menüüm
kahvalti
1dilim ekemek
1dilim peynir
salatalik
kahve
ara
kivi
öglen
1 tabak light yogurt
1 kasik patlican yemegi
ara
molke (icecek) 70 kal.
aksam
salata
pizza :26:
ayran
ara
cikolu bisküvi :26::26:
sütlac:26::26:
ama bugün cumartesi dilek yaa:26::26:
gel seni fenerbahceye transfer edeyim
birde kendimi tutabilsem fistikama haftaya bu sefer arti olmayacam isallah birakabilirim simdilik azaltim o bile zor geliyor habire gözüm yemekde
zerracim yazikda iste bagimli olmusum cok stress e giriyorumisallah birgün tamamiyla kurtulurum
cizelgen olmus sekerartik yola tam gaz devam
en az 10 kilo aliyorlar gercekden cogunlukbende azaltim zaten ilk günü icmedim aksama kadar ama esimle birbirimize girdik gerginlikden
sagol canim
evet öyle kendimi rahatliyorum sanediyorum arzucum azaltim baya ama cok yiyorum cok
cok sagol tatlim güzel bilgilerartik bende kalkar kalkmaz 1 bardak suyumu icerim isallah :26:
hosgeldin canim
tugbacim tesekkürler canim5 kuru erik ha iyiymis bugün aldim onlari ara yapayim
keske benim evimde büyük olsa bende oglise alabilsem kendi odasi yok ama güzel fikir canim birde yataklarda var sanirsam kaydirakli
ben tavuk gibi 9 da yatiyordum su son siralar canim
başlarda güzel gitmişsin cnım ama sonradan cozutmuşun ama zaten ne oluyosa akşam oluyo yani ene azından bende
bu arada ne zaman avatarını görsem gülüsememi engelleyemiyorumçoook hoş yaaa bayıldım yanee
Yeni bir hayat diye yarışma başlıyormuş.
Fragmanını gördüm de üzüldüm ya.
Kızların hepsinin yüzü güzel.
Bi tanesi ' ben ne zaman bu hâle geldim ' diyodu
canim bugün aksam yiceklerimi tahmin ettigim icin aksama kadar hafif gecirdim aksamdaaa
haaaa anlaadııım sen bu günü planladın yaneee
dilek duymasın sakın haaa sonra vurduluçekmeli bi gün geçirirsin benden sölemesi
ben yatiim kızlar sabah erken kalkıcam bu iki gündür ev misafir doluydu malum hasta ziyareti falan ders çalışamadım hiç
sabah erken kalkip biraz çalışem bari diyom
hepinize allah rahatlık versin
ahanda iyi geceler öpücüğüm
ben çıkıyorum hf sou olunca benim kuzular pc kuyruğunda..
ha yaptığım cıslardan yimedim tadına neyimde bakmadım..inş. yemem..
ıspanaklı börek yapmıştım..
hakkımı sabah yicem...
ay o çiğ köfte partileri varya beni mahvediyo.bayılıyorum.ama şanslısın haftasonundayız.çok kaçırırsan hafta içi dengeleyebilirsin..kızlar yaaa biz çiğköfte partisine davetliyiz akşama, ancak 9 u bulur yapılması napcam ben yaaaa akşam yemeği yemedim yesemmi diye düşünüyorum çiğköfte fazla yemem belki, çokta severim yaaaa nasıl yapsam bilemedim yemedende duramam 3 aile davetliyiz kalabalıkta nefsime hakim olamam sanırım
ay ortim kızz gözün aydin kociş gelmiş..benimkide geldi hemde aynı gün gelmişler..ya senin avatar niye ise aklıma çakiyi getirdi benzemiyoda ama ne bileyim
gurbeeeeeeeeeeeet nasılsın yeni geliiin nasıl evlilik alıştın mı fotolar şahaneee
suziiiii gel kız sende boşver geçmişi ben özet geçerim sana
diğer kızçeleeeeeeer nasılsınız nasıl geçti gününüz ay ben saçmasapan bir menü yaptım 2 ana öğün bir ara oldu
ama bayağı koşturmacalı bir gündü yakmışımdır herhalde
menüüm
kahvalti
1dilim ekemek
1dilim peynir
salatalik
kahve
ara
kivi
öglen
1 tabak light yogurt
1 kasik patlican yemegi
ara
molke (icecek) 70 kal.
aksam
salata
pizza :26:
ayran
ara
cikolu bisküvi :26::26:
sütlac:26::26:
ama bugün cumartesi dilek yaa:26::26:
anamm nerde bu millet..nerde bu devlet.topikte kimse kalmamiş yaww..kızlar nirdesiniz....:122: :122:
selammmmm pambuglar.Nasılsınız bakemmm...
zerracım ben olsam duramazdım..valla bravo.
ay o çiğ köfte partileri varya beni mahvediyo.bayılıyorum.ama şanslısın haftasonundayız.çok kaçırırsan hafta içi dengeleyebilirsin..
ay ortim kızz gözün aydin kociş gelmiş..benimkide geldi hemde aynı gün gelmişler..
çakiyemi benziiii.ay hiç gülecem yoktu..nereden getirdin aklıma yaw.neyseki kociş geldide korkmama gerek kalmadii.
ne ettin bakim neden bu kaaa koşturdunki..benim misafirim vardı bugün..:26:bide oğlum hastalandi onunla uraştım..
balgaymak afiyet,bal, şeker, yağğğ olsun.
biraz az yemişin ama buda idare eder..
yarın daha kalorili bir menü istiiim haberin ola
gurbet mutluluklar dilerim. cnm..herşey gönlünüzce olsun...
selam kısçeeee..napon bu saatte burda kıs bak balgaymak burda sana yılışmasin dikkat et..ben burdayımmmmmmm
bu hafta görücez cnm kim artılardabak sen bana dedikce seni buluyoyine + lardasin bakiyomdaa
selam kısçeeee..napon bu saatte burda kıs bak balgaymak burda sana yılışmasin dikkat et..
bu hafta görücez cnm kim artılarda.
arada atraksiyon olması güzel olii..gaza geliiimmm..sonra kendimee..
selam kısçeeee..napon bu saatte burda kıs bak balgaymak burda sana yılışmasin dikkat et..
bu hafta görücez cnm kim artılarda.
arada atraksiyon olması güzel olii..gaza geliiimmm..sonra kendimee..
sen üstüne rahat bişiler giy bende geliom derse hiç şaşırma..ayyy napam yaaa kızı uyuttum kocişte film izlioo ben sıkıldımm barii takıliim kızlarla didimmmm
hee huuu nee yılışır mı dersinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?