70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüüm

kahvalti

1dilim ekemek
1dilim peynir
salatalik
kahve

ara

kivi

öglen

1 tabak light yogurt
1 kasik patlican yemegi

ara

molke (icecek) 70 kal.

aksam

salata
pizza :26:
ayran

ara
cikolu bisküvi :26::26:

sütlac:26::26:

ama bugün cumartesi dilek yaa:26::26:

başlarda güzel gitmişsin cnım ama sonradan cozutmuşun ama zaten ne oluyosa akşam oluyo yani ene azından bende
bu arada ne zaman avatarını görsem gülüsememi engelleyemiyorum çoook hoş yaaa bayıldım yanee

esimde diyo gelseni trabzonlu yapalim ama mumkun degil dogustan besiktasliyim ben dogdum buyudum besiktasta sonra tasindik ama olsun kanima islemis ah ah ozledim be oralari dayim orda oturuyo arada gidiyorum dikilitasliyizdir guzel yerlerdir

canim bugün aksam yiceklerimi tahmin ettigim icin aksama kadar hafif gecirdim aksamdaaa

Yeni bir hayat diye yarışma başlıyormuş.
Fragmanını gördüm de üzüldüm ya.
Kızların hepsinin yüzü güzel.
Bi tanesi ' ben ne zaman bu hâle geldim ' diyodu

bende gordum canim bekliyorum nasil bisey diye goruntulerden baya zorluyolar insanlari gibi geldi bana kilo olayinda gercekten yetinilmiyo fark etmeden kilo aliyoruz sonra fark ettigimizde basliyoruz vermeye kendimden soyleyeyim 10kilo verdim ve yetinmiyorum bu gobek niye cikiyo diye habire baska seyler ariyorum daha zayif gorunmek istiyorum

canim bugün aksam yiceklerimi tahmin ettigim icin aksama kadar hafif gecirdim aksamdaaa

haaaa anlaadııım sen bu günü planladın yaneee
dilek duymasın sakın haaa sonra vurdulu çekmeli bi gün geçirirsin benden sölemesi

ben yatiim kızlar sabah erken kalkıcam bu iki gündür ev misafir doluydu malum hasta ziyareti falan ders çalışamadım hiç
sabah erken kalkip biraz çalışem bari diyom
hepinize allah rahatlık versin
ahanda iyi geceler öpücüğüm

sabah

3 dilim peynir
yarım dilim çavdar ekmeği
4 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
yarım sosis sote
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 haşlanmış yumurta

ara

1 orta boy muz

öğlen

1 haşlanmış tavuk pirzola
6 adet serçe parmak büyüklüğünde kara lahana sarması
1 kase yoğurt
1/2 orta boy patates haşlama

....bu saate kadar 2 lt su içtim

bir kaç sayfa önce yazdığım akşam menüsünün dışına çıktım fazla abartmamışımdır umarım.

ara

3 yemek kaşığı kuru fasulye
yarım kinder süt dilimi

akşam

yarım kg.yakın sardalya
1 kibrit kutusu büyüklüğünde helva
salata
1 yemek kaşığı kuru fasulye

bugün biraz kaçırdım sanırım inşallah yarın diyette bir aksama olmaz...hepiniz iyi geceler yarın sabah yolculuk var....yatmak lazım...

kıslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr napoorrrsuuunuzzzzz gece gece lak lak mı edionuzzz ?????

selammmmm pambuglar.Nasılsınız bakemmm...

ben çıkıyorum hf sou olunca benim kuzular pc kuyruğunda..

ha yaptığım cıslardan yimedim tadına neyimde bakmadım..inş. yemem..
ıspanaklı börek yapmıştım..
hakkımı sabah yicem...
zerracım ben olsam duramazdım..valla bravo.

ay o çiğ köfte partileri varya beni mahvediyo.bayılıyorum.ama şanslısın haftasonundayız.çok kaçırırsan hafta içi dengeleyebilirsin..

ay ortim kızz gözün aydin kociş gelmiş..benimkide geldi hemde aynı gün gelmişler..
çakiyemi benziiii. ay hiç gülecem yoktu..nereden getirdin aklıma yaw.neyseki kociş geldide korkmama gerek kalmadii.
ne ettin bakim neden bu kaaa koşturdunki..benim misafirim vardı bugün..:26:bide oğlum hastalandi onunla uraştım..

balgaymak afiyet,bal, şeker, yağğğ olsun.
biraz az yemişin ama buda idare eder..
yarın daha kalorili bir menü istiiim haberin ola

gurbet mutluluklar dilerim. cnm..herşey gönlünüzce olsun...

bak sen bana dedikce seni buluyo yine + lardasin bakiyomdaa

selam kısçeeee..napon bu saatte burda kıs bak balgaymak burda sana yılışmasin dikkat et..

bu hafta görücez cnm kim artılarda .
arada atraksiyon olması güzel olii..gaza geliiimmm..sonra kendimee..

ayyy napam yaaa kızı uyuttum kocişte film izlioo ben sıkıldımm barii takıliim kızlarla didimmmm

hee huuu nee yılışır mı dersinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…