peki
adım Buse 17 yaşındayım hayatım boyunca hep şişmandım birsürü diyet listesi denedim ama verdiğim kiloları hep fazlasıyla geri aldım artık zayıf olmak istiyorum kilo temalı saçma espirileri duymak artık istemiyorum. Bu sefer olucak inşallah
ayy canım görmedim yazdıklarınıı kusuruma bakamaa cvp yazmadığım içinnn :26::26:
evt aslında diyete başlarken 65 olayım yeter diyodum oldumdaa ama yetmedii
65 çok 60 olayım dedim sonna da yaa 60 a kdr gelmişim 58 de olurum herhal dedimm
58 e kdr geldim bakalım dediğin gibi düşünüyorum bende bu kiloyu koruyumm
daha sonra tekrar başlamak istiyorum inş... hayırlısıylaaa
nasıl acıktım anlatamm neden bole oldm acaba:26::26:
Kahvaltını erken mi ettin?
Erken ettiysen ara yerine meyve veya kuru bişiler yiyebilirsin açlığını bastırır bide btki çayı iç derim ben.
7 buck da kahwltımı yaptım 11 de elma we yeslcay ıctım ama ynede acıktm 2 de yerım artık oglen yemegımı k lafks ımı yanı
evet ya yeni bir regl dalgası geliiiiiiiiiiiGünaydınnnn Blackkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:
Regl olcam bende bu hafta ama dikkat edince gitti şaşırdım bende umarım böyle devam eder.
Topiğin gene regl dönemi geliyor
Günaydın şeker.
Wc durumu da önemli vücudunda şişkşnlkte olaiblir bugün sebze agırlıklı beslen bnce.
Yarına sonuç ortaya çıkar.
ay burası buz gibi ben sevemedim açıkcası gün sayıyorum 2 sene sonra tayin çıkacak. hava çoooook soğuk. gece -40 bilem gördük kutup kutupben 1 sene orda kaldım pasinlerde öğretmenim Altınbaşak koyunde öğretmendim ilçede öğretmen evinde kalıyordum çok sevindim ya çok özledim Erzurumu
ertesi gün ne kadar farketmişti pisiciğim sende?
degistireyim dedim ama sistem hep hata verdi olmadi biturlu bidaha deneyeyim biraz sonraay canım benim o kadar da uğraşmış önemli değil ya. chuky benzemiyo aslında benim hayal ürünüm plastik bebek ya?
slm bende 31 yaşında 5 yıllık evli çocuk yok devlet memuruyum erzurumda yaşıyorum. hergün münüleri yazmaya çalış canım pucca yardımcı olu 20 kilo verdi neredeyse menülerini yorumlar o yoksa ben yada başkalarıda yanıtlar tabi
günaydııın dileeeeeeek ya dün akşam netşm yoktu sini oldum giremedim. 66.3 olmuşun tebrikler ben ne hikmetse 2 gündür tartılmadım günde 5 kez tartılan biri için garipya sormayın regl olacam ya unuttuydum ben ınu. bu hafta 69 hayalim vardı suya düştü gibi
canım gözden kaçmıştır sayfala çok hızlı
ay o soğan suyunu ben içtim ama mideni mahvediyor dikkat et. hala midem sakat o yüzden. birde bütün gün snki ağzından soğan kokusu gliyor gibi hissediyorsun. sirkeli suyu dene derim çoğu kişide işe yaradı
HERKESE GÜNAYDINLAAAAAAAAR. kalktım bir portakal yeim şimdi kahvaltı hazırlacaaaaaaam gelirim gene hepinizi öptüm cıs yok incelin incelin yaza az kaldıııııııı
Günaydınn canımmm
Dün wc yoktu ama dünden beri 500 Cuma dan beri 900 gitti :119:
Afiyet olsun h.ici oturmaları toplarsan verirsin valla.
İyi canım o da martın sonuna kadar yoğun olacakmış.
Müdürü bu aralar kıl bide sürekli iş veriyo o yzden giremiyorum dedi.
Bu hafta toparlayabilirse gelir herhalde.
tabi katılabilirsinn kilo vermek isteyen herkes burada canımMerhaba.
ben yeniyim 74 kiloyum kilo vermek istiyorum aranıza katılabilir miyim?
ah buse aynı ben çocukluğumdan beri kiloluyum azim et güzelim emin ol başarırsınpeki
adım Buse 17 yaşındayım hayatım boyunca hep şişmandım birsürü diyet listesi denedim ama verdiğim kiloları hep fazlasıyla geri aldım artık zayıf olmak istiyorum kilo temalı saçma espirileri duymak artık istemiyorum. Bu sefer olucak inşallah
kızceler bısı sorcm sıze 6 da ısten ckıorum ewe gıdıp yemöek hazırlayıp yemk 7 7 buck oluyo bu benm zayflamama etkı eder mı 12 1 gbı de yatıorum
ben gec yedık dıye meywe yememeye dıkkat edıodum ama demekkı yesemde zararı yok
selam kızlar naber temizlik yaptım anca bitti
çok yoyuldum
akşam saat 6 gibide bir avm'ye gitmeyi düşünüyorym
bu arada cetinkaya'da indirim var bugüb sonmuş bilginize güzel
şeyler var katologdan baktımda
bakalım bende akşam gitmeyi düşünüyorum
Üzülme cnm benim vücut yeni kiloya alışmaya çalışıyor üzülmeni istemem ama bazen 1 aydan fazla kg verme duruyooo bu tabi bünyeden bünyeye değişiyor...inşallah en kısa zamanda istediğin kg y ulaşırsın spora devam yılmak yokkkk
üzülme canım ya bazen ne yaparsan yap gr gitmiyo sabırdan başka çare yok
Reglde 1-2 kilo farkediyor veya kilo veremiyorsun genel şeyler bunlar çok takılma derim.
birden atacaksindir canim cünkü sen negüzel hergün menü paylasiyorsun üzülme
selam kızlar naber temizlik yaptım anca bitti
çok yoyuldum
akşam saat 6 gibide bir avm'ye gitmeyi düşünüyorym
bu arada cetinkaya'da indirim var bugüb sonmuş bilginize güzel
şeyler var katologdan baktımda
bakalım bende akşam gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?