coookk tsbrk ederm bn ne zamn gorcem acep 6 ları :) martta gormem gerek mart 22 dogum gunum 68 olmak ıstıorum 22 marta kadr suan 72 yım 68 altıda olabılr
ben birde soğan suyu yazmıştım dün kimse bir şey demedi ama ben ciddiyim 5 gündür içiyorum 1.5kg gitti hedefim 7 kilo vermek inşallah deneyin derim ben ha bir de şu mesajlarınızda hareket eden yüz ifadelerini nasıl yapıyorsunuz ?
Merhaba.
Buraya sadecee 1 mesaj yazmışsınız. O da soğan suyunu deneyiniz olmuş.
Buraya arada bir fake hesaplar gelir bişeyler yazar.
Zayıflamak istiyorsanız kendinizi tanıtın bizde yardımcı olalım.
dun kı menum
sabah klasık kahvaltı
ara muz yesılcay
oglen ekmek arası cay
ara 3 4 form bskuwı
aksam : corba yogurt salata patates yemegı
ara meyve
bugun kı menum
sabah klasık kahwltı ve menemen
ara elma seyl cay
oglen kfalks
ara form bskuwı yesl cay
aksam corba salata yogrt fırında tawuk
we gunde 2 lıtreye yakın su ıcıorum
Ben nickini hatırlıyo gibiyim ya.
Sağlıklı beslenirsen gider diyete ara verdiysen ilk hafta çok gidiyor zaten.
Kaldı ki 6 ya uzak bir rakamda değilmişsin.
çok sağolun cevap yadığınız için ben yeni üye oldum gerçi uzun zamandır takip ediyorum faydalı bilgiler var diye bu arada fake ne demek anlamadım?Ben fethiye 31 yaşında 2 çocuk annesiyim öğretmenim Elazığda oturuyorum.Zayıflama konusu ilgimi çekti yorum yazdım dün ancak sadece soğan suyu için demedim uzun yazmıştım henüz nasıl kullanılır tam anlayamadım doğrusu))
Klasik kahvaltını da açman gerekiyor.
Muzun yarısını yemelisin öncelikle.
Öğlende yediğin ekmek arası da olmamışş.
bide ölçülerini de yazman gerek 5 yemek kaşığı 6 yemek kaşığı gbi.
bu arada diyete ve spora başlayalı 3 hafta oldu sadece 1 haftasında spor yapamadım hastalanmıştım çok kötü, süreci yazmayı unutmuşummm :)))
hosgeldınnnn
bende yenıyım burada nasılsın ısmın yasın kılon sehırın ???
belkı yazmıssındr ama ben okumadım gecmısı
Sahte hesaplara fake diyoruz kısaca :)
Biz dengeli beslenmeye çalışıyoruz.
Sabah: 2 dilim buğday ekmeği,
domates, peynir, salatalık, yeşillik, 1 haşlanmış yumurta falan
Aralarda kuru incir veya meyve.
Öğlen et veya tavuk + salata + yoğurt
Gene ara
Akşam da sebze yemeği + salata + yoğurt + 1 dilim ekmek en güzeli bence.
Soğan suyu içip kendine eziyet etme.
Yeşilçayları ve 7 otlu çay var doğadan ın onları dene
ay canım benim o kadar da uğraşmış önemli değil ya. chuky benzemiyo aslında benim hayal ürünüm plastik bebek ya?olmuyo ya hata veriyo yarina kaldi artik belki duzelir
slm bende 31 yaşında 5 yıllık evli çocuk yok devlet memuruyum erzurumda yaşıyorum. hergün münüleri yazmaya çalış canım pucca yardımcı olu 20 kilo verdi neredeyse menülerini yorumlar o yoksa ben yada başkalarıda yanıtlar tabiCanimmmm bilgileri. İçin cok TSK ederimmmmBenide uyku tutmadı malum hafta sonu geç kalktım bide son durak 5 izledik esime uyuyamadi. Nasıl bı film o oyle Kaçamak oldu gene Film izlerken gofret yedim Ama dengelicem onuda yarına...evet yoğurt ve sebze yemem lazım farkındayım ama yavaş yavaş yapmam bunu ben birden değiştirmedim alışkanlığımı öyle bı açlık geliyoko sanki kıtlıktan çıkmış gibi oluyor o zamanda leblebiye bastırıyorum açlığımı yada kuru kaygısıyla...onuda burdan öğrendim cok ise yaradı:))yeşil çay içiyordum yarın başlıcam icine limon sıkıyorum taze olanından cok faydası oluyo Pek sevmiyorum ama ise yarıyı iste.spor olarak kosu bandım var hergüm 45 dk yürüyordum ara verdim geçenler bindim 30 dk anca yapabildim baya bı hamlamisim Bide esim demezmiş kilo mü aldın sen diye kafamdan kaynar sular indi sanki popon büyümüş dedi
Olsun ama ben başarıca. Bundan eminim ben kantarda 65 i gören biriyim bunuda başarırım elbet demi
Ah su tatilde bu kadar yicek ne vardı ki yedi. İste amaaaan dedi. Yedikte yedi. Arkasında gelmedi hiç.....
67 kiloyala isviçreye gittim 72.6la geri dondü. Hemde bu 1ay icinde
Hedefi. 60 kg olmak su an 71 kg yumm nasip edip Haziran'da bu kiloda olmam şart
Lesliyi denemedi. Hiç ama kızlar yardımcı olursa denemek isterim açıkcası neden olmasın demi
Bu arada ben kendimden bahsetmedim hiç sizlereBen 25 yaşındayım 7 senelik evliyam 2 tane oğlum var Arda ve Kaan biri 5 digeri 3 yasında Bursa'da yasıyorum lise mezununu. Ama evdeyim tabi suan Başka sormak istediğiniz bişey varsa seve seve yanıtlarım....şimdilik iyi geceler......
günaydııın dileeeeeeek ya dün akşam netşm yoktu sini oldum giremedim. 66.3 olmuşun tebrikler ben ne hikmetse 2 gündür tartılmadım günde 5 kez tartılan biri için garipGünaydın bacular.
Haftaiçi erken kalkmayalım yaaeeeee diyen ben h.sonu 8 olunca ayaklanıyorum.
Öyle çok fazla uyuyamıyorum maalesef.
Duş alıp saç baş yaparım artık akşama doğru dışarı çıkıcam.
Kaçamakları 1 gün yapın diğer günler pişman olmayın.
Öptüm sizi
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tartıldımmm veeee 66.3 çıktımmmmmmmm...
Gaza gelmem açısından hemen çizelgemi değiştireyim.
canım gözden kaçmıştır sayfala çok hızlıben yeni üye oldum birkaç yorum yazdım dün ancak kimse cevap yazmadı acaba ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum kimse yorumumu göremiyor mu?
ay o soğan suyunu ben içtim ama mideni mahvediyor dikkat et. hala midem sakat o yüzden. birde bütün gün snki ağzından soğan kokusu gliyor gibi hissediyorsun. sirkeli suyu dene derim çoğu kişide işe yaradıben birde soğan suyu yazmıştım dün kimse bir şey demedi ama ben ciddiyim 5 gündür içiyorum 1.5kg gitti hedefim 7 kilo vermek inşallah deneyin derim ben ha bir de şu mesajlarınızda hareket eden yüz ifadelerini nasıl yapıyorsunuz ?
kızlar tartı benle bugün dalga geçti 71 geldim oysa dün akşam sporumuda yaptım 1 saat..
acaba dün su içmedim yoğundum o etkilemiş olabilirmi? sadece dün dengesizdi menüm
yaa ben cuma günü yine 6larda olmazsam kafayı yerim
günaydııın dileeeeeeek ya dün akşam netşm yoktu sini oldum giremedim. 66.3 olmuşun tebrikler ben ne hikmetse 2 gündür tartılmadım günde 5 kez tartılan biri için garipya sormayın regl olacam ya unuttuydum ben ınu. bu hafta 69 hayalim vardı suya düştü gibi
HERKESE GÜNAYDINLAAAAAAAAR. kalktım bir portakal yeim şimdi kahvaltı hazırlacaaaaaaam gelirim gene hepinizi öptüm cıs yok incelin incelin yaza az kaldıııııııı
kızlar tartı benle bugün dalga geçti 71 geldim oysa dün akşam sporumuda yaptım 1 saat..
acaba dün su içmedim yoğundum o etkilemiş olabilirmi? sadece dün dengesizdi menüm
yaa ben cuma günü yine 6larda olmazsam kafayı yerim
ay canım benim o kadar da uğraşmış önemli değil ya. chuky benzemiyo aslında benim hayal ürünüm plastik bebek ya?
slm bende 31 yaşında 5 yıllık evli çocuk yok devlet memuruyum erzurumda yaşıyorum. hergün münüleri yazmaya çalış canım pucca yardımcı olu 20 kilo verdi neredeyse menülerini yorumlar o yoksa ben yada başkalarıda yanıtlar tabi
günaydııın dileeeeeeek ya dün akşam netşm yoktu sini oldum giremedim. 66.3 olmuşun tebrikler ben ne hikmetse 2 gündür tartılmadım günde 5 kez tartılan biri için garipya sormayın regl olacam ya unuttuydum ben ınu. bu hafta 69 hayalim vardı suya düştü gibi
canım gözden kaçmıştır sayfala çok hızlı
ay o soğan suyunu ben içtim ama mideni mahvediyor dikkat et. hala midem sakat o yüzden. birde bütün gün snki ağzından soğan kokusu gliyor gibi hissediyorsun. sirkeli suyu dene derim çoğu kişide işe yaradı
HERKESE GÜNAYDINLAAAAAAAAR. kalktım bir portakal yeim şimdi kahvaltı hazırlacaaaaaaam gelirim gene hepinizi öptüm cıs yok incelin incelin yaza az kaldıııııııı
ertesi gün ne kadar farketmişti pisiciğim sende?canım ödem vardır geçenlerde birgün bende öyleydim. ama ertesi gün yeşil çay form çayı falan içince düştüm tartıda tekrar
günaydınG
Günaydın şeker.
Wc durumu da önemli vücudunda şişkşnlkte olaiblir bugün sebze agırlıklı beslen bnce.
Yarına sonuç ortaya çıkar.
günaydın
biliyorum saçımı çekeceksin dilekciğim ama kociş mutfakta çok güzel şeyler hazırlıyor ağır şeyler en azından sabah diye yerim akşamıda hafif atlatırım
şimdi yemezsem çok bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?