70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen üstüne rahat bişiler giy bende geliom derse hiç şaşırma..

kız sende ne çok kilo vermişsin..ne kadar zamanda verdinki..ayyy ne zor şu boğazı tutmak yawww...bende versem bi on kilo çok rahatlıcam haaa....

saol şekerimmm o artıdaki hali çizelgeminn 1 ay tartılmıcam demiştim ama 3. hafta dayanabildim dün tartıldım 58.2 düz 58 dersekk

20 kg vermiş oluorum yanii zamanla oluyo canım 5-6 ayda verdim kiloyuda 2 aydır fln aynı yerlerde sayıyorumm gitmiyo artık

daha diyet yapmıyorum koruma sürecine geçtim kendimcee bakalım böyle ilerliyorumm şimdilik

acele etme hızlı gitmesin hızlı geri gelir zamana yay bi günde gelmediki o kilolar bi günde gitsinn

sabır ve istikrar lazım istedikten sonra olmıcak diye bişi yokk darısı başına inşş.... canımm

bende çizelgemi düzenleym bariii

iyi geceleerr :80:
iyi geceler cnm..rüyanda beni gör.

doğru diyonda benim kiloların gitmesi bayağı bi zaman alacak gibi geliyo..2 ileri 2 geri yapıp duruyom şu an poffff...

iyi geceler cnm..rüyanda beni gör.

doğru diyonda benim kiloların gitmesi bayağı bi zaman alacak gibi geliyo..2 ileri 2 geri yapıp duruyom şu an poffff...

yok şekerim umutsuzluğa kapılmaa gider gider ama yanii rahat bırakmamak lasım kendini

ben ilk 4 ay hiç kaçamak yapmadım belkide 5 ay yaniii önce hedefini iyi belirlee gerisi geliyo ztn

kilo gittikçe istek azim artıyooo

4 aymı.nasıl durdun yawww.bu nasıl bir azimdir öle..acıkda bana bulaşsa keşke..pofff çok sıkıldım çok....
inş.gider cnm ya tek isteğim bu şimdilik..

bende gidiom kısllaarr ii geceler sizee öptüüümmm
iyi geceler..
bende gaçam barii..epey geç olmuş..

Canimmmm bilgileri. İçin cok TSK ederimmmmBenide uyku tutmadı malum hafta sonu geç kalktım bide son durak 5 izledik esime uyuyamadi. Nasıl bı film o oyleKaçamak oldu geneFilm izlerken gofret yedimAma dengelicem onuda yarına...evet yoğurt ve sebze yemem lazım farkındayım ama yavaş yavaş yapmam bunu ben birden değiştirmedim alışkanlığımı öyle bı açlık geliyoko sanki kıtlıktan çıkmış gibi oluyor o zamanda leblebiye bastırıyorum açlığımı yada kuru kaygısıyla...onuda burdan öğrendim cok ise yaradı:))yeşil çay içiyordum yarın başlıcam icine limon sıkıyorum taze olanından cok faydası oluyoPek sevmiyorum ama ise yarıyı iste.spor olarak kosu bandım var hergüm 45 dk yürüyordum ara verdim geçenler bindim 30 dk anca yapabildim baya bı hamlamisimBide esim demezmiş kilo mü aldın sen diye kafamdan kaynar sular indi sanki popon büyümüş dedi
Olsun ama ben başarıca. Bundan eminim ben kantarda 65 i gören biriyim bunuda başarırım elbet demi
Ah su tatilde bu kadar yicek ne vardı ki yedi. İste amaaaan dedi. Yedikte yedi. Arkasında gelmedi hiç.....
67 kiloyala isviçreye gittim 72.6la geri dondü. Hemde bu 1ay icinde
Hedefi. 60 kg olmak su an 71 kg yumm nasip edip Haziran'da bu kiloda olmam şart
Lesliyi denemedi. Hiç ama kızlar yardımcı olursa denemek isterim açıkcası neden olmasın demi
Bu arada ben kendimden bahsetmedim hiç sizlereBen 25 yaşındayım 7 senelik evliyam 2 tane oğlum var Arda ve Kaan biri 5 digeri 3 yasında Bursa'da yasıyorum lise mezununu. Ama evdeyim tabi suanBaşka sormak istediğiniz bişey varsa seve seve yanıtlarım....şimdilik iyi geceler......

Ya kusura bakmayın baya bı yazı hatası olmuş i pad le giriyorum oda dokunmatik hafızaya aliyo herseyi yazmayı dahada güçlendiriyor.....

diosun ya sen önceden yarımı görmediğim için rahattım
bu da öyle bişey işte
kiloluyken insan kabullenmek istemiyor bazı şeyleri..
zayıflayınca da yetmiyor:86:

Aynen öyle insan yerken farketmiyor resimlerde kendini görünce ağlıyor ama 5 dk sonra kalkıp tekrar yemek yiyor.
Çooookk yaşadım ben bunları.

cekirdek yiyebilirmiyik

9 da 1avuç doktor vermişti bana.
1 avuç ama paketi önüne alıpta hepsini yeme

birde kendimi tutabilsem fistik ama haftaya bu sefer arti olmayacam isallah birakabilirim simdilik azaltim o bile zor geliyor habire gözüm yemekde

Bu haftada takipteyım canım hele bi vereme

s.a.kizlar

ne habersiniz bakem

ben yoruldum bugün accikde cozuttum :26:

aa dilek ablamla konustum bugün tartilmis ve -2,4 hepside bir arada kiskandimm

Süper canımm çok sevindim onun adına ona da moral olmuştur.
İnşaallah sıkılmadan devam eder.
Hoş sıkılacak bir yanı yok normal yemek yiyo işte.
Kasıcı diyetlerden değil.

Eee eee eeee bugünde pazar ona bakarsan kaçmaaaa saçından sürüycemmm seniiiiiiiiiiiiii

Bana da insan dışı davranıyorlar gibi geldi.
Bi kere katılanların kilosu çok fazla.
Ne biliyim tren çektirmeler deli gibi spor yaptırmalar.
Bi anda böyle yapılırsa kötü olur diye düşünmekteyim.
İzleyip görücez artık. Ama onlar konuşurken o kadar iyi anladım ki onları.
Her sözlerini bende demiştim dedim.

Fazla olmuş şeker.
Hayırlı yolculuklar.

kıslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr napoorrrsuuunuzzzzz gece gece lak lak mı edionuzzz ?????
Nerdesin kısçe sen ne ayşe ne sen yoksunuz?

İsteyince herşey oluyor canım.
Benim nacizane önerim ilk başta spora çokta fazla ağırlılık vermemen.
Neden dersen bu kadar çok spor+diyet flan düşününce insanda bi yılgınlık oluyor.
Zaman içinde kilo vericeksin zaten.
Yavaş yavaş başlarsan çabukta yılmazsın.
Dengeli besleniyoruz hepbirlikte menülerini yaz ona gre yanlışın varsa müdahale ederiz.
Hoşgeldin tekrar.
Bende 22 yaşındayım Bekarım Temmuzdan beri bu topikteyim.
86 dan 66 a düştüm.
Öylee işteee

Günaydın bacular.
Haftaiçi erken kalkmayalım yaaeeeee diyen ben h.sonu 8 olunca ayaklanıyorum.
Öyle çok fazla uyuyamıyorum maalesef.
Duş alıp saç baş yaparım artık akşama doğru dışarı çıkıcam.
Kaçamakları 1 gün yapın diğer günler pişman olmayın.
Öptüm sizi

mrblar 1 ay oncede gelmıstım buraya sonra topıkten ayrılmak zorunda kalmıstm smdı tekrr gelebılır mıyım acaba aynı zamnda 5. grup uyesıyım :26::26:

ben yeni üye oldum birkaç yorum yazdım dün ancak kimse cevap yazmadı acaba ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum kimse yorumumu göremiyor mu?

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tartıldımmm veeee 66.3 çıktımmmmmmmm...
Gaza gelmem açısından hemen çizelgemi değiştireyim.

coookk tsbrk ederm bn ne zamn gorcem acep 6 ları :) martta gormem gerek mart 22 dogum gunum 68 olmak ıstıorum 22 marta kadr suan 72 yım 68 altıda olabılr

ben yeni üye oldum birkaç yorum yazdım dün ancak kimse cevap yazmadı acaba ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum kimse yorumumu göremiyor mu?

hosgeldınnnn
bende yenıyım burada nasılsın ısmın yasın kılon sehırın ???
belkı yazmıssındr ama ben okumadım gecmısı

Merhaba.
Buraya sadecee 1 mesaj yazmışsınız. O da soğan suyunu deneyiniz olmuş.
Buraya arada bir fake hesaplar gelir bişeyler yazar.
Zayıflamak istiyorsanız kendinizi tanıtın bizde yardımcı olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…