kız sende ne çok kilo vermişsin.ayyy napam yaaa kızı uyuttum kocişte film izlioo ben sıkıldımm barii takıliim kızlarla didimmmm
sen üstüne rahat bişiler giy bende geliom derse hiç şaşırma..
kız sende ne çok kilo vermişsin..ne kadar zamanda verdinki..ayyy ne zor şu boğazı tutmak yawww...bende versem bi on kilo çok rahatlıcam haaa....
iyi geceler cnm..rüyanda beni gör.iyi geceleerr :80:
doğru diyonda benim kiloların gitmesi bayağı bi zaman alacak gibi geliyo..2 ileri 2 geri yapıp duruyom şu an poffff..
saol şekerimmm o artıdaki hali çizelgeminn 1 ay tartılmıcam demiştim ama 3. hafta dayanabildim dün tartıldım 58.2 düz 58 dersekk
20 kg vermiş oluorum yanii zamanla oluyo canım 5-6 ayda verdim kiloyuda 2 aydır fln aynı yerlerde sayıyorumm gitmiyo artık
daha diyet yapmıyorum koruma sürecine geçtim kendimcee bakalım böyle ilerliyorumm şimdilik
acele etme hızlı gitmesin hızlı geri gelir zamana yay bi günde gelmediki o kilolar bi günde gitsinn
sabır ve istikrar lazım istedikten sonra olmıcak diye bişi yokk darısı başına inşş.... canımm
bende çizelgemi düzenleym bariii
iyi geceleerr :80:
iyi geceler cnm..rüyanda beni gör.
doğru diyonda benim kiloların gitmesi bayağı bi zaman alacak gibi geliyo..2 ileri 2 geri yapıp duruyom şu an poffff...
yok şekerim umutsuzluğa kapılmaa gider gider ama yanii rahat bırakmamak lasım kendini
ben ilk 4 ay hiç kaçamak yapmadım belkide 5 ay yaniii önce hedefini iyi belirlee gerisi geliyo ztn
kilo gittikçe istek azim artıyooo
iyi geceler..bende gidiom kısllaarr ii geceler sizee öptüüümmm
canım menünü sebze ile çeşitlendir biraz birde ara öğün yap mutlaka. gerçi haftasonu malum hepimizin menüsü karışıyor biraz ama :) her öğün arasına 1 tane ara öğün koy. ara larda bir meyve, yoğurt, kuru kayısı incir falan yiyebilirsin. birde menünde yoğurt yok hiç. mutlaka yoğurt ye metobolizmayı dengeliyor. burayı devamklı takip edersen meülerden anlarsın zaten neler yenebilir. haftasonu sakin dir buralar ama haftaiçi menü paylaşımı daha iyi.
birde bitki çayı oda çok önemli. yeşil çay öneriyo kızlar ben tadını sevmediğimden içemiyorum. ıhlamur adaçayı kayısılı form içiyorum genelde. spora da ucundan başla çok fark ettiriyor. leslii diye bir kadının yürüyüş videoları var bende link yok ama kızlar da vardır istersen yollarlar. hem kolay hemde bıktırmıyor. düzenli yapılırsa fark ettiriyor.
pucca ve trendy bayağı kilo verenlerden onlara soruların olursa yardımcı olurlar. başka çok verenlerde var tabii nickler aklıma gelmedi şimdi
diosun ya sen önceden yarımı görmediğim için rahattım
bu da öyle bişey işte
kiloluyken insan kabullenmek istemiyor bazı şeyleri..
zayıflayınca da yetmiyor:86:
cekirdek yiyebilirmiyik
birde kendimi tutabilsem fistikama haftaya bu sefer arti olmayacam isallah birakabilirim simdilik azaltim o bile zor geliyor habire gözüm yemekde
s.a.kizlar
ne habersiniz bakem
ben yoruldum bugün accikde cozuttum :26:
aa dilek ablamla konustum bugün tartilmis ve -2,4hepside bir arada kiskandimm
menüüm
kahvalti
1dilim ekemek
1dilim peynir
salatalik
kahve
ara
kivi
öglen
1 tabak light yogurt
1 kasik patlican yemegi
ara
molke (icecek) 70 kal.
aksam
salata
pizza :26:
ayran
ara
cikolu bisküvi :26::26:
sütlac:26::26:
ama bugün cumartesi dilek yaa:26::26:
bende gordum canim bekliyorum nasil bisey diye goruntulerden baya zorluyolar insanlari gibi geldi bana kilo olayinda gercekten yetinilmiyo fark etmeden kilo aliyoruz sonra fark ettigimizde basliyoruz vermeye kendimden soyleyeyim 10kilo verdim ve yetinmiyorum bu gobek niye cikiyo diye habire baska seyler ariyorum daha zayif gorunmek istiyorum
sabah
3 dilim peynir
yarım dilim çavdar ekmeği
4 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
yarım sosis sote
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 haşlanmış yumurta
ara
1 orta boy muz
öğlen
1 haşlanmış tavuk pirzola
6 adet serçe parmak büyüklüğünde kara lahana sarması
1 kase yoğurt
1/2 orta boy patates haşlama
....bu saate kadar 2 lt su içtim
bir kaç sayfa önce yazdığım akşam menüsünün dışına çıktım fazla abartmamışımdır umarım.
ara
3 yemek kaşığı kuru fasulye
yarım kinder süt dilimi
akşam
yarım kg.yakın sardalya
1 kibrit kutusu büyüklüğünde helva
salata
1 yemek kaşığı kuru fasulye
bugün biraz kaçırdım sanırım inşallah yarın diyette bir aksama olmaz...hepiniz iyi geceler yarın sabah yolculuk var....yatmak lazım...
Nerdesin kısçe sen ne ayşe ne sen yoksunuz?kıslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr napoorrrsuuunuzzzzz gece gece lak lak mı edionuzzz ?????
Canimmmm bilgileri. İçin cok TSK ederimmmmBenide uyku tutmadı malum hafta sonu geç kalktım bide son durak 5 izledik esime uyuyamadi. Nasıl bı film o oyle Kaçamak oldu gene Film izlerken gofret yedim Ama dengelicem onuda yarına...evet yoğurt ve sebze yemem lazım farkındayım ama yavaş yavaş yapmam bunu ben birden değiştirmedim alışkanlığımı öyle bı açlık geliyoko sanki kıtlıktan çıkmış gibi oluyor o zamanda leblebiye bastırıyorum açlığımı yada kuru kaygısıyla...onuda burdan öğrendim cok ise yaradı:))yeşil çay içiyordum yarın başlıcam icine limon sıkıyorum taze olanından cok faydası oluyo Pek sevmiyorum ama ise yarıyı iste.spor olarak kosu bandım var hergüm 45 dk yürüyordum ara verdim geçenler bindim 30 dk anca yapabildim baya bı hamlamisim Bide esim demezmiş kilo mü aldın sen diye kafamdan kaynar sular indi sanki popon büyümüş dedi
Olsun ama ben başarıca. Bundan eminim ben kantarda 65 i gören biriyim bunuda başarırım elbet demi
Ah su tatilde bu kadar yicek ne vardı ki yedi. İste amaaaan dedi. Yedikte yedi. Arkasında gelmedi hiç.....
67 kiloyala isviçreye gittim 72.6la geri dondü. Hemde bu 1ay icinde
Hedefi. 60 kg olmak su an 71 kg yumm nasip edip Haziran'da bu kiloda olmam şart
Lesliyi denemedi. Hiç ama kızlar yardımcı olursa denemek isterim açıkcası neden olmasın demi
Bu arada ben kendimden bahsetmedim hiç sizlereBen 25 yaşındayım 7 senelik evliyam 2 tane oğlum var Arda ve Kaan biri 5 digeri 3 yasında Bursa'da yasıyorum lise mezununu. Ama evdeyim tabi suan Başka sormak istediğiniz bişey varsa seve seve yanıtlarım....şimdilik iyi geceler......
mrblar 1 ay oncede gelmıstım buraya sonra topıkten ayrılmak zorunda kalmıstm smdı tekrr gelebılır mıyım acaba aynı zamnda 5. grup uyesıyım :26::26:
Tabi ki gelebilirsin.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tartıldımmm veeee 66.3 çıktımmmmmmmm...
Gaza gelmem açısından hemen çizelgemi değiştireyim.
ben yeni üye oldum birkaç yorum yazdım dün ancak kimse cevap yazmadı acaba ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum kimse yorumumu göremiyor mu?
ben yeni üye oldum birkaç yorum yazdım dün ancak kimse cevap yazmadı acaba ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum kimse yorumumu göremiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?