70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin cnm benim hepberaber vericez kg dayanışma cok önemli bnm benim.

Kilo vermeye başlayınca insanın gözü doymuyor valla.
Ne demek canım merak ettiydim sadece gelirdiniz çünkü siz.
58 - 60 benim hedefim dahasını da istemem herhalde..
Kilomu fazla göstermiyorum çünkü accık etli seviyorum bide.
60ı görürsem benim için milad zaten.

Evet sekerparelerim bugünkü menüm söyle:

Kahvaltı geç oldu yine hata sonu sendromu
1 dilim karışık tahlili ekmek bimden aldı, yeni çıkmış bayıldim tavsi ederim yiyin ve gorun3 zeytin az domates ve şimdi yeşil çayımı iciyorum....

Ara 3 adet ceviz yemeği düşünüyorum yanında 1 kupa yeşil çay

Aksam sebze yemeği az yoğurt ve salata yicem...
Menümde degisiklik olursa yazarım...1.5 litre su icmeye başladım hedef 2 l günde spor aksama yapicam yazarım gene kaç dk yaptığımı....

Kahvaltını erken mi ettin?
Erken ettiysen ara yerine meyve veya kuru bişiler yiyebilirsin açlığını bastırır bide btki çayı iç derim ben.

7 buck da kahwltımı yaptım 11 de elma we yeslcay ıctım ama ynede acıktm 2 de yerım artık oglen yemegımı k lafks ımı yanı

evet ya yeni bir regl dalgası geliiiiiiiiiii
ben 1 sene orda kaldım pasinlerde öğretmenim Altınbaşak koyunde öğretmendim ilçede öğretmen evinde kalıyordum çok sevindim ya çok özledim Erzurumu
ay burası buz gibi ben sevemedim açıkcası gün sayıyorum 2 sene sonra tayin çıkacak. hava çoooook soğuk. gece -40 bilem gördük kutup kutup

ertesi gün ne kadar farketmişti pisiciğim sende?

1 kilo kadar canım ama yeşil çay iki tane de kayısılı form içtim hali ile wcden çıkamadım.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiiiiiiz

ay kimseler yok bekle bekle sıkıldım bende kaçaaam akşama misafir gelecek yaaaaaaa şimdi ben mecbur birşeyler yapacam puff yemesem bari

hosbulduuuuuuuuk
ısteyım canım ben ondan k faks dıe planlamıstım baska bısı de getrmedım yanmda

degistireyim dedim ama sistem hep hata verdi olmadi biturlu bidaha deneyeyim biraz sonra

tebrikler canim guzel gitmis
tunaydin kizlar nasilsiniz
kahvaltida 4dilim peynirli yufka boregi yedim dilimler kucuktu ama napayim pucca vur kafama kafama akillanayim hem 2haftam kaldi trye gelmeme hem hala borek yiyorum ama hemen tugbanin attigi sabah aksam sporunun sabahini yaptim

k falks ıle doymam dıe dusunuodum ama doydum w alla cok suya cekıo ondan da sısmıs olabılrım
:)

kızceler bısı sorcm sıze 6 da ısten ckıorum ewe gıdıp yemöek hazırlayıp yemk 7 7 buck oluyo bu benm zayflamama etkı eder mı 12 1 gbı de yatıorum

Merhaba.
ben yeniyim 74 kiloyum kilo vermek istiyorum aranıza katılabilir miyim?
tabi katılabilirsinn kilo vermek isteyen herkes burada canım

ah buse aynı ben çocukluğumdan beri kiloluyum azim et güzelim emin ol başarırsın

kızceler bısı sorcm sıze 6 da ısten ckıorum ewe gıdıp yemöek hazırlayıp yemk 7 7 buck oluyo bu benm zayflamama etkı eder mı 12 1 gbı de yatıorum

canım beni,mde eşim 7 de geliyor o satte yemek hazır oluyor 2 3 saat sonra 1 meyve 1 kaç bardak çay içiyorum ben bu şekilde geçen yıl bu topikte 13 kilo verdim malesef 6 kilo alınca hemen bu topiğin yolunu tuttum

selam kızlar naber temizlik yaptım anca bitti
çok yoyuldum
akşam saat 6 gibide bir avm'ye gitmeyi düşünüyorym
bu arada cetinkaya'da indirim var bugüb sonmuş bilginize güzel
şeyler var katologdan baktımda
bakalım bende akşam gitmeyi düşünüyorum

ben gec yedık dıye meywe yememeye dıkkat edıodum ama demekkı yesemde zararı yok

canım belli saat aralarla yediğimiz için kilo yapmıyor hatta açlık krizini ve kan şekerinin düşmesini engelleiş olursun diye düşünüyorum

a.slm canım kadınların bitmez uğraşı temizlik temizlik neskuik bu arda nerelisin sen?

Umarım öyledir, durmasından çok korkuyorum gerçi durdu bile ama bu haftadan ümitliyim:109:

üzülme canım ya bazen ne yaparsan yap gr gitmiyo sabırdan başka çare yok

Sabretmek zor benim için bi de regle az kaldı böyle bi hassaslaştım daha çok etkiledi bu hafta kilo verememek :78:

Reglde 1-2 kilo farkediyor veya kilo veremiyorsun genel şeyler bunlar çok takılma derim.

Ben de öyle takılmamayı umuyorum Puccacım ama bazen elde değil

birden atacaksindir canim cünkü sen negüzel hergün menü paylasiyorsun üzülme

İnş. Suzicimm siz de olmasanız bu azim kalmazdı bende herhalde :78:

heheh eline sağlık yorulmuşsundur ama.. ben olsam temizlikten sonra dışarı çıkcak enerjiyi zor bulurum kendimde :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…