimede sığamıyor gibiyim.şimdi merak ettiğim grubunuza bende dahil olabilir miyim?lütfen tek başıma üstesinden gelemeyeceğim galiba.benide grubunuza dahil edermisiniz?
tebrklerkızlarrrr biraz geç oldu ama
baslangic71.8
gecen hafta 71.00
bu hafta 70.2
giden 600 gr
toplamda giden 1.600 gr
hedef 57
slm kızlarr
ben de kilomu bildireyimm
başlangıç: 73.0
geçen hafta: 64.2
bu hafta: 63.0
giden:1.200
toplam giden: 10
hedef: 57
kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
veremeyenler de haftaya inşallah...
cnm ton balıklı kepekli makarnanın tadı nasıl bende deneyim güzelmi?selam kızlarrr
menümm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 yeşil zeytin
kibrit kutusundan küçük helva
1 domates
2.5 dilim çavdar ekmeği
ara
2 ceviz
öğlen
1 tabak 80 gr ton balıklı kepekli makarna
ara
1 galeta
1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi
2 kare bitter çiko
akşam
1 kase yarım yağlı sütle nesfit
2.5 litre su, 2 kupa yeşil çay,1 kupa karışık form çayı
cnm ben yeni eliptik bisiklet aldım ayakta yapılanlardan çok menunum hemde yürüme bandından daha çok kalori yaktırıyor.. ama bi heves demiyorum düzenli her akşam yapıyorum 60 a düşünceye kadarda yapacağım..ya kizlar bisey sorucam kosu bandi almayi düsünüyorum ne dersiniz?
Önceden bisiklet vardi kullanmadim totomu aciyotu oturdugum yeribende kullanmiyorum diye verdim birinine
hani bu sey varya kücük ay neydi onun adi ya :44:stepper mi ne ondan vardi yapmadim onuda verdim simdi diyomki
kosu bandi alsammi alamasammi ya alirda onuda kullanmazsam :26:
of kararsiz kaldim :44:
2. okunmayan resmi kocişte bana faeden msj atmış kadın herzamn haklıdır
geçmiş olsun canımcım dualarım sennle korkacak bişi yok bende 5 ocakta olmuştum 10 gün sonra işime döndüm bana kalsa 2 gün sonrasında işe başlayacak durumdaydımda ailem 10 gün tuttu evdeherkese günaydınlarrr,
Nasılsınız arkadaşlar?
Antalya dan güneşli ve rüzgarlı bir günden merhaba hepinize. Ben salı günü ameliyat olacağım kızlar, dualarınızı bekliyorm. Cumaya gelemeyebilirim, hayırlısı olsun. Rabbim hasta olan kullarına şifalar, dertlilere dermanlar versin inşallah.
Güzel ve az kaçamaklı hafta sonları diliyorum hepinize
Geçmişe dalmaya çalışacağım birazÇıkması da zor ama neyseeee.
ohh dilekciğim ne güzel tartı gülmüş yüzüneGünaydın kızlarr.:119:
Bugün iş olmadığı için anca girdim.
Dün akşam 2 tabak istavrit kızartması, 1 bardak kola, 2 çatal helva, salata falan yedim.
Saat 8di direkt uyudum o kadar uykum vardı ki.
Sabah 8 gibi uyandım wc hiç yok tabü.
Tartı benimle dalgasını geçti.
66.8 çıktım
Çok sevindimmm bugünden itibaren listeye uyucam.
Dr a gitmekten vazgeçtim verdiği listeye uyucam tekrar.
Kaç haftadır uymuyordum zaten etki eder sanırım.
Liste hazır son eklemeleri yapıyım ekliyorum birazdan.
çok güzel olmuşsun hayatım allah mutlu etsin bir yastıkta kocatsın
cnm işler yoğun giremedim bugün, yarında pazar giremem artıkın pazartesi görüşürüzbugün hava çok kasvetli pöfffffffffffffffffff
herkes ev işinemi daldı
Vavvvv tartı sürpriz yapmış kısçemGünaydın kızlarr.:119:
Bugün iş olmadığı için anca girdim.
Dün akşam 2 tabak istavrit kızartması, 1 bardak kola, 2 çatal helva, salata falan yedim.
Saat 8di direkt uyudum o kadar uykum vardı ki.
Sabah 8 gibi uyandım wc hiç yok tabü.
Tartı benimle dalgasını geçti.
66.8 çıktım
Çok sevindimmm bugünden itibaren listeye uyucam.
Dr a gitmekten vazgeçtim verdiği listeye uyucam tekrar.
Kaç haftadır uymuyordum zaten etki eder sanırım.
Liste hazır son eklemeleri yapıyım ekliyorum birazdan.
elin sağlık kısçemBu hafta birincimiz olan Jazira arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek aldıklarının dışında bile kilo verebilirler.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; NEVRESEMA, semih12, GurbetGuzeli, tarife, krizantem61, nurefsani, elysion katılımlarının devamını diliyoruz.
Bu hafta liste süperrrr
Bravo 70-79 topiğiiii
PuCCaaa [/B]
Mutluluğunuz daim olsun canımm.. çok güzel görünüyorsun
afiyet olsun bebeim09:00
1 fincan Türk kahvesi
11:30
2 dilim buğday ekmeği,
5 yk melemen,
Peynir,
Kaşar,
Şekersiz siyah çay,
1 tane siyah zeytin
15:30
1 kase mercimek çorbası,
Dürüm et döner,
Ayran
Bu saatten sonra dondurma yerim bide bitki çayı içerim artık.
Bekle beni 60 ben geliyorummmm..
cnm ton balıklı kepekli makarnanın tadı nasıl bende deneyim güzelmi?
canım çok güzel bir gelin olmuşsun maşallah
yüzünde çok güzel kilo da hiç belli olmuyor zaten boydan kazanıyon
olur canım oda olur sıkma canını herşey sırayla olur sabretcen biraz
önemli olan sağlık sıhat bunlar varsa geriside azimle gelir zaten bebişimm
evet canım hatta düğünün ortasında ayakkabımı çıkardım...:1:Ay seninde boyun uzun ne güzel ya:
Amin çok sağol canım güzel temennin için...gurbetçim alıntı yaptım sanıyordum fotolarda çok güzel görünüyorsun kilonda öyle çok belli değil Allah bir yastıkta kocatsın canım
çok güzel olmuşsun hayatım allah mutlu etsin bir yastıkta kocatsın
hayırlısıyl a geçer gider işallah canım geçmiş olsun..herkese günaydınlarrr,
Nasılsınız arkadaşlar?
Antalya dan güneşli ve rüzgarlı bir günden merhaba hepinize. Ben salı günü ameliyat olacağım kızlar, dualarınızı bekliyorm. Cumaya gelemeyebilirim, hayırlısı olsun. Rabbim hasta olan kullarına şifalar, dertlilere dermanlar versin inşallah.
Güzel ve az kaçamaklı hafta sonları diliyorum hepinize
Geçmişe dalmaya çalışacağım birazÇıkması da zor ama neyseeee.
gözün aydın pisimmmm...güAYDIN kızlaaaar dün gece geldi eşim. dediki sen görmeyeli incelmişin. aybir gaza geldim sormayın.ya birilerinin zayıflamışın demesi kadar güzel birşey var mı
tabi canıııııııım ayıp şimdi önüne gelmişyememek olmaz
konuşuruz bacım. alimallah çenemiz düşüktür. vıdı vıı vıdı vıdı ay erkeklere sabır versin diyesim geli ya yazık onlara bu çanaya dayanıyorlar
canım bence para verme. niye dersen öncelikle çocuk kısmı çabuk sıkılır. ikincisi de 2 sene sonra kullanamazlar verdiğin para ile kalırsın. evde de çok yer kaplar. havalar ısınıyor hergün 1 saat parka götür çocukları hem sana yürüyüş olur hem onlar güneş ışığı alır enerjilerini atarlar yorulurlar eve gelince de uyurlar:) balkaymakın fikride güxel
günaydın canııııım erzurumda da bir kerem güneş var hemide kocaman ve parlak. ama ısıtmıyohava - 15 gene o ayrı konu
sevindim canım. ya benim l,stemde de mesela badem fındık ve leblebi var. aklında ol:un 1 çay bardağı leblebinin değeri 1 dilim ekmek ve bayağı fazla bir miktar. ben 1 haftadır dietlistesinde var diye bayağı fındık badem yedim valla ve de verdim hani kilo
günaydın canıııııııım
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] Jazira [/TD] [TD] 82.0 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 2. [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 14.200 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD][TD] :
Bu hafta birincimiz olan Jazira arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Bu hafta liste süperrrr
Bravo 70-79 topiğiiii
PuCCaaa
kizlarrrr kimse duymadı beni sanırım aranıza katilabilirmiyimmmm acabaaaaaaa???????
hoşgeldin aramıza, takip etmen ve cuma günleri kilo bildirmen yeterliSelam kızlar benide aranıza alirmisiniz acaba?daha oncede bu yarışmalarda yer almıştım fakat araya cenaze girince uzun zaman yazamadim haliyle diskalifiye oldu
Şimdi yeniden aranıza katılmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuzz acaba?
eveeeeet kadın herzaman haklıdır2. okunmayan resmi kocişte bana faeden msj atmış kadın herzamn haklıdır
Amin çok sağol canım güzel temennin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?